Isabelle Berg

Midsommar 2012

Publicerad 2012-06-24 22:52:21 i

 
TACK till alla inblandade för en grymt bra midsommarhelg i Halmstad. Mycket dricka, Beerpong, Tylösand x2 och skratt så det räcker och blir över!
TACK!
 
 
Mitt bästa köp i år!
 

tandblekning.

Publicerad 2012-06-19 23:43:33 i Allmänt




Charmig bild från dopet!

Igår följde jag med Emma när hon tatuerade sig och var barnvakt åt Rasmus. Gick super och den blev jättefin. Idag har jag käkat och fikat med mina klasskompisar, så mysigt att samla ihop tjejerna ibland och bara snacka lite! Inviger mitt tandblekningsset ikväll och har fått mina skenor att passa perfeket på tänderna! Hoppas det funkar nu bara, dreglar som en idiot hela tiden!

Nu ska jag snart ta ut skenorna och sova, imorgon väntas jobb, solning & mat med C & J :)
snaaart snaaart midsommar!





in a hopeless place.

Publicerad 2012-06-17 00:37:47 i Allmänt


 

Ledig fredag med IKEA & utgång.

Lördag med jobb, presentköp och chillkväll.

Söndag väntas med dop och mys med Elin & Erica.

 

Imån blir jag gudmor :)

 


dentaworks.

Publicerad 2012-06-15 09:55:00 i Allmänt


Beställt hem ett tandblekningskit som kom hem igår. Tänkte testa det medans jag kollade på film men sjääälvklart är det första jag gör att paja skenorna. Men Dentaworks var schyssta och ska skicka hem 3 st nya till mig, en extra ifall jag klantar mig igen :) bra köp!

Har en ledig förmiddag idag eftersom jag jobbar imån. Tänkte ta itu med lite städning, och bara ta det lugnt! Imorgon ska jag göra uppsättning på Lisa som ska på bröllop :)

Trevlig helg!




bodypump.

Publicerad 2012-06-13 19:50:46 i Allmänt


Mitt första bodypump pass är avklarat och jag tyckte faktiskt det var kul! Grymt jobbigt men kul! Positivt överraskad! Har hunnit färga håret i veckan och blivit riktigt blond igen, behövdes innan dop och midsommar. Har även beställt tid hos specialistläkargruppen nästa torsdag.. spännande spännande ((:

Igår var jag på Student hos Frida och åt massa god mat & tårta. Älskar studenter! Saknar min egna som tusan, världens roligaste dag!

Ska be till Gud om sol och 30+ nästa helg varenda dag nu, jag SKA ha sol på Midsommar!

Nu; dusch, film, säng!


Snow White.

Publicerad 2012-06-10 23:00:17 i Allmänt


Balveckan är över och det känns skönt! Är riktigt nöjd med mina frisyrer i år och på lördag ska jag ju faktiskt göra en till på Lisa som ska på bröllop :)

Skulle egentligen åkt till Öland i helgen, men sket sig pga av vädret så tänkte en shoppingdag i Kalmar istl, men ingen kunde följa med så blev en lugn och skön dag innan brännboll och fest igår :) Sjukt vad träningsvärk jag fick av det, bra träning antagligen! Ikväll såg jag Snow White and the Huntsman på bio. Sjukt sjukt sjuuukt bra film! Den bästa filmen jag sett i år såhär långt. Rekommenderas starkt!

Plockade fram min långklänning innan så att jag påminner mig själv hela veckan om att den måste strykas innan dopet på söndag! Har till 99 % bestämt mig att fylla på mina läppar. Tänkt på det i snart 1 år och vafan, man måste våga testa lite här i livet!

Nu är det säng och film!






prom.

Publicerad 2012-06-06 22:19:26 i Allmänt






Årets baluppsättningar så långt!

Var väldigt skönt med en ledig idag efter två riktigt intensiva jobbdagar! Sov länge, tränade spinning & core och åkte till IKEA med tjejerna. Har grillat ikväll och tagit det superlugnt!

Nu är det nära till Dop & Midsommar och vädret suger fortfarande? SOL NU FÖRFAN!

Nu är det säng, 2 jobbdagar till med fullt schema!




SÅ JA!

Publicerad 2012-06-03 23:10:41 i Allmänt


YES! Hanna vann Big Brother 2012!! SÅ rätt!

Nu är kamerorna släckta och jag har inget att kolla på vid 22.00 varje kväll :(


Nästa år ska jag fan söka!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela