Isabelle Berg

JP & JJs18 års fest

Publicerad 2009-02-28 12:51:49 i Allmänt


Shit vad det var fullt upp igår! Inte en enda lugn stund.
Hade kundpass i skolan hela dagen, och jag & Erica började att färga håret på varandra :) Jag färgade Erica mörkare och mer mustig brun färg, blev skitsnyggt. Sedan efter lunchen så la Erica i färg i min utväxt så nu är den borta. Så skönt!
Sista timmen hade jag en liten 7 åring som jag klippte en tuff "hockeyfrilla" på, så otroligt charmig liten kille :)

När jag kom hem hade jag lugn och ro i 30 min sen började det igen.
JP, EH & Carro kom hit. Jag gjorde först fransk manikyr på JP, efter det sminkade jag EH och till slut kom även Holmberg hit och så klippte jag han, snacka om att den killen har mycket hår!!

Jag & JP var hungriga så vi bestämde oss för att käka pizza, så vid 9 tiden åkte vi och hämtade pizza med Stoffe. Sen var det bilturer långt ut på natten, Gurra var också med :)

IDAG ÄR DET FEST! Jag är taggad till tusen och har fullt upp att göra.
Locka hår, manikyr, duscha, raka benen, städa fixa mat och allt.

SES VI IKVÄLL?!



medeltiden

Publicerad 2009-02-26 19:12:51 i Allmänt


Seg dag näääästan hela tiden.
Det blev kul sista timmarna när vi gjorde historiska frisyrer på dockor.

Jag och Frida hade Medeltiden..

 

Jag är nöjd med denna frisyren för det är svårare sagt än gjort, krävs en hel del löshår :)

Förövrigt är det en seg dag, jag är rätt trött efter lite sömn denna vecka. Men snart är det helg och den ska bli svinkul!
Det blir inget långt inlägg, har inget kul att säga mer än att jag ska pierca mig 10 mars!

tjooo.


ros & ris

Publicerad 2009-02-25 23:15:29 i Allmänt


tjuuu everybody.


denna dagen har varit ros & ris.
Ros ger jag till mina underbara klasskompisar, vi tog lunch på Meza i stan idag, åt kebabtallrik och jag funderar faktiskt på om den inte var godare än Spårens.. fast den är ju skitgod, ja svårt val :)
Vi skrattade och flamsade som vanligt efter våra 2 lektioner vi har på onsdagar, dubbelsvenska.
En ros får även min söta Alfons, när han är i närheten glömmer man allt. Man är glad hela tiden :) Klippte Erik och pappa tog hand om Affe under tiden, han satt i soffan med sin Alfons docka. sötnos ♥

 

Ris ger jag till min kväll, som varit fylld med känslor.
Ångest, panik, tårar, snabba hjärtslag och rädsla. Det är som sagt kvällarna som är tunga, och det blir inte bättre av allt som händer. Ibland undrar man hur fort folk glömmer, hur lite folk lägger i värde..  Jag är trött på alla humörskiftningar och jag ska inte behöva sitta ledsen vid datorn, det ska funka ändå!
Jag ber inte om något, men förståelse och omtänksamhet skulle inte sitta helt fel.



Det är egentligen knäppt hur folk dränker sig själva i människor, oftast en enda också. Det finns 100 tals miljoner människor och ändå lägger man hela sitt hjärta och själ i en enda, och när den inte längre finns, så försvinner även det man gav dom. Det är då det blir tomt inuti en!     
  
Men ännu mer knäppt är det hur fort minnen kan raderas för vissa. eller ligger dom dålt under ytan för att det inte ska synas?!



WELLA

Publicerad 2009-02-24 22:02:31 i Allmänt


En överraskande dag kan man säga...
Fick reda på igår att Wellas konsulent Jessika tydligen skulle komma till oss men ingen visste när, inte en enda lärare har informerat om detta så det fick vi fixa själv. Men vi började 9 iafl, tidigare än vanligt. Och när vi kmr till skolan får vi reda på att vi ska ha MODELLER.. Just de, helt oförberret och utan verktyg i skolan ska vi ha färgmodeller hela eftermiddagen. Vilken också menas att vi inte slutade 1 som vanligt, utan 4. KUL.

Det var kul att göra modellerna men hallåååå vad dåligt av lärarna, ska skälla på dom när jag har tillfälle för det.

Så hela dagen gick åt till skolan, men när jag kom hem tittade jag på filmat från julafton, mamma och jag skrattade så vi höll på att storkna. Våran tomte var en aning vimsig.. en aning ;p Ska snart ta tag i att plugga när klockan är 22.00, men jag börjar 20 över 12 imån så det är lungt. Ska även hinna duscha och lite så också.

Imån ska jag klippa Erik och plugga lite till. nighty nighty!



trött trött trött

Publicerad 2009-02-23 21:55:43 i Allmänt


Sssshit vad trött jag är efter denna dagen, ögonen bara hänger. Märks att man är tillbaka i skolan efter ett lov.
Somnade nog inte förens 2 inatt och upp vid 6 igen, pigg som satan men det ändrades när man fick manikyr klockan 8 och halvsov för det var så avslappnande. Frida gjorde då ett väldigt fint jobb :)

Efter idrotten och vollybollen (mina naglar var fortfarande inte torra, tänk er resultatet) stack jag ner till stan för att träffa Sara & Carro. Alla fyller år nu förtiden så dags att leta lite presenter ;p Men mycket presenter blev det inte, men dock handlade jag till mig själv. Svart diadem (glömde i simhallen), svart flätat hårband (mitt sprack, jag har sån tur), röda rosöronhängen, spännen och en söt blåsa jag ska ha på lördagens fest :) jag längtar som tusan nu. Stoffe kmr hem igen tills dess, kulkul!

Efter det tog vi bussen hem och jag åkte hem till syster där mamma också var. Vi fikade och tittade på tv, Alfons sov nästan hela tiden. Men när han vaknade fick han en mjuk docka av mamma som var en Alfons docka, han blev livrädd ;P haha. Dock var jag då osocial att jag somnade sittandes, men jag skyller på natten!

Och sist men inte minst drog jag vidare till Carro när jag vaknat till, blev kladdkaka, snack och planering med tjejerna :) så nu är nog allt fixat till det mesta. Eller just det.. Öland. Får försöka hitta en stuga snart till midsommar!

Nu ska jag snart duscha tror jag om jag orkar sen lägga mig och läsa. Imån är det Wella dag i skolan, så blir väll att sitta och lyssna all day long. Intressant men segt..

take care, bye bye then..



planer.

Publicerad 2009-02-22 22:24:23 i Allmänt


Jag ser framemot denna veckan :)
Imån är det manikyr och idrott på schemat, frida ska göra mina naglar i över 2 timmar. skööönt!
Efter skolan ska jag till stan och köpa lite småskit.
Och på fredag ska jag färga Ericas hår (: och ska se om jag kan klämma in mig själv på en färg av min utväxt! hade varit mkt bra till lördag då det är 18 års fest. Ser fram emot detta som tusan :) Förfest hos mig och sen party natten lång.
Sen får vi se om man blir moster snart, då hon redan är 4 dagar försen. En lat bebis ;p

Have a good week.



Alfons Åke Adam Nilsson.

Publicerad 2009-02-22 14:26:10 i Allmänt


.. har precis klickat hem en gratis Vecko Revyn av Blondinbella, det tackar man för :)

Festen igår va både lam och rolig. Det som gjorde den lam var att det var lite folk, saker förstördes och ja segt helt enkelt. Det som var kul var att det folket som var där var roliga och man fick sig goda skratt :)
Jag är tydligen gift och har barn med Adam Nilsson också, där ser man ;p
Alfons Åke Adam Nilsson heter vårat barn, haha.

I em kommer Carro & Johanna hit så ska vi snacka och se på film, det behöver jag känner jag!
Imån är det skola igen och det ska bli skönt, ha något att göra hela tiden. + att jag behöver köpa nya hårgrejer, diadem, hårband och spännen. Allting är borta och sönder.





innan mitt hårband gick sönder igår, blä.



tomt.

Publicerad 2009-02-21 13:48:11 i Allmänt


jag vet inte vad jag ska göra. jag kan inte sluta tänka på allting.. fick knappt någon sömn inatt och jag känner mig bara så ensam. det spelar ingen roll om man har 100 människor runt omkring sig, man känner ändå att det är en bit som fattas. jag orkar inte med såna här saker, inte igen.. och jag vet inte om det var det bästa, kanske var det de, kanske inte?!  redan nu känner jag en saknad, det var ändå min stora vardag som försvann.

det går inte förklara hur sjukt jobbigt det är, allting påminner om oss, alla bra minnen kommer fram och man undrar vad det var som gick så jävla fel...

jag har så mycket tankar.



alone

Publicerad 2009-02-20 18:13:24 i Allmänt


Am
 I all alone, am I all alone
Is anybody out there hearing my song
Is anybody home, is anybody home
if theres anybody out there that feel some wrong say oh oh oh...  (8)

E.M.D - Alone



friday

Publicerad 2009-02-20 14:09:23 i Allmänt


Jaha idag är det fredag och vad händer?!
Dom flesta jag känner ska på fest, så dert blir kanske en hemmakväll.
Får se om jag hinner träffa Stoffe en stund kanske, hade varit kul.

Men nu ska jag städa, duscha och lite sånt.
bajsigt tråkig dag, punkt.



tungt

Publicerad 2009-02-19 23:57:08 i Allmänt


Klockan är 23.45, jag lyssnar på Paramore - Decode, chattar med vänner och sitter och tänker, tänker, tänker...

Alla har vi dåliga stunder i livet, då vi bara känner för att gå i ide i en månad eller två. Och jag hade inte tackat nej till ett ½ år, ohnej. Det känns bara helt tungt, helst på kvällarna men jag vet ju egentligen anledningen. men det jag inte vet är hur det ska kunna fortsätta utan att denna känslan ska finnas kvar. Det vet nog ingen, inte en enda. Kanske finns det inte en lösning ,utan ett svar. Kanske blundar jag för det omöjliga, jag önskar någon kunde ge mig ett svar, en order jag skulle följa sen skulle jag sväva som på moln.

usch jag tkr inte om det här, att känna som att man går runt med en sten i magen som bara blir tyngre & tyngre och att man snart faller riktigt hårt.. då finns det ingen återvändo upp igen. För då är det försent och tårar kmr rinna

jag orkar inte mer..



slapp dag, frisördag

Publicerad 2009-02-19 21:22:59 i Allmänt


Godagens :)
Idag har jag klippt och färgat Sara, jag höll på att krabba och blandade färgen fel men till slut blev det jättebra iafl. Carro var med också och hon plattade mitt löshår så slipper jag det till JJ & JPs fest! Och ikväll åt vi tacos här hemma tsm med Emma & Christoffer och tittade på filmer från när vi var små. VIlket blont och långt hår jag hade, hur fint som helst (:

Idag är det även 19 februari, dagen som är beräknad till Emmas bebis. men barnmorskan sa idag att hon trodde det blev innan nästa vecka. Så helgen då kanske. längtar som tusan.


överraskning

Publicerad 2009-02-18 18:22:30 i Allmänt


Idag har jag och tjejerna varit och överraskat lunkan med kladdkaka och present.
Hon fyllde 18 förra veckan och det måste ju såklart firas lite iafl :)
Så i hemlighet drog vi ut med kaka, ballonger och sång och hon fick sig en chock, efter det fikade vi och hon öppnade sin present som var 2
Mando Diao biljetter i Gbg :) hon blev mer än glad!

Ikväll blir det kanske att umgås med Carro & Saran, lite film och korspelande säkert. Alltid trevligt!
Och imån ska jag färga Saras hår och på kvällen är det tacos här med Emm & Christoffer, gottttt.

Sara har ju tagit hål i naveln hos Salong Veronica, och det blev riktigt bra.
Kanske man ska ta där istl?!     Jag funderar på det...




bubbel och sol.

Publicerad 2009-02-17 13:44:36 i Allmänt


Nu har jag varit hemma sisådär 2 timmar och gosat med Alfons. 
Och nu ska jag iväg igen, denna gången till simhallen med JJ & Jenny :)
see ya later.




tjejkväll

Publicerad 2009-02-16 13:17:39 i Allmänt


Idag vid 4 hämtar Frida mig sen ska vi hämta Erica & Angelina på stationen och sedan handla på Ica.
Sen bär det av till Grimslöv och senare kommr Elin Ö och Olivia..

Mat, dricka, godis, övernattning, mys & spel..
Tjejkväll helt enkelt :)



alla hjärtans dag present och fika

Publicerad 2009-02-15 11:25:13 i Allmänt




Jag fick en jättefin ring av Robin igår, det syns inte men den glittrar så fint så :)

Igår firade jag och Robin inte så jättemkt, vi åt god mat hos mig och sen följde Carro & Sara med oss upp till Robin, vi tittade på melodifestivalen och spelade plump. När dom gått tog vi ett bad :) Sen somnade vi båda två framför Alvin & gänget. Halv 3 är det fika hos mormor och morfar för mormor har fyllt 76, så då kmr alla syskon dit, och Alfons som alltid är lika kul att träffa. Ikväll vet jag inte vad som händer men någonting blir det väll alltid.

På tisdag ska jag mysa med flickorna i klassen och det ser jag fram emot :)


alla hjärtans dag.

Publicerad 2009-02-14 13:51:09 i Allmänt




Ha en toppen alla ♥ dag önskar jag mina nära och kära.
min present från mamma och pappa var chokladask + tillåtelse till att pierca navlen
im happy.


LUNKAN 18 ÅR!

Publicerad 2009-02-14 02:14:12 i Allmänt


Ikväll åt jag pizza med Carro, Sara & Johanna :) efter det blev det innebandy och film hos mig.
Annars idag var jag hos Robin för det mesta, chillade och så.

.. OCH eftersom klockan nu är efter 00.00 säger jag GRATTIS LUNKAN PÅ 18 ÅRS DAGEN ♥



hoppas du får det kul i Gbg, take t easy and have fun (:



oriflame

Publicerad 2009-02-12 21:34:41 i Allmänt





Jihooo jag vann ett  läppstift från Oriflame idag på tjejkvällen ;)
Ett ljusrosa fint läppstift, får se om det kommer användas!
Jag skrev upp mig på deras intresselappar och så vann jag, sicken tur jag hade. haha
Tjejkvällen var för övrigt trevlig, mycket saker att titta och smaka på så det var helt värt det :)

Snart hämtar Robin & Filip mig så ska jag sova hos Robin, mys.



vi väntar..

Publicerad 2009-02-12 17:26:50 i Allmänt




Emmas bebis trilskas och kommer förmodligen senare än väntat
vi väntar på dig, vår lille Rasmus/Cajsa  ♥



SPORTLOV <3

Publicerad 2009-02-12 17:03:38 i Allmänt


Yes, nu är det äntligen sportlov. Så jääävla skönt ska det bli, mums på det!
Är ledig från skolan imån för vi fick ledig dag för vi var på öppet hus i höstas, så tog dom en aning sen, men det är ju bra!

Igår åt jag som sagt kina buffe med Caroline Magnusson innan skolan, oh så gott det var. Synd bara att vi fick slänga i oss den och rulla till skolan, men det var det värt. Efter 2 timmar svenska drog jag ner i snovädret till stan ännu en gång, mötte upp Johanna J och gick en runda på stan. Köpte brunt flätat hårband & stooora blingbling öronhängen (;
På kvällen kom Robin och sov sedan hos mig.


BTW innan jag glömmer det, såg ni top model 11 igår?! Analeigh skulle ju vunnit :(
men jag tycker McKey blir sjukt bra på kort också, som vann tävlingen
 


Whatever.. Idag blev det en dag på stan med Erica efter skolan, jag måste sluta dra dit nu, för på något vis lyckas jag alltid hitta en massa småsaker. Idag fick jag med mig leopard bikinitrosor (behövliga) trosor och en alla <3 dag present till Robin. Men nu får det vara nog ;p Ikväll ska jag på tjejkväll i gymnasiets aula i Alvesta. Carro & Sara serverar så får dit och kolla så det går bra för dom, det gör det säkert!

Ha ett skönt lov allihop!

kina mat

Publicerad 2009-02-10 21:28:28 i Allmänt


 Som ni säkert alla hört har Rihanna blivit misshandlad av pojkvännen och kändisen Chris Brown i helgen. 2 blåmärken i ansiktet, bitmärken på kroppen och knäckt näsa... Någon sjönk precis i mina ögon otroligt stort!   Rihanna är mitt stora fan för sjuttsingen.

Har pluggat ordentligt mycket idag tycker jag allt, ritat klart bilder till stilhistoria och skrivit 3 sidor på datorn om naglar. Skönt att ha kommit någon vart!
Caroline Magnusson ringde innan och vi bestämde oss för att äta middag ute imån innan skolan börjar, hon snackade om kina så det blir säkert jättegott :) Efter skolan ska jag gå en stund på stan med Johanna J också.

Alla snackar om tatueringar nu för tiden, kanske för vi fyller 18 år (haha) vad vet jag. Jag har då iafl inget tvång eller brådska med det, bättre göra det när man kmr på något helt utan anledning, då känns det säkrast! Men om någon verkligen tvingade mig att göra en nu så skulle jag göra den Rihanna har i nacken, SJUKT SNYGG! och stjärnor går alltid hem.

Vill du tatuera dig? (:



korta dagar.

Publicerad 2009-02-10 17:31:12 i Allmänt


Vi frisörer har det otroligt slappt jämfört med typ alla program (JB - Hotell & Restaurang har det med bra) Va har otroligt korta dagar och på lektionerna gör vi ingenting, dom flesta sover ;p Som idag hade vi Naturkunskap hela dagen, eller ja till halv 12, sen fick vi stanna kvar om vi ville. Otroligt skönt med slappt schema.. såhär ser det ut :

Måndag. 8-13
Tisdag. 9.25-13.15
Onsdag. 12.20-14.20
Torsdag. 9.10-13 ungefär
Fredag. - 9.15-16.00

Så fredagen är tuffast men roligast, kundpass :)
Nu ska jag snart börja plugga lite på nagelarbetet vi har till efter lovet och kanske lite HVK.
Sen är det Top Model ♥


Wanna be on top?


vibbar

Publicerad 2009-02-09 20:24:48 i Allmänt




åh vad jag vill ha sommar och värme nu. älskar denna bilden, den utstrålar sommar som attan.
solglasögon och bara ben.. sommar sommar och sol ( 8 )



det nalkas för vår..

Publicerad 2009-02-09 20:04:48 i Allmänt


(ursäkta dåliga bilder)
 

Min nya underbara nya vårjacka, endats 299 kr och skitsnygg! ge mig vår nu

Tog en fika tsm med Jenny idag på Askelyckan, det var längesen vi sågs och det var verkligen dags nu :) Vi tog oss varsin stor bakelse, tjockisar som vi är. Satt och pratade och gick sedan på stan en stund, köpte jackan och en t-shirt i mintgrön. När jag kom hem kom Carro bort och gjorde mig sällskap en stund, tittade på Jerry Springer bl.a, dom är totalt galna i det tv-programmet, helt sjukt! Skulle aldrig ställa upp.
Snart ska jag titta på en ny serie på TV400 om en 15 årig tjej som blivit gravid, typiskt tonårsserie verkar det som, samtidigt ska jag göra om min manikyr som förstördes idag när vi hade det i skolan. Jag gjorde på Frida och tänkte mig inte för när acetonen kom fram ;p

Hoppas solen är framme en stund imån med, snart dags för glajjor igen, göööött!
xoxo



melodifestivalen del 1

Publicerad 2009-02-08 01:03:28 i Allmänt


Kvällen spenderades i Transjö tsm med tjejerna, kladdkaka & melodifestivalen stod det på schemat. Mys :)
Dock är jag besviken på Scotts, som helt enkelt hade för sbnabb låt, hörde inte ett ord. Tycker den första läderbrudens låt va bra, men heeeeeemsk om man tittar på henne (får blunda istl) Emilias låt var okej. Shirley & den unge fjanten, haha tkr jag var alldeles för mesiga. UGGLAN har hittat fel totalt ;p

Dock tycker jag Alcazar var riktigt bra, gillar deras discopop och Maries var också bra, synd hon inte gick vidare. Men Alcazar tror jag kan bli farliga!




god natt, puss.



lördag

Publicerad 2009-02-07 12:57:03 i Allmänt


 

Min franska manikyr jag gjorde igår, fräscht :)

Idag är det lördag och jag kan åka till Furuby tsm med Angelina & Erica på 19 års fest, titta på melodifestivalen tsm med någon eller hitta på något helt annat. Vet inte riktigt vad jag känner för, hade iofs varit kul med fest. I´ll have to think of that!


frågetecken.

Publicerad 2009-02-06 21:30:03 i Allmänt


flames to dust, lovers to friends?!

jag är trött på besvikelsen, trött på att känna sig ensam och oupskattad, jag är trött på att allt för ofta fälla tårar.. men framför allt är jag trött på att behöva känna den tunga känslan.
Det är inte som innan, och jag har lurat mig själv och andra för ingen vet nog hur det egentligen ligger till. Jag pratar på som om allt är som vanligt, som om jag faktiskt är lycklig. Utsidan visar mitt spralliga jag, den knäppa Isabelle som inte är rädd för att göra bort sig, medans insidan gör ont och visar sig så fort jag är ensam. Jag kan fortfarande se tillbaka då vi satt på spånens brygga och kastade godis i vattnet tätt tätt intill varandra för 3 år sen, fortfarande tänka på våran första kyss. Vardagen är inte som det var då, man borde inte få bete sig såhär mot varandra när allt man egentligen vill är att älska varandra. Jag har alltid varit lycklig, dessa år, dessa stunder och de fina tider som varit. Men vart försvann allt fint, vart försvann vi för varandra, någonstans på vägen så har det blivit fel. Så otroligt fel! Och det gör ont i mig, det bränner hos mig. Du är ju min andra halva, mitt halva jag..

Jag gråter för dig och mig Robin, jag gråter floder för oss två och jag hatar att säga detta. Men om ingen förbättring sker så tror jag mitt hopp börjar försvinna..
Jag älskar dig       ♥

the truth hurt´s. but lie is worse!           



hårologi och fransk manikyr

Publicerad 2009-02-06 19:11:06 i Allmänt


Klockan 9 i morse kom Peter från Hårologi och gav oss en "kurs" om deras produkter, sätt att arbeta och vad dom vill få fram. Efter detta har jag helt ändrat mig om Hårologis produkter, har alltid tyckt dom ser B ut och inte luktar speciellt gott. Men utseendet på flaskan och doften är ju det som spelar minst roll. Dom jobbar inte för att ha bra waxer eller volym schampoon, dom jobbar verkligen för att fårbättra ett hår och få det i så bra skick som möjligt, vilket jag anser är viktigast :)
Lanzas volym schampoo/balsam jag har nu luktar gott och har snygg design, men mer än så är det inte. Jag är så besviken på det!!! Blir nog Hårologins när det är slut.

Har precis ätit och gjort fransk manikyr, köpte nya filar idag så var tvungen att testa. Ser ut som lösnaglar :)
Har 5 cider, ingen fest, ingen att vara med och denna helgen kommer också sutta.

xoxo


takida

Publicerad 2009-02-05 22:28:57 i Allmänt


.. Jag glömde visst lägga mig, attsingen!

Sitter och lyssnar på takida, var så längesen men gud vad jag älskar dom! Deras låtar rullar på Spotify, och för er som inte vet vad det är är det ett musikprogram fast du skriver i en artist och så kmr det massor låtar med dom, så rullar det som i en spelningslista, skitbra!
Man får tillbaka känslan sen i somras, sen Malmö. Då jag såg dom live, underbart.
Jag vill lätt se dom igen!!!



Jo men lite mystiskt snygg är han allt! Älskar rösten vilket fall som helst. ♥


god natt på er

Publicerad 2009-02-05 22:09:19 i Allmänt

                                        
                                           

                                               Med den här gossen säger jag god natt och sov så gott! ♥



broken plans

Publicerad 2009-02-05 17:56:01 i Allmänt


Nu har jag tjänat lite pengar idag också, klippte precis min farmors bror Lars-Ingvar (:
Men pengarna från han gick direkt till Emil som köpt cider till mig idag. Dock fick jag sms av Joel idag på morgonen att han har maginfluensan och att morgondagen är intställd, jag som var så taggad! Hoppas något annat kul kommer upp för jag vill verkligen festa i helgen!!! 

Säg till bara :)

Ikväll ska jag nog plugga lite grann (kommer säkert inte göras) och titta på "Vad blir det för mat" Jag tycker han är så cool, men han svettas heeela programmet när han lagar maten ;p
Ha en bra helg allesammans.



onsdag

Publicerad 2009-02-04 17:55:35 i Allmänt


Min dag;
Klockan ringde 10.00 snozade till 10 över ungefär
Bussen gick 11.15, och kom till stan vid 12, började 20 över.
2 timmar svenska sen var dagen slut
Gick ner till stan och hämtade linser, köpte skor, sjal & tröja också :)
Kom hem halv 5, åt mat

.. Och nu kmr snart Gurra & Robin, ska klippa Gurra & Umgås med Robin efteråt.

xoxo



tänk om..

Publicerad 2009-02-03 22:47:12 i Allmänt


Jag har haft intressanta chatter ikväll, och jag vill inte säga med vem eller vad det var som skrevs så ska försöka hålla mig så hemlig som möjligt. Spännande va?!
"Tänk om" är ett ord som dykt upp många gånger, tänk om det var så, eller tänk om det inte var så. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, och ibland vet man inte varför, vad hände, och vad var rätt och fel. Ibland stänger hjärnan av allt vett den vet och lever för stunden, men sånt håller inte i längden. Eller? Kanske gräset var grönare på den andra sidan, vem vet. En sak är säker, att vissa saker får man aldrig reda på, man får heller aldrig reda på om den saken man inte får reda på skulle vara så bra att utforska. Spänningen finns därför fortfarande kvar, och det stora "Tänk om". Nog är man lite nyfiken allt, det är man!

Nyfikenheten kommer bestå, men även det som hänt (och inte hänt). Ett mystiskt inlägg av mig, men jag ville skriva av mina konstiga känslor och tankar någonstans..



top model och choklad

Publicerad 2009-02-03 19:51:42 i Allmänt


Nu har jag precis gått en långrunda tsm med Carro & Sara, passade även på att lämna ett brev på lådan =)
Tänkte på en sak när jag gick hem, när vi skilts åt så blir det alltid så mörkt borta hos mig, man går mkt fortare och vänder sig hundra gånger om för att försäkra sig om att ingen förföljer en. Läskigt som tusan tycker jag!
Visst är det så? ;p

Snart börjar top model och jag köpte mig en marabou chokladrulle tills dess (: var så sugen på choklad! Imån börjar jag sent och ska innan skolan hämta nya linser och vätska, och på eftermiddagen ska jag klippa Gurra!



Tyra Banks är otroligt vacker, visst är hon det?



pocahontas

Publicerad 2009-02-03 15:26:21 i Allmänt


Visst är det härligt vårigt väder ute? bara en aning kallt :)
Haft naturkunskap idag i skolan, sen fick vi sluta så kom hem lite över 1, då gick jag en runda med mamma, Emma & Alfons. Mamma är barnvakt idag också! och nu hör jag att han börjar gnälla, har sovit 3 timmar nu :)

Idag ser jag ut som Pocahontas, men Erica tyckte det var fint iafl, orkade inte fixa mig så satte upp lite spännen i håret och drog i en sjal, rätt fräscht ändå! Jag är hur seg som helst idag, ögonen är tunga som attan, men det går ju över!

Till helgen blir det myskväll hos Joel på fredag, det är på tiden! och på lördag ska jag kanske äta ute eller hemma hos någon av tjejerna i klassen! Men nu ska jag äta potatisbullar, mums.





polisbuss @ 23.02

Publicerad 2009-02-02 23:05:55 i Allmänt


Vad händer i lilla alvesta, och vad händer på MIN gata? :O För mindre än 5 min sen hör jag att det kör in någon till våran väg, väääldigt sakta man hör gruset rulla. Nyfiken som jag är springer jag ner och kikar i fönstret, ser att det är en stor bil, en buss och den är längst bort och ska vända. Man kan tro att det är en som aldrig kört för, för den står still, backar lite, kör lite till och till slut kör den sakta utåt mot gatan igen. OCH då får jag se att det är en Polisbuss.. :O

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!



sötsak!

Publicerad 2009-02-02 15:31:04 i Allmänt


Finns det något goare än att komma hem till en busig liten kille som får en på bra humör även fast kylan gnager fast i kinderna och att man åkt buss och gått fram och tillbaka hela dagen! NEJ jag tror faktiskt inte det! :) Idag hade jag endast styling och idrott (skridskor) på styligen gick vi igenom manikyr och ska göra det nästa vecka på varandra, lyxigt. Efter det tog vi lunch på Mcdonkan, det var äckliga nuggets i skolan, eller som jag säger;
"det är samma sak som att rosta bröd och lägga i vatten" så geggigt är det, usch.
Idrotten var jag inte med på då jag fick reda på sent igår att det var skridskor, men det gjorde inget. Gick på samarkand med Erica istället.

Denna veckan ska jag klippa mamma & gurra, sen är det lite plugg och på fredag kmr Hårologi till skolan och berättar om det senaste! Bra vecka.

 



klassfest någon?!

Publicerad 2009-02-01 21:48:06 i Allmänt


Tänk vad vissa dagar går fel, elle rättare sagt en helg.
Fredag eftermiddag när jag slutade skolan såg jag fram emot helgen, jag trodde det skulle bli en bra skön helg! Och till stor del blev den det men den började dåligt sen gick det upp & ner. Men sådana dagar kommer också, tråkigt är bara att dom kommer när det är på lediga dagar! Whatever :)

Nu har jag fifflat lite med mina pengar på internet på min sida, har öppnat ett nytt konto så jag klan flytta pengar fram & tillbaka när jag vill, mkt bättre än att ha massor på sitt betalkort (eller massor och massor, ha ha) Iallafall väldigt praktiskt!

Imån är Elin tillbaka till stylingkursen hoppas jag, brun och neger efter 2 veckor i Thailand (inte alls avundsjuk) Ska snacka ihop mig med tjejerna i klassen imån för nu MÅSTE vi bara ha klassfest, snart har det gått 2 år och ingenting har hänt. Hur dåligt är inte det? Någon mer än jag som är på?!



lugn helg

Publicerad 2009-02-01 13:42:08 i Allmänt


Lördagen började med att Johanna ringde och frågade om jag ville simma & sola, men det var jag inte så sugen på så sa nej. Men hon kom iafl senare och klippte sig, även Carro kom och hälsade på :)



Såhär blev resultatet.

När Johanna & Carro dragit hem kom istl Joel & Lovisa med en chipspåse och hälsade på, vi tittade på lyxfällan och snackade. Efter ett tag kom även Robin! Även igår kväll blev planerna ändrade så jag & Robin var hemma och tittade på Miss Secret Agent 1 & 2 :) När vi var klara med de tittade vi klart på never back down, riktigt bra film.




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela