Isabelle Berg

what are words if you really don't mean them.

Publicerad 2011-05-30 23:22:14 i Allmänt


Första baluppsättningen på jobbet idag. Blev kanon! Imån är det Lisas & EHs tur, och dom kommer bli så vackra! Helt hundra på att dom kommer glänsa lite lite mer än alla andra.

Nu ska jag sova så jag orkar med allt lockande och fixande. Och jag håller tummarna att jag inte har allt för mycket träningsvärk i armarna!
God natt.





grab somebody sexy tell 'em hey !

Publicerad 2011-05-30 12:16:00 i Allmänt


Galen helg, helt galen!


Alkoholen har flödat med de allra bästa. I fredags drog jag, Ange & Erica till Elins salong för att göra oss iordning innan Olivias födelsedagsfest. Var jätteroligt att träffa Erica igen.. eller som hon säger: De er kjempe goy (; Vi hade skitkul på förfesten och vid 23 tiden drog vi oss mot Loft. Sjukt mycket folk och det gick knappt röra sig. Men hade grymt roligt med tjejerna !

Somnade sisådär halv 6 efter ett antal samtal, så jag sov typ hela lördagen tills det var dags att dra igen. Åkte till Fidde vid halv 5 och började om igen. Kan ju lugnt säga att alla körde All In. Vi drog till Oleo och hade faktiskt riktigt roligt! Tequila & mycket dans.
Efter många om och men med skjutsen hem var vi i Alvesta vid 4 tiden. Efterfestade, efterefterfestade och däckade.

Jag har en öm näsa och en blodådra i handen som är helt svullen. Stabel blödade ner hela Oleo med sin armbåge & alla är allmänt förstörda. Nu har vi sagt att vi ska lugna ner oss med festandet.. så vi väntar ända tills onsdag!




turk på burk.

Publicerad 2011-05-25 23:28:22 i Allmänt


Kommer på mig själv med att sitta och bli sådär snyftig nästan. Som när man är helt hemma själv en fredag och bara känner för att dö för man är ensam och har tråkigt. Är det för att jag helt plötsligt fick så mycket fritid över? eller att jag hade så sjukt mycket att göra innan att jag inte hann känna efter, då var allt annars så oviktigt. Jag ska komma tillbaka till de, stänga av allt och enbart satsa på viktiga saker. Kanske ska jag sätta upp nya mål att nå?! Man känner ju sig grymt nöjd när man fixat det.. Tåls att tänka på!

OJ vad längesen det var jag hade träningsvärk. Kommer faktiskt inte ihåg senast så känns jävligt skönt att sätta igång igen! Märks dock att det var ett tag sen, väldigt svag och ingen kondition. Men det är bara att köra på!!

Snart helg med en massa fest. Känns ganska okej faktiskt (;


PS. Fredrik odlar musche, han ska bli turk på heltid!



it's okay not to be okay.

Publicerad 2011-05-23 23:33:47 i Allmänt




jag får inte förlora nu, inte när jag kommit så långt.
jag vet ju att det inte är värt det, jag vet det så jävla väl.
lev livet försöker jag slå in i huvudet.
i'm so much better then all this.



skönheten & odjuret.

Publicerad 2011-05-22 23:40:52 i Allmänt


Fan vilken frihet det är att kunna köra vart man vill, när man vill. Grymt skönt! Blivit en hel del körande sen i torsdags och det är skitkul. Nu sitter jag & kollar på Skönheten & Odjuret. Mamma köpte den idag på Östregård för 10 :-, vilket kap ;p Imorgon är det ny vecka med nya tag. Alltså ska jag masa ner mig till ATC och bli duktig igen! Kommer bli pinsamt att se hur mycket man tappat..

God natt.

 


 

 

the winner takes it all.

Publicerad 2011-05-20 00:24:24 i Allmänt


LYCKA, GLÄDJE, LÄTTNAD, FRIHET.


Jag har nått mina två mål som jag så länge väntat på; Jag är färdigutbildad frisör & jag har tagit körkort! Och allt detta inom loppet av en vecka. Jag tror stenhårt på ödet, och jag förtjänade nog en lyckovecka !
Allt som stavas ångest, krav & slit är som bortblåst, allt är så himla skönt nu! Kan jag vara annat än stolt över mig själv?

Jag invigde min första körkorts-dag genom att åka med fina vänner till MCdonalds, köra runt lite och sedan var det för första gången JAG som skjutsade hem alla efter BB. Kändes sjukt, sjukt men otroligt bra!

Shit vad mycket ledig tid jag kommer ha över nu när jag slipper plugg & övning. Alltså har jag all tid i världen att träna, och jag längtar tills jag kommer in i den ordentligt igen!


Nu ska jag försöka sova med detta lyckorus som skriker inom mig.
Sist men inte minst.. Ge aldrig upp !


show some love.

Publicerad 2011-05-18 19:50:52 i Allmänt


 

Stabel - tyvärr jag måste säga det nu, det är då fan vad bra du blir på alla dina bilder !

Jag - va?

Stabel - såg bilden du la ut innan på dig ! en söt liten Isabelle.

 

detta gjorde hela denna dagen lite lite bättre! min käre vän (:


 

Min lediga dag har gått väldigt fort. Har städat, chillat, chillat och chillat. Jävligt skönt faktiskt! Snart är det helg och jag längtar som tusan till lördag 14.00 när jag tar ledigt. Paarteeey !!



 

don't stop the music.

Publicerad 2011-05-18 12:43:00 i Allmänt



Pitbull Ft. Ne-Yo Afrojack & Nayer - Give Me Everything
Klas & Bodybangers - Freak - Klas Mix Edit
Basshunter - Fest I Hela Huset
LMFAO - Party Rock Anthem
Alexandra Stan - Mr Saxobeat
Enrique Iglesias With Usher FT. Lil Wayene - Dirty Dancer
Michael Mind Project - Ready Or Not
The Lonely Island - Jack Sparrow
Jennifer Lopez Ft. Lil Wayne - I'm Into You


Inväntar helgen stort !




om sanningen ska fram.

Publicerad 2011-05-17 23:26:50 i Allmänt




Fotats på jobbet till Magazinet (kommer en sötingbild på mig & Sara nästa torsdag)
Klippt av en halvmeter hår på Daniel och gjorde om han till Danny. Grymt snyggt!
Pratat i telefon en timme och missat BB, men vad gör det.. Jag är ju ledig imån!

gillalalala läget (:




soft pink.

Publicerad 2011-05-16 23:25:51 i Allmänt


Bläddrade i en VeckoRevyn förra veckan och såg denna bikini.

Idag köpte jag den för jag tyckte jag förtjänade den, och för att jag fick pengar av Mormor som present. Bilden ger inte den rättvisa, för den är jättefin i både färg & material, inte så rosa som det ser ut.



Tack och bock för en dag utan stress och ångest, fyfan vad skönt!
Punkt och slut.


LYCKA !

Publicerad 2011-05-15 16:13:27 i Allmänt

 

 

JAG HAR KLARAT GESÄLLEN!!

Isabelle Berg är från och med idag färdigutbildad frisör.

 

Stort tack till alla modeller:

Mamma, Emma, Emil, EH, Johanna, Helena, Fidde.

Även stort tack till underbara Jill, utan hennes hjälp och handledande hade jag inte fixat det.

 

 

 

JAG ÄR SÅ LYCKLIG :)

 


oh, Lord!

Publicerad 2011-05-12 23:37:40 i Allmänt


TACKAR GUDARNA
för att avsnitt 22 av VD kommer ut om sådär 40 min. Då kan jag lägga mig i sängen, slappna av en stund och försöka lugna nerverna. Tänker inte nämna hur det känns som mitt liv hänger på en skör tråd just nu, ett stenkast från att förändra framtiden, att jag inte tänker på annat än hår hår hår i huvudet.. Nu sa jag det visst iafl, men det är svårt att stänga ute. Det är så nära nu!

Har bestämt ikväll att eftersom jag ändå ska vara så duktig och jobba röven av mig i sommar, ska jag vara lika duktig och träna röven av mig.. bokstavligt talat! Kanske borde ha ett "sommarlöfte" om att inte äta chips under de månader solen bränner. Det vore grymt duktigt om jag klarar mig utan mina älskade chips!

Beach 11 i Thailand är ju inte långt härifrån!


Nu ska jag lägga mig och be en bön till han där uppe.

 


nu eller aldrig.

Publicerad 2011-05-09 00:03:15 i Allmänt


Jag har haft en underbar helg och jag har på sätt och vis kunnat slappna av.
I fredags var det chill och jag gick och la mig hyffsat tidigt. Lördagen bestod av att föna vågor på Emil ( Dom blev PERFEKTA, ååh va skönt det känns ) och sedan klippte jag Henrik. Gjorde mig sommarfräsch och åkte till Carro där vi firade henne med släkt. Det bjöds på tre-rätters & alkohol. På nått höger eller vänster hamnade vi till sist på Oléo där vi hade skitkul (jag som inte skulle ut, fy på mig). 04.00 var jag hemma i sängen efter häng på Donken & en aning sen och trång biltur hem. Idag har jag fönat igen, fast Emma. Sedan ikväll käkade vi Tacos hos DP och kollade BB. Nästa söndag håller jag tummarna på att Sara är nominerad & utröstad!

Imorgon börjar nog den tuffaste & kämpigaste veckan i hela mitt liv. Det är nu det gäller! Det är så nära och jag måste få alla nerver i styr. Jag vet att jag kan detta!

ALL IN. Kämpar jag lika hårt som jag festar, så kommer det gå som en dans!




sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead.

Publicerad 2011-05-06 23:39:52 i Allmänt


Allt handlar om en tidsfråga. När du är redo.. när du en dag faktiskt blev redo! En dag kommer du komma på dig själv med att vara just där, redo att våga igen! Tiden läker ju trots allt alla sår. Den dagen kommer du inte längre känna en klump i magen av saker som annars skulle få dig att krampa, du kommer inte helller vara orolig att du måste hålla tårar tillbaka för att ingen ska märka dina sår. Du kommer aldrig mer tveka på dig själv, du vet att du är den allra viktigaste i ditt liv & det ska ingen någonsin få ta ifrån dig igen!


Jag står där idag.
jag är redo, jag har läkt & ingen ska någonsin få mig att tvivla på att jag alltid är viktigast!


i opened my eyes and it's all so clear. i just don't care anymore!







träna eller dö!

Publicerad 2011-05-05 23:48:54 i Allmänt


Har aldrig tidigare mått så dåligt psykiskt & fysiskt.
Krav, press, oro & ångest kan inte jämföras med hur det är att vara ledsen. Det är tusen gånger starkare, tusen gånger jobbigare! Tänk dig att egentligen vara glad & framåt, men så fort du vaknar för att börjar en ny dag är det miljoner saker som dyker upp i huvudet, miljoner måsten & krav som blir ett åskmoln av ångest över dig.. Det är fan tungt! Jag har aldrig känt en så stor press på mig som jag gör nu, och den enda som pressar mig är jag själv.
"DU är alltid DIN värsta domare" stämmer något otroligt bra. Det tär på självkänslan & du blir din egna fiende tillslut!


Jag är konstant trött nuförtiden så jag ska lägga mig och däcka på fem. Helg imån, en helg med massa övning!




från Cajsa till moster.

Publicerad 2011-05-03 22:15:11 i Allmänt


FACEBOOK - Från Emma Johansson:

här ska du få lite ork.. jag frågade vilka cajsa älskade, hon svarade mamma, pappa och ISABELLE. för att vara på den säkra sidan frågade jag igen med samma svar, du har en liten men väldigt betydelsefull person som tror och ser upp till dig.



Kan man annat än smälta?! ♥


not without my beloved.

Publicerad 2011-05-03 21:42:49 i Allmänt


Det är mer än okej att få lägga sig under täcket & gråta ut! Man kan inte bära hur mycket som helst på sina axlar, till slut faller man och då behöver man få en liten stund med sig själv, för sig själv. Det viktiga är inte att visa sig stark hela tiden, utan att visa att man är mänsklig. Det är mänskligt att fela, att falla & att komma upp igen. Det är när vi ligger på botten som vi förstår hur mycket värt det är att fortsätta kämpa! Det är starkt i mina ögon !

Snart kommer denna jobbiga perioden vara förbi. Och först då kommer jag förstå hur mycket värt det var allt slit & alla tårar. Det ska bli så otroligt skönt att få andas ut på riktigt och jag ska njuta den dagen då jag nått mina mål !

Utan stöd, pushande & hjälp från mina vänner & familj hade jag nog stått och bankat huvudet i väggen för längesen. Jag är otroligt tacksam till alla som ställer upp! ♥


JAG SKULLE ALDRIG GE UPP NU !

 

 


 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela