Isabelle Berg

nerver.

Publicerad 2010-05-31 21:49:14 i Allmänt


Haft en heldag i stan med min mor. Började på Kungsmad där jag köpte biljett till tisdagens & onsdagens student, ska följa med Teknikum. Blir även fredagen såklart :) Vi åkte vidare ner till stan där jag köpte spetshandskar, mascara, ögonskugga, eyedust, lösögonfransar och puder tills balen imån. Fick även ett maglinne av mamma :)
Vi åt på Spice & Rice sen var det dags att kolla på JB & Frias bal. Dock missade jag nästan hela frias :/ alla var jättefina och jag blev skitnervös tills imån, osäker på mitt hår med. Typiskt mig!

Nu har jag ätit jordgubbar och kollat norska hollywoodfruar. Ska snart färga ögonbrynen och sova, imån ska jag upp tidigt och duscha, smörja mig med brun utan sol, raka benen och måla naglarna innan jag ska till salongen och fixa håret vid 11. Sen ska jag hem och sminka mig, få hem Mattias och fotograferas innan vi ska till balen :)

hoppas på en superkväll, jag längtar!!



BTW, min pappa kom precis hem med min snodda cykel! Tack för tipset Jenny :)



the story.

Publicerad 2010-05-30 23:09:12 i Allmänt


Sitter nyduschad, insmord, fräsch och lyssnar på Brandi Carlile´s låt The Story. Har hört den massor av gånger när jag åkt bil med EH men aldrig riktigt tagit mig till den. Men idag när jag jag vaknade hörde jag den nerifrån (la mig på soffan när jag kom hem halv 6 imorse) och gick upp för att se vad det var. Mina syskon var på deras kusins bröllop igår och Emma hade filmat när dom dansade sin första vals till just denna låten. Det började med vanlig vals men övergick sedan i lite "show", mycket roligare än en stel dans :) Och jag rös i hela kroppen när jag såg dom dansa, Jenny som gifte sig hade en helt magisk klänning. Så nu kommer jag lyssna på denna låten i veckorvis!

Helgen hade kunnat få vara lite mer händelserik, men den var helt okej! Trevlig grillning hos Fidde igår :) jag gillade massagestolen starkt och mina svarta köttbitar något mindre! Har dragit på mig en mysig förkylning så nyser stup i kvarten, mycket kul när balen är om TVÅ dagar.. jätte! Men har iafl sett 2 filmer hos Stabel ikväll med lite folk, tog även en kebabtallrik :)

Min cykel är snodd för 3 gången, min andra blev snodd för ½ år sen typ. Så nu får jag gå överallt, mycket kul. Man måste tydligen ha hänglås med 1000 kedjor och lås för att få ha den kvar.
Jag börjar tröttna på alla dessa motgångar nu. Känner att någonstans borde det väl vända och vara min tur?! Men tydligen inte. Kan det bli värre undrar jag. Kanske låter som en lipsil men det är inte kul att inte kunna göra något i sommar pga. pengabrist/sommarjobb, det är inte kul att inte ha en enda plan i sitt liv eller mål att sträva efter, det är inte kul att inte ens längta till sommaren och friheten efter studenten. Jag vill nästan inte sluta skolan nu! som sagt.. När är det min tur?


jag önskar dagen kommer vara min, precis som det är meningen att den ska vara!



fuck off.

Publicerad 2010-05-26 23:53:35 i Allmänt


Nu måste jag verkligen ha ett jobb.
Kmr inte kunna göra någonting i sommar mer än de där vanliga helgfesterna, hur kul är det.. ?
Att äntligen få se Sthlm kan jag drömma om.
Efter studenten kmr jag verkligen leva som en fattig student, vilket jag aldrig någonsin gjort innan.


ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest

detta är inte alls kul.




balfrisyr.

Publicerad 2010-05-26 21:54:53 i Allmänt


Nu är nog faktiskt allt klart tills balen!

Klänning, skor, underkläder, smycken, fotografi, hår osv. Ska bara köpa lite nytt smink :) Känns gött att faktiskt äntligen hittat en frisyr jag vill ha som jag tror jag kommer trivas i! Allt det där puttinuttiga gulliga är inte min grej, tycker denna är mer lös & ledig än strikt :) Nu ska vi bara hålla tummarna att Mattias knä blir någorlunda bra tills tisdag med!

Idag var jag ledig och har klippt Gunilla, sedan kom FIdde en stund med chips och lite gott så kollade vi på film och härjade. Sedan ikväll kom Limpan och klippte & färgade sitt hår, han ska ju också på bal! två stycken :) han blev kanonfin, blev lite annorlunda denna gången och väldigt blont :)

Nu ska jag in i duschen och göra mig fräsch, imån ska jag först till salongen där Yasmin ska testa min balfrisyr lite, och sen ska jag åka lite innan 3 och dra till Olivia och förfesta innan PUBRUNDAN!! fyfan vad jag är taggad!!!!!! ska bli så sjukt kul, ska skrika oss hesa med våra oranga tröjor!

(nu håller vi bara tummarna att min studentklänning kommer imån eller fredag)





lite punkter.

Publicerad 2010-05-24 21:47:30 i Allmänt


Har hämtat pubrundetröjan & bandet. Orange tröja har vi
Klippt syster
Haft besök av Caroline Magnusson
Skickat efter sandaler på Nelly
Slutit ett avtal med mamma att jag får 500/vecka under sommaren om jag sköter hela hushållet
(har man inte sommarjobb så)


Nu ska jag sova för imån ska vi dansa bugg, vals och foxtrott i skolan ;(



delete.

Publicerad 2010-05-24 02:29:20 i Allmänt


det finns dom man inte klarar sig utan
det finns dom man behöver ibland
det finns dom som man aldrig får tillräckligt bra kontakt med
det finns dom som man inte behöver.

det finns många olika kategorier och många mappar
jag tror det är dags att börja rensa ut dom som inte förtjänar en plats..



monsters inc.

Publicerad 2010-05-24 01:55:30 i Allmänt


Kvällen slutade galet bra måste jag säga :) drog ut till Moheda med Carro och joinade festen hos David. Det var full rulle med kubb, öl, groggar, shottar, musik, dans och sång. Och självklart bra umgänge också! Efter David fortsatte festen hos Ante. Det gick lite värre där ^^ trevlig kväll hur som helst!

Vaknade och möttes av Cajsa i köket :) sötnosen! Åt lite tacos till frukost och drog till stan med Sara & Erik, jag var smakråd till Sara medans Erik köpte tysk ost med endast 1% fett, fan vad alla ska banta då.. Vi åt iafl på donken innan vi åkte hem och Erik som inte ska äta kolhydrater tog en big tasty utan bröd, utan dressing, äppelpåse och loka. Jag & Sara skämdes inte alls...

Har kollat på film med Carro & Fidde ikväll :) Jag & Fidde kollade Monsters Inc och skrattade en hel del med! bakade negerbollar gjorde vi också.

Nu ska jag sova för jag ska till skolan halv 12, känns nödigt !



sommaren är här!

Publicerad 2010-05-22 18:57:46 i Allmänt


NU BLIR JAG LOCKAD & FIN I HÅRET AV CAROLINE SVANBERG ♥

Gick upp innan 9 idag, det är verkligen rekord!!!! och märkte att det var sol och varmt så satte på bikini och shorts med detsamma! Sedan drog jag, EH, Carro & Jenny ner till våryran och kollade läget. Lite kul att se en idol medlem sjunga förbannat falskt ^^ vi drog därifrån och åkte till stan istället en sväng!

Kom hem och la mig i gräset och solade, Carro joinade mig senare och efter en liten stund tills solande så lagade vi tacos :) min näsa är knallröd nu, ganska sött!


Hur kvällen blir är ett frågetecken. tack för mig!


friday night.

Publicerad 2010-05-21 23:42:16 i Allmänt


Trodde inte jag skulle få pengaproblem redan innan skolan var slut. Men jo..
När mina pengar till ATC så småningom dras när det börjar funka som det ska finns det inte mycket mer kvar än mina klipp pengar jag får av mina trogna kunder! Får verkligen sköta mig i skolan nu så jag får mina TVÅ (trodde det bara var ett) sista studiebidrag. Sen kan vi välkomna sommaren som en fattiglapp utan sommarjobb :) ååh, ingen ångest alls, verkligen inte..

Jag har haft ont i huvudet hela dagen, det beror dels på vädret, dels på min dåliga sömn denna veckan och dels på allt grubblande. Vädret var underbart ett tag igår, kan det inte fortsätta så? Och jag förstår inte att jag aldrig somnar på nätterna fast jag är hur trött som helst?! Och jag är trött på att grubbla och oroa mig över bal, student, pengar, jobb, framtid och om man kanske ska ta sig ur denna hålan?! Jag vet verkligen inte vad jag vill med mitt liv just nu, men att komma härifrån och börja om på nytt någonstans vore väldigt nyttigt och behövligt. Jag tror jag skulle må bättre av det än att stå här och stampa på samma ställe vecka efter vecka. Jag har självklart mina vänner här, men jag har absolut inget att förlora! Dom finns alltid kvar :)

Det är mycket som snurrar nu och det är fan inte lätt att bli vuxen på något sätt och vis. Ibland vill man vara 10 år igen, när ens största problem var att man inte fick den där coola tröjan av mamma på JC och att man inte kunde bestämma sig för vem man skulle fråga chans på. Men time to grow up, time to stand up!



cause i can, cause i can do it better!
xoxo



tandläkaren.

Publicerad 2010-05-20 21:30:44 i Allmänt


Började dagen hos tandläkaren där jag fick röntga sisådär 10 gånger + en gång med något som snurrade runt hela huvudet. När dom tillslut fick en bra bild på min ena visdomstand fick jag reda på att den måste bort snarast. Den ligger på tväre och trycker mot den andra, och under finns luftfickor det kan samlas bakterie som börjar äta på tanden jämte och bla bla bla.. blir alltså ännu ett ingrepp i munnen. Men det är väl på tiden, var ju liksom hela 3 månader sen jag tog bort min tandställning! När detta är klart har jag hållt på med mina tänder i 5 år :) yay!

Har haft praktik denna varma dag, det kokade som bara den i salongen och man ville bara ut. Hoppas verkligen det blir fint väder i helgen för då ska jag åka någonstans och steka :)

Snart är det dags att fläta håret och lägga sig! natti natti



hårförlängningen.

Publicerad 2010-05-20 20:03:13 i Allmänt


FÖRE



UNDER TIDEN




RESULTAT



TADAAAA :)

Jag är helnöjd, klippte ytteerligare10 cm idag (klippte bort ca 15 cm igår) så det inte blev en asjobbig längd, det blir ju ändå längre ju mer mitt hår växer :)



keratinvax.

Publicerad 2010-05-19 11:43:04 i Allmänt




klockan kvart över 3 ska jag sätta i hårförlägning på detta viset :)
Man sätter små slingor i hela håret med keratinvax, det mest skonsamma för håret!
Ska ha ca. 90 slingor, det kommer ta sin lilla tid!



soooool.

Publicerad 2010-05-18 22:21:03 i Allmänt


Vilket härligt väder det var idag :) eller ja.. en stund iafl!


Fikade idag med klasserna på svenskan, nu börjar det verkligen kännas att slutet är nära. Sorligt men sant! Efter det åkte vi till Växjösjön där vi hade idrotten idag. Gick ett varv runt och sen var den skoldagen slut! (fick ett roligt kuvert idag med, men det är hemligt, haha)

Mötte upp Carro på stan och käkade på Spice & Rice, sedan gick vi och hämtade mitt pass och shoppade lite. Köpte mig ett maglinne med knappar & snöre fram, skitcoolt till sommaren. Och en guldring det står love på :)

Har enbart sovit i eftermiddag, hela jag känns förstörd. Sov på min höjd 2 timmar inatt så jag behöver så mycket sömn jag kan få! Imorgon ska jag klippa mormor & morfar, sedan ska jag till salongen och förlänga håret :) finally!



ego woman.

Publicerad 2010-05-18 21:32:28 i Allmänt


En gång i varje liv träffar man sin själsfrände.

Två uttryck som folk ofta använder när de talar om den rätte är tvillingsjäl och själsfrände. Men det är inte samma sak. En tvillingsjäl är en själ som föddes samtidigt som du själv, ni har därför kommit ungefär lika långt i er utveckling, antal levda liv och mängden kunskap ni salmat på er. Din tvillingsjäl kan vara din mamma, ditt syskon eller en nära vän. I enstaka fall blir du förälskad i din tvillingsjäl men oftast upplever du denna mer som ett syskon.

En själsfrände däremot är den du borde välja som din kärlek. Han eller hon är din totala avbild, vet allt om dig, förstår dig bättre än någon annan, men ser också dina fel och brister. Det kan vara fantastiskt att leva med sin själsfrände men det kan tyvärr också vara jobbigt, alldeles för jobbigt för vissa av oss. I varje liv kommer du någongång träffa din själsfrände. Enda undantaget är när själsfränden inte är redo för ett nytt liv på jorden fast du är det. Då väljer själsfränden att bli din guide och så kan ni ändå växa tillsammans trots att bara en av er finns på jorden. Om inte din själsfrände är din guide, så kommer du alltså att möta honom eller henne någon gång under livet. En den har tur och träffas redan i tonåren och andra hittar inte varandra förrän på ålderdomshemmet.

Ur Carolina Gynnings bok - Ego Woman.



Carolina är den vackraste och skönaste människan som går i ett par skor!



frallor.

Publicerad 2010-05-17 21:28:57 i Allmänt


Vaknade halv 11 och gick upp, såg att postbilen körde från våran väg så gick ut i morgonrocken och hämtade posten. Och där i låg faktiskt min studentklänning :) blev skitglad och prövade den direkt, blev direkt besviken på hur den såg ut när man bara kollade, nästan lite zigenarstyle. Jag provade iafl och den satt bra över midjan och det var verkligen det enda! Jag hade kunnat ha 4 extra bröst och 2 m längre ben. Klänningarna från stylebystars är alltså gjorde för långa, storbystade modeller. Tur min nellyklänning kommer snart iafl :) den är riktigt fin!

Mamma kom hem vid 1 och då åkte vi ner till Blondy och hämtade min balklänning, den är jättefin och kjolen är jättestor och puffig. Precis som jag vill ha den :)
Har även i eftermiddag haft besök av familjen Stenström. Klippte pappa + 2 barn. När dom hade åkt hem körde jag & Helena till ICA och köpte frallor, juice, lite paprika osv och åkte hem och åt kvällsmat med mamma.

Imån blir det skola mellan 8-12 sedan vill jag gå en runda på stan och kanske äta något gott :) Carro ska nog följa med mig en stund! Blir nog en trevlig dag :)



and if you don´t like it, fuck you.



.

Publicerad 2010-05-16 23:04:54 i Allmänt


det har varit en jobbig dag idag, och jag tänker inte skylla det på någon annan än mig själv.



en underlig helg.

Publicerad 2010-05-16 02:30:06 i Allmänt


Carro gick precis hem nu. Har kollat på 3 filmer (Brüno, Pandorum & en collegfilm), ätit en massa chips, varit på street race med Sara och enbart haft det chill. Känns skönt att slippa vakna tidigt imån pga att man varit ute och festat. Istället ska jag ta vara på dagen, vet inte vad jag ska göra men ska iafl testa på affro/core vid halv 5 :) verkar kul!

Det skulle vara en chillkväll igår hos Stabel med alla vänner. Snacka och dricka lite, men det slutade som vanligt i fest :) Innan alla kom spelade vi buzz, jag kom tvåa! Sedan ramlade det in mer & mer folk och det var riktigt trevligt.. tills allt blev riktigt tråkigt. Det finns en fin gräns till hur mycket jag tål att höra, och igår gick det alldeles för långt. I över 2 timmar satt jag pch pratade om allt mellan himmel och jord med mina fina tjejer medans jag började lugna ner mig. Det var riktigt skönt, tack tack tack för att ni är så förstående och lyssnar! ♥

Ibland är inte allt som man tror, det fick jag bevis på igår.



Nu ska jag krypa ner och sova ut ordentligt, det har jag inte gjort på veckorvis. God natt!





lägg ner.

Publicerad 2010-05-14 17:41:16 i Allmänt


Trött på villkor, trött på andras regler, trött på att gilla läget, trött på att funka "sometimes".
Låt mig va.



IKEA.

Publicerad 2010-05-14 15:38:47 i Allmänt






från onsdagens fest :)

Har varit en stund på praktiken idag & klippt 2 kunder. Innan jag drog kom även mitt löshår dit som jag ska sätta i nästa vecka :D Stabel hämtade mig och vi drog till IKEA, han skulle köpa nytt bord och vinglas och jag köpte lite skit till studenten. Nu ska jag snart på bodybalance med Johanna Persson innan jag tar helg!


en aning irriterande..


Studentfest - Grace - Petter.

Publicerad 2010-05-13 16:46:54 i Allmänt


Sista studentfesten är över :(

Jag & Carro begav oss till stan igår vid halv 7 och åkte hem till en klasskompis där alla andra tjejer var med :) Vi klippte tröjor, hårband, skrev på dem och på oss själva. Imorse vaknade jag med 10 snoppar och lite onödiga texter på armarna ^^ (vad det står är hemligt)

En grym förfest med mycket skratt och mycket blixtrar. Vi drog sedan till förfest nr. 2 där några byggare var och stannade en stund innan vi gick till Grace med våra finaste sångröster. Det var bra ös där inne men fick inte se Petter ett dugg, fick istl 100 klackar på fötterna och drog ifrån det dansgolvet!

En mycket lyckad kväll, fick nästan tårar i ögonen igår när man fattade hur nära det är nu :)

Har förövrigt bytt hårfärg liiiiite, har färgat utväxt och gjort bruna slingor i :) ingen jättestor skillnad men mycket fräschare och fylligare.

Ikväll blir det film hos Persson!



GAAH.

Publicerad 2010-05-11 21:10:09 i Allmänt


Beställt studentklänning nr. 2 (dödar någon om den inte heller kommer)
Har antagligen inget sommarjobb (blir en fartfylld & fattig sommar, jippie)
Vet inte om jag ska våga mig ur denna hålan och söka ett frisörjobb i kanske Gbg eller Sthlm.


Är bara på så jävligt dåligt humör nu.



god natt bloggen.

Publicerad 2010-05-10 01:53:51 i Allmänt


Det här med studentinbjudningar är inte lätt alltså..

Jag har skrivit klart nästan alla mina inbjudningar och med mina vänner, släkt, familj & mig är vi 34 st sammanlagt :) ganska många tycker jag nog ändå! Sen kommer ju inte alla och vissa kommer och går. Och det är så sjukt svårt att veta vilka av sina vänner man ska bjuda. Det har blivit mest mina killkompisar då de flesta av mina tjejkompisar tar själva :/ väldigt tråkigt!

Jag har iafl skrivit till alla jag verkligen vill ha hos mig, men det hindrar ingen som vill komma att komma, alla är välkomna även om dom inte fått inbjudning alltså :) vi ses på Hattvägen!


Sjukt skönt som sagt att vara ledig imån, ligger nu i sängen och kollar på Greveholm. Perfekt innan sängdags för det är en sån mysig julkalender! Jag skulle kunna skriva återigen att humöret går upp & och ner och att jag börjar förstå den riktiga faktorn som jag nog blundat för. MEN NOG OM DET, för det är slut med det nu :)

xoxo and nighty nighty.


8 days only.

Publicerad 2010-05-09 23:20:37 i Allmänt


Helgen är slut och jag ska inte klaga på hur den varit :)

Kort praktikdag i fredags, kom hem vid 5 redan så 2 timmar tidigare än vanligt. Carro, Sara & Mattias kom hem till mig och vi förfestade innan vi skulle hem till Joel på fest. Spelade fuck the dealer och jag bytte kläder hundra gånger! Det var hur roligt som helst hos Joel :) man har alltid lika kul och hans föräldrar är så mysiga. Det blev en sen natt och jag åkte hem vid halv 3.

Carro & Sara kom på lördagsmorgonen och skulle bränna skivor :) jag somnade på sängen och när de var borta åkte jag till syrran där jag höll på att dö av huvudvärk & illamående. Efter grillat, ipren & en iskall tvätt av håret var jag en aning piggare ^^ Åkte hem och fixade mig och drog vidare till Svanberg :) där var det en grym förfest innan Anders & Axels 20 års fest. Ännu en toppenkväll med efterfest osv osv :)

Idag var jag på kungsmad vid 13 för att gå på kurs, det var en bra kurs men jag var för trött för att orka engagera mig. Somnade en stund på soffan när jag kom hem. Tur man är ledig imån!

Imån ska studentinbjudningarna ut
funderar på att dra en runda till stan
ska på spinningpass om jag hinner 
ta passkort och kanske hämta balklänningen.



Hörde någon viska i mitt öra att jag har 8 skoldagar kvar att gå, det är ganska läskigt!






hatar.

Publicerad 2010-05-06 22:41:13 i Allmänt


solat & pratiserat, inte mycket mer än så idag.

har haft världens sämsta humör ikväll och har fortfarande.
hatar förändringar, hatar att bli äldre, hatar att få komma in i vuxenlivet lite mer för var dag.

..hatar hur det känns i mig!



god natt.

Publicerad 2010-05-05 22:11:17 i Allmänt


400 kr rikare efter dagens klippningar, och efter denna veckans klippningar är jag uppe i 700, its good :)
Hade söte lille William här som busade och klippte sig, så söt kille :) Även Fidde, Henke & Jacob.

Nu är det verkligen sängdags, helt slut efter Carros & min långpromenad. Men skönt var det. Praktik imån igen :) och sedan är det helg med BARA massa festligheter!

Natti natti.



naglar.

Publicerad 2010-05-05 14:53:27 i Allmänt


 

Har fixat mina naglar, visst blev dom coola? tycker jag är rätt duktig faktiskt (;



gamla tider återlivas.

Publicerad 2010-05-04 22:47:05 i Allmänt


Nu börjar humöret komma upp igen, finally!

Har varit på riskettan med Erica idag :) vi hade världens drygaste kille i gruppen som svarade på allt så invecklat att du inte hörde vad han sa, + att när någon hade svarat förklarade han vad ordet betydde. Tex. hjärnan påverkas.. så säger han, ja hjärnan är ju uppbyggd av bla bla och den försämras när bla bla.. TRODDE JAG SKULLE DÖ! Han hette nog google eller wikipedia.

Har betalat pubrunda och min resa till Ayia Napa nu, så allt är klart för avgång på alla sätt och vis. Har även klippt & färgat Joel, alltid kul att träffa min gamla bästa vän! Vi har så himla mycket att prata om. Ikväll har jag bara suttit och glott typ, är så sjukt jääävla rastlös och hoppar snart runt i huset. Varit så irriterad på allt och alla med, ibland så får man bara nog.

Joel bjöd mig på fest innan idag vilket gjorde mig gladare, på fredag ska vi festa till det i hans hus med hans päron och goa vänner :) ska bli så jävla roligt, har verkligen saknat hans fester!
Jag, Joel & Robin tsm igen, hans föräldrar som sjunger & spelar gitarr i köket, alla dansar och har kul, spelar biljard & guitar hero. Det kommer bli awesome!


GOD NATT och dags för greveholm!



skills i köket.

Publicerad 2010-05-03 21:38:09 i Allmänt


Här sitter jag & kollar på svenska hollywood fruar, huvudet snurrar av någon konstig anledning. Jag vet inte om det är för att jag fick sova drygt 4 timmar inatt då jag är så förbannat rädd att sova själv i huset, eller för att jag sitter och tänker alldeles för mycket, eller för att jag för några minuter sen fick dåligt samvete för mina resonemang.

PROJEKTARBETET KAN TA SIG NÅGONSTANS, för nu är det slut på riktigt. Hade redosivning på morgonen mellan halv 10 och halv 12. Kom dit 8 och skulle göra iordning vårt bord som tog 5 minuter, snacka om drygt att vänta. Drog sedan hem med kvart i 12 bussen tsm med Robin, vi hoppade nere vid ATC tog hans cykel och gick hem till mig. Robin hade lovat att visa sina skills i köket och efter många om och men bestämde vi vad vi skulle äta, så han började steka kycklingfile, lägga pommes i ugnen, göra bearnesås och skära grönsaker :) riktigt gott var det! Till det kollade vi på vår favoritfilm Constantine. Vi kollade sedan på Greveholm som är en annan favorit och härjade som tusan, innan han gick diskade vi med!

Imorgon ska jag & Erica på risk1an faktiskt, lika bra att komma igång nu, måste bara börja köra med!!!!! ska även till skolan och lämna pengar till pubrundan åt mig & en massa andra. Snäll som man är :)


.. jag tror nog faktiskt inte mitt snurrande huvud har med sömnen att göra, är van att klara korta nätter och långa dagar. Är man nattuggla så är man! Däremot känns det som att mitt tänkande & samvete spelar in. Jag önskar så mycket ibland att man kunde stänga ögonen, ta ett djupt andetag och när man sedan öppnar ögonen igen så är alla tankar och funderingar borta. Tänk om det var så, att man slapp känna en klump av panik, eller ett hjärta som slår fort för man inte känner sig okej. Det jag menar med mitt samvete är att jag egentligen inte borde klaga! Det finns dom som har det mycket värre, dom som inte kan le alls, dom som förlorat. Så jag skäms när jag varje dag stiger upp och är glad, men ibland kan känna mig ensam och frustrerad.

BIG SMILE LONG TIME!



trött?

Publicerad 2010-05-02 23:53:49 i Allmänt


Mina damer och herrar, jag är klar med allt som har med projektarbetet att göra. Dvs själva projektet, PA-rapporten och loggboken, fyfan vad nice :) Har precis packat ner lite grejer till "redovisningen" imån, ska ha en monter med knallrosa dukar, vår katalog, produkter och lite värmeljus. Blir nog toppen!

Valborg i fredags var alltså kanon, så som det ska vara tycker jag allt. Mycket sång och dans och dricka, lite väl kanske :) Men whatever, hade askul ändå!

Lördagen vaknade jag helt pigg med överenergi.. i 30 min och sedan kom baksmällan. FYFAN rent ut sagt. Att Alfons och Cajsa härjade runt gjorde inte saken bättre. Sov nog hela eftermiddagen och vaknade till vid 7 och drog sedan till Stabel och kollade film (sov) och åt en massa chips :)

Idag sov jag ända till 12 trots allt mitt sovande dagen innan, tydligen helt jävla slutkörd. Är det all stress över praktik, PA och skolan som kommer fram?! Jag skrev iafl färdigt min loggbok och åkte med Stabel till mediamarkt, han köpte en liten minipc och minitangentbord. Även en jacka fast på Stadium ^^ Åkte hem och färgade & klippte Henning, Stabel tog en dusch hos mig (fråga mig inte varför), Carro & Sara kom och Sara klipptes och sedan åkte vi till Spåren och käkade. Har kollat på film & myst ikväll och nu ska jag snart sova :)


Just nu känner jag mig lite.. hmm. Ja jag vet inte, lite vemodig och vet inte varför.
Kan det vara för det är söndag och den dagen bara skriker BLÄ ifrån sig?

eller är det något helt annat...





yeah.

Publicerad 2010-05-02 13:03:09 i Allmänt




från och med 12.00 idag och 18.00 imån (måndag) är jag föräldralös :)
jag ska njuta av varje sekund, mihihi



valborg i moheda.

Publicerad 2010-05-01 19:26:11 i Allmänt






ja jag ser lite drogad ut, men det är okej ibland.

En grymt trevlig kväll på alla sätt och vis :) efterfesten hos Stabel var med nice, som blev ett pyjamasparty! Nu ska jag åka till Stabbe med gänget och frossa i massa onyttig skit.




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela