Isabelle Berg

21 års firande.

Publicerad 2012-03-30 18:45:08 i Allmänt



Om några minuter ska jag dra över till grannen. Tomi har fyllt 21 och det ska firas och mitt jordgubbsvin ska öppnas! Jobbar imån så ska ta det lugnt men ska bli kul att träffa folk från gamla klassen igen :) För övrigt så känns det som jag har växtvärk? fast fasar över att det är muskelvärk och att jag håller på att bli sjuk.. inte nuuuuuuuuuuu...

Jag är hemma själv i helgen och därför ska jag och Carro dricka Jelly shots imån :)



Rasmus Stridsberg.

Publicerad 2012-03-28 21:58:25 i Allmänt


Idag är jag världens lyckligaste!
Går inte beskriva hur det känns att lukta och gosa med bebis! Idag föddes äntligen vår lille Rasmus och han är så fin att man smälter. Nu är jag moster till 4 solstrålar och gud vad jag tycker om mina barn ♥

 

 


 

Småland airport.

Publicerad 2012-03-27 23:51:30 i Allmänt


Hämtade mina saknade brudar på flygplatsen idag! Bruna och fina var dom med mycket att berätta :) fick en sötful nyckelring med en woddodocka av dom i present haha.
Vi har myst i solen hela dagen och ätit supergod mat på Fyra Krogar, sen åt vi självklart glass.

Har varit hos optikern och blivit konstaterad ännu sämre syn och ett litet brytningsfel. SUCK! Önskar så hårt att jag hade 30 000 så jag kunde få laseroperera ögonen. Tänk att kunna öppna ögonen på morgonen med en perfekt syn. Det vore obeskrivligt!

 


 

killing loneliness.

Publicerad 2012-03-26 23:30:53 i Allmänt


Ligger i sängen och kollar på Ice Age, min favoritfilm! Kommer på mig själv att skratta högt och tänker på hur dumt det måste se ut eftersom jag ligger här ensam. Fan vad jag börjar tröttna på att vara ensam! Ordet bara ekar inombords för det är alldeles tomt. Jag är ingen svag människa, jag har lärt mig de senaste åren att vara stark! Tyvärr så stark att jag glömt bort hur det känns att känna på riktigt. Jag vågar helt enkelt inte! Jag är absolut inte olycklig, men jag är inte tillfredsställd. Jag ser på mina vänner som planerar en framtid ihop med sina andra halvor, som bygger upp ett liv tillsammans. Dom förstår inte hur bra dom har det. Jag önskar ibland jag kunde byta skor med dom, bara för en dag. Så jag också fick känna. Igen.


 


 

våffeldagen.

Publicerad 2012-03-25 22:51:52 i Allmänt


Haft en otroligt irriterande huvudvärk sen igårkväll som vägrar försvinna. Roliga är att det drar sig till ögonen efter ett tag så ser ut som jag krökat i flera veckor, det är fint det!
Igår hade jag en lugn och skön dag på stan i solen med Johanna & EH. Shoppade, lunchade och åt glass :) På kvällen grillade vi hos Linus och drack några cider.
Tidigare idag kom hela familjen hem på våfflor, det är ju torts allt våffeldagen och det var superskönt att kunna sitta på altanen utan att frysa :) Har självklart kollat på BB i vanlig ordning och dippat morötter.

Jobbar imån och sen är det ny release av bodystepen på kvällen, på tisdag är jag ledig! Ska till optikern och sedan hämta mina fina vänner på flygplatsen. Har saknat dom!



Man får passa på att vara i solen medans den är framme :)





blekning.

Publicerad 2012-03-22 23:27:28 i Allmänt


Denna helgen ska jag nog rensa min garderob, har lite dålig koll på vad som döljer sig längst in. Har ju storstädat övervåningen idag så kan ju likaväl fortsätta vara duktig. Fattar inte att det redan är fredag imån, men det visar väl bara att man har roligt på jobbet och att tiden går fort :)

Sitter och kollar på bilder på alla mina olika hårfärger genom åren, har ju haft en del. Trivts i dom flesta och förvånad över hur bra jag trivdes i att vara blond (jag som sa för 1 år sen att jag aldrig skulle bli blond igen) och att jag i dagens läge inte alls är road över att göra iordning håret. Det är absolut inte fult och det är rätt schysst brun färg med ljusbruna slingor i, meeeeeen jag trivs inte! Duktigt sugen på att skaffa en hårförlängning också med tejp. Sen färgen... Gaaaah, vet iafl att jag kommer göra mer slingor väldigt snart, och funderar på att kanske inte bli lika vit som sist, utan liiite mörkare.


 

Tyyyyp såhär.

 

Tack och lov vet jag blekning ♥

 



the women in black

Publicerad 2012-03-18 23:01:21 i Allmänt


Då var det söndag igen och bb är precis slut. Helgen har gått grymt fort som vanligt!
I fredags premiärgrillade vi hos Oskis och Maja och igår blev det fest! Alltså har jag legat på soffan hela dagen tills vi drog in till stan för käk och sen hem för film och bb. Kan rekommendera The women in black för er som gillar skräck :)

Är ensam på salongen hela veckan, lite drygt men det ska nog gå bra! Dags för film!

aerobic.

Publicerad 2012-03-15 22:25:11 i Allmänt


SKÖNT med fredag imån! Har varit en jättelugn vecka på salongen för oss alla, vilket gör att man bara blir mer och mer seg. Så det ska bli skönt med helg och hoppas på ett fullt schema nästa vecka.

Hämtade ut mina nya träningsbyxor jag beställt från Sportamore idag, var 15 % rabatt så dom kostade bara 254 kr. Riktigt snygga och sköna, invigde dom idag till ett aerobicpass, jäklar vad kul det var :) Imorgon blir det kanske grill och mys hos Cajsa, Emma och Christoffer. Sugen på en lugn kväll med god mat och morötter och dipp, mums!




changed my mind.

Publicerad 2012-03-13 22:04:27 i Allmänt




Varit brunhårig i 3 veckor, detta är enda bilden jag tagit. Förmodligen för att jag var nöjd med det första dagen och tills jag hade tvättat det en gång. Färgat det 3 (!) gånger men färgen släpper hela tiden. Nu ger jag upp och har nog ändå insett att jag saknar mitt blonda. Fast denna gången ska jag inte blondera det där sista snäppet jag gjorde sist när det blev tokvitt, vill ha det som bilden ovan med lite beigbruna toner i, kallt som tusan! Förhoppningsvis gör jag miljontals slingor redan denna veckan och börjar sakta (fort) resan mot blond igen.




hard work is the only thing that works.

Publicerad 2012-03-12 21:54:28 i Allmänt


Varför ska träningskläder vara så dyrt?
Mina nya skor är än sålänge helt klart godkända! Kändes som jag flög när jag hoppade upp och ner på stepbrädan. Men jag har typ noll kläder att träna i så måste köpa nya, + att man får ännu mer motivation då! Vill ha snygga slappa linnen och ett par långa och ett par korta tights och shorts. Låter billigt!

Kärlek på att Rodney is back on track i BB-huset. Hoppas han vinner hela skiten nu!
Har en ganska seg vecka framför mig, men ser fram emot en Ullareds tripp under påskhelgen. Sen kan gärna Emmas bebis komma nu, fast inte i helgen för jag är den enda lediga som kan ta Cajsa. Fick välja mellan det och filma förlossningen, svårt val..


love the weather. hate the feeling.

Publicerad 2012-03-11 23:28:53 i Allmänt


Älskar vädret!
Började dagen med en långpromenad i solen och glass på altanen utan jacka. Nu tror och hoppas jag våren är här för att stanna! Har haft min vitaste helg på länge, ett halvt glas vitt igårkväll till maten var allt. Lagt mig skapligt och gått upp tidigt och hunnit med träning, IKEA, melodifestival-final, balkong solning och BB. Känner mig utvilad denna söndagen, ovanligt nog!

Något jag skulle vilja få bort är klumpen i bröstet, känslan av att jag tycker att allt är tråkigt och onödigt. Känner mig ofta ensam fast jag inte borde. Stöter bort dom som bryr sig och bygger någon slags ofrivillig mur runtomkring mig.
Det är inte likt mig att vilja ta det lugnt, vara hemma, vara tråkig?
Jag önskar jag snart kan sätta fingret på vad fan det är för fel på mig. Jag vill vara pigg, glad, positiv och framförallt, äventyrslysten igen!

affrodans.

Publicerad 2012-03-06 21:52:06 i Allmänt


Åh vad jag älskar affro, det gör mig glad och är en perfekt avslutning på dagen! Längtar till torsdag när jag får dansa igen!

Nu har jag duschat, bytt sängkläder och väntar på att "den sista dokusåpan" ska börja, måste se om det är nått att ha :)

Imån är det lillördag och det betyder snart helg. Då ska jag njuta av förhoppningsvis sol och melodifestivalfinalen :)

sick and tired..

Publicerad 2012-03-04 19:56:30 i Allmänt


Har verkligen bestämt mig för att efter denna helgen kommer jag inte dricka på ett tag! Så sjukt jävla ovärt! Ringde mamma inatt vid halv 2 när jag höll på att frysa ihjäl ensam på stationen, hur jävla glamouröst låter det då?! Jag får inte ut ett dugg av festerna och utgångarna längre, tvärtom blir jag bara mer och mer deppig för varje söndag som kommer. Antingen börjar jag kanske bli vuxen eller har jag helt tappat stinget på hur man har "kul"..

Idag firade jag Cajsa, den goaste 3 åringen med tårta, massa presenter och bus. Ibland önskar jag att jag var 3 jag med, eller iafl 10, helst av allt 15,
då hade jag alltid så kul
!







amazing.

Publicerad 2012-03-01 23:17:22 i Allmänt

Denna veckan har flugit iväg! Redan fredag imån och snart måndag igen. Sorgliga Svensson-liv :) Har haft mycket på jobbet och noll motivation till träning, har bara lyckats dra mig dit för ett bodystep och ett affro-pass. Just nu är det dötråkigt att träna förutom den älskade affron. Love! Pappa har fixat hem en träningscykel jag ska sätta framför tv:n ett x antal dagar i veckan och försöka få tillbaka orken och viljan igen!

Helgen är full av firande. Jj fyller 21, Cajsa fyller 3 och det är andra saker inbokat i helgen. Der lutar åt en nykter helg, jag orkar inte söndags bakfyllan längre! Börjar jag bli för gammal eller har jag helt enkelt tröttnat på Växjös uteliv återigen?!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela