Isabelle Berg

nobodys perfect, thank god!!

Publicerad 2011-01-31 22:33:19 i Allmänt






Varför är det sjukt mycket lättare att få arm muskler än att få magen helt platt ?!

Åkte till gymmet i 1½ timme, sprang 20 min på bandet och resten av tiden körde jag rygg/mage. Med musik i öronen kan det vara riktigt skönt att träna själv ibland, sen kan det ju även vara bra att vara två på vissa övningar.
Nu har jag käkat en makrillsmörgås och ska snart in i duschen.

Jag har en lång dag framför mig imorgon. Börjar dagen med att klippa vid 10.30, efter det ska jag ta mig till stan och till Salong Silva, efter det ett besök på Arbetsförmedlingen och sen ska jag hinna träna också. På kvällen ska jag in och inventera på Kappahl med JJ (: riktigt snällt att hon tänkte på mig nu när jag har min obegränsade semester! haha. Appropå det.. fick min sista lön idag och den var nästan det 3 dubbla mot vad jag trodde jag skulle få, snacka om att jag blev glad!

Dusch vare ja... HÖRSCH!



look at me i´m freaky boy.

Publicerad 2011-01-30 23:59:52 i Allmänt


Jag tror aldrig man känner sig så fräsch som när man;
Städat rummet från topp till tå.
Bäddat rent i sängen med nytvättade sängkläder.
Rakat benen, gjort peeling / ansiktsmask & fixat ögonbrynen.
Tagit en dusch och smörjt in sig efteråt.

.. Sen bäst av allt är att ta på sig morgonrocken en stund innan man kryper ner för natten (;


Innan jag gjorde allt detta var det filmkväll hos Stabel. Vi såg Psalm 21 som sög balle rent ut sagt. Sjukt dålig! Jenny & jag åkte till Ica & köpte en massa glass och hallon att göra hallonsås av, det var bra mycket bättre än filmen vill jag lova ! Känner att det är dags att sova, varit en hård helg men en mycket bra sådan. Just nu känner jag lite att denna veckan får gärna gå väldigt fort.. fråga mig inte varför.




Från mig till er, något fint att titta & tänka på innan ni somnar (; Vaaaarsågod!


want to be your lover, not your fucking mother.

Publicerad 2011-01-30 16:35:28 i Allmänt


Helgen är över och den har varit väldigt, väldigt bra !

I fredags hade jag fullt upp med klippningar & färgningar i stort sett hela dagen. Vid 4 tiden kom jag på att det kanske var dags att försöka få tag i någon dricka till kvällen. Så jag och Stabel drog rundan till stan. Samarkand, hans jobb & donken. Halv 7 var jag hemma och då hade jag dryga timmen på mig att duscha + göra mig iordning. Stressigt !! Hos Olivia var det jättetrevligt och hon har en så himla fin lägenhet :)
Jag bangade utgången på Grace då jag nästan aldrig har roligt där och inte har världens fetaste plånbok. Så jag blev upphämtad & innan vi åkte hem till mig för film så köpte vi med oss choklad & coca cola. Mys (:

Igår åkte jag in till stan för att följa med Carro till Old Sailor Tatto. Hon tatuerade en text på underarmen som blev supersnygg! Innan vi åkte hem åt vi på Spice N Rice. Jag deckade på soffan och fick stressa igen innan jag drog in till Jill. Hon hade lagat thaimat och pannacotta. Vi drack vin, kollade på Buffy, pratade om allt & inget innan jag lyckades lura med mig henne till Oleo (; mycket känningar ute och det var en riktigt lyckad kväll.

Idag har jag peelat, gjort ansiktsmask, färgat/plockat brynen och nu är Alfons & Embla här. Har klippt Alfons som man ser på bilden (: Ikväll ska jag bara ta det lugnt, funderar på att kanske äta något idag haha. Well well..

 


fuck you.

Publicerad 2011-01-28 00:02:17 i Allmänt


Vilken otroligt gripande film, det var inte långt från tårar. Syrrorna snorade och torkade sig om vartannat! Det är så Svenska filmer borde vara, det är så starka känslor som ska spelas ut. Jag gillar inte Svenska filmer i vanliga fall för dom är oftast tråkiga, sega & lama. Men denna var känslostark, berörande och otroligt bra !
SE DEN !

Jag har varit på Halkbana hela dagen (: började med att jag kom 10 min försent, satte mig stressad i en packad bil och fick börja köra, självklart var jag först ute på banorna i Olofström med ! Det var skitkul verkligen och det var ett bra gäng jag åkte dit med (:

Jag har tränat värdelöst denna veckan, vet inte om jag ska klaga på kylan eller mig själv? Kylan känns bättre men jag har hört att det är fult att ljuga.. Ångest! Imorgon hinner jag inte heller för då står jag med skynket på mig & saxen i handen hela dagen.
Sedan på kvällen ska jag på Olivias efterlängtade inflyttningsfest (:




Jag ska gå och lägga mig nu. Är irriterad, sur och ja.. arg?
.. fuck this säger jag bara.


hallonglass.

Publicerad 2011-01-26 21:01:50 i Allmänt





Jag gjorde hallonglass idag, den blev faktiskt god men mäktig av all grädde :)

Klippt hela dagen lång och var slarvig med träningen, stannade alltså hemma istället. Just nu sitter jag och kollar på Askungen och har tagit en bit av glassen. Ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag till Olofström på halkbana. Efter det MÅSTE jag träna och på kvällen är det girls night. Jag, mamma & mina systrar ska ut och äta på Hong Kong & gå på bio - Svinalängorna (: ska bli riktigt mysigt.

Snart är det helg..


fabulous, fabuolus, fabuolus.

Publicerad 2011-01-26 00:51:24 i Allmänt


Jag stängde precis av Sex And The City, det är sista gången stänger jag av det! Har alltså sett alla avsnitt och jag kan erkänna att jag fick fram en och annan tår för att alla dessa fyra tjejer fick sitt Happy Ending till slut! Att det blev filmer efter detta kan jag verkligen verkligen förstå nu !

Man kan ju inte låta bli att undra vart man själv befinner sig om 15-20 år. Är man lika fabulous som dessa fyra tjejer? Sitter man och fikar och pratar om sex så högt att de runt omkring börjar känna sig illa till mods? Köper man skor som en galning trots att man redan har över 100 par hemma? Dricker man Cosmopolitans med sina vänner trots att man börjar komma ifrån ungdomens dagar? Och den allra största frågan.. Kommer man få ett riktigt Happy Ending eller finns dom bara på film?




Här, på min sista lilla rad skulle jag kunna skriva något som är helt oviktigt för andra, men så otroligt viktigt för mig. Att vara en tröst för någon annan är bland det viktigaste man kan vara. Att vara trösten åt någon kan vara en helt annan sak..



sex, and the city.

Publicerad 2011-01-25 00:32:57 i Allmänt


 

Någon gång under sin livstid måste alla, ALLA tjejer ha sett hela SATC serien!

.. jag är snart klar (;

 

Körlektion

Fika med Elin på skåres

Mat och SATC

Träning

Kvällsmys

SATC & sova

 

Imorgon ska jag köra mamma & pappa till besiktning av bilen, hurra!
GOD NATT (:

 


 

 



click click.

Publicerad 2011-01-23 23:54:50 i Allmänt


Efter att ha fixat allt på min lista igår, som förövrigt blev klar i samma sekund som päronen öppnade dörren ( städa hela övervåningen + toaletten, diska, plocka iordning på mitt rum, rensa bland mössor/vantar ) så tog jag en välbehövlig dusch. Åkte sedan till Carro med partykläderna i en Nettopåse och en bag in box. Vi & JJ lagade mat, pommes, grönt kött och sallad (: karamellfärg i kött borde ni testa ! Det slösades smink och locktångarna stekte innan vi var redo att börja spela spel & dricka. Alltså hade vi 3 en egen liten förfest med hög musik, spel, dans & mycket skratt.

Väl på bussen träffade vi Carolin & Emelie som vi tog en drink med på Lagerlunden innan vi vinglade in på Oleo. Urartning var temat för kvällen och så blev det. Vi dansade till "Genom eld och vatten" på knän, härmade folk som inte lärt sig dansa trots att dom är 18+, dansade som killar och trodde vi var skitcoola, jag stod med rumpan mot rökmaskinen och tycker det var skitkul att det såg ut som jag fes, dessutom brände jag mig på den 3 gånger ^^ En RIKTIGT rolig kväll må jag säga :) men den slutar inte där..

Jag kan säga som så att det blev en efterfest för 3 hos Carro, och den varade faktiskt tills halv sex ikväll då vi tillslut tog oss ur soffan och mot pizzerian. Att Carro stekte ägg, potatis, bacon och rostade bröd till oss vid lunch tål att tilläggas :)





Strike a pose baby (;


are you gonna go my way?

Publicerad 2011-01-22 13:40:56 i Allmänt

 

 

Halv 5 la jag mig inatt, HALV FEM!


Dagarna brukar inte kännas så långa som den fredagen gjorde igår. Efter frukost tog jag och Carro en långpromenad, hon handlade och vi lämnade tillbaka filmer & paket på Hemmakväll. Stack hem och bytte om, sedan plingade Robin på dörren med sin dator på ryggen. Vi kollade på Tomorrow, when the war begun ( Världens dåligaste filmtitel, right? ) Under tiden kom Stabel och gosade sig ner, hade världens överenergi, mer än vad han brukar ha. Så jag blev mest trött ! Efter han drog kom även brorsan, Tom & Anders. Robin skulle träna hockey så han drog vid 20 tiden.

 

Sedan var det att göra sig iordning och sedan kom Carro. Vi skulle egentligen gått ut men vi struntade i det sen. Istället cyklade vi asfort ner till Hemmakväll ( klockan var 21.35 och jag skjutsade Carro ) Och vi hann !!! Hell yeah vad bäst vi är. Sedan kom Robin igen. Vi åt chips, dipp, choklad & cola medans vi spelade Plump. Efer det kollade vi film, gjorde tradtionella femman man gjorde när man var liten, hade skriftliga chatter, pyjamasparty och allt vad man kan. Så halv 5 kom jag i säng. En trevlig kväll må jag säga !

 

Feeeeett trött idag. Och jag har en lång lista mamma skrivit på vad jag ska göra innan dom kmr hem 16.00. Kanske lika bra att sätta fart. Fast först.. Frulle & SATC.

 

Skål!

 



 

tömmer huvudet.

Publicerad 2011-01-21 01:01:58 i Allmänt

Är det meningen att vi ska följa riktningar och handlingar efter andras människors val? Är vi, individen, människan inte starkare än så? Ikväll snurrar så mycket runt i mitt huvud, det snurrar så mycket att det tar sig ner till magen som knyter sig och gör ont, den går vidare ner till fötterna och därifrån vill allt bara falla fritt. Jag säger till andra att livet är för kort för att fastna i något dåligt. Säger jag det av egna erfarenheter, eller för att jag inte vill mina vänner samma kaos som jag själv har? Kan någonting som känns så bra vara ditt största misstag någonsin? Huvudet är starkare än vad hjärtat är, i vissa situationer vore det bra att ha lärt sig lyssna på sitt hjärta. Alla har någon gång en bild framför sig hur man vill saker och ting ska se ut, hur saker ska ske. Man är så låst på att försöka göra allt för att få sin vilja fram, eller ska man säga en annan människas vilja? När man sedan står där, svart mot vitt. Det är då huvudets tankar tar sig ner till hjärtat och helt plötsligt vill man inte längre. Livet är ju som jag så många gånger sagt till andra.. Alldeles för kort. Att leva livet, att dansa tills fötterna blöder, att skratta med sina vänner tills tårarna rinner, att shoppa för pengar man egentligen inte har. Det kallar jag att leva sitt eget liv, med sin egna vilja. Man kan också ingå i någon annans liv. Vill man verkligen leva sitt liv åt att leva efter någon annans handlingar på denne personens villkor? Jag är inte så säker på det längre. Kanske är det dags att på riktigt leva efter ens helt egna spelregler.


Från ett förvirrat huvud, till rena tankar och känslor.
Morfar, jag saknar dig otroligt mycket.


sometimes, all you need is you !

Publicerad 2011-01-20 21:01:02 i Allmänt


 

Sex and the city, mina fula hallonmuffins och tända ljus.
Ibland behöver vi ta hand om oss själva, på vårt eget sätt, och stänga ute allt annat.

Det är precis vad jag gör ikväll!


some sugar for my sweetiepie.

Publicerad 2011-01-19 21:54:50 i Allmänt



Jaha, är det såhär hallonmuffins ska se ut ?!

13.15 hade jag en körlektion i stan, tyckte det såg varmt och skönt ut utanför fönstret så tog min fodrade skinnjacka och tygskor (!) mitt dummaste val på länge! Hur som helst gick lektionen grymt bra och har en till på måndag. Efter det är det halkbana på torsdagen. Sedan på tisdag åker min körskolelärare till Thailand i 2 veckor, och vi gjorde en deal.
Jag kör hemma de veckorna utan lektioner på skolan, pluggar teori som en idiot och när hon är tillbaka är det repetion & bokning av uppkörning. Snacka om att jag är stolt ! För 4 månader sen hade folk aldrig kunnat tro jag skulle ta körkort, nu har jag kört sen 2 Novemer ( då jag tog min första körlektion/körde ever typ ) och idag 2½ månad senare är jag snart i mål.
Jag säger det igen, JAG ÄR STOLT !

Har tränat ben ikväll och är helt slut i dom. Tyckte jag förtjänade något gott så bakade hallonmuffins, men jag kan inte påstå att de ser ut som på bilden. tänk er överfyllda formar med för lite hallon i så har ni mina. Men goda.. det är dom (;

Nu ska jag käka muffinsen och kolla en film. Imorgon åker jag och (fönster)shoppar med Jenny, men innan dess ska vi ut och promenera (:


paint your body.

Publicerad 2011-01-19 00:05:34 i Allmänt


Åt frukost vid 12 idag, varför sover jag så sjukt länge för nuförtiden?!
Mejlade lite personer om jobb, gesäll, arbf osv. Sedan klädde jag på mig och gick en långrunda med musik i öronen (: Älskar älskar älskar att det är plusgrader, fuck off snön !

Tränade axlar/rygg med Stabel ikväll och det var riktigt hårt ! Åkte hem och kokade makaroner, i samma veva kom Svanberg och vi kollade på Askungen 2, fast egentligen kollade vi mer på tatueringar och texter.

14 februari har jag & mina två systrar bokat tid på Old Sailor Tatto. Längtar sjukt mycket för min tatuering kommer bli så grymt snygg !! Längtar.

Nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag köra körlektion & beställa nya linser. Vad resten av dagen har att erbjuda.. det får vi se (:




and i will try, fix you.

Publicerad 2011-01-18 00:28:46 i Allmänt


Denna fick jag hem idag (: supersnygg var den faktiskt !

Har diskat och plockat i halva huset idag. Rensade sedan min garderob så nu kan man stänga alla lådor och dörrar igen! Tränade med JJ, vi körde bröst/triceps som vanligt måndagar. Efter jag kom hem kom Carro & Sara med film, morötter och dipp. Vi struntade i deras film och kollade på en gammal rulle jag hade med Melodifestivalen 1996, Skilda Världar & Småstjärnorna. Det är grejer det (;

 

Nu ska jag lägga mig och imorgon ska jag inte göra allt för mycket. Gå en långrunda!

Sov sött.

 


 

please forgive me, if i´m coming on too strong.

Publicerad 2011-01-17 17:46:02 i Allmänt




If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd some how
If I said I want your body now
Would you hold it against me

Cause you feel like paradise
And I need a vacation tonight
So if I said I want your body now
Would you hold it against me



Britney har gjort det igen !



haaappy birthday.

Publicerad 2011-01-16 12:23:45 i Allmänt


Blir inte mycket sötare..

 

Idag är det kalas för Emma kl. 15 i Grimslöv. Hon fyllde 26 5 Januari men vi firar inte förens idag. Emmas kalas är dom bästa för hon har 100 olika sorters kakor, och det är inga små och nyttiga! Sen är det såklart Rice Krisp tårta efter det som vi ätit sen vi var små :) Jag ska köra ut till Grimman, får passa på när man för en gångs skull inte är bakis en söndag.

 

Ikväll ska det lagas Sparrisgratäng, kolla film & chilla (: sånt som är Våran specialite.

 

Ha en fin söndag (:

 


there´s just no one that gets me like you do.

Publicerad 2011-01-15 16:02:36 i Allmänt


Jag kan ju gott och kort säga att Lunkans dansmoves var det roligaste jag sett på länge. När hon & JJ satte på Vengaboys på förfesten och körde en dans sen mellanstadiet höll jag på att dö av skratt. Jag har det inspelat, och det är jag väldigt glad för! (;

Det bjöds på mat, fördrink, spel, skratt, dans och alkoholen flödade hos Crillan. En riktigt trevlig förfest med girlpower på hög nivå. Grace var också nice, men har aldrig riktigt superkul där.. Don´t know why (:

Idag vaknade jag redan vid 10, och det första jag gjorde var att ställa mig i duschen faktiskt. Sedan skulle jag tina lite hallon i micron och hällde ut halva påsen på golvet. När jag sedan fixat det skulle jag ta ut filen ur kylen och då flyger hela salladsskålen i golvet. Lyckad morgon.
Sitter såklart fortfarande i min morgonrock och tror inte jag byter om idag. När mamma & pappa stuckit dit dom ska ikväll så ska jag städa, laga nått riktigt gott och bara vara.. Det kan behövas !




bling bling.

Publicerad 2011-01-13 21:56:51 i Allmänt






Gjorde om naglarna idag, nu har jag ingen tipp utan hela naglen är min egen med förstärkning och mönster. Idag tog jag vita tippar med brons glitter, bilden ger inte glittret sin rätta färg. Sjukt fräscha iafl (:

Tog en runda hos syster, Alfons & Embla i eftermiddag och umgicks. Embla har blivit så stor och stabil! Sedan fixade jag naglarna och efter det tog jag rundan runt Mormor :) hon ska få en ny soffa imån så det var fullt med stök där.

Imorgon hämtar Emma & Cajsa upp mig och mamma, sedan åker vi till stan. Ska gå i affärer, prata med någon på Old Sailor Tatto, käka lunch osv. En mysdag helt enkelt. Sedan är det fest fest fest på kvällen, Crillan har fyllt systembolag och det ska firas!



blonde´s have more fun?!

Publicerad 2011-01-13 12:05:30 i Allmänt


 

Jag färgade håret litegrann igår, efter ca 4 timmar såg jag ut såhär (:
Nu är det helt mitt eget, inga extensions. Och det är riktigt långt ändå!


Nu ska jag snart käka potatisgratäng & efter det ska jag städa. Sedan går jag ner en runda till Sara, Alfons & Embla innan jag ska fixa naglarna kl. 17.

 


what the hell.

Publicerad 2011-01-11 21:50:21 i Allmänt


Dagen gick riktigt fort idag.
Efter körlektionerna hälsade jag på Elin på jobbet och snackade innan jag skulle åka vidare (: Mötte sedan upp Robin på stationen och vi tog en buss till Samarkand där vi åkte med JJ hem.
Jag & JJ körde som sagt rygg/mage på ATC redan vid lunchtid, mycket mindre folk och bättre koncentration! Jag som haft problem att komma på bra ryggövningar som känns att dom gör något fick in 3-4 olika sätt. Mage blev det mycket mindre av, sjukt ont efter senaste träningspasset!

Hem, duscha och åt lite mellanmål sen bar vi av oss till ungdomsmottagningen. Där fick jag min dom:
Jag har gått upp 5 kg på ett år och till en början verkade det vara kaaaatastrof!
Då det är mest Evor/Tanter som jobbar där kan vi kalla henne tanten..

Tanten - Du.. jag måste fråga en ganska taskig sak..
Jag - Ehm... okej ?!
Tanten - Vet du hur mycket du vägde för ett år sen?
Jag -  Inte en aning..
Tanten - 52 kg.
Jag - Ojdå.. Fast jag har börjat träna endel..
Tanten - JAHAAAA, dåså då var det inget. Bara muskler då!


Har gått en powerwalk med Jenny ikväll och snackat skit, är svintrött så blir sängen & Sally snart (:

Imorgon ska jag färga håret och ta ur löshåret, verkligen på tiden.


so if i sad i want your body now?

Publicerad 2011-01-10 23:22:14 i Allmänt


 

2 kokta ägg, knäckebröd med keso & äppeljuice, perfekt efter träning (:

Idag hade jag min första dag på " semestern ". Jag började dagen med middag då jag råkade sova förlänge, sedan gick jag en långpromenad med C & A. Handlade med mig lite nyttiga grejer man kan ha som mellanmål, te.x fil, frysta hallon/blåbär, keso osv osv :) Sedan kollade jag lite på Sally medans jag testade mina nyinköpta varor och somnade efter det ifrån tv:n.

Ikväll var halva Alvesta nere på ATC, och där överdrev jag nästan inget alls !! Jag, JJ, Jenny, Martin, Stabel, EH, G.. nästan hela ligan samlad (: Jag & JJ körde bröst/triceps och jag har fortfarande svinont i armarna, S har verkligen förstört dom!

Imorgon kör jag dubbel lektion, tränar rygg/mage och går till ungdomsmottagningen. Ska nog även gå en kvällspromenad med Jenny :)

Haa de, klem !


god, godare, goding.

Publicerad 2011-01-10 12:27:41 i Allmänt




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


never back down.

Publicerad 2011-01-09 22:46:17 i Allmänt


I onsdags var min sista dag på Salong Silva, igår bestämde jag mig, idag är jag, som väldigt många andra 19 - åringar.. Arbetslös.

Hela denna mardrömmen som jag tycker att det är började i tisdags, då jag fick reda på att jag skulle förflyttas till en annan salong, utan förvarning och utan en förklaring. Imorgon, måndag skulle jag göra min första arbetsdag på ett helt nytt ställe.
Det var en chock, ett slag i magen och allt kändes så otryggt som det kan vara. Jag har precis kommit in i rutiner på salongen, jag har lovat eleverna att hjälpa dom till deras gesäll prov, jag började få stamkunder och folk frågade efter mitt namn innan dom gick & jag hittade en väldigt fin arbetskamrat & vän.

Jag kunde helt enkelt inte gå med på att som en spelare i ett spel flyttas utan att ha ett enda finger med.
Jag vet vad jag har för rättigheter, jag vet att jag inte behöver ta detta, och jag vet att jag ska göra vad som känns bäst för mig. Ett rykte sprids snabbt, jag vet redan hur folk snackar och går inte med på vad som helst för att tjäna pengar om det gör att folk snackar om mig och att det i sig ger mig ett dåligt rykte.

Jag vägrade alltså.
Jag är otroligt ledsen över att inte få komma tillbaka till salongen, till kunderna, till en plats jag verkligen trivdes i. Samtidigt är jag väldigt glad över att få slippa oseriösa företagare, oseriösa kontrakt, och noll rättigheter. Bara för att jag är 19 och ung betyder inte det att jag är trög och kan bli behandlad hur som helst.

Jag tar detta som en livserfarenhet. Jag vågade stå på mig och jag har gått vidare med detta till dom " högre huvuderna " som får sköta resten. Vissa kanske tycker att jag är trög som inte gav det en chans, men vem vet vart jag hade jobbat om några månader framöver, jag skulle aldrig veta hur morgondagen såg ut. Jag har lärt mig hur man inte ska låta sig smutskastas och jobba med något som inte är seriöst för fem öre. Jag fick en väldigt fin vän & mentor som jag kommer fortsätta hålla kontakt med. Jill har lärt mig så otroligt mycket, tack för att du är du!

Jag kanske inte kan shoppa som en galning längre, kan gå ut & dansa när jag vill eller se den där bion varje söndag.
Men jag kan iafl gå med huvudet högt ur detta och känna mig stolt över mig själv. Pengar är inte allt, jag är ung och har alla möjligheter att göra precis vad jag vill !




H&M spring season 2011.

Publicerad 2011-01-08 00:20:52 i Allmänt




Efter detta måste jag verkligen hålla i pengarna.

 

Nu ska jag lägga mig & kolla på SATC, imån ska jag träna med JJ, sedan drar jag en runda till Alfons & Embla (:

 


i love your touch cold as ice.

Publicerad 2011-01-07 20:39:11 i Allmänt




Tacka vet jag presentkort och att det fortfarande är lite rea i stan.

Jag åkte in en runda till Grand Samarkand med Svanberg som sagt. Vi började rundan på I11 och Media Markt för att C skulle köpa andra säsongen av Tre Kronor, vilken klassiker! Sedan vandrade vi i snön till affärerna och jag som hade stövlar blev nog ungefär lika snöig och blöt som C i sina Converse.

Jag fick med mig en neglige & trosor på H&M. Negligen har jag kollat på tusen gånger och idag kostade den 50 kr, hur skulle jag kunna jag låta bli den söta saken då ?! Inne på Gina Tricot fick jag med mig jeans, en tröja & ännu mer trosor. Jag köpte allt detta för femhundringen, tacka vet jag rea & presentkort.. som sagt (:

Vi stannade till på Meddo på hemvägen och solade lite solarium, så nu är man röd och fin i ansiktet ! Det skulle egentligen blivit en utgång, men det verkar som folket väntar tills imån. Så det gör vi med !

Let´s dance, vänner & mys. It´s Friday (:



splice.

Publicerad 2011-01-07 13:04:32 i Allmänt




Denna filmen kollade vi på igår hos Carro. Jag gillar såna här filmer, lite störda, mysko och annorlounda. Och den var faktiskt bra, dock en aning sexistisk ;p Antagligen är vi det även om vi har 2 fötter + 2 händer, eller om vi har 4 händer ?! ( syftar på bilden )

Ett samtal senare med Handelsförbundet så ser jag ett litet ljus i allt det mörka. Och därför drar jag in en runda till Samarkand med min kära vän. Ikväll blire förhoppningsvis träning :)

CIAO.


painfull.

Publicerad 2011-01-06 16:37:24 i Allmänt


Har fått blåmärken vid armhålorna/brösten efter träningen. Så idag får jag inte träna för Stabel för att det tydligen inte är bra. Så hoppar idag och kör ben imorgon :) Har så fruktansvärt ont så rätt skönt att få vila armarna. Ska även försöka gå en runda imorgon om det inte kommer ännu mer snö !

Ikväll ska jag laga mat & se film med C, J & L :) skön slappekväll.
Vi drog en runda på Sports igår btw bara för att.. umgicks och hade trevligt.

Nu ska jag nog klä på mig, sitter såklart i min leopard-morgonrock ännu. Vi ska snart dra och handla..

HÖRSCH DAA !


put your feet down and your woice high.

Publicerad 2011-01-04 22:48:58 i Allmänt


Jag är riktigt förbannad, ledsen och allmänt less. Det var inte såhär jag hade tänkt mig att det nya året skulle börja. Jag har gråtit idag, min underbara vän var lika ledsen hon, jag har tänkt på 100 olika sätt att få min vilja igenom, jag har tänkt ännu starkare på att sätta ner foten och tacka för mig. Varför förstöra något som börjar gå uppåt och lyckas, varför leka med människor som om dom vore marionette dockor i ett jävla spel och tro man kan göra precis som man vill.

Jag tänker göra min röst hörd och efter morgondagen.. då kan mina kommande dagar, veckor osv se väldigt, väldigt annorlunda ut.
Wish me luck!

 

Att titta på denna goa ungen gör en redan mycket gladare, söta fina Embla ♥

 


work out bitch.

Publicerad 2011-01-04 00:04:37 i Allmänt


Har så sjukt trötta armar att jag knappt kan lyfta dom. Tränade med Stabel idag, bröst & triceps. Och tränar man med han så blir det stenhårt. Vi har kommit överens att han ska hjälpa mig komma i form,
min alldeles egna PT (;



Dusch, bädda in lakan i sängen och SATC.
Imån är det dubbel körlektion, jobb & träning.

HA DE, KLEM






a start of something new.

Publicerad 2011-01-03 00:48:16 i Allmänt


Har haft en riktigt bra helg, med firande av det nya året, black & white, bio, shopping, mys & många många skratt.

Jag bestämde mig till slut i fredags att jag följde med tjejerna till Limpan på Nyårsfest ( efter allt snack om förfest/käk innan Oskis Nyårsfest i Torsdags hos Stabel kände jag att den festen skulle bli mer som en alkoholiserad pardejt, vilket jag inte var sugen på ).
Jag sminkade mig 3 gånger ( TRE ) och ändrade håret minst lika många gånger, provade miljoner kläder och var arg som en geting innan jag kom iväg. Det enda jag fixat till den kvällen var nya high heels och lösögonfransar. Jag kan ju inte påstå att jag kände mig fin eller extra fin som man ska till nyår, men what the hell.. Festen drog igång på riktigt efter Hockeyn var slut som pågick i evigheter, men till slut vann ju Sverige.
Galna kort togs, hejaramsor skreks, dans som slutade med smällar och ett riktigt bra humör på alla. Halv fem hoppade jag ur taxin och vinglade till sängs.

Tack för en bra start på det nya året, och för en bra fest (:



Hejaramsor var det ja..

Helgen fortsatte bra med chill hela dagen igår innan jag följde med Carro & Johanna till stan. Vi käkade på Akropolis, black & white och sedan gick vi på Tron Legacy 3D på bio. Grymt bra film som sagt!

Idag träffade jag äntligen min numera norska sötnos Erica för shopping, lunch & snack (: det var jättekul att se henne igen och om allt går enligt våra planer & mål, så sitter jag, hon & Elin i ett flygplan till Thailand i höst ! Hur häftigt hade det inte varit att bi där 3-4 månader?!

Vi hade som vanligt filmkväll hos Stabel ikväll och en film var riktigt bra. Experience hette den, verklighets baserad fängelsefilm. Se den (:

Nu ligger jag i sängen & kollar SATC. Har ställt klockan på 09.00 imån fast jag inte börjar förens 13. Jag ska nämligen ut och gå morgonpromenad, tro det eller ej. Men imån ska jag börja mitt nya liv ( haha ) och motionera, träna och äta rätt. Får se hur bra jag lyckas. Men chipsen kmr jag då inte skippa, inte under helgen iafl (;



CE LA VIE.


välkommen 2011.

Publicerad 2011-01-01 18:09:12 i Allmänt


GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING (:

För att inviga det nya året drar jag, C & J och käkar på Akropolis och går på bio.




Firework m. Katy Perry, en passande låt att inviga året med (;


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela