Isabelle Berg

Rinkdansen 2012.

Publicerad 2012-04-29 23:05:34 i Allmänt


I torsdags var jag på Joakim Roos underbara visning med uppsättningar. Han är en av världens bästa frisörer och hur häftigt är det inte att han är från Växjö och har gått på Kungsmad?!

I fredags var jag på min första tapaskväll och det är ju faktiskt gott! Dessutom spelade vi spel och med 9 tjejer kan det inte bli mer än högljutt.
Jag vaknade tidigt i fredags och städade och skurade golven, kollade VD och käkade frulle. Åkte in till Grand med syster och Rasmus och shoppade lite på eftermiddagen.

Igår var den årliga Rrinkdansen och jag måste erkänna att jag har rätt kul varje år! Speciellt på förfesten hemma hos herr och fru Stabel. Var helt död idag och har kollat avsnitt efter avsnitt av greys!

 


 

plans.

Publicerad 2012-04-25 00:08:26 i Allmänt


Jag, Carro & Jill käkade kyckling, rostade rotfrukter och vitlökssås ikväll och planerade Carros 21 årsfest! Jag och Jill ska tänka ut något sjukt och roligt som Carro kommer få eller få göra under sin fest, lär bli grymt!

I fredags åt vi massor av pizza, dansade, färgade ögonfransar och hade ansiktsmasker. En riktig tjejkväll! Jag gjorde den tråkigaste rundan på Vislanda marknad i lördags följt av stan och lunch. Carro och jag tog varran i hand på kvällen med systemetkassar till Gladh och förfestade till vad som blev en spontanutgång utan dess like!

Kommande helg är redan fullplanerad med tjejkväll hos Jill på fredag och Rinkdansen på lördag. Ser fram emot detta! Nästa helg vill jag nog ha helt oplanerad!


 


it´s your decision if you choose to live or not.

Publicerad 2012-04-20 00:04:20 i Allmänt


Jag har blivit blond. Jag har blivit beroende av Greys Anatomy. Och idag lagade jag alldeles för kryddad kyckling med nypotatis och gräddfil, jag är absolut ingen kock!
Jag har blivit en stökig person, och då ska gudarna veta att jag är perfektionist när det gäller hår men även att tv-dosorna ska ligga rätt och täcket utan några skrynklor. Jag lägger ner högst 10 min varje dag på smink, för bara några månader sen fanns inte det på kartan.

Imorgon ska jag äta hemmagjord pizza med tjejerna, prata alldeles för mycket tjejsnack, smeta ansiktsmasker, plocka och färga bryn & fransar.
Jag ska inte tänka på att jag egentligen är dötrött på mig själv. Att jag inte lägger ner tid och energi på saker som får mig att må bra. Att jag egentligen spyr på att dagarna ser likadana ut, och när jag kommer hem är det enda jag har att se framemot är min tv & dator och på helgerna snyltar jag hos andra för att inte vara själv. Det sägs att det blir vad man gör det till, frågan är hur har jag lyckats få det så långt ifrån som jag egentligen vill ha det? Jag tror jag sitter och väntar på att ett mirakel ska ske, fast jag vet att man inte får nått gratis här i livet!





angelica blick.

Publicerad 2012-04-16 17:00:35 i Allmänt

 

Dessa snygga heelsen köpte jag i helgen. Dom är från DinSko och Angelica Blick har valt ut dom som en av sina favoriter. Gillar att öppningen framtill är rak och inte rund och att klacken är i lack!

 


we are young.

Publicerad 2012-04-15 20:58:03 i Allmänt


 

Så grymt bra fredagskväll! Vi vann priset för Årets Salong och dessutom fick jag mitt gesällbrev i handen. Lycka!

Firade med Spice n Rice, nytt linne & nya pumps inne i stan på lördagseftermiddagen med JJ & Carro :) På kvällen firade vi Martin och sen drog vi till Grace! Idag är dödens dag söndag! Legat i soffan och käkat pizza och vilken minut som helst börjar BB!

 


sick of being sick.

Publicerad 2012-04-12 20:55:39 i Allmänt


Nu har jag legat 4 dagar i soffan och jag höll på att spy på mig själv, mina glasögon och min morgonrock! Tog en långdusch, rakade benen och målade naglarna i hopp om att må bättre, det funkade litegrann! Känner mig piggare men huvudvärken och snorandet vill inte ge sig. Saknar att jobba, träna och kunna gå utan att bli andfådd och död!

Kommer vara hemma från jobbet imorgon med för på kvällen MÅSTE jag vara helt pigg! Då är det företagsfest med resultatet av tävlingarna av bl.a Årets Salong, Årets Butik, Årets Personlighet osv osv. Dessutom ska jag få mitt Gesällbrev som jag väntat på nästan 1 år. Det ska hängas upp på jobbet nästa vecka :)

Älskar att det är en kul fest som väntar på BB ikväll för då har jag nått annat att kolla på än alla dessa filmer :) Men kan iafl rekommendera filmerna Arne Dahl som är typ som Beck och Wallander. Bra är att varje avsnitt är 3 h så det händer mycket och är spännande!




filmmaraton.

Publicerad 2012-04-11 14:20:51 i Allmänt






Detta är vad jag roat mig med i 2 dygn.
In Time älskar jag, Svensson Svensson var okej och The Skin I Live In sög!
Nu rullar Arne Dahl på tvn!


påskhelg = feber.

Publicerad 2012-04-09 21:21:28 i Allmänt


Hade myskväll hos Sara i torsdags med film och thaimat. Carro kom efter jobbet och hon följde med mig hem. Fredag morgon var vi uppe med tuppen med vårat allra bästa shoppinghumör :) fick med mig grejer hem för 1200 som var bl.a. två bikiniöverdelar, lösögonfransar, rakhyvel, underkläder, nagellack, ölhjälm, mobilskal och annat kul! Var tvungen med hjälmen, den kostade bara 40 kr :)

Blev en rolig och kall (!!) utgång på Loft på kvällen vilket resulterade i att jag ligger med feber idag! SÅ jävla tråkigt!!!

Har även hunnit med kvalitetstid med syster, påskbord och en massa filmer. Nu ska jag vila upp mig och hoppas febern att är borta på onsdag, alltså inget jobb imån..


feather extensions.

Publicerad 2012-04-05 09:33:57 i Allmänt


 

Satte dit några extensions igår, lite småcoolt :)

Längtar till denna dagen är slut och man får långhelg! Ska sola och äta nått gott för att för att njuta ordentligt ikväll. Imorgon går bilen tidigt till Ullared så blir inte mycket att göra ikväll. Ska tagga stenhårt hela dagen till Loft, lääängtar!

 


påskvecka.

Publicerad 2012-04-02 21:22:54 i Allmänt

 

 

Längtar redan så hårt till fredag. En heldag i Ullared och en grym förfest hos Sara följt av premiäröppning på Loft. Kan det bli bättre?

Längtar lite till söndag också, då ska vi ha knytis hos Alfons och Embla med en massa påskmat :) mums! Får ta igen det jag missade i julas!

 


 

Tokyo you got the rhythm in you,

Publicerad 2012-04-02 10:41:27 i Allmänt

 

 

Trevlig kväll i fredags hos Tomi och jag och Carro slocknade till Ice Age rätt hårt. Steg upp tidigt och jobbade några timmar sen var det tacos och jellyshots som gällde. Blev en riktigt rolig utgång med Gladh, Jesper & Limpan :) Åkte hem igår i Carros pyjamasbyxor (?) och sovsovsov på soffan.. Avslutade helgen med Rasmus mys och BB!

 

Älskar att det är kort vecka och långhelg!

 

 


 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela