Isabelle Berg

dance til your feets are bleeding.

Publicerad 2011-08-30 23:47:41 i Allmänt


Jag åt på Spice & Rice ikväll med Angelina & Olivia. Efteråt åkte vi hem till Olivia och kröp upp i soffan med filtar och vanilj-te och snackade. Jag fick lyssna på en hel del business snack, kändes helt okej att drömma sig bort till Thailand och tänka att jag ligger på stranden medans dom står och sliter i kalla Sverige. Verkligen helt okej!

Jag har klippt bort allt mitt slitna hår och det är faktiskt fortfarande långt. Är så grymt skönt att bara kunna tvätta, föna, platta aaaand the it's done!
Nu väntar Abby, Dinozzo, Mcgee, Gibbs, Ziva och dom andra i NCIS på mig. Imorgon är det allra sista onsdagsloft för detta året, och jag ska självklart dit. Nattaxi sökes!


freedom comes when you learn to let go.

Publicerad 2011-08-29 23:55:53 i Allmänt




Jag har förstått innebörden att bli sårad, men jag har aldrig riktigt insett att jag gjort precis samma sak, säkert fler gånger. Det behöver inte vara någon som står dig nära, du behöver inte ens säga något eller låta den se dig när du gör det. Dina val och handlingar kan såra någon annan mer än man tror. Alla de gånger man inte tänkt på konsekvenserna och levt för stunden. Man inser inte hur mycket man kan förstöra varandra, förstöra någon som inte förtjänar att bli sårad. Jag har sårat nära människor, men även inser jag hur ofta jag jag fått människor jag knappt känner att vilja sjunka genom marken, pga att jag inte tänkt. Jag kan ångra mycket, jag kan vilja örfila människor som inte själva inser sina fel, jag kan vilja vara den som sjunker genom marken. Hur mycket man en gillar/ogillar en person förtjänar den aldrig att bli sårad. It's a wake up call, för dig, mig & varenda en. Vi är inga leksaker!


the time of my life.

Publicerad 2011-08-29 23:19:58 i Allmänt


Imorgon gäller det, imorgon har jag mina biljetter klara.
31 Oktober - 23 Januari är jag i Asien.
Thailand, Laos, Vietnam & Malaysia.
Jag ska göra mitt livs resa och slippa 3 månader av kalla tråkiga Sverige.
Och framför allt,
jag slipper Alvesta !





fade into darkness.

Publicerad 2011-08-28 23:27:04 i Allmänt


Jag kan checka av att dansa och festa i spöregn i Kronobergs slottsruin.
j.ä.v.l.a.r vad det regnade !
Trots detta hade jag ändå förvånansvärt roligt, fast att jag inte ens fick på mig bandet runt armen i kön, eller att jag fick betala sjukt mycket för min öl pga av växelbrist i baren, eller att jag sjönk 10 cm i lera för varje steg jag tog, eller att jag hade mascaran på hakan och att jag var lika blöt som en dränkt katt. Det blir vad man gör det till, aight?

Jag hyrde en film ikväll som jag kollat på med mamma & pappa, kan ju säga att det är inte varje dag Jag föreslår för dom att kolla på film tillsammans. Men jag tror jag behövde det.

Denna helgen har varit rolig, jobbig, omskakande & rätt sjuk. Det känns som jag fått höra väldigt många bra nyheter, men även känns det som att jag fått endel dåliga.
Det är ju inte utan anledning jag väljer att sitta hemma med mina föräldrar en söndag, då det alltid vanligtvis är massor med filmer, chips & cola med Carro, eller fler.. Ikväll visste jag inte vart jag skulle ta vägen, jag vet allvarligt talat inte vart jag ska ta vägen eller vart jag står längre. Det är precis som om min plats är flyttad, ändrad och jag vet inte vart jag hör hemma. Det är så jävla jobbigt, jag har aldrig förr varit osäker på min plats, aldrig känt att jag behöver sakta ner och sätta mig ner och fundera på vad det är som håller på att ske. Det ska inte behövas känna såhär, varför kan inte allt bara vara som förut.
Jag känner mig ensam, så ruskigt jävla ensam.

Som toppen av detta höga berg förföljer Aviciis låt Fade into darkness mig. Lyssnade på Leona Lewis nya låt som har exakt samma melodi, kollade ett filmklipp på FB där den var i bakgrunden, i ösregnet igår stannade jag upp när den spelades för 5 gången, på tv, ÖVERALLT ! Jag börjar inse att det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker springa, nog fan kommer jag ändå aldrig hinna springa tillräckligt långt från det jag vill komma ifrån..





find your way back.

Publicerad 2011-08-25 19:49:41 i Allmänt


Jag har gett min vita iPhone ett rosa skydd runt om. Killen i kassan sa " En rosa bumper till Iphone där ja.. " precis som om jag valde helt fel färg.. Fast egentligen är jag kanske ingen rosa tjej?!

Jag har äntligen hittat min godaste frukost/mellanmål/kvällsmat, passar när som. Fil, fullkornsflingor & massor med kanel. Så otroligt gott och dessutom nyttigt, kanelen hjälper till med förbränningen. Jag tror nästan jag skulle kunna leva på detta för all framtid!
Än så länge är jag duktig med träning & mat, jag hoppas verkligen jag klarar av att vara det fram tills vi åker till Asien.

Imorgon är det först en fullspäckad dag på jobbet och efter det shopping & käk med Jill. Ska inviga systemet, vilket är ganska dåligt att jag inte gjort ännu.



sunglasses.

Publicerad 2011-08-24 19:26:31 i Allmänt




Köpta på MQ.

Jävlar vad jag var trött imorse och jävlar vilken träningsvärk jag har idag.
Står i valet och kvalet om man ska orka träna ikväll, behöver fortfarande jobba på viljan hör jag. Det lockar ju ganska mycket att mysa ner sig framför NCIS och bara slappa. Det känns på långa vägar att hösten är påväg.

Jag längtar till helgen. Väldigt mycket.


you have to be happy inside and out.

Publicerad 2011-08-23 19:40:09 i Allmänt


Imorse hämtade jag upp Vincent & Thom för shoppingrunda i stan.
Köpte nya solglasögon & 2 par jeans. Äntligen äger jag mer än 1 par som jag verkligen gillar.
Åt på Spice & Rice och avslutade med milkshake på hemvägen.

Har nu precis varit ute och sprungit för första gången i mitt liv ungefär, gjort det en gång innan för flera år sen men gav upp ganska snabbt! Kan inte påstå jag sprang snabbt men jag tog mig runt en hyffsat lång runda. Fan så stolt man är när man inser att man faktiskt fixar det! Som avslutning av kvällen ska jag gå en runda också.


Nu handlar allt om att bli hälsosam och att trivas med sig själv igen.
NU KÖR VI !


i'm gonna hurt you as bad as possible.

Publicerad 2011-08-21 22:56:01 i Allmänt




Jag måste sluta sova bort varje söndag. Vaknade 12 och det var inte så konstigt eftersom jag kom hem runt 05. Sen vaknade jag nästa gång vid 16, inte okej !

Lagade tacos ikväll till mor & far. Det var första måltiden för dagen och den var ljuvlig! Sedan kom C i vanlig ordning och vi hyrde en skitbra film. Trust heter den och handlar om en 14 årig tjej som blir våldtagen och hjärntvättad av en pedofil. Man får se hur familjen tar sig igenom det och hur tjejen till slut inser att hon inte var älskad och speciell av mannen som han hela tiden sa. Så sjukt att detta är den verklighet vi lever i, jag mår illa av tanken.

Riktigt bra helg, riktigt bra häng, riktigt bra trött.
Imån är det jag som går upp och slår skiten ur säcken som hänger i brorsans gamla rum. Helvete vad jag ska slå..



i see with my good eyes, and with my bad eyes.

Publicerad 2011-08-21 17:49:27 i Allmänt


Jag var sämst av alla på bowlingen, men riktigt kul var det iafl. Och maten på Aptit var mycket god, även om vi fick vänta i typ en timme på maten. Är det så det funkar på finare restauranger? då gäller det nästan att äta lite snacks innan man går dit.

Halv elva öppnade jag mitt vin och började förfesta inför.. något?! Det slutade med att vi kom in på Loft vid ett-tiden, trots att kön egentligen var stängd. Det kallar jag flyt ! Dansade och drack öl. Det blev sen en väldigt sen efterfest och en kall promenad hem till min soffa med Carro. Vi somnade fint framför Herkules.




cause it feels like a run of a lifetime.

Publicerad 2011-08-20 17:07:44 i Allmänt


Haft en av de sämsta dagarna på jobbet. Konstigt man längtar därifrån?!
Men efter min dusch och efter jag smörjt in mig med mitt nya bodybutter från Body Shop börjar jag komma in "in the mood".
Ikväll står bowling & mat på Aptit på schemat. Vi ska nog även hinna dricka skumpan som inte hanns med att öppnas förra helgen, det ska jag allt se till !




always too close or too far away.

Publicerad 2011-08-18 23:08:27 i Allmänt




Jag fick ett grymt sug att färga håret riktigt mörkt igen, nästintill svart. Det är så jävla snyggt på ett långt glansigt hår. Kollar alltid bilder på Megan Fox när jag blir sugen på mörkt igen, hon är så sjukt snygg ! Men så kom denna bilden upp och jag kan nog inte tycka att hon är lika snygg här. Hon ser sjukligt smal ut, verkligen sjuk! Att ha en fast och vältränad kropp är en helt annan sak mot detta.

Ska bli skönt att lägga sig nu efter långpromenaden jag tog innan, men innan jag somnar ska jag kolla Irene Huss. Jag lär somna rätt gott sen i vetskapen av att jag idag blev sex noll noll noll kronor rikare, bara sådär!


pump it up.

Publicerad 2011-08-16 22:40:38 i Allmänt


Jag fick en boxningssäck i födelsedags present, vi har skivstänger med tyngder, hantlar, hopprep och magtränare.
Det vore då fan om jag inte ska kunna sätta igång igen.

Nu kör vi!


stay away.

Publicerad 2011-08-16 21:33:47 i Allmänt


I don't want to fight you
I don't want to leave you
I don't want your lies now
I don't believe you
I can't hear you
I don't want to see you
It's about fear now
You're making me feel like
I gave you my heart but you wanted my soul
I'm burning the bridges you're walking on water
And I don't know what you want
Now I'm outnumbered I'm outgunned
Got nowhere to run

So stay away
Always too close or too far away
'Cause we know we ain't ever gonna happen
You know it's too late
Yeah we know we ain't ever gonna happen


I don't want to fight you
You don't believe me
Don't want to lie to you
Why do I need to
I cannot hear you
You can't see me
It's all about fear now
My favorite feeling
You're climbing a mountain I'm digging a hole
You spread your wings wide I'm into free fall
And I don't know what you want from me
My back against the wall
Got one thing to say



embla på kalas.

Publicerad 2011-08-14 21:47:30 i Allmänt

 


Jag vet inte hur många gånger jag tvingat alla att sjunga för mig i helgen, fredag, lördag & söndag. Varför inte köra stenhårt när man väl fyller liksom?!

Hade en superbra grillfest i fredags, alla jag ville skulle va där, va där! Fick fina presenter, åt jello shots & shakade rumpa. Det blev sedan öltält där jag fick en massa gratulationer och sedan blev det efterfest med turkisk peppar shots och dans med trädgårdstomten. 05.00 sa alla god natt!
Började morgonen med brakfrukost som jag & de andra fick framdukad. Åt glass med folk på altanen på eftermiddagen innan det var dags att sätta igång igen. Denna gången var vi hos Micke på förfest. Vi drog till öltältet igen och där var det grymt bra ös !

Idag var det kalas för mig, min bror och pappa. Är några tusenlappar rikare, ett par vita converse rikare osv. Helnöjd med helgen, den hade inte kunnat bli bättre!

Nu ska bara systemet invigas också, tack och hej.


let the game begin !

Publicerad 2011-08-11 23:06:51 i Allmänt


Jag har köpt en jättefin klänning, färgat håret, handlat mat, köpt vin och smörjt in mig med BUS. Nu är det bara att invänta morgondagen, min grillfest & firandet av min 20 års dag.

Imånkväll ska jag spendera mina sista timmar som tonåring med mina allra finaste vänner, jag vet att det kommer bli en kväll jag sent kommer glömma !


Cause there aint no party, like an alcoholic party !








last days of a teenager.

Publicerad 2011-08-08 23:38:24 i Allmänt


Blir mycket jobb denna veckan.
Håret har jag hunnit färga idag.
Mat & alkohol ska inhandlas till helgen.
Stolar, bord & partytält ska hämtas.
En klänning ska hittas.

Sen är jag redo att fira in min sista dag som tonåring med mina allra bästa vänner.

Ge mig fredag nu !



Karl-Oskar 2 0 1 1

Publicerad 2011-08-07 22:16:28 i Allmänt




Så var denna helgen över lika fort som den kom. Denna gången var inte Kalle-dagarna som det brukar. Det kändes inte som det, ingen var lika taggad i år som alla andra år. Men det blev ändå fest, fylla, loft, öltält, pulvermos, bråk, ösregn, jobb och 2 övernattningar hos Jill. Alltså hade jag nog rätt kul ändå (:

 

 

och med det säger jag god natt.

 


not without a great party.

Publicerad 2011-08-04 23:28:47 i Allmänt


Nyduschad, insmörjd med BUS & alkoholen beställd. Ska bara hitta kläder och skor sen är jag redo för riktigt bra förkrök hos Christine, öltält/utgång & självklart jobb 09.00 dagen efter, som jag längtar !

Nu ska jag lägga mig och låta Kalle-helgen komma smygande, jag känner att det här kommer bli en oförglömlig helg !


 


love the sun ♥

Publicerad 2011-08-04 12:28:33 i Allmänt




Helt underbart att gå upp i hyffsad tid, äta frukost och sitta några timmar i solen innan jobb.
Har en "rolig" permanent och sen är det nog lugnt resten av eftermiddagen.
Ikväll ska jag & Carro åka inlines och jag ska testa om jag kan låna nått av henne i klädväg till helgen, det är ju trots allt Kalle-dagarna !


inlines.

Publicerad 2011-08-03 19:36:21 i Allmänt


Varit ute på en lång inlinesrunda med lurar i öronen precis. Perfekt väder att åka i bara det att så fort man kommer in så rinner svetten bokstavligt talat ! Tredje gången denna veckan jag åker, bra jobbat !

Står i valet och kvalet om jag ska ut ikväll. Hade självklart varit kul men ska jag istl vara hemma, spara dom pengarna, slippa sminka om mig och bara va.. Märks ju vad det lutar åt !




a miracle.

Publicerad 2011-08-01 23:21:20 i Allmänt



when i close my eyes i dream about the smile. when i close my eyes i think about the voice. when i close my eyes i wishing for the past. when i close my eyes i begging for a miracle. when i open my eyes i no longer can dream about the smile, think about the voice, wishing for the past or begging for a miracle. i have made my own destiny, and i hate it so damn much!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela