Isabelle Berg

wallander - vittnet.

Publicerad 2010-07-29 22:38:12 i Allmänt


Har tydligen lite nya läsare här i min världskända blogg, gu så trevligt alltså! (; (känn dig inte träffad, haha)

Har precis kollat på Wallander - Vittnet, och den var bra, men ingen spänning för man visste vem mördaren var efter 15 min.. Känns lite smått b tycker jag allt. Vill se nya Beck nu, alla säger ju det är en riktig rysare, har man svårt att tro eftersom svenskar suger på att göra läskiga filmer. Men sen får det allt vara nog, kollar fan på film hela tiden ^^

Imån är jag lite sugen på att dra ut iafl. Brorsan ska ha förfest här (kors i taket) och vill ingen med mig ut joinar jag dom imån :) Klockan är fan bara halv 11, vad ska jag göra resten av kvällen. Kommer ju inte somna före 1, drygt. Tur satc börjar om 30 min iafl.

Neheheeee nu tjatar jag om allt och ingenting, höööörsch !!



en gammal pic, en sne mun och söndersminkade ögon. men lite fin är den ju iafl !



besviken.

Publicerad 2010-07-29 20:33:09 i Allmänt


Ja, det är bara en av många känslor. Är besviken, arg, ledsen, förvånad och ja.. jävligt jävligt arg !!

Jag kommer aldrig någonsin kunna förstå hur du bara struntade i dagen du sett fram emot mer än jag, min bal. Hur du släppte allt omkring dig så lätt och skaffade ett helt nytt liv, utan en tanke på allt du förlorade i samma sekund som du gjorde ditt val. Hur ditt ego sakta började smyga sig fram och ta över den personen jag alltid alltid sett upp till, ja du var verkligen min förebild. Jag älskade att sitta på toaletten varje morgon när jag var en liten flicka och se dig sminka dig, göra iordning håret, sätta på dig fina kläder och glittra från topp till tå. Kommer så väl ihåg att jag frågade vad alla de olika sminkgrejerna hette och tyckte det var så kul redan då!

Jag känner inte igen dig längre i handlingar och i ditt tänkande, så jag undrar vilken främling du skulle vara om jag mötte dig en dag. Kommer nog aldrig någonsin "förlåta" dig för att du inte tog del i mina viktiga stunder som jag vet att du ångrar eller kommer ångra, jag vet att du skulle stått och kollat på mig i min balklänningen och tänkt att din lilla brorsdotter blivit stor.

Jag hoppas verkligen du läser det här..



datorförbud?!

Publicerad 2010-07-29 14:37:57 i Allmänt


Det var fint väder både igår & förrgår så jag drog på mig bikinin, smörjade in mig med kokosolja och solade :) Så nu är man inte kritvit iafl, bara vit.

Tränade igår också, en timme step/core och sedan kunde jag krama ur kläderna, helt stört vad man kan svettas! Blev en Wallander film hos mig med tjejerna. Åt även glass och meloon :) Somnade gott inatt vid 2 tiden efter att ha snackat i telefon, gilla!

Idag när jag steg upp hade mamma gömt min dator, och självklart för att hon hade en lång lista med saker jag skulle göra innan jag fick tillbaka den. Men eftersom jag skulle skriva tackkort behövde jag hjälp att hitta adresser på internet så fick tillbaka den ganska fort !! ÄGD MAMMA! Har iafl skrivit dom tråkiga korten, städat toaletten och mitt rum. Så nu är dom liiiiiite gladare på mig iafl. Snart ska jag ut till Cajsa m. familj :)



saknar er flickor ♥



träna, sova, träna, sova, träna.

Publicerad 2010-07-27 00:14:45 i Allmänt


Ja.. Det är det enda jag gör om dagarna känns det som. Kollar på film också !

Har sovit bort halva dagen, tränat med Jenny, snackat med EH en stund på atc och sen stack jag hem och lagade mig en ny maträtt. Kallar den på "måfå" ;p ris, bacon, champinjoner, matlagningsgrädde, vispgrädde, salt och kinesisk soya. Rör ihop hela skiten och det blir sviiingott :) Sedan ikväll blev det ännu en film med Carro, Fidde & EH.

Imorgon ska jag in till stan, käka ute med Frida, Elin & Olivia :) sedan ska jag följa med Olivia till jobbet och beställa hem mer löshår, mitt har börjat bli alldeles för tunt tycker jag! Känns inte alls kul när man vet hur tjockt det var innan. Och det är lätt värt pengarna!

HÖÖÖRSCH.



the last song.

Publicerad 2010-07-26 00:22:30 i Allmänt


Tittat på en sorlig, fin, vacker, kärleksfull film ikväll med Carro och Jenny. The Last Song med Miley Cyrus. Den var riktigt bra och precis som jag trodde så var inte ett öga torrt. Rekomenderas verkligen !!



Päronen är hemma igen och det var plötsligt 100 saker man skulle göra, diska, städa, plocka där, göra si & så. Menmen, det får man väl leva med sålänge man bor hemma ^^ Har hälsat på Alfons en stund och sedan tränade jag Core & armar och sprang. Sedan hälsade Cajsa på också och hämtade alla sina nya leksaker och kläder från Ullared :) en bobbycar med släp bl.a!


Älska älska älska Love The Way You Lie med Rihanna & Eminem, så sjukt skön låt!
Nu ska jag snart sova och drömma mig bort till sagornas värld!



njut.

Publicerad 2010-07-25 03:46:32 i Allmänt


Njut av nuet
ta för dig av livet

Njut av stunden
glöm din skugga

Njut av kärleken
din starkaste kraft

Njut av din längtan
din eviga låga

 


handle me.

Publicerad 2010-07-25 02:36:44 i Allmänt


Kääälmä va det igår ja, och det var en mycket trevlig dag! :) Kom hem med lite kassar, vi åt god mat ute och hälsade på EHs syrra. Kan även nämnas att vi körde fel när vi skulle hitta till Giraffen, men aldrig fel att se kyrkogårdar och sånna där platser i andra städer.. "host" ;p

Vi avslutade fredagen med hyrfilm, chips, godis, skitsnack och mys hemma hos mig :)

Idag var det regnets dag tydligen och jag sov ända till 13.00 (ringde iofs en brud och nöffade i telefonen 11.30 men jag somnade om) Klippte Martin och drog ner till syrran och käkade mat och kollade när dom möblerade om hos Alfons, jättefint rum har han nu! Tog mig en powernap, som om det skulle ha behövts haha, men gjorde iafl det en timme. Käkade kinamat med Fidde och sen kom flickorna och spelade spel & kollade på en Wallander film. Fick även sällskap av Martin och Stabel en stund.


Har haft en sån konstig värk i magen 2 dagar nu, känns som någon trycker ihop hela magen på en och det strålar smärta. Hoppas inte det ska fortsätta för börjar bli orolig för både det ena och det andra... ooops!

Nu ska jag sova, önskar jag slapp sova ensam i min säng !



somna bredvid dig.

Publicerad 2010-07-23 00:30:38 i Allmänt


Fan vad jag önskar man kunde koppla bort alla känslor ibland, bara få låta kroppen, huvudet & framförallt hjärtat få vila ett tag. Slippa att behöva känna saker man kanske inte vill och inte får bort.


Jag sätter mig alltid vid datorn när jag känner mig nere eller när huvudet är tungt. Sätter på min "sweetness" lista på Spotify och bara lyssnar på de fina och sorliga texter som flyter förbi. På nått sätt kan man känna igen sig i en text tycker jag, man kan få det att kännas lättare på något vis. Min favortilåt är fortfarande Stay med Miley Cyrus, tror aldrig jag kommer tröttna på den. Det är en låt jag kan koppla till mig själv. "somna bredvid dig" är en annan låt som är rätt ny i listan.. det påminner mig om hur jävla stor saknad jag har i mig, hur gärna jag vill tillbaka till dig, hur ensam jag egentligen känner mig här hemma, hur någonting bubblar i mig mer för varje dag som går, hur mycket jag verkligen tänker på dig.

Jag är så jävla glad för allt som hänt, så glad att jag inte kan hålla tyst om det (förlåt mina vänner för att jag ger er eksem i öronen). Har inte känt mig såhär uppåt, glad, positiv & lycklig på riktigt jävla länge. Och jag känner faktiskt att jag förtjänar det !

Men samtidigt så sitter de där tankarna i huvudet.. Vad händer när sommaren är slut? Hur mycket ska jag våga hoppas? Kommer vi ses igen? jag antar att bara framtiden kan svara på den frågan..




Imorgon ska jag & EH ta bilen till Kalmar för en shoppingdag, bara gå runt och strosa och få lite nya miljöer :) Det behövs efter den hårda utgången igår, sjuuuukt kan jag bara säga ! haha.





Karlstadsbilder

Publicerad 2010-07-21 16:38:55 i Allmänt


David aka Popcornfrillan, haha



Erica & Nils (Doktor Larsson)


Juuuhaan


Bilder från förfesten hos Doktor Larsson i lördags (: grym utgång!

Ikväll ska jag ut med tjejer från klassen och Alvesta tjejerna, hoppas på ett bra ös hos mig innan vi drar till Terassen! HÖÖÖRSCH



ff

Publicerad 2010-07-19 14:11:27 i Allmänt


Nu har jag FF i en vecka, rätt skönt. Eller ja, jävligt tyst men det är gytt att slippa tjat osv, dock måste jag laga mat varje dag..

Idag har jag inte lust för någonting, saknar Karlstad redan och allt som det innehöll (!!) Önskar helgen kunde varit lite längre.. Vill bara bort ifrån denna jävla hålan nu, om jag fick en enda anledning till att få sticka härifrån så hade jag inte tvekat en sekund ! Har lika mycket ångest av att komma hem nu från allt det underbara som efter Ayia Napa, det är fan plågeri det här..


Idag ska jag bara träna och sitta hemma, har verkligen ingen ork att göra nått.


saknar dig så det gör ont!



hejdå Karlstad, hej bajsalvesta.

Publicerad 2010-07-19 00:35:14 i Allmänt


Helgen gick alldeles alldeles för fort. fyfan säger jag åt det!!

Fredagen började bra med att Ericas tåg till Alvesta var 10 min försenat, vårt tåg från Alvesta var 1½ TIMME försenat, vilket ledde till missade tåg och en bussresa, en tågresa till och en lång taxiresa innan vi var framme i solstaden! Klockan var 21.00 när vi var framme, 1½ timme senare än beräknat, kuuul resa ^^ Vi käkade kebab, drack, lyssnade på musik, snackade Ayia Napa och hade skitkul på fredagkvällen/natten. Kan ju tilläggas att innan alla 4 träffades hann klockan bli mycket, sega dalahästar!

På lördagen blev det shopping, åt ute, chillade, förkrökade med fler solstadsbor, gick ut och slutade kvällen på Burger king. Eller ja.. ett jävla drag hos Johan med knäppa händelser avslutade natten !! Fagge säger jag bara ^^

Idag blev det mys med frukost ute i solen vid en liten sjökanal (säger man så?) med en massa jordgubbar, baguetter, vindruvor  och godsaker! En helmysig sista dag :) Och en tråkig en också, varför går alltid tiden så fort när man verkligen inte vill det?! Trivdes otroligt bra i Karlstad, en helbra helg helt enkelt :)

Så jag tackar och bockar Johan och Niclas för en skitmysig och rolig helg, även popcornfrillan, fagge och doctor larsson.. sköööna! haha



saknar dig redan.



torsdag 15/7

Publicerad 2010-07-15 13:29:50 i Allmänt


Det var fullt upp igår. Åkte till Öjaby med mamma och hon färgade sitt hår hos Yasmin, kul att se henne igen! Och sedan gick vi på stan i några timmar, fick med mig en hel del hem :) Fanns skitmycket nu, och jag hittade faktiskt grejer på rea, jag som aldrig brukar det! Vi åt på donken och åkte hem igen. Sedan handlade vi och hämtade ut mina & Ericas tågbiljetter, ÅTTA stycken för 2 pers, inte dåligt! ^^

Tränade step/core med Jenny på kvällen, det var skitkul och idag har jag träningsvärk! Satt och snackade med EH en timme innan vi åkte hem och sedan blev det mys hos EH på kvällen med fru Svanberg. Cosmopolitan (drinken ;), chips, skvaller och tända ljus! Livet på en pinne :)

IMÅN åker vi äntligen till Karlstad, känns nästan lite overkligt bra !!!





En del shopping från igår.




 

?

Publicerad 2010-07-13 00:23:29 i Allmänt


Klippning på morgonen
Sol & Bad med Carro på trädgården
Klippte mormor & morfar
Handlade och lagade kycklingsallad med Carro

.. och så har jag självklart dött litegrann i värmen också :)


tanken har slagit mig att man inte ska lita på folk, för vem kan man egentligen lita på till 100% ? Din allra bästa tjejkompis? Din bästa killkompis, en ny vän som inte vet något om dig, en kär vän du bara vill kunna lita på, en syster? bästa tjejkompisen har svårt att hålla tyst, till slut kommer kanske en hemlighet ut. En killkompis ställer alltid upp när du behöver, men en vacker dag så bryr han sig inte längre. Den nya vännen dömmer inte dig, men du kan heller aldrig veta vad den tänker göra. En kär vän gör allt, men det behöver inte mena att den har goda avsikter och man blir lätt blind. Din syster finns alltid där, dessvärre brukar man ha så olika åsikter att det till slut kan köra ihop sig. Jag har otroligt svårt att lita på folk, jag menar inte att jag inte litar på någon och att jag aldrig berättar hemliga saker för mina vänner. Men jag håller också väldigt mycket för mig själv! Det är lättast, men samtidigt tungt.

Kvällen har gett mig skäl att tvivla, veckan har gett mig skäl att tvivla. Kanske var jag blind, kanske hade jag fel trots allt och egentligen så ville jag bara inte inse det. Kanske var det för bra för att vara sant?! Jag hatar när folk ljuger, att kunna stirra en rätt in i ansiktet och säga saker man inte menar eller undanhålla sanningen. Jag finner inte ord för hur mycket jag avskyr det..


Jag hoppas att det är jag som har rätt..



snart..

Publicerad 2010-07-12 00:07:05 i Allmänt


Jobbet är över, helgen är slut, "semestern" har börjat (läs arbetslösheten), värmen stiger för varje dag och jag dör av svett snart.


Det har varit en bra helg med chill på lagerlunden på fredagen med vänner som avslutades på donken :) Jobbade sista dagen i lördags och åkte på kalas till Alfons som fyllde 2 år igår, grattis gubben ♥ Festade hos Frida & Tom i Vislanda på kvällen, bra ös! Och idag har jag varit i Rydaholm och badat & solat med EH & Sara. Även somnat i vår lilla pool och bränt halva ansiktet, hämtat Helena i stan och tagit en kvällsglass med mamma, Sara och Alfons :)

Det är dags att lägga sig i ökenrummet som det baara är 30 grader i, fan vad mys alltså!


snart ses vi igen, snart kommer jag äntligen få se dig!
miss you!




fredag.

Publicerad 2010-07-09 11:54:10 i Allmänt


Nu ska jag snart ta bussen till jobbet, får sällskap av EH med så jag slipper sitta själv och glo med mina halvsöndriga hörlurar till mobilen ;p Ska köpa mig mat på Spice n´ Rice innan jag börjar, är sjuuukt sugen på det, och det är ju faktiskt fredag!

Appropå fredag är det nu en vecka till jag & Erica åker till Karlstad, längtar som fan!! (:



snart dags att gå, so long suckers!



yeah.

Publicerad 2010-07-08 23:04:17 i Allmänt




Tycker denna bilden är otroligt skön på något sätt, glädje åt folket!




ge mig brunhet.

Publicerad 2010-07-07 22:59:09 i Allmänt



Har nu tjänat snart en 1000 lapp på min "salong" på övervåningen på ynka 4 dagar, känns ganska gött faktiskt, och imån blire mer! Har varit väldigt lugnt på jobbet förövrigt, men snart är det helg och det är så skönt. Sista dagen är på lördag. Så hela nästa vecka ska jag sola och få tillbaka min bruna färg. Är numera typ.. gul och det är inte snyggt. Fjällar så det snöar dessutom :(

9 dagar kvar!





music.

Publicerad 2010-07-06 21:52:09 i Allmänt




på min spotify just nu:

Miley Cyrus - Who owns my hear
Tom Pulse - Cuando (sunshine radio mix)
Honorebel - Now you see it (feat Pitbull & Jumpsmokers)
Ne-Yo - Beautiful Monster
Shakira - Waka Waka



skulle förövrigt kunna dö för klänningen Miley har på sig på bilden, sjukt jävla snygg!! hade hoppat på henne och snott den om jag hade haft chansen :) sådeså!



äntligen!

Publicerad 2010-07-05 22:52:22 i Allmänt


Nu är det bokat och klart!
16 Juli åker jag och Erica till Karlstad för att hälsa på Johan och Niclas, men självklart Fagge och Andreas med ;p Längtar så mycket att jag inte kan skriva hur mycket. Ska bli helt undebart, lite mer än en vecka kvar (:

Har förövrigt inte hänt så mycket kul idag, rätt mycket på jobbet och sen har jag klippt här hemma. Fått hem student & bal bilder så ska välja ut till ett album och tackkort osv. Kul att jag har fakestort smile på typ... alla?!


Nu ska jag snart lägga mig och kolla scrubs! får se om jag orkar upp och sola innan jobbet imån!

LÄNGTAR SOM FAN!



gryyyyymt.

Publicerad 2010-07-01 21:50:18 i Allmänt




Eclipse var lika bra som dom andra filmerna, lite mer action och så till grabbarna som kollar. Tycker absolut inte det bara är en tjejfilm längre! Har förövrigt ätit sallad på Skåres med Frida och Olivia innan jobbet idag och sedan har det gått undan på salongen. Haft 2 klipp+färg och det roligaste som finns är när dom är så nöjda att dom nästan står på knäna och tackar. Det är det bästa med hela yrket :)

Imån är det fredag, känns inte som det när det är 2 jobbdagar kvar innan "helg". Det är iafl 2 veckor kvar till min Karlstad tripp, och jag längtar så det smäller om det! :)




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela