Isabelle Berg

studentfest - grace - superhero.

Publicerad 2009-09-30 20:44:38 i Allmänt



Gårdagen började med att tjejerna följde med mig hem från skolan, vi slappade, klippte våra kläder, och handlade. Åt vid 7 tiden och det blev kyckling/pastasallad med vitlökssås och vitlöksbröd. Vi luktade gott sen (; Gjorde oss iordning och drack i flera timmar. Dansade och sjöng och festade tills vi åkte in 11 tiden. Och att vi skulle vara de enda turtlesen kunde vi ju ta tillbaka. FULLT med turtles ;p haha.

Väl inne på Grace var det dansande, drickande, slagsmål & drinkar i nacken :O jag drogs fram och tillbaka!
SJUKT jävla bra helg, och förbannat svårt att komma upp idag. Men jag klarade ett kundpass och nu är övervåningen städad (:





.

Publicerad 2009-09-27 15:08:20 i Allmänt



"Maybe I can live without?"

Går det släppa en person så lätt som alla säger, går det låta vardagen rulla på och dagarna flyga iväg.. försvinna från den mer och mer? Tappa kontakten med någon man byggt upp förtroendet för igen?

Är det värt all smärta och besvikelse när man insett att man bara ljugit för sig själv?

Kanske skulle jag ha låtit det vara, kanske skulle jag en dag inte bry mig om att vi blivit främlingar. Det går alltid säga "kanske", alltid säga "tänk om". Men vi gör det vi tror är rätt, och det kan bli bra. Jag tog modet till mig och gjorde det jag trodde var rätt och jag fick respons tillbaka. En respons som sakta men säkert är borta igen, det var bara för stunden och jag visste det så väl redan från start. Så det kanske är nu jag ska säga "Hejdå", innan det sinar iväg av sig själv, när vi slutar prata, slutar hälsa. Jag vill tro på dina ord, tro på att det du säger till mig faktiskt är sant. Men än så länge har jag inte fått bevisat att du talar sanning, kommer jag någonsin få det? Mitt hopp börjar försvinna tillsammans med dig! Det gör mig ledsen att se vad som håller på att ske.

Jag vill tro på dina ord...



Korta sammanfattningar.

Publicerad 2009-09-26 18:11:48 i Allmänt



Fredag:
Praktik.
Donkan mat i bussen hem m. sällskap av Olle.
Göra sig iordning och festa hos Stabel.

Grymt bra kväll med 4 sovande i soffan, jag sov högst 3 timmar. Duktigt :)



Lördag:
Vakna i en trång soffa och städa undan festen.
Åka till stan med Jenny & Stabel.
Köpte jacka, linne, smycken & väska.
Kvällen.. ?





goldenstar, back in action.

Publicerad 2009-09-23 22:00:41 i Allmänt



YES!!!!!
Fick ett teefonsamtal av Carro mitt i kundpasset, MIN CYKEL ÄR ÅTER I BUSINESS! Stod olåst med punka mittemot gamla Konsum. Så ringde pappa och han tog hem den direkt. + att min mobil är klar så den ska hämtas imån, + att igår fick jag en lapp så jag ska hämta ut 240 :- på banken för matersättningspengar från praktiken i 2:an :)

.. det går bra nu !



nagelförlängning.

Publicerad 2009-09-22 22:16:47 i Allmänt



Idag använde jag mitt presentkort jag fick av tjejerna i födelsedagspresent! Var på Nagelsalongen (Mionova, som det också heter) och gjorde det. Det är inte tippar, utan hon satte en mall under min nagel som hon satte geelet på, på så sätt formas den nya nageln efter min egna och växer likadant dessutom. + att nageln ser inte tjock och konstgjort ut som den kan göra med tipp. Blev hur nöjdsm helst iafl :) skitsnyggt.



Har kollat på Idol med Jenny ikväll och snackat skit och ätit onyttigheter.
Imån äre kundpass åter igen, ska färga & klippa Elin om det inte är 100 sjuka som vanligt?!



slapp dag.

Publicerad 2009-09-21 22:52:01 i Allmänt



Färgat JJ lite rödare idag :) sedan har det varit chill och kollat på Svenska Hollywoodfruar.
Imån ska jag förlänga naglarna, ska bli kul.

Stoffe & Johan kmr i helgen, jag saknar dom!



20 års fest i gemla.

Publicerad 2009-09-20 15:28:57 i Allmänt





Igår var det fest för Erik i Gemla. Så jag, EH & Sara förfestade lite hos mig innan vi köpte lite choklad och grejer till killen. Det var dans för fulla muggar hela kvällen lång, bra "Gemla" musik och bra folk. Det är inte mängden som gör en fest, det är personerna (: Hade en sjukt bra kväll, tack för det!

.. jag tror EH har endel snygga kort att visa (;



goosh.

Publicerad 2009-09-19 14:38:53 i Allmänt



Fredagen började med praktik, och jag trivs bara mer och mer :) Sista kunde Yasmin hade var en tjej som hette Idha. Hon kommer från Växjö är 25 år och kom 2:a i Miss Universum, bruden är alltså modell. Jag har nog aldrig sett en vackrare tjej. Ögonfransar som gick längre än ögonbrynen, stora bruna ögon, perfekt långt hår och jättefina konturer. Verkligen hur vacker som helst, gosh!

Kom hem och möttes av mina underbara syskonbarn, det är alltid lika kul. Vi hade knytkalas med "julmat" Det var skitgott. Mådde inte 100 så bestämde mig för att hoppa Grace och tjejerna igår :( hoppas ni hade kul, speciellt Elin! Robin kom hit med en fet Toblerone, så vi kollade på film, åt godis, spelade sanning & konsekvens osv osv. En helbra kväll.

Steg upp i ottan och åkte till Vislanda marknad, köpte mig godis och ett nytt navelsmycke. Tycker det finns mycket finare på marknader än vad det finns i Växjö faktiskt!



Om en timme ska jag klippa Olle,
sen ikväll ska jag på 20 års fest i Gemla med Sara & EH :)



gaddning?!

Publicerad 2009-09-15 22:15:12 i Allmänt


Kollat tatueringar med syrrorna på Wild Tatto, och Jonas (?) som jobbar där är granne med Sara, så eftersom kön är ända till Januari får vi nog komma hem till honom och tatuera oss där, eftersom vi alla ska göra små :) Hur bra som helst! Jag håller på att leta upp en snygg stil, men det blir "Love" bakom örat lodrätt. Kommer bli super. Köpte mig ett par jeansleggings på VILA innan vi stack hem med, Alfons fick ny Overall och lite så..

Kundpass imån, och innan dess ska vi göra vågor på varandra. Så man slipper fixa håret på morgonen, skitskönt! Efter skolan ska jag färga JJ, först utväxt, sen rött och färga hennes slinga. Herregud vilket jobb! Och snart tror jag att jag färgar mitt med, Isabelle Berg ska vara mörkhårig, det är bara så!

Dusch och säng med bok & Scrubs.



mörk?

Publicerad 2009-09-14 20:54:02 i Allmänt



Ska man kanske låta hösten ta fart ocjh färga håret riktigt mörkt igen?
Köpa nytt mörkt löshår och fräscha till sig, jag är riktigt sugen :)





never alone, always alone..

Publicerad 2009-09-14 00:31:47 i Allmänt



Det är inte förens man får det svart på vitt som det blir verklighet, och då det blir till en chock. En chock av tårar och frustration, man vet inte varför man gråter, man vet inte varför man ens bryr sig. Men man gör det fast man inte vill. Jag önskar jag kunde hata, jag önskar jag kunde göra nått för att inte bry mig om det. Men är det rätt när man äntligen efter all tid fått svar på sina frågor? när man äntligen fått en förklaring? Jag vet inte vad som är rätt och fel, jag vet bara att det känns. På mindre än 1 minut kan man känna sig helt onödig, helt värdelös. Man duger inte längre. Aldrig kommer något vara sig likt och jag vill inte mer.

Ikväll har jag fått allt klart för mig, jag ser nu hur det ligger till. Ska man bara gilla läget när man hatar det? Jag vet inte hur det kommer se ut i framtiden, jag vet inte ens om jag kan acceptera läget. Och det finns inget jag kan göra..

never alone, always alone.    ensam



aldrig.

Publicerad 2009-09-13 01:06:00 i Allmänt


aldrig lita på någon,
aldrig tro för mycket,
aldrig tänka ett steg fram,
aldrig tro på ett ord,

aldrig mera bli besviken.



alla behöver vi någon.

Publicerad 2009-09-09 20:33:17 i Allmänt


.. visst är det så? Att vi är beroende av att ha människor omkring oss. Jag är iafl sådan, jag kan tycka det är hur skönt som helst att få vara ensam en stund efter skolan. Men sen är det skönt när man vet att det kommer hem någon.

Min systers pojkvän ringde mig innan ikväll när jag stod och värmde mat, som vanligt brukar han vilja ha numret eller vilja klippa sig när han ringde, och visst var det så. Han ville han numret till en person jag känner väldigt väl. Han började fråga en massa frågor och säga sitt tyckte, så jag blev nästan irriterad på han. Dra upp gamla saker och det känns helt mysko allting. Det var då jag kom att tänka på hur beroende man är. Man kan inte vara speciellt glad av att vara en ensam människa. Jag är då verkligen inte det, och saknar så jädra mycket att ha någon som behöver mig, som är beroende utav mig.. Likadant som jag är beroende utav den. I denna höstiga och dystra tid behöver vi någon som ger värme och glädje.




I just wanna feel you near.




hurt.

Publicerad 2009-09-08 21:20:39 i Allmänt


Började dagen med friluftsdag med alla 3or. Jag Ida, Frida & Sandra valde att promenera istl för att spela Vollyboll etc. Så vi samlades vid Växjösjön, fick reda på vart vi skulle gå och ångrade genast oss att vi överhuvudtaget kom.. Vår enda "lektion" för dagen och vi skulle gå runt Växjösjön + runt Trummen. FYFAN, det tog oss över 2 timmar och vi var döda och hungriga som fan efteråt. Jag, Frida & Ida åt på Bröderna Bloms Plåt sen :) Stack till Kicks och köpte nagellack och en pudersvamp sen åkte jag hem, med världens största magvärk.

Kändes som mensvärk/kramp och som att man inte kunde andas. Det var plågsamt att gå hem från bussen. La mig direkt på soffan, och känner fortfarande av det. Fattar inte vad det kan vara. Whatever.. imån är det frisörteknik och kundpass, är receptionist så blir chill :) Sen äre dags för praktik igen. Ska hinna med lite färg & klippningar hemma också.





Längtar till 22 september, då ska jag få mina naglar fixade på Mionova :)
Och på tisdag nästa vecka ska nog jag & systrarna in och prata med en tatuerare.

En låt som är riktigt skön. Tila Tequila - Paralyze



depend.

Publicerad 2009-09-08 17:51:08 i Allmänt





Köpte mig ett nytt nagellack igår, tyckte den färgen var riktigt fin.
Ville ha ett rosa som var mer "höstigt" och eftersom detta inte är så skarpt tycker jag det passade.
Igår köpte jag även en kofta på gina, sådan alla har och jag har redan en grå. BLev en beige/guldig denna gången :)



förbättringar.

Publicerad 2009-09-06 21:01:20 i Allmänt


Jag satt och läste mitt inlägg från en tisdag när jag verkligen hade nått botten. Allting gick emot mig och jag var trött på vardagen. Jag började med berätta för personen jag saknade hur jag kände, och till min stora förvåning så kände vi likadant. Vi har setts flera gånger sen dess och pratar mycket mer, det känns jättebra! Praktik hade jag inte fått någon, jag var den enda i min klass som stod utan någon. Men med hjälp av min mentor fick jag plats i Öjaby. Jag stortrivs och är jätteglad över att jag fick vara där, jag tror jag kommer lära mig massor. 

Saker som baldejt, arbeten osv kommer ordnas upp av sig själv. Det vet jag. Först och främst ska jag hitta min underbara klänning jag ska ha på balen! Jag vet precis hur jag vill den ska se ut :)



photos.

Publicerad 2009-09-06 13:41:29 i Allmänt









Lite bilder sen Grace i fredags. Jag ser sjukt läskig ut på alla kort,
aldrig mer skratta med öppen mun ;p



aldrig lugnt.

Publicerad 2009-09-05 21:21:47 i Allmänt


Det var fest igår.
Förfest hos JP och festen var på Grace. Jag hade skitkul :)

Nu är det snart dags att dra till Stabel, fest idag igen. I like it!



nytt motto.

Publicerad 2009-09-03 20:48:00 i Allmänt


.. har precis peelat hela mig, ansikte och kropp, duschat, gjort inpacking, färgat ögonbrynen, smörjt mig & sprayat håret med en massa fuktspray :) nu känner man sig som en ny människa igen. Samtidigt sitter mamma med Alfons & Sara i bilen in till akuten, hans feber går inte ner... lilla hjärtat! ♥

Från och med imån börjar mitt nya liv, inget mer onyttigt i veckorna, ingen jävla fet mat, inget äckel. Jag vill få bort min mage NU!



Gazellen

Publicerad 2009-09-03 19:41:13 i Allmänt


Kunderna tog inte slut för att kundpasset tog slut igår. Robin hade tjatade till sig en klippning & färgning och att vi skulle äta pizza. Så efter min powernap kom han halv 8 och vi hämtade mat och köpte färg. Vi blev inte klara förens halv 11, men bra bleve!

Första dagen på praktiken, och jag trivs verkligen :) Yasmin 23 år, är min handledare och äger Salongen Gazellen. En modern och mysig salong med Solarium och tillgång till att sätta i löshår i Öjaby. Idag har varit en lära-känna-salongen-dag. Men imån ska jag ha Carro som modell så hon får se hur jag klipper, hoppas det går bra :)

snart dusch och tv. sovmorgon imån med.
    xoxo



frisörbesök.

Publicerad 2009-09-01 21:18:43 i Allmänt


Mitt förra inlägg blev lite stört, något fel på blogg.se så hela inlägget kom inte med. Slutade mitt i en mening. Cp :) Idag har jag haft en chill dag i skolan, färgat håret så det är exakt som löshåret och klippt 2 pers. Och det står många många fler i kö.

Imån är det fönteknik och kundpass. Kmr vara död på kvällen. Har inte mycket mer att säga, är skittrött.
"man slutar aldrig att förvånas.. aldrig!"

xoxo.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela