Isabelle Berg

svanprinsessan.

Publicerad 2012-02-23 00:02:49 i Allmänt


jobbat, färgat håret i ny färg (nyfikna?) och BB hos syster. en bra dag :)

nu ska jag somna till älsklingsfilmen svanprinsessan och längta till helg.

big brother - underhållning!

Publicerad 2012-02-21 21:43:49 i Allmänt


 

Två jobbdagar och ett bodystep+affropass är avklarat och än är det många dar kvar av veckan, känns skönt! Är så lycklig att mitt älskade BB är tillbaka i tv-rutan igen. Den som inte kallar det underhållning har inte sett det! Tenny är en klar favorit, skön snubbe det där!

 

Nu ska jag skala mig en apelsin innan det börjar klockan 22!

 


grammy awards.

Publicerad 2012-02-15 22:52:23 i Allmänt




Idol.

Tittar på Grammy Awards 2012 och satt och gapade när Rihanna uppträdde med låten We Found Love. MAGISKT! Ikväll insåg jag att om någon skulle fråga mig vem som är min idol, favoritartist eller förebild så är det utan tvekan Rihanna! Älskar hennes röst, hennes låtar, hennes stil och att hon verkligen kör sitt eget race. Love it!


Nästa gång hon är i Sverige, när som och var som så ska jag stå där och bara njuta av den bästa sångerskan i denna vida värld!


alla ♥ dag.

Publicerad 2012-02-14 22:28:06 i Allmänt

 

 

Hoppas alla haft en mysig dag och att alla singlar inte deppat ihop.

Det funkar lika bra att mysa med sina vänner!

 


thaigryta.

Publicerad 2012-02-13 22:33:53 i Allmänt




Suttit i en timme i telefon idag med en kille från E-Bokföringen och lyssnat på en introduktion av programmet. Tror det där med bokföring kan bli rätt kul när man väl kommit igång!

En lugn dag på jobbet följt av ett svettigt bodystep pass på gymmet och sedan åkte jag hem och lagade thaimat, min favorit! Imorgon har jag sovmorgon och efter jobbet ska jag in och äta alla ♥ dag kakor med Jill & Carro.
Det är kärlek det!


snowhite.

Publicerad 2012-02-12 22:00:57 i Allmänt


Hade en hektisk dag igår utan vila. Jobbade 10-13.30 och sen klippte jag Alfons :) Gjorde mig redo för mormors 80 års kalas och vi åt trerätters och hade trevligt! Drog in till Simon & John på inflyttningsfest och pimplade vin kvällen lång!

Har ikväll ätit tårtarester och kollat på Melodifestivalen med syster och familj. Längtar redan till nästa helg då det är 20 års fest med temat Disney. Passar perfekt för mig som äääälskar Disney! Sitter just nu och budar på en Snövitsklänning på Tradera, hoppas jag vinner den!




good days.

Publicerad 2012-02-10 22:03:12 i Allmänt


En bra fredag med roliga kunder och tacos hos syster! :) laddar för morgondagen som erbjuder mer jobb, 80 års kalas och inflyttningsfest.


It's OK to be strong again!

Publicerad 2012-02-08 23:08:01 i Allmänt


Satt för en stund sen och funderade på att gå och lägga mig till en film, sen fick jag för mig att börja bläddra tillbaka bland mina inlägg. Jag kan gå bak så långt som till 2008 då jag var 17 år gammal. 17 år och jävligt deprimerad. Ett tag kände jag att livet var meningslöst, jag kommer ihåg känslan så väl och jag hatade det så fruktansvärt mycket. Det är sjukt hur jag grävde ner mig, hur jag lät dagarna flyta förbi styrd av smärtan. Idag kan jag inte förstå att jag inte var starkare, att jag inte förstod bättre, att ingen lärde mig att livet är ups and downs, att livet går vidare och att det var okej att le. Det kändes som jag skulle få leva med min klump i magen i hela mitt liv, jag förtjänade inte att vara lycklig igen.
Men fan så fel jag hade, fan så dum jag var, fan så jävla mycket tid jag spillt på tårar. Det gör ont i mig att läsa mina ord jag skrivit, jag är ju egentligen inte en svag person, tvärtom!
Idag och sen en lång tid tillbaka är jag lycklig igen. Jag är lycklig över att jag får göra det jag vill med mitt liv, att jag vågar göra det jag vill, satsar och har människor som stöttar mig på vägen.

Jag ångrar ingenting, för allt har gett mig perspektiv på livet, jag har lärt mig så otroligt mycket och främst av allt lärt känna mig själv. Jag tror jag släppte lös den allra sista pusselbiten i min "2008 period" i Asien där jag på riktigt kunde andas och se en ljus framtid framför mig!





smoothies.

Publicerad 2012-02-07 21:44:23 i Allmänt


Har fått dille på smoothies! tror jag druckit det i 4 dagar i rad och jag bara älskar det. Fått för mig att det ska vara mättande och nyttigt, men jag kanske har fel? Imån ska jag testa med kiwi, blir spännande!

Har märkt att jag inte kan springa som innan, kunde lätt nästan springa i 25-30 min på bandet men nu får jag fruktansvärt ont i benhinnorna efter 10. Vet inte om jag kanske har satt igång för hårt efter långt uppehåll eller om jag har fel skor kanske? Jävligt tråkigt iafl!

Längtar till torsdag, då är det affropass och mat hos JJ :)







new television.

Publicerad 2012-02-06 23:03:38 i Allmänt


Lyckad dag :) Först en rolig dag på jobbet och sedan en snabb runda in till stan för att kolla på en TV. Köpte en jättesöt 18.5 tums som passar perfekt på min vägg (ska bara köpa väggfäste), man får kompromissa på storleken när man har sneväggar överallt. Men jag är helnöjd och nu slipper jag min fyrkantiga 14 tums som ser ut att ha fetma jämfört med min nya fina platta, haha!

Har haft voxerkväll med syrran och Christoffer, väldig rolig app som jag kan rekommendera! Blir bara mer och mer sugen på att införskaffa en Ipad, men det får bli när plånboken är lite fetare!

Nu ska jag lägga mig framför min nya tv och ladda för imån. Vi ska fotas på jobbet för tävlingen "Årets Salong Alvesta" som vi är nominerade i. Superkul :)










en tanke.

Publicerad 2012-02-06 22:21:08 i Allmänt


http://joelisacadam.blogspot.com/ - Jag är Elisabeth.

Ikväll har jag tittat på Sofias Änglar med tårar i ögonen genom hela programmet! En trebarnsmamma som inte ens nått 40 år vet inte hur lång tid hon har kvar att leva. Hon lever varje dag med sin obotliga cancer och hon kommer snart aldrig mer få se sina barn eller sin man igen.  Den yngsta av pojkarna har en cpskada och behöver stöd och hjälp med nästan allting. Jag kan inte ens sätta mig in i hur det måste kännas att planera sin egen begravning i en sån ung ålder, att försöka ta vara på varje dag och försöka se det ljusa i allt mörker, att veta om att en dag så slutar man andas, att en dag måste man ta farväl av alla man älskar alldeles för tidigt.
Jag blev riktigt berörd och jag avskyr att livet är så jävla orättvist! Tänk er att förlora den bästa av dom alla, sin mamma.


"Vårt liv är en ständigt pågående resa, från födslen till döden.
Landskapen förändras, människor omkring oss förändras,
och behoven ser olika ut, men tåget går vidare.
Livet är tåget, inte stationerna.
"

- Så skriver Elisabeth i sin blogg.



Ta vara på varje dag som om den vore er sista,
ge kärlek åt dom som ger dig kärlek tillbaka och lev ut dina drömmar.
Ta hand om er!




I am my own worst enemy.

Publicerad 2012-02-05 21:23:07 i Allmänt


 

Ideal?

För det första fick jag en chock när jag kollade bland mingelbilderna från Melodifestivalens efterfest och hittade den här på Marie Serneholt. Nu förstår jag valet av hennes kroppsstrumpa, det var väl det enda som kunde dölja hennes otroligt synliga nyckelben! För det andra tycker jag det är läskigt vilket ideal folk strävar mot, detta är ju inte snyggt. Att hon har grymt smärt kropp och vältränade armar ger jag henne creed för, men detta ser inte hälsosamt ut. Vi borde alla öppna våra ögon och leva ett hälsosamt liv istället för att sträva efter detta, vi lever bara en gång!

 

Grace igår var kul, men det är väldigt lätt att jämföra med Thailands grymma partyställen.. :/ Men det var en bra kväll och vi alla undkom att frysa ihjäl i det störda kalla vädret! Som plus i kanten fick vi syn på Thorsten Flinck omringad av tjejer! Man kan undra vad dom suktade efter :)

 

Ikväll satte jag mig ner med en smoothie, knäckebröd och melodifestivalen i soffan, är helt slut! Imorgon är det ny jobbvecka och i helgen väntar 80 års kalas för Mormor, inflyttningsfest hos John & Simon och annat kul!

 


like bulletproof glass.

Publicerad 2012-02-04 11:53:30 i Allmänt



 

Hade en lugn och skön kväll igår med film hos C. La mig hyffsat tidigt och steg upp vid 9 idag för att träna Core och handla på Systemet. Nu ska jag sortera bland mina miljoner papper jag fått på posten av banken, skatteverket osv och lägga i en mapp, dötrist. Ska även städa innan jag åker in till Fidde och lagar mat. Sen sätter vi på oss glitterbyxorna och kör all in hos John & Simon och därefter Grace!

 

Trevlig kväll på er, jag ska ragga på Sean Banan!

 

 


 

 



änglahår & bodybalance.

Publicerad 2012-02-01 21:12:42 i Allmänt


Första jobbdagen avslutad & ett bodybalance pass avklarat. Känns skönt att sitta i soffan och slappa lite! Var superkul att sätta igång med klippandet igen och jag trivs superbra! Kändes inte alls tungt att gå upp på morgonen och veta att man ska till jobbet som det gjorde innan! Vilket känns befriande!

Nu ska jag sätta igång och bokföra och se hur det går, önska mig lycka till haha!


Jag tror jag har fått konkurrans i mitt yrke av världens sötaste tjej!

 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela