Isabelle Berg

......

Publicerad 2010-12-31 00:51:58 i Allmänt


idag är jag otroligt glad över mina fina tjejer. jag hoppas verkligen ni vet om hur mycket ni gör mina dagar, speciellt en sånhär mardröms dag som idag.
jag har ont i bröstet och mår illa över de orden jag fick slängda upp i ansiktet idag. det kommer förfölja mig hela livet och det kommer svida i både bröst, mage & ögon ett bra tag..

men med mina underbara vänner så fixar jag detta.
jag älskar er ♥

what does´nt kill you, makes you stronger
.. det sägs så iafl.



dresses are for girly-girls.

Publicerad 2010-12-28 23:20:06 i Allmänt


Bojkottar nyårsklänningen i år. Har nog kommit på vad jag ska köpa och ha på mig, mer min stil än en söt flickig klänning. Nyårsskorna är klara och inköptes idag.. dödligt snygga, dödligt farliga !

Har firat lille-jul med tjejerna ikväll :) Jag fick paket av Carro som va morgontofflor och godis, vilket passar mig perfekt !

Måste sova om jag ska orka upp imån, jag måste VERKLIGEN försöka bli mer morgonpigg, för detta är nog inte normalt. Jävla vinter.

Längtar till Januari, längtar till årsskiftet.
Känner på mig att 2011 kommer bli Mitt år..




fuck o f f.

Publicerad 2010-12-28 00:00:05 i Allmänt


Känner att 1 Januari 2011 gärna får vara nu och att nyår är över. Jag kom fram till ikväll att jag inte är bjuden på partaj eller mat före partaj någonstans. Är jag den enda på denna jord?! Känner mig smått misslyckad, det blir väl att sitta hemma medans mina vänner roar sig på olika håll. Yay.. Älska årsskiftet

Nu ska jag deppa ihop och längta till Januari.

fuck off.



hardcore like never before.

Publicerad 2010-12-26 22:51:17 i Allmänt


Sjukt grymt bra fest igår ! Jag hade skitkul på förfesten hos Lisa & Martin ( som man alltid har ) och utgången var minst lika bra den med mycket mycket dans. Roligt att träffa folk man inte ser så ofta med (: Dock kändes det som halva dansgolvet blödde, då carro hade glasbitar i hela fötterna och Jesper hade i armen. Lite glassplitter på dansgolvet helt enkelt.

Som vanligt får man alltid en underbar baksmälla så jag har gosat med soffan nästan hela dagen. Ätit lite chips och sån skit med som hör till. Efter nyår ska det fan bli ordning på detta, jag ska bli nyttig & börja träna stenhårt igen !!

Nu ska jag se SATC och sedan sova, en ny vecka med mycket jobb innan nyår väntar. Måste försöka få mina naglar fixade innan dess med, och ändra mina glasögon, och hitta en nyårsklänning, och... ja, mycket måsten (;

SLEEP TIGHT LADIES.





och btw.. visst är det alltid kul att snacka om utgången dagen efter, när man får fylla ut sina minnesluckor och få lite av den där härliga söndagsångesten.. You must love it (;





no one can party like a rockstar.

Publicerad 2010-12-25 14:48:14 i Allmänt

 

Urkassa bilder, men till höger ser ni morgonrocken jag fick igår och till höger är ett par liknande glasögon av de jag fick av mamma & pappa igår. Ska ta riktiga kort senare (:

 

Jag hade en jättemysig julafton igår med hela familjen hemma hos oss. Jag åt alldeles för mycket vid julbordet, somnade en stund under Kalle, åt en massa knäck, gröt & kex med ost. Jag fick de julklappar jag ville ha och alla barnen var jättenöjda :) dock blev det aningen tjurigt när tröttheten kom fram så rätt skönt när dom åkte hem, ( fy mig ) Jag & Erik tog oss några julsnapsar under dagen också, ett måste liksom (;

 

Förutom det jag fick på bilden fick jag alldeles för mkt pengar av Mormor, mer av Farmor & Farfar, presentkort och lite lotter :) Nu har jag äntligen fått mitt bankkort med så nu kan jag slösa pengar ikväll på Oleo.. Det är ju trots allt juldagen och ikväll går jag all in ;)

 



 

 

 

 

nothing important, at all.

Publicerad 2010-12-22 21:34:42 i Allmänt


Denna onsdag har bara flygit iväg, men som resten av veckan tog det några minuter innan jag fattade varför klockan ringde vid 7 imorse. Är helt enkelt inte van vid dessa tidiga mornar!

Är så sjukt mycket kunder nu innan jul vilket är bra, för tiden går fort. Men kroppen är helt slut och behöva lite vila. Jag är sjukt trött på morgonen och så fort jag sätter mig ner somnar jag, man kan säga att jag skippat träningen denna veckan. Hade somnat mitt i en övning.. lätt !
Köpte mig en handkräm på vägen hem för mina händer är knallröda ( då menar jag tomteröd ) och helt torra. Det tar på huden att vara mycket i vatten & kyla.

Har kommit på att jag är ganska så osmart som inte köpte förköp till Oleo iafl.. fast, jag ska in till varje pris. Sådeså ! Sedan äre faktiskt dags för våran årliga grillning imorgon. Denna gången blir det i Alvesta hos Sara m. familj. Vi ska käka, spela bingolotto, låta drinkarna & skratten flöda. Framåt småtimmarna går jag kanske upp till grabbarna för pulkaåkning, också lite av en tradition!

Nu ska jag färga & plocka ögonbrynen. Köpte en ny plockare idag med lampa i så man ser alla mini-mini hårstrån, skitbra. Sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på SATC :)

( mina ringar har kommit hem till JJ nu, hoppas jag kan få dom innan jul )

GOD NATT & HA EN TREVLIG DAN FÖRE DOPPAREDAN !



Det syns otroligt väl att detta är gammalt. Pappa har hår på huvudet fortfarande och Erik är fit i kroppen, det är annat mot hans kebabmage nu. Är iafl glad han skippade tönt-hårbandet! (;



good bye.

Publicerad 2010-12-21 22:21:46 i Allmänt


Besvikelse efter besvikelse, jag visste inte att ord som kommer från ens egna min kunde svida så ont i hjärtat.

Du var min förebild! När jag var liten satt jag alltid på toaletten och synade dig när du satte i dina bruna linser, sminkade dig svart runt ögonen och avslutade med ditt Barbie-rosa läppstift, jag bara läängtade tills jag kunde få se ut precis som du.
Vi hade båda samma hårfärg, blonda i överhåret & nästan svarta undertill. För mig var du inte en släkting, för mig var du en vän, en så nära vän att du kändes som en syster.

Ekelunda, det röda huset med pool, jordgubbar i landen och en massa goda kakor i frysen. Det var mitt andra hem ! Jag älskade somrarna jag spenderade där med mina kusiner. Jag har t.o.m ärr därifrån som  kommer finnas med mig hela livet, mitt brännmärke på låret jag fick av en gammal skruttig moped.

Allt jag känner idag är en stor besvikelse för en person som var min idol.
Idag har du ingen fanclub längre..
" Jag kommer aldrig förlåta för hur hon struntade i mig på min student & bal, det är en sak jag alltid kommer vara besviken på " sa jag för en stund sen till Farmor i telefon.
Samtidigt kom tårarna.

People changes, life goes on i guess..




i can see him dying.

Publicerad 2010-12-20 23:06:59 i Allmänt


Rihanna är & kommer alltid vara min stora idol. Jag har dyrkat henne sen första låten gjordes!

Jag hoppas verkligen på att få se henne i Malmös Arena Oktober 2011.

 

En av mina absoluta favoritlåtar är Unfaithful, den väcker minnen och för mig är den speciell.


 




this is my december, this is my time of the year.

Publicerad 2010-12-20 22:50:45 i Allmänt


Idag är det 20 % på Style By Tyra, så jag & Johanna har beställt ringar :) JJ var snäll och beställde åt mig då jag inte kan betala utan bankkort som dessutom är spärrat. Dessa två tog jag och får betala 164 :- med frakt.




Tänk att det är 3 dagar till Julafton om några timmar?! December har verkligen flygit iväg! Men börjar faktiskt få lite julstämning nu när mamma har tagit fram granen och klätt den (: Men först och främst ser jag fram emot grillat, uppesittarkväll med bingolotto och drinkar den 23 december (;

Ska upp 07 imorgon så dags att krypa till sängs och se några SATC avsnitt.

GOD NATT.


did i say crazy ?

Publicerad 2010-12-19 21:51:53 i Allmänt


Jag är ett bankkort fattigare denna söndagen, men vad gör det om det var bra fest ?!

I fredags var jag hos Stabel hela kvällen med G & Martin och kollade på Piranha & Dumma mej ( världens bästa disney film ) & bara chillade. Fick ställa klockan trots jag var ledig för på lördagen åkte jag tidigt till stan med C & J. Köpte nästan alla julklappar klart, + en ashet skinnjacka med fårull, en ring och en genomskilnig tisha till mig själv (: Är så sjukt kär i jackan, mums ! Vi käkade på La Gondola med och hade det mys.

Skulle ha gjort köttbullar när jag kom hem men dom höll på att stekas när jag klev innanför dörren så fick hjälpa till med julgodiset istl. Var till att duscha & fixa sig fort för att åka in till stan igen. Jag & Elin gick till Jills 25 års fest och hade hur trevligt som helst, en riktig girlpower kväll vare :) vi hamnade på Oleo sen medans dom andra gick till Grace. Det var en grym kväll och det var såklart där jag tappade kortet. Meeeen det är spärrat och kommer ett nytt om några dagar (:

En riktigt bra helg och den ska avslutas med lite SATC innan sovdags. Jobbar 9-18 fram till Torsdag.

GOD NATT.


fuckat upp igen.

Publicerad 2010-12-17 19:34:34 i Allmänt


 

Såhär jäkla glad är jag över att vara ledig imorgon :) Har jobbat 4 lördagar och ska bli riktigt skönt att slippa ställa klockan när jag lägger mig ikväll. Är över 1000 :- rikare, en aning tröttare men otroligt glad att det är helg. Nu ska jag bara hitta på nått att göra med !

 

HA EN TREVLIG FREDAG :)

 


most times i wanna kiss you, other times punch you in the face

Publicerad 2010-12-16 22:53:14 i Allmänt


HEEEELG !! ( hoppas jag )

Är nog ledig resten av helgen nu om det inte blir tokmycket att göra på jobbet på lördag! Så imorgon ska jag övningsköra och resten av dagen ska jag tjäna cash (: Är jag ledig på lördag ska jag hjälpa till att göra köttbullar här hemma. Jag VÄGRAR äta mamma scans fisbullar på julafton, hell no !!

Idag har det varit så jävla gytt väder att jag riktigt njöt när jag gick mellan Samarkand och I11, såg ut som en snögubbe när jag kom till salongen. Efter några timmars jobb drog jag till ATC för gym & solarium. Åkte med EH hem som var så snäll så jag slapp gå hem i stormen (:

Imorgon är det en vecka till Julafton, EN VECKA ?! helt sinnessjukt vad fort det har gått. Ska köpa mina sista julklappar imorgon om jag hinner, sen är jag redo för julmat, Kalle-Anka, knäck, Svensson-Svensson, julklappar och en massa massa mys :)

 


sometimes, all you can do is cry.

Publicerad 2010-12-15 22:13:40 i Allmänt


Idag saknar jag Morfar..

Kom att tänka på honom extra mycket imorse vid 8 tiden när jag satt på bussen, fick ett hugg i magen och hade helst av allt hoppat av bussen och gråtit i floder. Jag bet ihop och kom till jobbet där jag blev gladare av Jill.
I EM vid 16.00 hade jag en Tony uppskriven för klippning. Det var en gammal gubbe, vithårig med glasögon, hade en försynt mysig röst och var supertrevlig.
Allt jag kunde tänka på var morfar..
Samma visa var det på bussen hem, jag har haft morfar på huvudet hela dagen. Jag frågar mig själv gång på gång om jag visade att han var omtyckt, om jag hade kunnat bete mig annorlunda, om jag borde hälsat på mormor & morfar mer.. men allt gör mig bara så mycket mer ledsen. Jag önskar ibland väldigt mycket att jag kunde gjort saker annorlunda.

Denna julen kommer inte bli som någon annan jul. Vi kommer vara lika många, men istället för Morfar är det lilla Embla som firar med oss.

Vi tänker på dig varje dag


.. and when you own it, you miss it even more.

Publicerad 2010-12-14 22:55:59 i Allmänt


Tisdag.

Köpt nästan alla julklappar.
Kört dubbel körlektion + bokat halkbana ( 13 januari )
Jobbat & tränat.
Anmält mig till Gesällen som är 14-15 Maj.

Känns som det var en riktigt bra dag idag motsvarande gårdagen. Men nu när jag gjort mig redo för sängen, checka läget på datorn och chillat en stund känner jag mig aningen.. depp? Saker och ting börjar verkligen gå bra nu, jag är halvvägs till körkort, jag har ett bra jobb, jag ska göra gesällen & det är snart jul & en massa mys.
Men ändå så fattas något..


 

 


no one want´s forever.

Publicerad 2010-12-13 22:21:17 i Allmänt


Dagen började kasst. Blev aningen bättre på jobbet men blev på bra humör igen när jag tränade med Jenny :) Vi körde axlar/rygg och crosstrainer (alltid 20 min innan som uppvärmning) Nu ska jag äta mina varma majs med smör och salt snart innan jag ska krypa ner. Ska upp hyffsat tidigt imorgon och köra dubbel körlektion innan jobbet. Sedan på kvällen ska jag & Jenny köra gym igen!

Längtar tills jag får hem min snygga ring, till grillningen 23 dec och julafton nu (:

"Jag försöker att gå som en man,
nerför hjärtats ensamma gata.
Där kärlek och hat går hand i hand,
sitter jag och bara saknar dig.
Nu är allt sagt och gjort,
och jag kommer aldrig att få tillbaka dig"

Kärlekens Tunga.


'cause baby you´re a firework.

Publicerad 2010-12-12 17:25:38 i Allmänt


Då var även denna korta helgen slut, det blir knappt helg när man jobbar lördagen.
I fredags inhandlade jag mig iafl lite julklappar när jag var i stan med C & E. Så nu har jag ungefär hälften kvar. Käkade Spice N Rice innan vi åkte hem :) Det blev Idol tittande och chill hos Stabel på kvällen.

Steg upp astrött i lördags morse och gick i snöstorm till stationen för att ta 8.15 bussen till stan. Somnade stenhårt på bussen kan man ju sä ! Hade kunder exakt hela dagen och ville inget annat än hem. Drog till Stabel på em och var med han och Fidde. Åkte hem med en kebabtallrik i näven och tog en liten chillstund innan det var dags att göra sig iordning för kvällen. Det skulle bli en spel/drickkväll som skulle va ganska lugn, det slutade med Oleo... :) har haft roligare men det är aldrig fel att dansa!

Idag är jag DÖD med stora bokstäver. Har klippt Erik, sen sovit, sovit och kollat film. Och jag tror jag ska fortsätta i den stilen resten av kvällen..

 

Jag ska aldrig mer lita på dig.
Aldrig tro att "the old you is still there"

 

För i mina ögon har du sjunkt så lågt, DU är botten!

 


studio E.

Publicerad 2010-12-08 21:52:08 i Allmänt


Jag är mer än nöjd med naglarna :) gjorde dom lite glittriga och fina till nyårsafton.
Nästa gång blire nog en färgad glittertipp och lite grejs, livsfarligt detta !

 

Btw.. naglarna är gjorda på Studio E i Alvesta.

 


don´t ever stop the music.

Publicerad 2010-12-08 20:58:20 i Allmänt


Visst tänker man på en viss människa ibland om du hör en speciell låt? Något som gjort att just den låten alltid kommer påminna dig om den personen, varje gång du hör den.


Jag tänkte rada upp några av mina allra klockrenaste låtar som påminner mig om mina underbara vänner.

Pangdang - Kuddkrig
EH är det allra första jag tänker på när jag hör denna. Vi hade sådant problem att lära oss den snabba och svåra texten i låten när vi gick i 8an att jag idag kan den som rinnande vatten. Övning ger färdighet (;

Shakira - Hips Don´t Lie.
Sara sara sara.... Kommer du någonsin tröttna på denna? ;) långt efter vi tröttnat på den körde hon igång den på varje förfest ( och gör än idag )

OneRepublic - Stop And Stare
Denna låten bara skriiiiker Stoffe om :) jag vet inte hur många rundor vi tagit mitt i natten till Kjell Dalbo och spelat denna i bilen, och varje gång dom sjöng refrängen var han tvungen att tvärnita.. såklart !

Sarah Connor - Living To Love You

Gud så fint jag & Carro sjungt ( läst skrikt ) till denna de senaste 4 åren. Tror det fortfarande är en stor favorit för oss båda (; den väcker många många minnen !

Takida - Reason To Cry
Jag tänker faktiskt på Jenny när jag hör denna, både för att hon sa till mig att lyssna på den och för att vi varit och sett Takida tsm :) Vårt enda band vi har gemensamt som båda tycker om haha.

Djungeltrumman - Arne Aligator
FIDDEEE, du måste ändra denna till din mobilsignal igen. Det är ju bara så du.. lite töntig och glad (: höhö.

Tokio Hotel -  Moonson
Johan Heinmert, säger jag bara !

Dead By April - Losing you
Vet inte hur många miljarders gånger vi spelade denna alla festerna förr-förra sommaren. Galnaste sommaren jag varit med om, för jag lärde ju känna Tobias Stabel (;

Laurel Music - No One Wants Forever.
Jag har älskat, skrattat, gråtit & hatat till denna underbara ballad. Idag minns jag! Jag behöver inte nämna något namn :)

Linkin Park - One Step Closer
Joel, vad jag saknar dig ibland. Du, jag & Robin, våra matlagningskvällar varje helg, du stod och spelade lufttrummor medans kylsköpet stod på vid gavel och jag & Robin bara skakade på huvudet åt dig. Gud vad jag saknar dig pojk !


Finns många fler jag skulle kunna skriva upp. Men dessa känns som att dom är lite lättare ihågkomliga än vissa. Dessa har några år på nacken men jag minns lika starkt idag :)



fix you.

Publicerad 2010-12-07 22:06:04 i Allmänt


Ska som vanligt snart lägga mig, har endast varit hemma i en timme och redan sovdags.
Åkte in tidigt till stan med Mamma ( jag körde, pluspoäng ) och beställde hem min julklapp, nya glasögon :) Och sen köpte mamma julklapp till Emma med lite av min hjälp. Även Embla fick en liten. Sedan lunchade vi på La Gondola och käkade fläskfile. Klockan slog jobbdags och jag har pratat engelska halva dagen med en kund. Känner nu att jag kanske borde läst mer engelska i skolan än vad jag gjorde ^^ Trots att jag tycker jag är bra på det, kan prata & förstår så kmr det ut lite fel grammatiskt från min mun (:

Fick min utväxt färgad i sista minuten, fick springa till bussen med blött hår och frös sönder. Stack sedan och tränade med Jenny efter 1½ veckas uppehåll, man kan säga att man tappar sig jävligt fort! Ändring på detta.

Imorgon kl 09.00 ska jag till Studio E här i Alvesta och göra mina naglar fin :) Långa och med något snyggt mönster. Ska bli så jävla fräscht, älskar naglar! Sedan äre som vanligt jobb & träning.

FY SÅ TRÅKIGt INLÄGG !!!!! Ska forsätta leta skor på nätet och sedan säger jag god natt.


Har btw kommit på hur jag ska färga mitt hår nästa gång.
Det ska bli ljusbrunt/beiget. Och hur fan det ska gå till.. det är en annan historia (:



sjukt snygg färg, något liknande detta fast i mer kall ton!


everyday together, always.

Publicerad 2010-12-06 23:04:35 i Allmänt


Kom för en stund sen hem från tjejernas myskväll med julebak, musik & snack :) det gjordes pepparkakshus, knäck, kola, chokladkakor med nötter runt och mandlar med choklad & kanel. Mycket gott vill jag lova. Och jag ska vara ärlig.. jag satt på en stol hela kvällen (; bakning är inte min starka sida, är desto bättre på att smaka. Fast hjälpte iafl EH med pepparkakshuset och Carro med att käka upp hennes gamla Ben&Jerry, höhö.

Har jobbat idag as usual, och gjort EH finfin i håret :) Imorgon ska jag nog äntligen färga min utväxt, vilket är väldigt behövligt just nu !! Ska åka in vid halv 10 tiden till stan med Mor imån och fixa mina glasögon jag önskar mig i julklapp, sen ska vi luncha innan vi båda börjar jobba! Efter det ska jag ÄNTLIGEN ner till ATC och träna ruset av mig, fyfan vad jag saknat det. Och nu är förkylningen nästan borta så nu ska det svettas igen !

Nu ska jag sovaaaaaa, hörsch.




poison.

Publicerad 2010-12-06 00:45:41 i Allmänt



Jag måste sluta svanka som en idiot och sluta se gravid ut på mina kort.
Annars tycker jag att det ser ganska så onytkert & festligt ut (:

Harry Potter var sådär, hade lite för höga förväntningar tror jag allt. Vi satt mest och skrattade och lojade då det var högst 15 pers i salongen (; Dags att lägga sig för imorgon är det jobb igen. Denna helgen var alldeles för kort !! EH kommer vid 14 och ska färga sitt hår, sedan på kvällen ska vi baka julgodis och grejer hos Svanberg :)

Från mig till dig, en riktigt god natts sömn.


oh my freakin god.

Publicerad 2010-12-05 17:03:56 i Allmänt





Inflyttningsfesten & utgången igår blev lika grym som jag trodde.
Stort tack till alla inblandade (:

Ikväll intar jag biostolen och checkar in Harry och de andra.


and i wonder if you know, how it feels to let you go.

Publicerad 2010-12-03 21:56:04 i Allmänt


trasig. det kan man lugnt säga. det är alldeles för mycket just nu. både fysiskt & psykiskt. jag fick faktiskt tårar i ögonen i bussen hem ikväll när jag tänker på hur mycket krav och måsten jag har på mig nu. jag måste stiga upp tidigt imån igen på min sjätte jobbdag denna veckan. jag måste börja köra mer lektioner och mer hemma än vad jag gör. jag måste ta tag i mina gesäll modeller typ NU! jag måste börja träna igen innan jag blir tokig på mig själv. jag måste tänka ut & köpa julklappar. jag måste fixa min hårfärg snart innan jag börjar spy när jag kollar i speglen.

jag antar att det är såhär mycket saker man har på sig som vuxen. men jag tycker fan det börjar bli för mycket nu. jag kan inte säga att jag inte tycker om mitt jobb, jag älskar det! och jag är så glad att jag har så bra jobbarkompisar som Jill & Dikran. jag vill verkligen ta mitt körkort nu och längtar tills den dagen kommer. jag vill verkligen ta gesällen för att få högre lön och mer respekt inom mitt yrke. julklappar och håret fixar sig lätt, men såna saker, speciellt mitt hår ( som folk vet är det viktigaste jag vet! ) är absolut nödvändigt för mitt självförtroende.

jag längtar tills mitt jobbpass är slut imorgon så min syster kan komma och hämta mig. då tar jag helg och ska börja den genom att hjälpa syrran med smink & hår till hennes jobbfest.. sedan är det jag som intar scenen klädd i svart och spets!!

All in.



önskar jag hade denna färgen just nu i håret :'(


you loved me once, you can love me again.

Publicerad 2010-12-02 22:25:22 i Allmänt


Jobb 13-18
Ätit massa clementiner och en risifrutti till Vampire Diaries :)


SLUT PÅ DAGEN !!

Haha, näemen varit en seg dag. Imån jobbar jag heldag 9-18 och det lär bli segare än segast. Tur vi ska käka julbord på Kök11 på lunchen iafl (: Sedan ska jag chilla som faaaaan, äta god matt hemma ( mamma & pappa ska ha gäster ) och faktiskt köpa mig en chipspåse eller nått, sen däckar jag nog till Idol. Ser fram emot lördagens inflyttningsfest väldigt mycket, vilket jag hoppas gör att dagarna går fortare :)

Nu äre Greveholm och sängdags.

 

En liten Isabelle för 3 år sedan

herrejisses!



if it´s lovin that you want.

Publicerad 2010-12-01 23:07:01 i Allmänt

 

Tror jag kör en repris från igår.

varm choklad i sängen med tända ljus och greveholm.

 

 

Torsdag  - jobb 13-18
Fredag - jobb 9-18
Lördag - jobb 9.30-14

sedan firar jag helg genom att gå på Lisas & Martins inflyttningsfest :)



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela