Isabelle Berg

back to business.

Publicerad 2012-01-31 23:22:19 i Allmänt


Nu är min hylla fylld med färger, blekning, väteperoxid osv på salongen, saxarna & kammarna är lämnade och jag har nycklarna i handen. Imorgon börjar jag min första jobbdag på Änglahår :)

Har idag tränat, gått runt växjöxjön och ätit god tacopaj med Jill, Sara & Carro.
Nu ska jag sova för imån börjar verkligheten igen.

Wish me good luck!


you shoot me down, but i won't fall.

Publicerad 2012-01-30 22:41:29 i Allmänt


 

Blev ännu en dag på stan med syster & mor. Tror jag varit där inne nästan varje dag sen jag kom hem. Fick med mig en parfym som jag fick som julklapp, tröja & ett svart fodral. Mamma & jag köpte med oss bakpotatis & lagade det med baconröra till lunch, supergott och superenkelt!

 

Tränat med Jenny i em och tittat på avsnitten jag missat från Vampire Diaries. Nu är jag så rastlös att jag snart börjar krypa på väggarna, gosh har glömt hur dött det är ibland! Imån har jag en helt oplanerad dag, förutom att förbereda första jobbdagen och träna. Har bett pappa ta hem träningscykeln vi gjorde oss av med för några år sen igen, så när jag är rastlös kan jag bara sätta mig & trampa och samtidigt träna, perfekt! :)

 


 

are you ready to turn the tide.

Publicerad 2012-01-30 00:02:35 i Allmänt


Haft en superbra helg! Först en förmiddag på stan innan mötet med banken. Är nu helt redo att börja klippa igen på ny salong, med nya grejer och nya kunder. Ska bli så kul! Åkte in till Carro på kvällen där vi drack och lekte lekar & tog igen förlorad tid med mina vänner. Somnade gott i Carros säng sen :)

Igår fick jag äntligen se mitt älskade Takida igen! minst 4 år sen sist och dom är så jävla grymma! Stod längst fram så idag är jag både döv och mörbultad, men lätt värt det!

Nu ska jag sova efter kalas, mys med mat & film med C & S och ett VD avsnitt.




and you learn.

Publicerad 2012-01-26 23:14:00 i Allmänt




Imorgon är det helg.
Ska börja min fredag med att gå på stan med Carro, Jenny & Martin innan jag ska på möte på banken & träna. Vad kvällen har att ge är fortfarande oklart, men jag tror det lutar åt att träffa några vänner över en öl :)

På lördag ska jag tjata ut Takida i högtalaren och tagga för att se dom live i Ljungby på kvällen! Det blir andra gången jag ser dom och jag är säker på att dom kommer vara lika grymma denna gången.


I'm bulletproof, nothing to loose.

Publicerad 2012-01-26 01:12:28 i Allmänt

 

Idag är det en vecka tills jag börjar jobba på min nya salong. Det är mycket papper att fylla i, samtal att ringa och saker att beställa och fixa! Men det ska bli riktigt kul och spännande :) Har varit nere och bokat mina första kunder idag och fick med mig nya produkter från Crush hem. Schampo som luktar melon och vårdande inpackning :)

Igår kapade jag 5-6 cm på håret och färgade ny färg. Har aldrig haft så slitet hår i hela mitt liv som nu efter all sol & saltvatten! Färgen blev det nya som gäller i vår, "utväxtfärg". Man färgar in mörkare botten och har ljusare längder som smälter ihop på ett coolt sätt. Diggar det väldigt mycket faktiskt :) (funkar på både blonda och bruns hår)6 och så blev det en väldigt rak siluett på klippningen. Efter Jill gjort mig fin åkte vi till Carros mysiga lägenhet och åt tacos! :)

Ikväll blev det att ta igen förlorad tid med bästa Fidde! Käk, film och maskeradkläder-letande, vi har fina planer till Disney-festen i februari! Haha.
Nu ska jag sova för det blir en tidig morgon imån på gymmet! Var duktig och åkte ner till ATC dagen efter jag kom hem och tecknade nytt kontrakt. Så nu jävlar kör vi!








hejdå Asien, hej Sverige!

Publicerad 2012-01-25 00:22:00 i Allmänt


3 månader, 12 veckor & 90 dagar.
Nu sitter jag hemma på Hattvägen igen och undrar vart tiden flög iväg?!
På tre månader har jag hunnit med att utforska Thailand, Laos, Vietnam & Malaysia. Jag har flygit 5 gånger, åkt buss mer än 20 gånger och sovit i mer än 35 olika hotell/hostel/bungalows-sängar. Jag har gjort det roligaste jag någonsin gjort i mitt liv, mitt livs resa!

Jag har varit överallt, done it all och fått tusentals minnen med mig hem! Någonstans där i Thailand fick man perspektiv och insåg rätt fort vad som är värt och ovärt här i livet, vad man borde lägga ner tid på och vad man inte borde lägga ner en sekund på, vilka man verkligen saknade, och vilka man inte ens egentligen behöver.
Jag har lärt mig att det inte finns någonting mer att vara rädd för än rädslan att förlora sina nära och kära.

Det är sjukt hur fort tiden gick och att man sitter hemma i lilla Alvesta igen. Det känns som det lika väl kunde varit en vecka sen som jag sa hejdå till familjen med tårar i ögonen. Istället blev jag hämtad av dom igår på Kastrups flygplats med ännu fler tårar i ögonen av lycka!


Nu börjar vardagen igen med nytt jobb som ska bli superkul! Och om 2 månader ska min syster få barn, jag längtar! 


FRAMTIDEN SER LJUS UT!






Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela