Isabelle Berg

paarty

Publicerad 2009-05-31 16:14:03 i Allmänt


Fyfan vilken huvudvärk, längesen den höll i sig så länge dagen efter.  Men det är ju ett bevis på att det var en kul kväll/natt, och det var det : )   GALET !



bildregn.

Publicerad 2009-05-30 01:54:11 i Allmänt










Jag verkligen älskar Joels klädsel, så jädra stilig grabb så det finns inte!!
min lilla Joel :)



Alvestas bal 09.

Publicerad 2009-05-29 15:54:42 i Allmänt








Efter en hel dag med bara fix är Johanna & Joel klara till Balen i stan ikv, dock har jag inget kort på Joel. Men han är så stilig som det bara går att bli !



balen.

Publicerad 2009-05-29 09:22:44 i Allmänt


SIsta dagen på praktiken igår och dom var nöjda med mig. Efter stort kramkalas och en miniplattång i handen mötte jag upp Carro för sista teorilektionen, fan va gött : ) FIck sluta tidigare så kom hem tidigare än vanligt. Carro kom till mig och hjälpte mig sy löshår, locka och kamma, så nu är alltingen klart för idag.

JJ kmr om 10 min ungefär, då börjar vi med naglar. Ska bli en sjukt rolig dag, och hoppas hon blir fin & nöjd !

xoxo.



drop in.

Publicerad 2009-05-27 20:39:09 i Allmänt


Det har varit en helt toppen dag idag, så skönt att bara kunna le över att dagen varit så skön.
Fick min första kund idag och som ett sammanträffande var det Anton från teorinkursen, så det var ju ingen okänning. Om han nu blev så nöjd som han sa ville han byta frisör och tyckte det var perfekt, då blir man glad : )

Och på matrasten drog jag till VILA för att testa klänningen jag lagt undan, en söt en som passar till studenter/dop/skolavslutning. Tur som var passade den och jag köpte den, en rätt ovanlig stil på klänning till mig, jag brukar inte tycka om att vara sockersöt. Men med 100 smycken, klackar och en rejäl sminkning blir ju den perfekt !


Right ?!



Nå vad tror ni, kmr jag se mesig ut?



färg + klipp.

Publicerad 2009-05-26 21:36:49 i Allmänt



Henke & jag är riktigt fina tsm : )

Idag har jag fått färga min utväxt och klippt mig, for free. Gratis är gott !
Stek i solen med lunch på Bröderna Bloms, imån ska jag prova klänning till Cajsas dop.

dags att läsa i min underbara bok ♥ xoxo



vissa..

Publicerad 2009-05-25 22:27:55 i Allmänt


Vissa äter glass på stan med snygga glajjor på sig..
Vissa ligger hemma & solar sig bruna..
Vissa ligger t.o.m på en strand i Turkiet..

..och vissa svettas i frisörsalonger.

Visst är livet bra rättvist : )



shopaholic och grillfest.

Publicerad 2009-05-24 16:21:23 i Allmänt


Den mongoliska middagen & festen hos Crillan i fredags var toppen, en liten mysfest med bra folk & bra musik, det gillar vi! Steg upp tidigt på lördagen för att åka till stan med mamma, vi började på samarkand där vi fick med oss 3 par skor, 2 sandaler och 1 par högklackade, sedan åkte vi ner till stan. Köpte nytt navelsmycke, 2 hängiga linnen med bara ryggar, 1 vanligt vitt långlinne och oranget nagellack : )

Kom hem och började fixa iordning inför kvällen som spenderades hos Fidde med grillfest, det var en riktigt rolig kväll och bra folk ! Idag är jag sjukt seg, var hos Alfons en stund i morse sen har jag sovit stort sett hela dagen, min förkylning gör ju inte det hela bättre. Well well..

Praktik i 1 vecka till, och baluppsättning på fredag.
xoxo









restaurang.

Publicerad 2009-05-22 17:27:22 i Allmänt


Startade dagen med att Klippa Limpan, sedan sminkade jag JJ, Micke kom på besök. Cajsa har varit här hela dan och nu har jag fixat mig för restaurang besök och fest :) Det va det hela.. xoxo



färgklick.

Publicerad 2009-05-21 14:21:12 i Allmänt




Någonting jag fastnat för i sommar är knalloranga naglar, sktisnyggt !
Ska köpa mig ett på lördag när jag ska in med mami : )



hata åska.

Publicerad 2009-05-21 10:59:03 i Allmänt


Som nog alla märkte åskade det åta helvete igår, så mitt imodem gick sönder och internet la av, JIPPI ! Men när jag hade klippt Erik tvingade jag han ringa till bredbandsbolaget för att se om vi var ensamma om detta och det var vi tydligen, så pappa fick hämta ett modem hos han efter jobbet och idag funkar det igen : )

Efter allt krabb med internetet hämtade jag & Erik pizzor och drog hem till Timmervägen och åt och tittade på Rent hus, sedan började jag sminka till mig medans Erik satt och chattade på min msn. Jag mötte upp Carro och vi drog upp till Fidde där det bjöds på film, Transport tror jag den hette ;p Efter det tog vi fram barnasittet och gick till en lekpark och gungade.

Idag vaknade jag tidigt och startade dagen med en dusch, vad som händer mer återstår att se.
Jag ska iafl äta frukost nu.
xoxo



Mina underbara syskonbarn ♥



långledig.

Publicerad 2009-05-20 12:37:14 i Allmänt


Igår samlades vi 10 tjejer hos Carro för fika & för att planera midsommar. Så nu är en stuga på Lundegård bokad och klar, jag längtar : )

Idag har jag än så länge klippt Linus, han blev så fin så. Snart är det Emils, mormor & morfar och Eriks tur. Pengar rullar in som de ska, det går bra nu ! Ikväll vet jag inte vad som händer, men en filmkväll hade ju inte vart helt fel. På Torsdag ska jag kanske sminka Johanna och se hur vi ska ha det till balen, lördag ska jag shoppa med mamma och sen är det grillfest hos Fidde på kvällen : )

Det ser ut att bli en bra vecka och helg, i like it.



Inbakad 5-fläta som jag sedan satte upp. Största modet på balfrisyrer är just låga och med flätor.



5 fläta & 7 fläta.

Publicerad 2009-05-18 20:52:34 i Allmänt


Varit sjukt seg hela dagen idag, men jag har lärt mig göra 5 fläta & 7 fläta. Någon frivillig som vill bli flätad ; )

Stack hem och mötte upp mamma, pappa, emma, christoffer & cajsa i byn så vi gick en runda och stannade på glassbomben för att glassa lite. Sen nu har jag ätit och funderar på att lägga mig, haha. Inte likt mig att sova tidigt. Imån ska jag till Svanen för att planera midsommar, hoppas vi kmr fram till något och att vi kmr till Öland. och just de... vissa är ju lediga 5 dagar, moahahah.



är det bara jag som tycker han är charmig?  : )



trevlig söndag.

Publicerad 2009-05-17 22:00:06 i Allmänt


Det är längesen jag gjorde en massa en söndag och inte bara satt hemma och kollade på tv & nördade vid datorn. Så vid middagstid påminde Fidde mig om att jag lovat bjuda han & Henke på kladdkaka, så det var bara att börja baka : )  vid halv 3 tiden kom dom & även Jenny så fikade vi och snackade skit. Sedan drog vi upp på mitt rum, kollade klipp på youtube, jag fick ett ryck och började måla mitt garderobshandtag svart och Fidde ritade Jenny i paint. Klockan drog iväg och vi började gå mot Oliveros för att äta, det såg ut som 2 åringar suttit där när vi var klara ;p Vi promenerade vidare till Carro som tog en evighet, vi var mätta och trötta. Väl framme såg vi på The love guru och chillade.

Det har varit en riktigt trevlig söndag, jag ska börja ta vara på denna dagen bättre!
Nu är det dusch och säng som gäller, 2 dagar praktik & 5 dagars ledigt. Man ska inte klaga ; )




Cajsa med sin nya basker och skor som hon fick av sin mormor : )



eurovision song contest.

Publicerad 2009-05-17 02:29:33 i Allmänt


Vid 2 var jag på plats i Söderåkra för att fira Farfar som fyller 70 år : ) Ingen visste att jag skulle följa med pappa så dom blev glatt överaskade, inte träffat den sidan av släkten på nästan 2 år. Det blev grillplanka och en massa tårta och kakor, mums. Efter kalaset åkte vi hem till Lotta m. familj en stund och sen började vi rulla mot Alvesta igen.

Hemma åt jag lite (igen) och cyklade sedan ut till Tim där det var FULLT med folk : ) HJ & Alvesta bor. Vi tittade på eurovision song contest, film, sjöng allsång och hade det mysigt. Norge vann och det var en bra låt med snyggful kille, men jag tyckte om Finlands bidrag bättre. Halv 2 åkte jag hemåt med Fidde och Henke som vi tvingade med i bilen, ingen moped tsm med öl ;P

Nu är det sovdags på hög nivå. PUSS.



fullspäckat

Publicerad 2009-05-14 23:48:55 i Allmänt



Klockan är mkt så jag ska sova men ska bara sammanfatta min roliga dag : )

GRATTIS HOLMBERG PÅ 18 ÅRS DAGEN!
Praktik 9.00-18.00
Frisörvisning & mingel med salongen på stat med Grazette 19-21.30
Buss hem vid 10 tiden och en kille ville köpa mina vita tygskor från H&M (?)

God natt, äntligen helg.



jag saknar dig.

Publicerad 2009-05-13 22:08:00 i Allmänt


Idag kom det in en kvinna i salongen, hon kan ha varit i pensionsåldern sisådär 60-65 år. Hon kom in med ett glatt humör, hälsade och satte sig i vänthörnan med en kopp kaffe. Från första till sista stund hon var i salongen kunde jag bara tänka på en person.. Samma kroppsbyggnad, lång och stort bygd med smala krokiga händer och fingrar. Ett lätt underbett och världens snällaste ögon. Hon pratade t.o.m likadant, med sådan inlevelse och med ett sådant intressant uttryck i ansiktet, hon visade verkligen att hon lyssnade på den hon pratade med. När hon sedan satt med färg i håret och en tidning i högsta hugg var det nästan overkligt likt, på samma sätt hade hon handen under hakan och försökte se med sina gamla glasögon vad det stod i Damernas Värld.

Det är flera år sen vi sågs nu och jag saknar dig. Jag saknar hur du alltid fick mig glad, hur du alltid ville mig väl i vått och torrt hur jävlig jag än var. Jag saknar att vi knappt aldrig pratar, och speciellt våra samtal långt in på nätterna om allt och ingenting. Tänk att vi sågs så mycket förr, jag bodde hos dig på loven.

Jag saknar dig min gamla Farmor ♥



praktik dag 2.

Publicerad 2009-05-12 20:26:23 i Allmänt


Det har varit en bra dag på praktiken och tiden har gått undan, hoppas på kunder snart : )

Dock vred det om sig till en förtvivlad ilska.. jag känner mig så jävla sviken & besviken. Jag kan fortfarande inte förstå hur genomkall man kan vara, och hur dum jag egentligen är. Det är jävligt lätt att skriva om hur man ska tänka och bete sig, mycket lättare än att göra det in real life !



you thought me my baby, without me you´re Nothing.

and you now it´s true.



praktik dag 1.

Publicerad 2009-05-11 21:59:01 i Allmänt


Första dagen av praktiken avklarad : )

Det var inte så mkt kunder men jag fick rulla ett dockhuvud med permanent, tvättat kunder, plockat upp varor, sopat osv. Och det roliga är att hon som jobbar där umgicks med min mamma för 20-25 år sen, världen är rätt bra liten. Hon visste inte om att jag fanns ens men hon såg direkt att jag var lik mamma, det kan jag icke förstå.

Har klippt gurra och lagat mat tills ikväll/imån tonight. Nu är det dags för säng!



praktik.

Publicerad 2009-05-10 20:14:43 i Allmänt


Sjukt seg idag, men det beror nog på att jag fick dricka lite för mycket igår när det spelades hos Oskis.
Men men.. har promenerat med Carro & Sara, sedan har jag bara chillat.

Imån är det första dagen på praktiken och jag ska vara på Hair é de i 3 veckor. Ska bli både kul & jobbigt, för jag är hemma 7 varje kväll så man hinner inte med så mycket. Men imån ska jag iafl klippa Gurra när jag kmr hem : )

Nu ska jag in i duschen och sen är det tv & säng. Ha en bra kommande vecka, XOXO




festlig kväll

Publicerad 2009-05-10 13:46:06 i Allmänt






Det blev en bra kväll med förfest hos mig och sedan en tur till stan, men jag
och jenny hamnade i Alvesta igen på fest. Tack för igår
: )

.. dags för chips & dipp och en bra film!



hård vecka.

Publicerad 2009-05-08 18:37:10 i Allmänt


Det var en lång dag igår så jag hann inte blogga. 8.08 satt jag på bussen mot Campus och åt yoggi, det var stuiedag och alla 2or på Kungsmad skulle spela brännboll och gå tipspromenad. Regnet pissade ner och som de frisörer vi är spelade vi med paraply. Vi kom sist i brännbollen, men jag, Elin & Angelina kom 2a i tipsrundan ;) iiiinte illa för att ha chansat ordet!

Jag och Carro åkte tillbaka till stan och lunchade på La Gondola, otoligt gott och vi satt och pöratade i timmar. Efter det gick vi till Studio C för Carros syrra skulle öva inför sin gesäll. Köpte mig ett nytt volymspray som man sprayar i hårbotten, får se om det funkar. Till sist gick vi lite på stan och tog varsin glass, sen var det dags för teorin "jippi" : )

Kom hem runt 8 och åt och pluggade till 00.15, så jag är sjukt seg idag. Lagt mig sent varje dag i veckan och pluggat hur mycket som helst. Så efter dagens kundpass blir det inte en hård kväll : )

Imån är det lördag, carros födelsedag och en massa massa krök!



dagarna rullar.

Publicerad 2009-05-06 23:10:04 i Allmänt


Extensionskurs
Klippt Lars-Ingvar
Sprungit
Och tittat på Sweeny Todd

Brännboll med alla 2or på Campus imån så.... God natt (:



min dag i bilder.

Publicerad 2009-05-05 22:40:26 i Allmänt




Idag såldes moppen och den sista att sitta på den var Alfons ;)



Det börjas i tid.



Tröja & armband från Gina Tricot
Tublinne & halsband från H&M
Hårband från Kicks.

Förutom detta har jag enbart pluggat ikväll, har sittsår i baken och vill bara sova.
Imån är det extensionskurs i skolan och det ska bli riktigt kul. Sedan blir det att klippa Lars-Ingvar, en springtur (JAG SKOJAR INTE) och film : )

Sugig idrottsdag på torsdag
Stressigt kundpass på fredag
och fest för Caroline som fyller 18 hemma hos mig på lördag, det ser vi fram emot :)

Godnatt på er, XOXO



twiggy.

Publicerad 2009-05-04 21:35:57 i Allmänt


Chill dag i skolan, lyssnat på 3ornas redovnisning av deras projektarbete och haft Nicoll som sminkmodell, gick jättebra : ) Hoppade av bussen och blev vettskrämd av G & Stabel som kom och körde upp bakom mig och började tjoa ;P taaack killar.

Har varit hos Alfons ikväll och gosat lite, även handlat med mor & far. Nu sitter jag och gör ett fett stort arbete om 1900 talets mode osv, och såklart dyker Twiggy upp i tankarna då. En sjukt snygg modell en gång i tiden, så borde alla se ut idag!






pizzaaa

Publicerad 2009-05-03 23:38:14 i Allmänt


Det blev en chill kväll med pizza och skvaller tsm med Sara, Carro, Pimpen & Gladh : ) Och just nu tittar jag på en film på 6an, ska snart skriva färdigt uppgifter tills imån och sen sova. Har iafl sovmorgon imån, asgött!

Det lär bli en hel del plugg denna veckan, men ska också ha extensionskurs i skolan, ska bli skitkul :)
Vecka 20 börjar praktiken, hoppas det går fort och är kul.

natti natti på er, isabelle.



bra kväll.

Publicerad 2009-05-03 13:32:50 i Allmänt




det blev en bra kväll igår trots allt : )
förfest hos adam, stan, sports, näästan oleo, alvesta, frida, sova.



plugg (n)

Publicerad 2009-05-02 15:00:09 i Allmänt


Lördag med fint väder och massa pluggande, det är inte kul alls..

Igår var det en lugn dag, stack och hämtade min cykel hos Frida tsm med Carro & Sara, vi stannade även på glassbomben och åt lite tsm med grabbarna. Senare på kvällen färgade jag Carros hår som hon lyckades få gult, så nu är hon rödbrun & skitsnygg : ) Jag Carro & Sara satt på Carros rum och lojade oss ända tills vi blev uttråkade och ringde Micke. Så vi åkte till stan och åt på donken och körde runt. En helt okej kväll : )

Ikväll vid 7 tiden kmr JP, Lisa & Crillan till mig, vi ska fixa oss och hjälpa varandra med håren till ännu en fest, och även idag är den hos Frida :) det ser vi fram emot, ska försöka fixa så de andra tjejerna följer med också!



xoxo Isabelle.





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela