Isabelle Berg

rihanna - rehab

Publicerad 2009-01-31 14:02:35 i Allmänt



Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya (to ya)
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya (do ya)?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame

snygg kvinna med bra låtar!


åt helvete.

Publicerad 2009-01-31 13:18:54 i Allmänt


jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om, inget kul har hänt och helgen är redan förstörd. satt hemma själv igår och tittade på lets dance, trots planerna jag hade. det blir fan aldrig som man tänkt sig och jag orkar inte mer. Orkar inte hålla humöret uppe och låtsas som ingenting. bättre att gå i skolan så man kan tänka på annat.

jag är trött, förbannad, besviken och less på detta nu, jag är inte mer än människa!



en saknad vän.

Publicerad 2009-01-29 20:48:09 i Allmänt


shuu.


nu är jag trött, riktigt trött! Jag trodde inte det skulle vara så tuff dag idag men jag var helt slut efter några timmar, puust...
Trots det tog jag mig neråt stan tsm med tjejerna i klassen för att shoppa och äta på donkan, jag har ju faktiskt fått lön nu! Jag köpte mig rouge, en tröja & öronhängen. OOOCH Angelina köpte snyggaste skorna till sommaren, bra köp där (:

.. just nu sitter jag och tänker på en kär vän. En vän jag inte träffat på länge och inte ofta hör så mkt av längre. Vilket jag tycker är otroligt tråkigt, då denne person ligger mig varmt om hjärtat. Det känns konstigt för ett tag var du som en del av min vardag, vi hördes av nästan varje dag & sågs så ofta som möjligt. Vi har ju alltid så kul ihop!
Jag klandrar inte dig, och jag klandrar inte mig för att detta hänt. Men en sak är säker att saker och ting måste ändras, och det fort! Vi sa ju faktiskt bästisar föralltid..




Jag saknar dig, Joel Magnusson! ♥




top model 11, again.

Publicerad 2009-01-28 20:25:50 i Allmänt


Nu sitter jag vid tv:n igen och tittar på ännu ett avsnitt av top model 11, det sänds två dagar i veckan nuförtiden, super bra. Jag är redo för skoldagen imån, har duschat, färgat & plockat ögonbrynen, peelat ansiktet och sitter nu i mitt nya mysiga nattlinne :) ska ta mig en smörgås också!

Planerat till resten av veckan;
Torsdag - Skola, kanske en runda på stan för att inskaffa smink som är slut
Fredag - Kundpass
Lördag - Dono (:
Söndag - Klippa mamma

xoxo



haircolors.

Publicerad 2009-01-28 17:59:04 i Allmänt




Jag har nog haft 1000 olika hårfärger och ännu fler frisyrer och
jag är nästan aldrig nöjd. Vet inte om jag är det nu heller :)
Men på denna bilden är hårfärgen från somras riktigt fin,
det är jättemånga olika slingor och det ser inte oranget ut alls.
Till sommaren lär jag försöka få samma färg igen, fräscht ju!

took the day off.

Publicerad 2009-01-28 17:03:10 i Allmänt


Denna dagen har gått undan, klockan är redan 5 :)

Sov hos Robin inatt, vi tittade på en bra gammal 90 tals film igår som gick på 6:an. Loser heter den, man tänkte tillbaka på när man var liten och lyssnade på bla. "I´m Blue, blabadida..." Den var nämligen med i filmen ;D
I morse gick Robin upp halv 7 medans jag låg kvar som var ledig idag, 5 i 7 när han kom och skulle gosa och säga hej då så ångrade han sig och ville inte gå längre och stannade hemma för att mysa med mig. Sicken en! Så vi somnade om och när vi vaknade vid 10 tiden igen gick vi hela vägen hem till mig. Snacka om att jag blev utmattad, knappt rört mig på en vecka så kände mig sjuk & seg igen. Hur som helst åt vi frukost och la oss igen för att titta på Mysteriet på Greveholm och nu är han försvunnen. Ni finner han i ishallen med Dennis & Holmberg hela kvällen :)

Imån ska jag till skolan igen efter 4 fria skoldagar som varit dötråkiga, ska bli roligt. Så ikväll ska jag duscha och peela ansiktet så jag är som ny imån. Sen är det också Top Model 11 och Made in Sweden, missa inte!



top model 11

Publicerad 2009-01-27 20:18:41 i Allmänt




För en liten stund sen kom Sara, Erik & Alfons på besök, vi åt kanelbullar och dom hämtade färg till sin hall. Och nu tittar jag såklart på favoritserien (enda jag tittar på, he he) Top Model 11.

Lauren Brie är så vacker på denna bilden, dock har jag ingen favorit ännu :)



blogga för pengar

Publicerad 2009-01-27 18:03:51 i Allmänt


Jag har funderat på vilket hysteri det blivit med alla bloggare och deras egna bloggar.
Alla vill vara de bästa bloggarna och skriva så pass intressant att så många som möjligt vill läsa det. Till stor del tycker jag det gått lite över styr.. Jag menar hur många bloggar inte om samma  "skit" om man får säga så. Mode, kläder, smink, och gör reklam för märken osv, det finns hundratals likadana bloggar och alla slåss dom om vem som ger dom bästa tipsen och har den snyggaste bloggen.
Det finns en som lyckats bli riktigt känd på sin blogg och tjänar pengar på det, säkert finns det fler men ingen så stor som Blondinbella. Alla vet vem hon är, och alla läser hennes blogg.       Även jag!

Visst vill alla tjäna pengar på sin blogg, men gör då för guds skull något eget med er blogg istl för att skriva om samma saker som varenda kotte.

När jag började blogga för 2-3 månader sen var det till stor del för att jag tyckte det var skitkul att läsa mina kompisars bloggar. Jag tycker om att läsa om hur deras dag varit, om det hänt nått kul and so on. Så jag bestämde mig för att göra en egen, och jag gör det helt och hållet för min egen skull.
Jag skämtade i början och sa "nu har jag med skaffat blogg, så snart är jag rik"
Jag skriver för jag tycker det är skitkul, för att skriva ner min vardag. Det är även roligt för en själv att läsa gamla inlägg och se hur kassa dom egentligen är, haha. Men pengar, nejnejnej! :)

Så försök inte vara någon blondinbella eller någon annan känd bloggare, be yourself!



listor

Publicerad 2009-01-26 23:29:19 i Allmänt


Plus och minus i vardagen just nu..


+ Jag fick en riktigt bra lön från postenjobbet sen i julas
+ Fått brev från posten om sommarjobb
+ Klippa några stycken, ännu mer pengar (:
+ Emmas bebis kommer snart, längtar!
+ Jag har insett hur kul det egentligen är i skolan, om man jämför med att ligga hemma


- Jag är sjuk
- Jag saknar mina frisörer
- Har inte kunnat träffa Alfons på länge
- Jag har smittat mina vänner, sry (:

Jag har så tråkigt, sååå tråkigt. Tittar på Scrubs just nu som jag älskar men inte ens det är kul. Och blir inte skola förens på torsdag, hemska vecka.


ögonläkaren.

Publicerad 2009-01-26 22:12:16 i Allmänt



Visst ser det mysigt ut?
Näe trodde inte ni tyckte det heller.
Efter samtal till vårdcentralen så bestämde läkaren att vi fick åka in till ögonläkaren i stan och kolla mitt flimmer jag jag på höger öga. Sådant brukar förekomma vid migrän men nu har jag haft det sen i lördags och börjar bli orolig.
Så halv 4 i eftermiddag var jag & mamma på plats och jag fick droppar i ögat (därför den stora pupillen) och sen undersöka mitt öga. Dom hittade som tur var ingenting, men dock kan det vara en sak som jag kanske får leva med.

Så kanske bara att vänja sig vid dansande pluttar för ögat, SUCK.
ikväll har jag tittat på bondens bröllop och ätit chokladpudding (:  



söndagsmys

Publicerad 2009-01-25 22:39:36 i Allmänt


Ja, jag är gnällig. och JA jag är fruktansvärt trött på att vara sjuk nu.

Ikväll kom Robin hem till mig som vanligt på söndagar, det är en dag som ska vara slapp och mysig för man orkar inte göra någonting ändån. Så vi åt lite & tittade på mumien, det blev inte så mkt mys för han är rädd att bli smittad. Men att bara ha sällskap är ju aldrig fel :)
Det var på snåret att mamma ringde till jouren med, för jag trodde jag hade halsfluss men jag kan ju svälja än så länge iafl trots att det gör nått jävulskt ont!
Ingen skola imån, tråkigt som attan då vi har sminklektion och dom vill jag inte missa en enda av! Men innan veckan är slut ska jag iafl komma tillbaka till skolan, klippa mamma & johanna och SHOPPA!! Jag menar lönen kommer ju trots allt imån (?!) eller hur var det nu (;

SÅ EH.. Shoppa snart eller?

Puss & kram.


knarkar alvedon & varm obóy

Publicerad 2009-01-25 15:01:26 i Allmänt


Tack för en trevlig kväll igår allesammans och tack johanna för man fick komma (:

dock så mår jag inte bättre idag, som jag knappast trodde jag skulle göra.
halsen känns som knivar och ögonen är svullna och flammiga.
det blir ingen skola imån och egentligen borde jag inte sitta vid datorn heller.
men vad gör man när man sitter hemma helt själv?!

nu saknar jag min robin, kom och ta hand om mig! ♥



hes.

Publicerad 2009-01-24 12:50:24 i Allmänt



Febern är lägre men istl har det satt sig på halsen och jag låter som någon som festat flera dygn i streck. Men hellre det är febrig och kallsvettig. Ikväll ska jag vilket fall som helst till JP på fest, jag ska käka alvedon så jag håller mig pigg :) Man kan faktiskt inte sitta hemma en hel helg utan att göra någonting, jag får vila imån!

Ses vi ikväll guys?!


let´s daaaance och vackra klänningar

Publicerad 2009-01-23 21:50:23 i Allmänt



Magdalenas, Lailas och de andras vackra klänningar får en bara att vilja gå på balen i 3:an nu, men än är det lite tid kvar. Och egentligen ska man vara glad för det, för gymnasietiden är en dyrbar och rolig tid :) Igår när jag var hos syster tittade vi faktiskt på balklänningar och jag hittade en skitsnygg, dock vill jag ha större kjol. Men den är perfekt annars! 
Visst är den snygg?








hate this part

Publicerad 2009-01-23 19:00:15 i Allmänt



USCH säger jag bara.
hur kul är det att svettas så det rinner ena minuten och sedan frysa så hårstråna på kroppen lyfter sig?! Nej att vara sjuk har inga positiva sidor alls. Jag som skulle myst med flickorna ikväll, och så tar man febern som blivit högre sen i morse :(  Så för min del ikväll blir det att sitta själv med lets dance och äta pommes, hoppas pappa fixar lite godis med.
Men imån MÅSTE jag iafl vara bättre, då det är fest på g :)  men är man en kämpe så är man, ha ha ha.

Ha en bra kväll alla friska!


sjuk

Publicerad 2009-01-23 11:31:47 i Allmänt

jag kände mig ruskigt konstig igår på kvällen
gjorde ont i ena lungan när jag andades och var öm runt magen och armar.
så imorse när jag vaknade hade jag såklart feber och ännu mer ont vid lungorna.
då jag har ganska så låg normaltemp som ligger ungefär på 36 så är det mkt när jag har nästan 38.

som tur är brukar sånt försvinna fort på mig så jag har nästan ingen feber nu och känner mig piggare :)
hoppas bara jag inte skapade allt för mycket kaos att jag stanade hemma från skolan eftersom vi har kundpass
men tjejerna brukar fixa det galant :)

mår jag bättre ikväll så drar jag en sväng till JP, mat & lets dance. det vill jag ju inte missa!
aaaaand to end this har mina grejer från H&M kommit, äntligen.

tufft och chiht

Publicerad 2009-01-22 19:11:50 i Allmänt

I morse drog jag med min syster & mor till stan 10 min efter jag stigit upp, lite oplanerat.
körde hem robin och drog vidare till idrottskliniken där mamma tog bort sina stygn och fick en ny tid för den andre tummen, sicken tur vi har i vår familj med kroppsdelarna ;p
efter det drog vi ner till stan och åt frukost/lunch på donkan och stötte på min andra syster sara
överlycklig efter att ha shoppat rätt så ordentligt på rea (:
Jag själv hittade en tuff t-shirt/klänning, skinnhandskar (rea), leggings och genomskilniga bhband.
tur man har med sig mamma ibland som är snäll :)

Efter det drog vi hem, till Sara, till Ica, till apoteket, till vårdcentralen och NU är vi äntligen hemma!
full rulle på lediga dagen :)



   
 jag älskar skinnhandskarna, korta och tuffa till våren :)

smått irriterad.

Publicerad 2009-01-21 15:51:19 i Allmänt

varför varför VARFÖR ändras inte min visningsbild när jag gör det?!
jag blir galen!
men men, Johanna får fixa det imån eller nått när hon ska sätta dit min header (:
dagen var kort endast 1 timmes lektion idag sen var det bara att åka hem.
ikväll ska jag umgås med robin, mysa & laga god mat, vi är ju trots allt lediga imån 
 ♥               ♥              ♥               ♥                ♥                ♥               ♥               ♥



Lata dagar

Publicerad 2009-01-20 21:54:56 i Allmänt

helluu

Dagen i skolan var kort och tråkig som fan, Lenas lektioner är tråkiga vad det än är.
Åkte hem vid halv 1 ungefär, hemma höll mamma & emma på med emmas barnvagn som dom hämtat :)
Nu är de inte långt kvar, en månad ungefär.

Var hos Johanna igår på studio 22, skönt att bli ompysslad och fräsch igen (:
Imån börjar jag sent och slutar efter en lektion. Så 12.20-13.20 är jag i stan.
Torsdagen är studiedag!

Nu ska jag äta lite och hoppas (A) på att mamma eller pappa vill köra mig så jag kan
hämta min plattång hos robin, jag måste ha den till min lugg.. MÅSTE!

xoxo

Twilight

Publicerad 2009-01-18 23:26:26 i Allmänt

 
 
          J     A     G     Ä     R      K     Ä     Ä     Ä     Ä     R     !     !     !     ♥

Yr

Publicerad 2009-01-18 16:54:18 i Allmänt

Shuu.

Gårdagens kväll var riktigt trevlig (:
Först kom Alfons & Sara hit, så beställde vi pizza & åt.
Efter det fick jag sms av Johanna att det var fest hos Carro, så det var bara att sminka till sig och dra.
Det blev vi gamla vanliga killar & tjejer, men det var kul.

Idag så var Robin hos mig till 2 då han skulle hem och sen gymma.
Emma & Chistoffer hälsade på, åt middag & våfflor, även Helena kom :)
Och nu sitter jag och tittar på Austin Powers och är uyr i huvudet =S
Kom bara sådär, jobbigt.

Imån är det klipp & färg på schemat, skönt!



söt bild jag hittade.. dont you think? (;

Livet.

Publicerad 2009-01-17 15:41:21 i Allmänt

   

Igår gjorde jag ännu en balfrisyr på Johanna,
och så som det är nu är det den till höger hon vill ha :)

Inatt har det hänt en tragisk olycka i Alvesta, en krock mellan 2 bilar och 4 personer.
Två avled och 2 skadade. En av dom avlidna var endast 18 år.
Trots jag inte känner killen så tycker jag det är otroligt hemskt.
Livet är för kort för att slösa bort det.
Jag tror alla vi ungdomar får oss en tankeställare efter denna händelsen,
och att vi är rädda om varandra. Jag hoppas det ialla fall.

Om ett tag kommer Sara & Alfons, vi ska äta pizza :)
Innan dess ska jag duscha.
Ta hand om er!

I´t feels good!

Publicerad 2009-01-15 21:36:28 i Allmänt

Hey U.

Helgen är på ingång och det känns toppen!
Jag ser fram emot imorgon för då ska jag ha t-shirten jag fick av Joel, den är så söt! ♥

Fredagen blir en hel dag med stil & konsthistoria, vilket är ganska intressant
Stora höga frisyrer med pampiga klänningar, häftigt.
På kvällen är det ju Let´s Dance som jag inte får missa, vem jag tittar på det med återstår att se :)

Lördagen vet jag iafl att det blir mys kvällsmat med familj, Sara & Alfons. Vi ska äta pizza och så.
Erik skulle på 30 års fest så då kommer dom till oss och gör sällskap.
Inte sett Alfons på länge (några dagar) men han är ju för söt!


Tv, Säng, Scrubs, Nana.

Sommar, sol, bruna ben...

Publicerad 2009-01-15 17:45:51 i Allmänt

 
g e  m i g  s o m m a r,  s o l , b r u n a   b e n  &  g l a j j o r !

Jag hatar kyla, och jag älskar värmen.

Vinter,höst, snö, regn, blask & blåst borde inte få finnas.
Sol, grönt, värme, blomdoft.. ja jag älskar sommaren helt enkelt!
Jag längtar efter att få sätta på sig en snygg bikini, ta upp håret i en "lilla my" toffs, på med glajjorna, en skön klänning och snygga skor. Och i sommar vill jag ha klackar, hur snyggt är inte det till bruna ben?

Förra sommaren var toppen, men jag vet att denna kommer bli precis lika bra, även bättre!
För i augusti blir man ju även 18 år :)

SNÄLLA, låt våren gå fort!

HAIR e de.

Publicerad 2009-01-14 19:37:47 i Allmänt

HEY YOU!

Efter en lektion på endast 1 ½ timme slutade jag & min klass halv 11 idag (:
Och man ska inte klaga men efter några dagar med små korta dagar känns det meningslöst att bara stiga upp!
Men det finns ju dom som har det värre (HEJ EH! ;)

Så jag & nästan alla flickor drog ner till stan och lunchade på City Kebab och hade en mysig pratstund.
Efter några besök i affärer (Som jag får blunda i, buhu) så började jag, Erica & Elin Å leta Praktik platser.

Elin skulle komma tilbaka imorgon på WO-MEN, hoppas du får där!
Och jag, överlyckliga jag efter många som tackat nej fick jag ett solklart ja på HAIR e de, och det är en otrolig lättnad.
Jag har haft panik att jag inte ska ha plats när det väl gäller v. 20-22.
Men dom verkade jättemysiga & salongen är så fin så inget kan gå snett (:
Jag längtar lite!

xoxo

Free day!

Publicerad 2009-01-13 13:04:17 i Allmänt

Dagen till ära är jag ledig, vi har lite ont om lärare just nu i skolan.
Och imån när jag skulle gått till 4 slutar jag vid 1 tiden, jag klagar inte (:

Så idag har jag & syster Emma beställt tid på Studio 22, vi är lika "snygga" i håret båda två
Så på Måndag ska Emma dit vid 11 och jag kvart i 2 (:
Då blir det färg & klipp för min del, SKÖNT.    
         
                

Jag funderar på att gå ut en runda om jag får med mig någon i eftermiddag, we´ll se!

Pink Lady!

Publicerad 2009-01-11 15:13:42 i Allmänt

Gårdagen bestod inte av speciellt mycket.
Jag klippte Saras lugg, var barnvakt åt Alfons och tittade på film med vännerna (:

Jag, Joel, Robin, Carro & Sara såg på film i Dan´s lägenhet (Saras bror)
Vi såg på Iron man och den var helt okej, när killarna gått hem tittade vi på slutet av Tina Turners film
Såå sjukt bra!

Idag har jag pluggat än så länge
Maten står på spisen och sen blir det en dusch!


.. och föresten, det här är tröjan jag fick av Joel från Thailand.


Tack min bästa vän ♥

Let´s Dance.

Publicerad 2009-01-10 00:16:10 i Allmänt

Jag & Carro satt och tittade på Let´s Dance hos mig ikväll
jag är förvånad över vilka som var duktiga (:
Men favoriterna än sålänge är nog Laila, Morgan & den starke mannen (kmr inte ihåg namnet)
Sedan var vi på promenad och dansade balett som förövrigt mina klasskamrater försöker få med mig på ;p

Blev även bjuden på god kinamat av Robin ♥

2 bra låtar.
Agnes - Release me
Danny - Radio


veeeeery good
gooood night!

Rehab

Publicerad 2009-01-08 18:47:42 i Allmänt



Jag gjorde en dösnygg läggning idag i skolan!
Älska färgen & älska frisyren, jag hade lätt skaffat mig sådant hår!
Färgen funderar jag faktiskt på att göra, det är dags x1000 att färga om håret igen!

Ikväll blir det lite plugg på färglära, en uppgift som kommer bli gjord fort!
Sen får jag nog besök av en pojke som saknar mig (:


oooch btw, jag ÄLSKAR låten Rehab med Rihanna!

New and fresch, yes!

Publicerad 2009-01-07 23:32:11 i Allmänt

Klockan är alldeles för mycket och jag borde legat i min säng för längesen.
Men whatever! .. skulle ändå inte kunna somna då jag vaknade ganska sent idag (:

Har precis kollat blondinbellas tv -blogg
Och jag kan söga att det var faktiskt rätt kul att titta på, men man blir ju en aning svartsjuk på hur hon kan slösa pengar på vad hon vill utan att behöva tänka ett dugg!

TÄNK om man kunde skaffa in lite x-tra cash på sin blogg (: det hade varit underbart!!

Sitter även och funderar på att mitt hår är i en aning dåligt skick.
.. Utväxt, mossig tråkig färg som är matt, en slinga som inte ens syns.. Roligt var namnet!
Så nu vill jag bli fräsch igen när skolan börjar, perfekt att gå frisör (:
Jag vill antingen ha ungefär samma färg som jag har nu men ännu mer gyllenkopprig så den glänser och min mörka slinga riktigt mörk och mustig.
Eller vill jag ha en helt ny färg. Chokladbrun med lite andra nyanser i, det hade också varit snyggt!
Sen hade det inte skadat om man hade lite längre hår också, jag saknar lite att ha det bröstlångt!
Löshår kanske? (:

Nej, jag får helt enkelt snacka med frisörfjollorna imån och se vad dom tycker.
Nu är det iafl god natt för min del. ♥

Yesman

Publicerad 2009-01-07 14:51:31 i Allmänt

ÄNTLIGEN KLAR!!
det känns U N D E R B A R T ♥

ikväll blir det bio med robin, carro & sara (:

 

Decode

Publicerad 2009-01-07 00:23:19 i Allmänt

nu är jag klar med ett arbete, 1 kvar!
känns väldigt bra.

sitter och lyssnar på en låt från filmen twilight som jag tyvärr inte sett :/
men det får bli bio snart för jag måste se den!

robin vill jag ska gå till han och klockan är 00.20, hej våldtäckt.
så nej tack gubben (:
förövrigt har han lovat mig kinamat en dag, det ser jag fram emot!

skola på torsdag, jag saknar det faktiskt.



G O D   N A T T   P Å    E R   A L L A   N I S S A R !

Plugghäst.

Publicerad 2009-01-06 17:01:43 i Allmänt

Jag har inte känt mig så här duktig på länge
tror jag pluggat riktigt hårt 4-5 gånger sen jag började gymnaiset.
och nu har jag pluggat nästan konstant i 2 dagar.

jag håller på att göra klart mitt svenska arbete om språkhistoria, dötråkigt menmen.
efter det måste jag börja med hantverksdesign, man ska typ skriva en uppsats om gesäll.

blä :(

hoppas jag hinner göra nått ikväll för jag pallar inte sitta vid datorn och skriva, skriva skriva all the time.

hata hata hata läxor!!!
men jag saknar skolan ♥

Kkallt.

Publicerad 2009-01-05 13:09:44 i Allmänt



bland de första gångerna man inte ser ur som skabb dagen efter (:

Crillans fest var hur kul som helst!
perfekt lokal, bra folk, bra musik & alla var utklädda (:
jag har itne haft så roligt på riktigt länge, tack allihop!

idag fyller min syster emma år, 24 faktiskt
och om sisådär 1 månad kmr hennes bebis (: jag längtar så, men det kan jag lova att alla andra också gör!

om jag hittar skridskor i någon vrå ska jag kanske ut med EH & Sara och åka, men vi får se.
jag har en hel del plugg att göra, usch!
märks att det börjar dra sig till skolstart igen, och jag längtar. men inte när man har stora jobbiga arbeten.

nu ska jag ta och äta lite medans jag kryssar för det
jag ska ha i H&M katalogen, blir nog lite småsaker och bikini (:

Ta på er varmt om ni ska ut, tack hej!

LET`S ROCK!

Publicerad 2009-01-03 12:43:19 i Allmänt

Crillan fyller 18 och det ska firas med fest.

temat är ROCK, så vi ses bland alla skinnkläder och tuffa frisyrer (;
det blir en stenhård kväll och jag är taggad!


leeeeeeeet´s rock dudes! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela