Isabelle Berg

övningskört, obs!

Publicerad 2009-06-30 19:46:27 i Allmänt


Nu har jag precis övningskört och ätit omelett, sådeså!
dags för allsång på skansken. imån är det myskväll hos tomi :)



 

första doppet.

Publicerad 2009-06-29 21:49:50 i Allmänt


Första doppet för i år och det var behövligt. Svettades som satan på jobbet, jag orkar inte mera sol snart :( men man ska då egentligen inte klaga! Har även ätit glass och åkt till Blädinge på raggarunda med flickorna, mysigt som attan.

nu ska jag snart sova om det går vill säga, i denna VÄRME!!



irriterande.

Publicerad 2009-06-28 23:04:10 i Allmänt


Ännu en stekdag i spånen med en massa härligt folk, ännu mer solbränd. Tror faktiskt det börjar bli lite brunt nu, skönt det (; Jenny & jag GICK hem från spånen i värmen, fyfan säger jag bara. Men vi tog varsin slush på glassbomben och svalkade oss lite. Har varit hemma en sväng och ätit jordgubbar och sett på film. Sedan kom Carro, Sara & JP så gled vi runt lite!

Nu är jag bara irriterad och sur så lika bra att lägga sig och sova, en ny jobbvecka imån.

btw.. hejdå johanna, ha det super i Ayia napa :)    xoxo



schteeek.

Publicerad 2009-06-27 23:49:35 i Allmänt


Efter en heldag i spånen är jag helt stekt, min näsa är rödare än rödast ( :
Var uppe första gången redan vid 11 med JP, Sara & EH, efter några timmar drog vi en glass på 88an och åkte hem. Åkte sedan upp med Gurra, JJ & Micke ännu en gång och låg och stekte igen. Kom hem och slumrade till på soffan, sedan mötte jag upp Gurra och co. igen och köpte mat för att grilla.

Så ikväll har vi grillat, jag har rakat av Gurras hår och vi höll på att dö av skratt när vi sparade luggen ^^, spelat spel och lite sisådär :) jag är hemma tidigt en lördagskväll för första gången på ½ år tror jag, helt sjukt kontigt!

Menmen, ska smörja in mig och sova nu, imån är det ju en ny glassig dag!   xoxo



nyfärgad.

Publicerad 2009-06-25 20:01:54 i Allmänt




det ser sjukt orange ut på kortet, men det är det icke som tur var är :)
hur som helst har jag färgat håret.
äntligen helg imånv ♥

grattis EH :)

Publicerad 2009-06-24 22:29:29 i Allmänt


Idag hade jag & Tim en trött dag, helt slöa hela dagen, och solen som bränner gör det inte bättre. Så när jag kom hem blev det dusch och sova. nu har jag åkt en runda inlines med JP, så snart dags för sängen :)

Imån ska jag nog färga håret lite ljusare, mera slingor. Jenny ska hjälpa mig! Förövrigt så har min käre vän Alexandra Eriksson Hörlin tagit körkort, jag är glad för din skull vännen, Grattis! ♥



fake.

Publicerad 2009-06-22 22:34:23 i Allmänt


s      å       s      j      u     k      t     d      å     l     i     g    s    t    i    l     !

your just fake.



sunny days.

Publicerad 2009-06-22 21:37:30 i Allmänt




jag vill ha sommarlov på riktigt och kunna steka på riktigt.
bonnabrännan man får på allbohus svider och är ful, men Timpan och jag håller humöret uppe :)



slö dag.

Publicerad 2009-06-21 21:09:13 i Allmänt


Det tar på krafterna att dricka såhär mycket i sträck, sov typ 13 timmar inatt och jag är ändå segast.com ! Har inte gjort allt för mkt idag, duschat bort min sand från håret, gått en runda med JP och hälsat på Alfons : )

Nu sitter jag och lyssnar på Three Days Grace, va skitlänge sen och dom är ju så bra! och mina nya favoriter Dead By April & Volbeat. Sitter och snackar med Jenny om hur vi ska göra med våra hår, som vanligt har vi tröttnat. Jag är sugen på förlängning och lite ljusare :) Imån är det jobbdags med Timpan igen, tur man har bra sällskap när man har världens tråkigaste jobb! Denna veckan är jag föräldralös fram till torsdag, ska bli skönt.

xoxo



Midsommar.

Publicerad 2009-06-20 18:57:17 i Allmänt


GALEN helg kan man lungt säga.
Midsommar på Öland var toppen och vi hade skitkul.


Vi åkte över första gången redan på torsdagskvällen, vi höll oss för det mesta till vid Gemlas tält men gick ävern runt och träffade massa folk. en DYR taxi hem och sen var det sovadags. Upp på fredag och börja på nytt, lagade midsommarmat, sjöng snapsvisor och tog varsin nubbe. Vi gjorde oss iordning till musik och kom i stämning! Jag, Carro & Sara drog till Lundegård helt i onödan och fick gå tillbaka till Köpingsvik. Jag gick mest runt med Mattias, dansade, drack, hälsade på folk. Jag fick mig en ros också :)

Det tråkiga är mordet som hände, jag förstår inte hur sånt får ske. USCH!

Hursomhelst en TOPPENHELG och jag är helt slut, xoxo





jordgubbar.

Publicerad 2009-06-16 21:50:25 i Allmänt


Vilket underbart väder det varit idag, det syns väl på min illröda näsa och resten av min överkropp :) men är man så trög och inte smörjer sig när man är 8 timmar i solen så får man skylla sig själv! Jag & Tim ser ut som jordgubbar.. och appropå jordgubbar så kom Fidde med 2 l jordgubbar och bjöd på, det gjorde hela dagen för oss. Han har även sagt att han ska bjuda på kinamat nästa måndag, det är en snäll grabb det!



Som igår skrattade jag & Timpan oavbrutet mellan 3 och 4 då vi är som tröttast, fyfan den timmen är hemsk att jobba ;p Det ser ut som det ska regna hela torsdagen, så hoppas på fint väder imån! Torsdag går tåget vid 20 i 5 till Kalmar och jag har massor som måste fixas tills dess. Få tag på allt jag måste ha med, färga mitt löshår, packa osv...   it looks real bad!

xoxo.



planer

Publicerad 2009-06-15 22:27:33 i Allmänt


Allbohus med Tim i 4 veckor.
Midsommar med tjejerna, bo i Kalmar.

Jag läntar till torsdag, biljetten är bokad :)



grillning & nypotatis.

Publicerad 2009-06-14 14:02:58 i Allmänt


Kvällen igår var skitrolig.
Började med att dricka, lyssna på musik & spela sanning eller konsekvens hos Håven. vid 23 tiden kom Danne, Jesper, Jocke och co. Vi åkte sedan till Stabel och kollade på Rocky 3 och chillade, sen gick jag hem genom hela alvesta mitt i natten, tur det var ljust ute iafl : )

Idag ska vi ha gäster så det blir grillat kött med nypotatis, fysatan vad gott det är, ritktig sommar. En bonus var att mamma och pappa kom hem med jordgubbar lagom till frukost. Sara & Alfons ska även äta här för Erik är och handlar dricka i Tyskland.



Min bordskavaljer igår på dopkalaset, en kille man alltid kan räkna med ♥




barty

Publicerad 2009-06-13 19:41:51 i Allmänt




Cajsa Sofie Stridsberg är döpt : ) hon var så fin i sin dopklänning.

Snart ska jag byta om och dra till Håven med JJ & Jenny, efter det drar vi till Stabel och festar till att lite. Tjaoo.



Cajsas dop.

Publicerad 2009-06-13 10:27:05 i Allmänt


Nu är det äntligen sommarlov och det firade vi med jordgubbstårta hos EH hela kvällen, det blev även lite spel och sånt smått innan vi drog vidare till Blädinge och hem till Gustav. Där blev det lekar och xbox, en lyckad kväll :)

Men mitt sommarlov varar 2 dagar till, sen börjar jag jobba, fyfaaan vad tradigt, men vad gör man inte för pengar?! Hur som helst ska jag på Cajsas dop idag, jag håller tummarna på att alla småbarn kmr vara tysta i kyrkan. Ikväll får vi se vad det finns för erbjudanden, alltid blire nått!        xoxo




.. I´m not stupid !



powerwalk

Publicerad 2009-06-11 21:54:10 i Allmänt


Helt onödig skoldag med en massa bakiskompisar som festat, men så ska det va! Åt skitgod mat i skolan innan jag åkte till Alvesta med JP, vi gick till Grönkulla där vi träffade gamla lärare och tittade på slangen. Drog hem, somnade på soffan och sedan kom mamma med pirre, efter det var det dags att ge sig ut i regnet och powerwalka med Johanna igen, vi fastnade på Shejkern hos Sandra i över en timme, hehe. Men det var trevligt : )

Imån är det sista dagen av 2:an, kmr sakna alla klasskompisar, men gud så skönt med lov.. eller lov och lov, ska ju jobba först.   Men sen så :)



Kalles student.

Publicerad 2009-06-10 16:15:57 i Allmänt


Började dagen med sovmorgon och höll på att missa bussen, träffade Carro där och hon hade snott med sig godis från Ica så vi satt och snackade och mumsade på vägen in. När vi var i stan beställde jag nya linser och sedan köpte vi med oss baguetter från Pastabaren (såsjuktgoda) Vi hade lite svenska, fick tillbaka ett stort arbete som var lyckat : )

Sen nu kom jag precis hem, åkte till Robin efter skolan för att köpa present till Kalle till hans student ikväll. Vi fick skjuts av Daniel & G så vi slapp gå i regnet, Robin verkar inte vilja köra det puckot ;p
Hoppas det blir en trevlig kväll på timmervägen.   xoxo



varför, varför, varför?!

Publicerad 2009-06-10 00:02:56 i Allmänt


När man inte trodde det kunde bli värre....

Varför snurrar i mitt huvud, livet är så orättvist och fina människor försvinner från våran värld.. alldeles för tidigt. Jag kan inte påstå att jag känt dig länge, men under den korta perioden trivdes jag att vara i din närhet, din personlighet strålade ikapp. Det är inte bara jag som fällde en tår ikväll, inte bara jag som skakade av chock, för jag vet att du är omtyckt av många.

Jag tänker på dig, och de andra på salongen. Jag kmr alltid ha dig i mitt minne, R.I.P !



förlåt.

Publicerad 2009-06-08 16:07:05 i Allmänt


Jag känner mig hemsk, det gör jag verkligen och jag önskar jag kunde säga det till dig! Det var inte meningen att såra dig och jag vill berätta hur det egentligen ligger till. Du är en av mina bästa vänner och jag vill inte vara ovänn med någon jag bryr mig om så mkt!

Jag önskar jag kunde få tag på dig... förlåt ♥



dagen efter studenter

Publicerad 2009-06-06 12:02:00 i Allmänt


Super bra studenter och fest igår.
Hos Gurra var det god mat, gratis dricka, trevligt folk och en bra stämning :)
Hos Joel var det verkligen fest, livespelande, partytält och nattamat.
Jag hade sjukt kul igår, tack så mkt Gurra & Joel !


trots att jag drack från middag vid 2 tills natten är jag knappt bakis idag, vilket är skönt ! Ikväll är det fest ikv för Carro, ska bli roligt. Men först och främst kmr mina päron och hela familjen hem, har saknat dom!

xoxo



student 09.

Publicerad 2009-06-04 21:48:23 i Allmänt


300 kr rikare, 1 pizza mättare, alla presenter & dricka klara till helgen, humöret finns där klänningen är strykt, förfesten är taggad.
Nu kör vi!




Joel magnusson tar studenten
Gustav Magnusson tar studenten

.. detta ska firas : )



mamma 50 år.

Publicerad 2009-06-03 22:42:10 i Allmänt


Hemma igen från Öland, det har varit jättemysigt :) Men det är trångt att bo 12 pers i en stuga, speciellt när det är 2 småbarn. Mamma fyller 50 idag så vi åt på Skansen, det var hur gott som helst och det är nog det lyxigaste jag någonsin ätit. Körde hemåt efter vi fikat med glass och kramat alla hejdå, men dom kmr ju på lördag igen !

Nu är det snart fredag och då är det förfest innan student, utspark, Gurras student, Joels studetn & fest hela natten lång. Jag längtar sjukt mycket (; och sist med inte minst, 18 års fest på Lördag, såååå nice!
    xoxo



brännboll och återträff.

Publicerad 2009-06-01 23:33:38 i Allmänt


Det har varit en helt underbar dag med mycket sol och stohej. Gick i skolan först några timmar, sminkade mormor och hade lite idrott, som jag smet ifrån, hehe. Mötte upp Sara, Carro, Lunkan & Jonna vid växjösjön där vi satt och stekte en stund. Lunchade med S & C på salladsbaren och gick i lite affärer. Vid 17.00 tog vi plats vid strandbjörkshallen där vi som vanligt fick vänta på Rickard ^^

Vi hade återträff med 91 & 92 KN och det var jättemysigt. Fika, skitsnack och brännboll, detta måste bara göras om. Jag hade en jätterolig kväll, tack allesammans : )



Jag snodde en fin bild på Rickard och hans lille två-åring Texas : )

Imån bär det av till Öland och det blir shopping på färjestaden med mami, Sara & Emma när jag kommer fram. Onsdag blir det att äta ute och fira mammas 50 års dag. Sen är det 2 dagar till Joel & Gurras student, ser fram emot detta som attan! Och vi får absolut inte glömma Carros 18 års fest... vi ses i dimman ! (;



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela