Isabelle Berg

IKEA.

Publicerad 2010-01-28 11:04:55 i Allmänt


Gick upp med tuppen igår (9) och åkte till Grimslöv med mamma för att hämta upp Emma & Cajsa och for vidare till IKEA. Jag köpte mig en lampa i fönstret, prydnadsaker, ramar och en ramhylla och en massa doftljus :) Sedan blev det såklart den traditionella middagen på deras fik. Pommes med kycklingfilé och bearnesås och daimtårta till efterätt, mumma (;

När vi var klara åkte vi vidare till tatueran och beställde tid och visade upp våra bilder. Så nästa onsdag kl. 13.00 får jag min efterlängtade tatuering bakom örat. Pain and happiness kommer det bli ;p

Nu ska jag äta frulle och plugga. I eftermiddag/kväll blir det klippningar :)



PM.

Publicerad 2010-01-26 21:34:37 i Allmänt


Jag har precis skrivit klart mitt PM till muntliga nationella i Svenska. Jag har tänkt flera veckor på vad jag ska skriva om och ikväll, sista minuten kom jag på vad.


"När vi sa bästa vänner för alltid den natten och slog knogarna mot varandra så trodde jag också att det var så det skulle bli".

I min presentation har jag tänkt prata om en vänskap som betyder mycket för mig, även om det känns som den sakta runnit ur sanden så är det en vänskap jag saknar väldigt mycket. Vi gjorde allt tillsammans, var mer än syskon och ställde alltid upp för varandra. När vi träffades rockade vi framför Guitar Hero, tog några rundor biljard, lyssnade på musik långt in på morgontimmarna och lagade så god mat att vi inte kunde röra oss. Man kunde aldrig se några sura miner, och man kunde aldrig ha tråkigt. Fast att vi gjorde nästan samma saker varje gång vi sågs så blev inte skrattattackerna färre...

Det är alltså vänskapen mellan mig, Joel & Robin. En vänskap som runnit ut i sanden helt i onödan och det är väldigt tråkigt att det blivit så. Jag saknar det vi hade och hur roligt vi alltid ALLTID hade det!




Jag saknar mina fina pojkar ♥


planer.

Publicerad 2010-01-24 23:17:29 i Allmänt


Veckans planer.
Måndag: Skola 9-15.30, hem och skriva PM
Tisdag: The phonehouse innan skolan och lämna mobilen, skola 10.50-16.00
Onsdag: Ledig. Ikea med mamma, emma & Cajsa och till tatueran i Älmhult och boka tid med systrarna.
Torsdag: Ledig, plugga.
Fredag: Praktik.

god natt.



beslut.

Publicerad 2010-01-24 03:40:40 i Allmänt


Haft en supertrevlig kväll hos Oskis och Maja i deras hus.
Kollat på tv, spelat spel, kastat pil, lyssnat på musik, druckit & bastat :) en jättemysig lördagskväll.

Men så fort man kommer hem, vrider om nycklen och går innanför dörren så är det som om allt flyger på en igen. Ångesten, klumpen i magen, tårarna bakom ögonen börjar åter igen svida och man vill bara vända. Man borde inte ha ångest för att vara ensam, det är något alla är någongång. Jag vet vad jag måste göra, men ett måste betyder inte att man vill. Det kommer svida mer än något annat i mitt bröst. Men någonstans så måste jag tänka klart och framåt. Den senaste tiden har varit den hårdaste någonsin, och jag behöver komma härifrån..





nu är det slut.

Publicerad 2010-01-18 21:37:11 i Allmänt




Nu är det slut, nu är det stopp, nu är det nog.

Inga mer onödiga onyttigheter såsom godis, kakor, läsk, pucko, chips & dipp och pizza alldeles för ofta. Det har blivit mer skräp nu än någonsin och på något konstigt vis börjar det synas (?). Så från och med idag ska det inte ätas onyttigt på vardagar, bara helgen och inte hela helgen.

Jag ska bannemig klara det, om jag ska ligga på playan med frisörerna i Juni (;



PA

Publicerad 2010-01-18 19:17:45 i Allmänt


Nu är projektarbetet igång för fullt.



Modell: Pontus Lindberg
Smink & Hår: Isabelle Berg
Foto: Johanna Persson

.. ett litet smakprov (:



önskan.

Publicerad 2010-01-17 18:37:27 i Allmänt


Bravidas firmafest var över förväntan :)
Bra förfest hos Jimmy med gamla goda låtar som Dr. Bombay osv.
Kom till Stat halv 6 och fick en bokstav & 4 drinkbiljetter, fick champagne och minglade runt innan lekarna började. De stationer som fanns var golf, bowling på wii, frågesport, basket osv :) Mycket roligt och vi kom 2:a. Överallt stod det dricka på barerna så det var bara att ta för sig.
8 tiden var det dags för middag och det var Buffé som kunde ha varit godare, men det dög!
Det blev sedan Karaoke, efterrätt, dans osv. Vi vann på karaoken (: "Laaaag AAAAAAAAA"

Jag drog sedan en stund till Oléo och träffade lite folk, men då det hänt tråkigheter precis innan dess så var mitt humör nere på botten och ville bara hem. Lite över 1 satt jag i Stabels bilbagage (som vanligt) och var på väg hem.

Humöret har ännu inte stigit, vet inte vad jag ska göra, går omkring och bara tänker och orkar ingenting. Funderade på en promenad med någon men orkar inte vara trevlig. Funderade också på att laga nått gott ikväll men lusten finns inte där.



Den där saknaden börjar ta överhand. En tomhet som jag mer än något annat skulle vilja fylla. Jag ser mina vänner omkring mig som aldrig är ensamma, på ett eller annat sätt så har dom den där "speciella" där. Och jag kan inte låta bli att kolla på dom och önska. Jag undrar ofta om drömmar någonsin uppfylls, om det man allra mest i livet skulle ge vad som helst för skulle kunna ske. Jag börjar tveka och ge upp, kanske är inte lyckan till för alla ändå.

min högsta önskan...



Bravidas firmafest.

Publicerad 2010-01-16 11:08:18 i Allmänt




Ikväll ska jag och Sara följa med Stabel & Erik till deras jobbs firmafest!
Men först ska vi fixa oss iordning ihop och dricka lite cider,
sen vid 3 tiden ska vi till förfesten de andra är på.
Och halv 6 ska vi vara på Stat för lekar, dricka, karaoke, mat, och drinkbiljetter till Grace eller Lagerlunden.

Tonight´s gonna be a good night (;



försäljningskurs.

Publicerad 2010-01-14 23:08:38 i Allmänt


Min nya hårfärg :) tycker den är jättemysig!



Idag har det varit fullt upp:
Praktik, och tog mig en stund i solariumet, hade 2 kunder.
Ner till Kajsa & co. för en försäljningskurs med en massa andra frisörer, det var trevligt.

Dags att sova. Ny dag imån.



nougat.

Publicerad 2010-01-13 21:28:37 i Allmänt


Det blev att färga håret idag, en varm brun nyans :) nougat skulle jag nog säga. Så jag är nöjd. Köpte nytt löshår och har sytt det ikväll. Är helt död så redan lagt mig.

Min syster och jag har blivit medbjudna till Bravidas julfest som Erik & Stabel ska till. Mat, dricka och lekar på Stat sedan får man drinkbiljetter till Grace vad jag fattat det som :) låter rätt nice så lutar åt det!


xoxo



ny hårfärg.

Publicerad 2010-01-12 22:27:16 i Allmänt




Vi ska förmodligen färga osv varandra i skolan imån
och jag ska nog avfärga mitt hår och försöka få en nougatbrun färg,
något mörkare än på bilden. Skulle vara fräscht till våren :)



ordning och reda.

Publicerad 2010-01-12 00:16:53 i Allmänt


Från och med den nya terminen ska jag:
Fylla i min kalender så jag blir mer skötsam och gör det jag ska.
Inte dra ut på allt i sista sekunden.
Vara med på idrotten.
Lägga ner allt jag har så det blir ett bra slutbetyg.

Studenten är nära (:



Melissa Horn.

Publicerad 2010-01-11 01:03:46 i Allmänt


Melissa Horn.
En underbar sångerska, en tjej som får en tänka till, en låtskrivare som sätter ord på alla känslor.
Och man känner igen sig på alla tänkbara sätt.



"men jag vet att jag döljer en sanning,
en väntan som inte leder någonstans"



sista terminen.

Publicerad 2010-01-10 23:44:58 i Allmänt


Som så många andra vill man bara gömma sig för att skolan börjar imorgon igen, dock är det ju faktiskt sista terminen som innebär att den förhoppningsvis kommer bli slapp och rolig. Det är sista schemat, sista terminen man åker buss vareviga dag, sista månaderna innan pubveckan, balen & student! It´s gonna be awesome.

Jag och Carro har haft en chill dag med filmer, skitsnack, mcdonalds mat och en powerwalk med Malmen. Det brukar bli så efter en grymt bra utkväll, som det var igår! :)


god natt på er gott folk, gissar på att jag inte är ensam om att ha vänt dygnet och inte kommer sova en blund.
xoxo




pictures.

Publicerad 2010-01-08 14:35:12 i Allmänt











De två översta korten är från julafton.
Kortet på Limpan är när han fick sin nya frisyr (:



kungen av pop.

Publicerad 2010-01-08 00:04:48 i Allmänt


Satt precis och tittade på en konsert med Michael Jackson på 1:an. Han är en grym förebild för hela världen. Han är kungen av pop, han var först med Moon-walk, han har grym musik och jag personligen tycker han verkar vara en väldigt godhjärtad person. Jag brukar ofta få höra att han är pedofil, helt störd och äcklig när jag säger att jag är ett stort fan av han. Det massmedia säger om honom tror jag inte är sant.

Jag tror att Michael var en person som kunde se något fint hos alla, oavsett vem personen är eller hur den är. Det är många av oss väldigt dåliga på. Vi snackar skit, stör oss och tror saker helt i onödan.

Jag är trött på all skitsnack man får reda på. Alla påståenden som inte är sanna och aldrig ens skulle kunna bli. Alla egoistiska tankar som för folk att rysa.
Vad är det för värld vi lever i?



skrattttt.

Publicerad 2010-01-07 14:30:58 i Allmänt


Tisdag:
Jag, Carro, Fidde, Johanna J och Nicoll bestämde oss för att dra till Oléo och festa lite. Vi förfestade på Carros lilla rum med tända ljus, dricka och förfest spel, mysigt vare (; Inne på Oléo var det inte mycket folk, men satan vad roligt det var! Köpte drinkar och fick dom speciellt gjorda, ibland är det bra att känna bartendern!

Onsdag:
Världens huvudräk vaknade man med men tog sig upp iafl. Jessika och Jessica kom förbi och jag klippte Jessika. Skitsnyggt blev det (: Drog till donken med Fidde, Johan & Stabel, fy satan vad gott det var. Drog sedan 2 filmer hemma hos Stabel.

Idag ska jag äntligen få min efterlängtade favoriträtt - potatis och dillsås ^^ mums! Sedan ska jag nog klippa Robin och det blir antagligen lite wii också.



Man slutar aldrig förvånas, man slutar aldrig höra skitsnack, man slutar aldrig skratta åt patetiska människor.

jag vill nu.

Publicerad 2010-01-05 02:06:35 i Allmänt


klockan är 01.53 och jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om hur ensam jag känner mig, och hur tråkigt allt är..Men istl så skiter jag i det, jag tänker inte trycka ner mig själv. Jag får inte ut något utav alla dessa nätter då allt smyger på och jag bara vill prata om mina problem med vänner, försöker få sympati för något jag ändå inte kan göra någonting åt. Försöker bli hörd, för det är precis det som jag inte borde bli. För det har gått för långt och någon borde bett mig hålla käften för länge sen! Jag kan sitta och lyssna på låtar som ger minnen, sitta och glo eller vara uppe hela natten i full protest. Men likväl får jag inte ut nått av det. Och det vet jag såväl.

Det är nytt år, det är en omstart.
Detta året får inte likna förra året minsta lilla, för jag tänker inte slösa mer dagar och tid på ovärdiga tankar.
Ingen mer onödig energi.




fyfan vad skönt :)



en tanke.

Publicerad 2010-01-04 01:01:22 i Allmänt


För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma.

Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.

Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan vi och ska vi gå åt varsitt håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.

Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära sig av det.


Jag tog den här texten ur min vän Olivias blogg. http://oliviahagelin.blogspot.com/

Den som skrivit detta har så rätt, så himla rätt.
Och vi är blinda och dumma mot oss själva som inte vill se sanningen i vitögat.

jag önskar jag kunde öppna mina ögon på riktigt och kunna säga stopp.



hanaslöv.

Publicerad 2010-01-03 14:40:39 i Allmänt


Det blev grillning, pulkaåkning och mys i Hanaslöv igårkväll :) Halva Alvesta där och det var riktigt roligt, snön bara sprutade. Drog till Hemköp och köpte godis sedan vidare till Stabel på filmkväll, och när jag var hemma och släckte lampan var klockan 04.30.

Nu ska jag nog snart ut på promenad med Sara & Carro i kylan, kan behövas!




good old days.



1/1-10.

Publicerad 2010-01-02 02:03:28 i Allmänt


Första dagen på ett nytt år
Nytt år med nya möjligheter
Ut med det gamla och in med det nya
Det här året blir det bättre

Ja det finns många sätt att säga att det är nytt år
2010 is here suckers (;









Festen hos Fidde var grym, det var ett perfekt sätt att fira in det nya året.
Mycket skratt, mycker jumpstyle, mycket av allt.
Helt perfekt (:

mitt enda nyårslöfte är att aldrig med ramla 5 min
innan tolv och spilla ut drinken i hela håret och ansiktet (;
go bellan!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela