Isabelle Berg

lips that felt like the inside of a rose.

Publicerad 2010-11-30 21:54:09 i Allmänt


Detta var vad jag fick hem på Gina Tricot´s VIPkväll :) 20 % rabatt på det med!

 

Förbannat trött och ska snart lägga mig med lite Mysteriet på Greveholm, tända ljus och ett kopp varm oboy :) Jag & Jill har nyst och snorat ikapp idag, och små söta röda sår under näsorna har vi lyckats få med. Ack så vackra och fräscha vi är !

 

Ska förmodligen jobba varje dag denna veckan utom söndag, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men pengar blir det ju! Träningen hoppar jag helt denna veckan, är alldeles för matt, sjuk och slö för det. Men körningen tar jag inte paus ifrån och imån har jag bokat dubbel-lektion.

Jag säger god natt och går in till mig, haaa de.

 


but you´ll always be my hero, even tough you´ve lost your mind.

Publicerad 2010-11-29 23:44:20 i Allmänt


hetta, passion, lust.
den förbjudna frukten som inte får röras.
vad skulle hända om någon tog ett steg för långt
om någon gick över gränsen?
för oss är reglerna så otroligt suddiga.

blickar som leker
läppar som suktar
händer som skriker
vem vågar ta risken?
vem vågar chansa?

vem vet hur morgondagen slutar?
hur nästa vecka börjar?

i´m gonna take the risk,
i´m gonna start a fire,
i´m gonna feel,
i´m gonna love.






even angels have there wicked scemes.

Publicerad 2010-11-29 00:51:42 i Allmänt


Shit herregud vilken helg. Jag är mer än trött, mer än sleten och mer än mest osugen på att jobba imån. Är det REDAN måndag igen ?!

I fredags var det jobb som vanligt, sedan beställde jag, mamma & pappa hem kinamat som vi käkade framför soffan. Vid 21 tiden drog jag till Robin en runda och spelade kort osv. Fick lägga mig i vettig tid för att kunna gå upp 7 dagen efter ( kul att behöva gå upp då pga bussar ) och åka in till stan och jobba halv 10. Fick skjuts av EH in så det var skönt iafl :) När klockan passerat 14.00 och sista kunden gått hem satte jag mig ner och drog den största sucken, både jag & Jill var helt jävla slutkörda. Jag har fan aldrig sett så mkt folk på I11 området i hela mitt liv !!

Vi hämtade upp Elin i stan och tog med oss Spice & Rice mat hem, mumma! Sedan chillade vi innan vi fixade oss inför jobbfesten. Det startade på Piazzo Tiatro kl 19.00 med 3 rätters och vin. Sedan intog vi Loft vid 22 tiden innan vi gick in till vårt drinkbord på Grace 23.00. Drinkarna, shottarna och danserna flödade där inne. Jag hade sjukt jävla kul !!! Tack så mycket för det mina kära kompanjoner (:

Åkte nattbussen hem själv och mamma var snäll och gav sig ut i snön för att hämta mig vid busshållsplatsen ( kan ärligt säga att hade hon inte gjort det hade jag lagt mig på marken och somnat på stört ) hade ett jävla problem med byxorna så halv 4 på natten skrek jag på mamma " MAMMAAAA, JAG FÅ INT AV MIG BYXSCHERRRNA " så då fick hon upp igen och hjälpa mig haha!

En grym kväll ger en grym baksmälla! Även lite sköna nattsamtal som man alltid får kolla dagen efter, några söta minnesluckor och lite smått ångest av hur jag skämde ut mig när jag pratade ( läs skrek! ) i tele inatt i väntan på bussen (;


Nu ska jag iafl sova efter fika hos mormor, julskyltning med
Cajsen & pizza och film med Carro & Fidde.
HÖRSCH !


sweet dreams, or a beautiful nightmare ?!

Publicerad 2010-11-24 23:39:20 i Allmänt



Jag kommer drömma mardrömmar, bokfan kommer förfölja mig.

Övningskört, jobbat & tränat idag.
Nu ska jag sova för imorgon klockan 10.00 ska vi på Morfars urn-nersättning.
Jag vill att hans fina gravsten ska bli klar också, så att man har en fin plats att gå till.

Vi saknar dig ♥


wella proffesionals care.

Publicerad 2010-11-23 23:06:07 i Allmänt


Mer träningsvärk.
Äntligen en duschkräm som inte luktar tant.
Och har fått med mig nytt schampo + inpackning från jobbet.


Jag ska sova nu för jag ska vara på vårdcentralen 9.00 och cutta mig på rövaaa, min leverfläck har sett sitt sista ljus kan man säga (: sen är det körlektion, jobb & träning med Jenny.


Rekomenderar starkt!


i offer my life, i offer my love.. for you.

Publicerad 2010-11-22 23:40:34 i Allmänt


Mumma vad gott jag luktar, min duschtvål var slut så fick ta en av mammas och den luktar (förlåt mamma) gammal tant, vet inte hur hon tänkte när hon köpte den?! Gamla tanter använder ju oftast såndär handtvål med pip, såhär luktar denna, otroligt attraktivt (:

Idag har jag som alla andra måndagar jobbat 13-18 och tränat i gymmet. Fast idag bröt jag min kvällsmats-tradition (ett kokt ägg + 2 knäckebröd med ost) och åt det mamma lagat. Fast ska verkligen försöka att bara äta en middag om dagen, men hur lätt är det när man börjar ett och måste käka innan och mamma lagar middag på kvällen?!
Måste lösa den gåtan..

Har fått mig en underbar träningsvärk efter freepower passet igår och mitt pass idag, så jag undviker trappan så mycket jag bara kan.. Undviker att lyfta röven med andra ord.. (;

Imorgon ska jag (om vädret & pappa tillåter) köra in till stan för första gången. Med Mormor & Mamma där bak, jag kan ju räkna med skrik och tjo hela vägen in.. Sedan ska jag övningsköra på skolan, jobba och träna!


Lite saker jag längtar till..
- Ut och äta med jobbet på lördag, det ska slösas alkohol!
- Sätta upp min stjärna i fönstret och få lite julstämning
(har gjort en lista på Spotify, så I´m ready)
- Göra mina naglar långa och fina den 8 Dec tsm med Jill (:
- Tjejernas lillejul
- Grillningen den 23 dec med familjen, tror det är fjärde året i rad nu!
- JULAFTON (:



Min fina lillkille (:


i only put the best in my heart.

Publicerad 2010-11-21 23:24:25 i Allmänt


Helgen är slut och den gick förbannat fort måste jag säga.

Hade en ledig dag i fredags och snön bara vräkte ner. Jag hade städat mitt rum kvällen innan så det var redan klart, så jag började fylla mobilen med ny musik och när det var klart tog jag en långpromenad i snökaoset. Följde sedan med Stabel till gymmet. Kvällen spenderades med EH, Sara & Idol.
Jobbade i lördags från 9.30-14 och det var fullt upp hela dagen. Chillade satan när jag kom hem och började göra iordning mig (alla skulle festa, jag som planerat en vit helg) och drog till Stabel där vi förfestade innan vi åkte in till Oleo. Hade svinkul trots att det var dåligt med folk, men jag har alltid lika kul med alla pojkar & flickor (:

Idag blev jag bjuden på kladdkaka av Svanberg innan vi drog till träningen (jag var helt död efteråt). Sedan körde vi vårt traditionella söndagsmys hos Stabel med film osv, Trollkarlens Lärling var det idag!



Här är mina kläder jag hade igår, jeansleggings med hög midja och kedja och en baddräkt. Ja.. jag är cp och festar i en baddräkt i November månad (vem festar någon annan månad i baddräkt?!). Men denna är min mammas gamla gamla gamla och den är helt rätt just nu! Super-urringad rygg och fram är det sicksack snörning :)

Nu säger jag god natt och sov sött.


take a dirty picture for me.

Publicerad 2010-11-19 14:54:46 i Allmänt



Vår resa mot Oschlooo.


En stolt moster och Embla 2 dagar gammal :)


Angelina, Elin & Jag innan en utgång !



Nu ska jag ut och gå i snön, det är ju trots allt fredag.


a love can dissapear, but memories never will.

Publicerad 2010-11-17 23:44:12 i Allmänt



Fick en flashback ikväll när jag började rota ur våran garderob/alltiallo (som ska bli min walk in closet, hur ballt är inte det?) då jag hittade gamla teckningar. Teckningar jag nog kommer ta med mig hela livet, vart det än för mig. Dom är idag snart 4 år gamla men jag älskar dom lika mycket som då dom ritades.
Jag brukar hitta dom då och då och varje gång sätter jag mig ner, kollar på dom, vänder på den bilden där jag själv är avritad och tänker tillbaka, med ett leende på läpparna.
Dom är ritade med känsla, med kärlek och det som finns på är äkta. Det var äkta.
Teckningarna är för mig kärlek, lycka och saknad, men främst av allt så otroligt mycket minnen.

It was´nt ment to be har jag skrivit så många gånger förut, och likadant kan jag skriva det här. Det är inte meningen, men det var en gång!

Detta är bilder som får mig att komma ihåg tusen saker. Framför allt mycket från 8-9an då jag jag hade "the time of my life" om man kan säga så. Samtidigt som jag saknar den tiden så är jag otroligt glad att ha fått vara med om det. Skulle nog göra vad som för att få tillbaka moped-tiden igen, för fan vad roligt jag hade :)

Det är faktiskt tillåtet att få kolla bak ibland, även om det kan vara tungt när nuet inte känns som det borde.
Med det säger jag god natt, take care.


and you say things like you don´t give a fuck.

Publicerad 2010-11-16 22:29:46 i Allmänt


Rihanna
Complicated
Skin
Californa King Bed

3 grymma låtar från hennes nya album Loud, check it out!


Mina dagar är likadana från måndag-torsdag.
Går upp halv 11, fixar mig för jobbet, käkar, tar 12.18 bussen, jobbar 13-18, tränar 1-2 timmar, övningskör, äter, duschar, sover. Vilket underbart liv.. :) Imån och torsdag är det en "stor" ändring i schemat, ska köra på Ljungkvists vid 11.15 istl.

Börjar tröttna som fan på detta Svensson livet nu, det är dags att bestämma sig för vad man verkligen vill göra. Vad fan väntar jag på liksom?! Jag ska ta mitt körkort, sen har jag chans att göra vad jag vill.. And i´m gonna do it !!

 


you don´t know me, you don´t wear my chains.

Publicerad 2010-11-15 00:08:32 i Allmänt


Mamma & pappa skrämde upp mig imorse när jag kom ner i trappen och fick sätta mig ner pga att jag var så yr och mådde illa. Dom trodde jag fått hjärnskakning sen i fredags, och ett tag trodde jag det med. Men framåt kvällen blev det bra igen och tur var väl det!!
Hade förövrigt jättemysigt i Ryssby, god mat och fint sällskap. Vi samlades alla hemma hos oss efteråt, kollade på Disney film med dom små och mamma kokade gröt till oss alla. Kvalitetstid !

Detta kan man nästan kalla en Vintage bild. Kära kära högstadiet, kära 9:an.


För att inte skriva ett långt tråkigt inlägg kan jag punkta upp lite meningar.
  • people changes, things go wrong, shit happens but life goes on.
    true story as hell.. men jag vet inte om jag pallar förändrade människor längre to be honest..
  • Man kan skämmas så för andra människor att det är inte klokt. Fast jag inte sett det med egna ögon, så skäms jag och vet inte om jag borde skratta eller gråta åt allt?!
  • Klockan är mycket och nu ska jag sova. Ett tips innan jag slaggar..
    Drick inte vin i vinglas, dom är större än vad man tror! (;



 

me and you, just us two.

Publicerad 2010-11-14 03:12:07 i Allmänt


Det blev en hård dag igår kan man ju lugnt säga :)
Vi skulle dra ut till Grace och började förfesten hos Stabel, alla körde rätt hårt med drickat och glasen var stora. Större än vad man tänkte på.. Det hanns med drick-spel, sång och dans innan jag av någon anledning (?) blir knuffad och ramlar och slår i bakhuvudet i något, vägg eller dörr. Det blev helt svart tills någon lyfte upp mig från golvet och det var G som bärde in mig till sängen. Jag tror jag fick en liten blackout/knockout för fattade knappt vad som hände. Så jag fick stanna hemma med min huvudvärk och med lite för mkt dricka i kroppen. Men jag hade folk som roade mig ändå, de byttes vid att ligga och snacka och spela Fifa ;p haha. Jag missade tydligen inget speciellt ute så spelade inte så stor roll, dock hade jag gärna hoppat huvudvärken och bulan!

Hade iafl skitkul på förfesten innan allt :) var tydligen inte ensam om att ramla vilket även Sara hade gjort ^^
Det har varit en otroligt lugn dag idag. Följde med päronen till stan och gick runt som ett spöke, åkte hem och sov till 4 sen handlade jag med Carro och Sara och vi körde girlsnight med mat, film och godis :) Även Lind och EH var med!

Ligger i sängen och kollar min favoritfilm - Ice Age. Ska snart lägga mig för imorgon har Mormor bjudit alla till Ryssbys värdshus för middag, mys! :) Egentligen åker vi inte dit för att fira fars dag, det är Morfars födelsedag..

GLÖM INTE FARS DAG IMORGON!!



been there, done that.

Publicerad 2010-11-11 22:44:10 i Allmänt


Tredje körlektionen gjord, ytterligare en jobbdag och 2 timmars träning. En hyffsat bra dag :) För att avsluta den ännu bättre lagade jag mat, testade något nytt som vanligt.
Kokte ris och gjorde en sås av creme fraish, kinesisk soya, chilisås, champinjoner och skinka. FYSATAN så god såsen blev, succe!

Jag har tagit helg nu, men ska in och köra imån igen, även hitta fars-dag present (vi ska till Ryssbys värdshus på söndag och käka, mormor ska bjuda oss alla) och kanske något kul om man ska ut. Ska försöka hinna träna också.

Nehe, nu är jag nyduschad, trött och redo för sängen.

Haaa de.



En fin bild Carro mixtrat om (:


volume it UP.

Publicerad 2010-11-10 21:57:46 i Allmänt


Beroende framkallande !!!
Ska köpa en mini volume imån på jobbet :)

Förövrigt var det en vanlig jobbdag med massa fikapaus. Köte baguette och philadelphia ost till mig och Jill vi mumsade på. Sedan åkte vi till New Style för att ha Ladies Night där med, vilket inte var lika lyckat som vårat. Men mycket brieost och melon fanns det ju iafl, haha.

Imorgon är det tredje körlektionen, fjärde på fredag. Sedan måste jag hitta en ansiktskräm imån, helst en anti-rynk. Tycker jag börjar se veck överallt (; Well well.. Ska nog lägga mig snart, är fett trött och seg.

HÖRSCH.



 

akkurat nåå.

Publicerad 2010-11-08 23:12:16 i Allmänt


Helt jävla dött på salongen idag. Klippt 2 kunder på 5 timmar, en aning drygt. Men vi köpte frallor och grejer och fikade med :) Åkte sedan dirr till gymmet och hann vara med på Bodybalance, sen körde jag en stund i gymet med så blev nästan 2 timmars träning. Duktig tjej :)

Imorgon är det körlektion (DET SNÖAR ?!) och jag kmr nog dö i halkan. Jävla typiskt.. Sedan är det jobb och efter det ska jag ut och springa. Det är fullt upp i veckorna så helgen kommer tillbaka skitfort, skönt men samtidigt tråkigt för jag hinner inte träffa mina vänner!

Jävligt sugen på tomtegröt, ska nog be mamma köpa det (: perfa till kvällsmat ju!
Nehe nu ska jag nog sätta på en film och sova. Ska upp tidigt imån.

HA DEE !!




Tycker faktiskt jag har en rätt ball pappa,
kolla bara hans schyssta badshorts och muskler.

Bara lite hår som fattas ^^

 


i don´t need a parachute baby, if i got you.

Publicerad 2010-11-07 23:51:01 i Allmänt


Halv 5 lördagsmorgon hämtade tjejerna upp mig och vi började våran 7 timmars bilresa mot Norge och Oslo :) Jag hade bakat muffins vi åt, vi sjöng till Backstreet Boys (läs skrek) och hade det skitkul, alltså gick tiden fort. Vi var framme hos Erica vid 11 tiden och började gå på stan. Vi letade restaurang i en timme typ, men eftersom priserna för en middag är runt 200 norska så valde vi Mc Donalds ^^
Vi gick vidare hem till Erica, Regina & Goran och kollade tv, spelade plump och myste under filtar :) Vi började fixa oss och hade en sjuhelsikes förfest med lite andra Svenska killar. Vi kom dock aldrig in på något uteställe för vi gick ut för sent och en jävla tönt förvillade oss med vilje. Så vi tog taxi hem och stekte korv och började pumpa madrasser (;
OBS: Frida däckade innan klockan slagit midnatt, äntligen har jag lyckats få veteranen på fall !!!

Idag städade vi bort förfesten och drog ut för att käka frukost. Världens godaste baguette och äkta varm choklad med chokladbitar i åt jag :) fick betala närmre 200 svenska kronor, det sved litegrann kan jag erkänna. Vi gick runt i solen och gick förbi en loppmarknad innan vi drog tillbaks för att packa ihop oss.

Det blev en aning drygare resa hem för jag var sjukt bakis (är fortfarande) och Max maten var inte lika god som väntat. Fick en skön huvudvärk och fick sitta med kall vattenflaska och kyla huvudet.
Nu är vi hemma igen i Sverige och vi har haft sjukt kul :) Saknar dig redan Erica gumman ♥

Oslo var en sjukt mysig stad med mycket shopping, fik och byggnader. Men jag kan säga att jag inte trodde det var så mycket "trash" som det var med knarkare i varje hörn, rivna gamla byggnader och lite allmänt smutsigt och sunkigt. Lite besviken på det, sååå jag är inte riktigt lika sugen längre på att ta mitt pick och pack dit (:


Imorgon är det jobbvecka igen och fler körlektioner inbokade. Jag ska även ta tag i träningen på riktigt nu! Ingen skräpmat, inget godis och shit. Jag ska träna gym och ut och springa.. Nu kör vi!!



Tack Erica, min fina fina vän ♥




it´s a sad sad situation.

Publicerad 2010-11-06 00:40:30 i Allmänt


Kom att tänka på en sak efter jag bläddrat på FB och bland bloggar, nya som gamla.
Vi tjejer är så sjukt lättlurade. Speciellt i åldrarna mellan 15-20. En charmig kille kan få oss på fall hur lätt som helst, hur stora knölar dom än visar sig vara så blir man ändå överlycklig för att man har fått bli "charmad" av just den killen. Jag läser många bloggar om tjejer som träffat killar kanske 1 gång och säger sig vara kära, och sorligt nog kan man nog lista ut hur historan slutar. Jag vet hur historian slutar..

And it makes me feel sick.

Nog om det, SAW 3D va fett överskattad. Det var en liten planka som flög mot en annars ingenting, och denna var lätt den grisigaste filmen av dom alla.
Nu ska jag packa och sedan sova (?) om det ens är lönt. Runt 4 tiden blir jag upphämtad och då drar vi till NORGE OCH OSLO !!!! IT`S GONNA BE CRAZY.

HÖRSCH PÅ SÖNDAG (:



this is hardcore.

Publicerad 2010-11-05 10:44:05 i Allmänt


FREDAG.

Övningsköra 12.30-13.10
Klippa Mormor
Klippa Alfons
Trycka in lite träning (?)
Städa.
Bio

Bara att börja med listan (:

saknar sommaren och värmen denna gråa dag.




i don´t tell anyone about the way you hold my hand.

Publicerad 2010-11-04 22:07:19 i Allmänt


Det märks så väl att hösten är här. Såsom väder, såsom människor. Det är ruskigt kallt ute, dagarna är kortare och nätterna längre. Man har fått ta fram vinterjackan, men försöker fortfarande använda den lilla skinnjackan så ofta man bara kan med enorma halsdukar som täcker mer än jackan. Folk har börjat tända värmeljus i fönster och utanför husen för att göra det mysigt. Allt känns faktiskt lite tristare när allt är så mycket kallare, och det märks även på människor. Folk är mer lättretliga och trötta än förr (inklusive mig själv) och humören flaxar upp och ner. Men när det sedan börjar närma sig jul ändras det och istl blir alla mysiga och glada igen, och tur är väl det :)

Imorgon är det fredag och helg igen. Jag är ledig men ska ta mig till stan för min första körlektion (!) och gå en sväng på stan. Lite nervös men ska nog gå bra! Sedan har jag och mina vänner bokat platser på bio till SAW 3D. Lär bli riktigt häftigt, då har man sett alla.



På fredag natt kör vi mot Norge och mot Erica, lääängtar :)


you´ll never stop wonder.

Publicerad 2010-11-04 00:21:51 i Allmänt


Ladies nighten ikväll var lyckad :) många verkade nyfikna på franspermanent och jag gjorde bl.a JJs fina och böjda :) Tack för sällskapet ikväll! Det kom tyvärr inte lika många som vi hade trott, men dom som var där var väldigt nyfikna och öppna för nya ideér. De fick stylingtips, göra behandlingar, smutta på vin, käka vindruvor + kex med ost och roliga goodiebags när dom gick hem!

Nu har jag precis duschat ur mina fula lockar (alla frisörer skulle vara olika stylade ikväll, och ja.. längst hår får alltid vara lockigt) som jag var tvungen att ha ikväll. Trippeltångat och sött, hahaha! Har även målat naglarna ljusrosa och ska bädda rent i sängen, ska bli underbart skönt att lägga sig.


Det är snart en hel månad sen nu..
Din lilla silvriga bil står fortfarande kvar i garaget.
Pappa har ärvt din fina röd/svarta halsduk som jag tyckte du var så stilig i.
Jag har fått hem en Felix ketchup som mormor inte vill ha som du knappt hade rört.
Mormor pratar fortfarande i "vi" term, vilket gör allting ganska svårt att förstå ännu.
En fågel flyger utanför vårat köksfönster varje dag, mamma tror att det är du.
Varje dag tänder vi ljus för dig. Mamma har skrivit ut ett kort på dig & Cajsa som vi plastat in. Bredvid dig står det en vas med vita rosor, nedanför det ligger min text om dig och dina dödsannonser. Framför ditt fotografi har vi satt ett ljus som vi alltid tänder. På så sätt känns det som du är med oss varje dag.

Jag lovade mig själv att jag inte skulle skriva något överkänsligt och gråta framför datorn ännu en gång. Men när jag handlade igår med mamma så stannade hon upp vid Fars Dag korten, hon tog ett i handen och sa:
" Ett sånt här kort kommer jag aldrig mer att få köpa "

vi saknar dig morfar, mer än du anar.




i don´t love you, like i loved you yesterday.

Publicerad 2010-11-02 23:00:32 i Allmänt


Sitter på den stationära datorn, och där krabbar spotify varenda gång så har fått dra igång min lista jag jobbade ihop i 8an-9an. Massa gamla roliga låtar man lyssnade på då och som man glömt bort, man får även upp en massa minnen. Roliga och tråkiga..
Pangdang - Kuddkrig kommer alltid vara en som gör mig glad tex, jag kan hela texten fast den går i 110 men jag stenlyssnade på den i 8an fdör att lära mig den. My Chemical Romance - I Don´t Love You är en låt som ger mig både roliga och tråkiga minnen. Den påminner mig om mitt gamla förhållande, att vi båda gillade detta bandet, spelade en av deras låtar på guitar hero flera gånger om och när det tog slut efter nästan ett år så spelades denna konstant av mig, dränkt i mina tårar. Faktiskt så skrattar jag åt det idag :)

Jag saknar mina syskonbarn nu, inte sett dom på någon vecka. Men känns som jag knappt att träffa någon nu när man jobbar, trots att det bara är deltid så går tiden så jäkla fort. Tråkigt tyvärr.

Imorgon är det Ladies Night på jobbet från 18-21, ska bli kul :) Vi har förberett som bara den för detta så hoppas det kommer mycket folk och inte blir ett fiasko!

Norge på lördag, väääldigt nice.


Tog kort innan jag drog på förkrök i lördags, ooch här ser man min nya hårfärg :)


tainted love.

Publicerad 2010-11-01 23:14:15 i Allmänt


Efter jobbet i fredags råkade jag bli lite mörkbrun igen (: Elin färgade det och vi exprimenterade så gott vi kunde på salongen. Sparade några slingor av den ljusbruna färgen så det syns lite här och var. Blev grymt nöjd!
Vi drog till Lagerlunden med Olivia efteråt och chillade lite, sen var det sleepover med busringningar osv hos O (;

Jobb 9.30-14 på lördagen sedan var det bara att tagga om när man kom hem och börja fixa sig för utgång. Bra förkrök, rolig utgång, och trevlig efterfest/övernattning ^^ Thank you guys.
Bakis och trevlig drog jag & Carro på "Free Power" igår. Ett pass med blandning av affrodans, kampsport och något mer, riktigt grymt pass! MEN FAN vilken träningsvärk jag har. Kan knappt sitta på toasitsen, knappt soffan och att gå upp i trappan är ärligt talat plågsamt. Det känns som jag har feber i hela kroppen, gosh!


Just nuuu sitter jag och kollar Aladdin (ovanligt?!) och åt precis glass och clementin. Sitter och funderar på om jag ska tatuera mig snart. Syrran är sugen så blir kanske att göra det samtidigt igen. Vill antingen ha i nacken, eller på ett finger, eller vid sidan av handen, eller bygga ut mitt hjärta på höften..
Ni hör.. jag tror jag behöver tänka ett tag till (;




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela