Isabelle Berg

vet inte.

Publicerad 2010-08-31 00:38:47 i Allmänt


Jag har kommit ungefär halvvägs i Blondinbellas bok Egoboost, och det är en riktigt bra bok! Mer realistiskt kan det nog inte bli. Hon skriver om Självkänsla, Självförtroende, Kärlek, Vänner, Framgångar/Motgångar, Ångest, Vikt, Utseende osv osv.. Allt sånt där som vi tjejer brottas med dagligen. Hon skriver flera gånger att hon inte kan få någon att älska sig själv eller komma långt i livet pga hennes bok, men hon vill pusha alla till att våga och vilja. Och trots att tjejen inte ens är 20 år fyllda så vet hon verkligen vad hon snackar om ! Jag behövde denna boken, jag behöver verkligen denna boken.

Denna veckan ska det tränas hårdare än vad jag gjort innan.
Måndag - Step/Styrka
Tisdag - Spinning/Core
Onsdag - Bodybalance
Torsdag - Spinning/Core.

Belöningen blir en lördag i Gbg med mina vänner på Liseberg, inte helt fel :)


Vet inte är oftast samma svar som Nej.
Vet inte kan också vara ett sakta men säkert hej-då.
Det vet både jag och du!

Frågan är varför jag inte får post ?!



let´s party.

Publicerad 2010-08-30 00:15:30 i Allmänt


Har haft en toppenhelg med bara en massa fest (:

Först förkrök hos Stabel i fredags innan det blev en tur till Alvestas öltält. Vi rockade på, dansade bugg och kollade varrannan minut om Joppe överlevde den höga volymen och festade så som bara vi kan. I öltältet sen hade jag grymt kul, trots att det var ganska lite folk. Duktigt bakis på lördagen drog jag ner med tjejerna för att kolla Marknaden, och jag såg ut som ett levande lik ungefär. Skrämde mina stackars syskonbarn nästan ^^ Köpte "frukost" och en ny piercing innan vi cyklade hem i ett ösregn! Och jag lovar, jag har aldrig varit blöt ända in till trosorna av regn. Helt stört vad det öste.. Efter några timmars sömn var det dags att ladda om igen, fortfarande duktigt bakis. Jag, Olivia & Sofie hade en grymt kul kväll i stan. Förkrök med bl.a kändisar från dating in the dark, Gbg:are och Växjö bor! Drack sedan alldeles för mycket drinkar ute och fick se det största slagsmålet någonsin innan vi släckte lampan hos Olivia.

Idag blev det bakispizza i Öjaby. Innan dess drog vi en runda på Grand Samarkand där Olivia impulsshoppade som vanligt, jag gick mest runt och försökte att inte se så illamående ut ^^ tror dock inte jag lyckades. Och ikväll blev det självklart onyttigheter och film med mina bästa vänner !! Mitt i detta ingick jag ett vad med Stabel, inget godis, chips, läsk osv. Den som loosar payar 200 riksdaler till den andra. Jag ska vinna (:


en gamma goding, över ett år sen !


Då var det gjort, det som jag för någon vecka sen inte kunde.
Det är borta och när det försvann kändes det som att det tog en liten del ifrån mig. Det blev som ett tomrum hos mig på något höger eller vänster.. Det var verkligen inget jag tänkt noga på, det blev impuls. För helt plötsligt fick jag bara nog, raderade allting som jag behövde ha bort. Och ja, det är väl lika bra det antar jag.

en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad
en är din.


Over and out.





ärligt.

Publicerad 2010-08-27 01:13:50 i Allmänt


Sitter i valet och kvalet mellan att trycka på "Ta bort blogg", göra en ny som kommer vara hemlig och personlig eller ha kvar denna och skriva som jag brukar. För på nått sätt måste jag nog avreagera mig någonstans. Jag borde inte bry mig om vad folk tycker om det jag skriver, jag skriver inte för att någon annan ska kommentera, utan jag gör det för mig själv. Jag hade inte brytt mig om jag inte hade en enda läsare, det är inte mitt mål med att jag skriver. Men läsare, det vet jag att jag har..


Jag borde verkligen lägga mig nu, ska med Carro & EH in till stan tidigt imån. Men istl sitter jag här, sämst som jag är på att gå och lägga mig. Då är det rätt skönt att skriva en rad eller två. Men det som jag skulle vilja skriva kommer jag inte göra. Jag säger bara som så att det finns en morgondag, även om natten kan vara tuff.




over and out.

Publicerad 2010-08-26 13:44:35 i Allmänt


antingen måste jag sluta skriva en massa skit här
eller så tar jag bort bloggen



önskar allt kunde vara som då.



vampire sucks.

Publicerad 2010-08-25 16:45:44 i Allmänt




Nu måste jag rusa och fixa mig om jag ska hinna vara i stan tills halv 7
Som sagt, käk & bio ikväll med tjejerna :)



gu så snäll jag är !

Publicerad 2010-08-25 13:14:58 i Allmänt




Slingade syrrans hår i lördags och det tog sin lilla stund med över 50 foliepaket. Hon satt och sov mestadels av tiden så när det var dags att tvätta ur färgen var hon inte riktigt vaken ännu ^^

Hon skrämde livet ur Cajsa när hon såg helt lealös ut och som en alien i huvudet.



oj så intressant.

Publicerad 2010-08-24 23:48:29 i Allmänt


Dagens aktiviteter: Umgåtts med EH & Carro, kollat Det Okända och snackat skit.
Dagens träning: Spinning & Core.
Dagens bästa:
Fångarna på fortet med god kvällsmat och tända ljus.
Dagens sämsta: Jag är fortfarande riktigt bitter & förbannad om kvällarna.


MEEEEN
imån ska jag upp och klippa vid 11, sen vid 15 tiden igen och efter det ska jag in till stan. Ska käka och kolla på bio med mina frisörer :) blir mysigt !!





livet leker.

Publicerad 2010-08-23 00:36:30 i Allmänt


Grym helg har det varit verkligen !! Hade sjukt kul i fredags på bonnefesten i öltältet och igår var en perfekt utgång med sköna männsikor !

Började med förkrök hos Olivia med Erica, Elin, Ellinor och Sofie. Sedan fick vi besök av Kalle och Rasmus en stund också. Planen var att dra till Lagerlunden men där var det 50+ are och helt dött, så vi drog vidare till Sports som jag annars inte brukar gilla. Var nästan fullt där. Träffade Axel och en massa vänner, härjade med tjejerna, köpte en helt onödig drink som absolut inte skulle behövts, blev utskämd av Olivia as usual, fick prata kärleksproblem med en random tjej på toan som var ledsen och hade både roliga och allvarliga diskussioner med Aran & Hedman.

Det blev efterfest hos Olivia med dom 2 sistnämnda också. Vi kokade korv, försökte sova 4 i en 120 säng, skrattade så vi grät åt Hedman medans Aran letade madrass i hela lägenheten, myste och hade det för bra helt enkelt ! Tack killar (: Snälla som vi var cyklade jag & Olivia och väckte Aran och hans roomie idag med.


Ikväll har jag chillat med Olivia & Sofie, hyrde film och lite så. Sen blev det en söndags Mcflurry med Stabbe & Fidde med.



The knife is in your hands
Is that a smile on your face?
It's so clear to me



.. som en riktig man

Publicerad 2010-08-21 15:14:34 i Allmänt


`finns det inte nån som kan som en riktig man, dricka öl och åka hoj´ jävlar vilket ös det blev i öltältet i Moheda igår när livebandet spelade den låten, jag dansade som en tok och sjöng tills jag blev hes. Bonnafest på hög nivå !

Det var en trevlig kväll med förfest hos Hilda. Det grillades, vi åt kladdkaka, drack och lekte "jag har aldrig". Traskade vidare ner mot öltältet och jag & EH kom på efterkälken och gick fel. Hur lyckas man gå fel i Moheda?! Vi fick faktiskt fråga efter vägen för att komma rätt. Sedan dansade vi natten lång till gamla godingar och träffade mycket folk. Jag la mig nöjd efter en bra kväll, men jävligt besviken på annat.

Idag har jag inte orkat någonting, sitter fortfarande i morgonrock och har inte så mycket som tänkt på att orka bry mig att klä på mig. whatever känns det lite som.. Har kollat på en disney film och käkat chips. Död åt denna dagen, död åt allting känner jag.





solstrålen.

Publicerad 2010-08-18 15:03:45 i Allmänt




Ikväll kör jag, Ollan, Elin & Erica på lite käk, mys & dricka på någon krog.
It´s gonna be great (:



bling bling blong.

Publicerad 2010-08-18 14:49:13 i Allmänt








1. Min klocka jag fick i födelsedagspresent.
2. Mina nya "boyfriend" jeans från Ginatricot.
3. Två nya ringar. Döskalle från Lindex och den andra från Ginatricot.



pengarna rullar.

Publicerad 2010-08-17 23:04:20 i Allmänt


Hade fått ett sms av EH när jag vaknade idag som undrade om jag var sugen på stan, och när jag vaknat till tidigare på morgonen och hörde att det regnade tänkte jag faktiskt att det skulle vara en bra dag att slösa lite pengar på. Så vi drog in och gjorde precis det.. slösade en massa pengar! Innan vi drog hem sa EH - Varför köper jag alltid så jävla mycket när jag är i stan med dig, är ju aldrig så med någon annan?! Och det är ju en bra fråga ^^ för jag själv shoppar mkt med vem som, haha.

Köpte ett par nya jeans som jag inte gjort på år & dar. Ett bar "boyfriend" jeans som är lösa i modellen och riktigt snygga! 500 kr på GinaTricot, bra kap! Köpte även en randig oversize kofta på H&M och en svart döskalle ring på Lindex.

Arbetsförmedlingen tvingar mig att komma på ett möte 09.00 imån, så glad över detta. Sen funderar jag faktiskt på att träna efteråt. Kan ju likaväl passa på när jag är på hugget.



Koftan jag köpte och den svarta ringen är något liknande den jag fick med mig hem.

HÖRSCH'



mer uppmärksamhet till talanger.

Publicerad 2010-08-17 00:49:41 i Allmänt


Jag önskar också jag kunde skriva sådär riktigt grymt bra. Att få ihop orden så snyggt att folk skulle rysa när dom läser det. Jag beundrar verkligen folk som kan skriva fina texter och dikter om livet och känslor och verkligen nå ut till människor. Jag älskar läsa texter som man kan känna igen sig i, en mening eller kanske bara en överskrift som stämmer så jävla bra in att du nästan tappar andan, och man önskar att man var så duktig själv på att uttrycka sig på ett snyggt sätt. En grym text om livserfarenheter och en grym bild till det är ett riktigt bra blogginlägg! Det finns många här i bloggvärlden som borde få större uppmärksamhet för att dom kan det dom gör. Och det dom gör är grymt !!


Och med det vill jag väl bara säga att jag skulle vilja uttrycka mig bättre, men finner inte orden. Men en dag kanske t.o.m jag kan skriva sådär mystiskt och rörande att jag kanske själv ryser till.. Vem vet ?!

Dagen har bestått av långpromenad med Carro & EH, tagit spruta inför Tunisien, käkat och sagt hejdå till tågluffarna Lunkan & Jonna och till sist varit i stan med EH och hämtat hennes syrra. Nu är det god natt.



-

Publicerad 2010-08-16 00:38:38 i Allmänt


i don't wanna wake up lonely
i can't stand another night, alone in my bed
missing, hoping







akropolis.

Publicerad 2010-08-15 00:57:41 i Allmänt


Började dagen med att vakna och höra att Cajsa var här, alltid lika mysigt. Efter middagen skulle päronen handla så gick med dom en bit och sedan tog jag en långpromenad med musik i öronen i hettan. Var som en svettig julgris när jag var hemma. Hatar som sagt denna jävla kvara värmen, ge oss riktig skön värme och strålande solsken :) jag vill ha fler dagar på stranden innan hösten kommer !

Käkade på Akropolis ikväll med mina fina vänner och firade att jag blivit äldre. Snåla smålänningar som vi är körde vissa av oss drive-in på Donken och köpte glass & milkshake till efterrätt. Inget konstigt alls (;
Nu ska jag lägga mig och se klart Batman forever som är på tv. Har stått i en halvtimme nyss typ och försökt pilla med tandtråd i munnen, har så sjukt ont när jag tuggar. Får nog bli tandläkaren om det inte blir bättre snart. Iiiiiifall någon undrade då alltså ?!

Förövrigt är det nu 26 dagar till TUNISIEN!! och på måndag ska vi ta någon spruta inför resan.
God natt och sov gott, hälsningar Isabelle Anna Berg.



youmakemesmile.



fredagen den 13.

Publicerad 2010-08-14 02:00:57 i Allmänt


Då var det ett år tills nästa födelsedag, 20 fyller man då och jag ska köra mer temat all in den kvällen! Ett besök på systembolaget, en grym förfest med vännerna och en rejäl utgång/fest natten lång. Bara att längta :)

Följde med Syrran & Erik till stan idag så jag kunde ändra strlk på min klocka, så nu sitter den perfekt. Är en Jet Set klocka som sagt, vit med gulddetaljer. Känner mig otroligt schteekig !!
När jag kom hem stod en peugeut parkerad utanför huset och EH överraskade mig med Kladdkaka, hallon/blåbär och grädde. Tack så jättemycket för fikat ♥ Åt mat ute med mamma, pappa och deras vänner ikväll. Sedan har jag sett på en buskis med Carro. En helt okej födelsedag ändå.

Imån ska vi ut och äta på Akropolis några stycken för att fira mig litegrann, har faktiskt aldrig ätit där (!) så ska bli kul att testa grekisk mat. Kanske blir det en drink eller två också ?!



Ett ultimatum. När vet man att det är dags att ställa ett sådant. Och när är man redo att våga. Jag hoppas jag kommer slippa behöva göra det, jag hoppas verkligen verkligen det !!



Jag & Nicoll klädde ut oss till systrarna Graaf och sjöng och dansade på hennes kalas inför de andra barnen. Kan inte varit mer än 10 år eller nått, sådant här snusk borde vara förbjudet (;



shalallaaala hon är 19 år idag..

Publicerad 2010-08-13 11:57:53 i Allmänt




Halv 9 sjöng mor & far för mig och kom med frukost på sängen. En leverpastejsmacka, oboy och pannacotta sen igår ( Syrran hade en överaskning till mig igår på kalaset, vilket var att hon gjort pannacotta som jag älskar :)
tack Emma! )

Fick också en parfym av syskonen igår, Diesel fuel for life som jag haft innan! :) Och 500 kr av av mormor & morfar. Imorse fick jag en vit/guld Jet Set klocka av päronen och 500 kr av farmor & farfar. Så jag är nöjd. Frågan är bara vad jag ska göra idag, alla jobbar och är upptagna, lite tråkigt.



affro.

Publicerad 2010-08-11 17:29:25 i Allmänt


Jahapp jahapp, då var det onsdag igen.. eller nått :)

Var på Inception i måndags, och den var riktigt bra! Rekomenderar den till alla, det var verkligen en film man ska se på bio! Igår så åkte jag ut på sjön med Martin, Jenny & Stabel. Fiskade och hade det trevlig. Drog sedan och tränade och efter det var det grillning uppe hos Martin & Jenny. Riktigt trevligt !

Idag mötte jag upp Niclas & Erica i stan, Karlstad har kommit till Växjö så vi träffades för att käka och umgås. Tog 100 år att hitta något alla ville äta och där det inte bara är kina/thaimat, det är fan det enda Växjö har nästan. Jävligt dåligt ! Får se om vi kanske ses ikväll igen, beror på om dom ska spela vollyboll eller dra ut :) Riktigt kul att snacka Ayia Napa & Karlstads minne iafl !


Nu är det dags att träna, ska shaka rumpan på affro.



i can´t help myself.

Publicerad 2010-08-10 01:43:51 i Allmänt



If I would tell you
how much you mean to me
I think you wouldn't understand it
so I wait, I wait
until this day comes
when you will understand me

finaste låten någonsin.





karl-oskar, check.

Publicerad 2010-08-09 03:05:59 i Allmänt


Då var den såkallade efterlängtade helgen slut. Känns som att man hade mer förväntningar än vad man borde, och att man är för gammal och för ung beroende på vart man är. Men överlag har jag haft kul!
Träffat mycket folk, druckit en massa äckligt vin, träffat nya konstiga människor, blivit spådd, varit på grymma förfester, ätit alldeles för mycket nattamat, skrattat som fan, blivit jävligt hes, fått nog av allt och slösat en hel del pengar! Låter verkligen som Karl-Oskar ja!

As allways blev det söndagspizza och iskall coca cola. Följde sedan med Fidde & Stabel och glodde på 3 filmer. Fast att det var fängelse/slagsmål handling så gillade jag dom! Stabel roade sig med att sitta inne på min fb och leka lite med.



En bild från Crillans förfest i fredags (:

Dags att lägga sig.. och nu känns faktiskt allting helt OK !



senilsnöre & The Ark.

Publicerad 2010-08-05 19:27:07 i Allmänt




Stan tsm med EH idag. Köpte mig två senilsnöre på BIKBOK, ett guld & ett silver (kolla bild), en slappetröja på H&M, foundation och leggings på VILA. Sedan åt vi på Hong kong och myste :)

Snart ska vi in och kolla The Ark i Växjö, är tydligen 3 andra band som spelar med, får se vilka det är.

HÖÖRSCH !!



god morgon.

Publicerad 2010-08-04 12:32:34 i Allmänt


Att jag alltid ska vakna så jävla sent, halva dagen har ju gått ^^ iofs har jag inget bättre för mig men jag vänder på dygnet som fan. Somnade nog inte förens 3 inatt iafl trots min jävla huvudvärk, hatar detta vädret som är så kvavt och varmt som gör att huvudet blir helt wierd. SOL NU TACK!!

Så fort jag stänger ögonen och ska somna så kommer allt tillbaka, det är precis som jag är tillbaka på ett ställe och allting som hände spelas upp i huvudet. Varenda ord, rörelse, lukt.. allt. Det känns så jävla bra, tills man öppnar ögonen och kommer tillbaka till verkligheten igen!

I guess i miss you, a lot !



sex and the city 2.

Publicerad 2010-08-03 01:59:12 i Allmänt


Äntligen har jag fått se filmen alla snackat om, och ja den var bra ! Snygga kläder, mycket lyx och drinkar, thats life huh?! Men.. 1:an var helt klart bättre !

Det har varit två jävla pissdagar rent ut sagt. Igår vaknade jag på helt fel sida, kanske hade jag mina anledningar, kanske inte.. något tyngde mig iafl och jag var inte mitt vanliga tjatiga, glada, knäppa jag. Men det är tillåtet att ha sådana dagar (speciellt på söndagar). Men då är det tur man har vänner som inte ser ner på en för det, utan föreslår pizza och mys. Så kvällen slutade rätt bra iafl.. eller egentligen inte.

Därför somnade jag imorse vid 5-6 tiden när jag legat och grunnat i 3-4 timmar och sett samma säsong av full frys 2 gånger. Vaknade med samma härliga humör (!) idag och inte blev det bättre av att arbetsförmedligen lika väl skulle kunna lägga ner, för vad fan tog jag mig dit för?! Inte försöker dom hjälpa till iafl, och att humöret gick ut över familjen var inte heller uppskattat. Så denna dagen var förbannat bra den med !

Hoppas tisdagen har nått bättre att ge mig och lite mer glada miner kanske. Men just nu känns allt bara så jävla tråkigt, för nu har jag ingenting att se fram emot i sommar längre som jag hade innan.. och det känns förjävligt rent ut sagt !!



do you still feel the way i do?




terassen, marknad & födelsedagsfirande.

Publicerad 2010-08-01 15:00:43 i Allmänt


Fredag: Vi körde på en hejjdundrande utgång med förfest hemma hos mig med mina vänner och brorsan och hans vänner, riktigt trevligt tycker jag! Körde gamla godingar med flickorna innan vi drog såsom "Om Du Bara Ville", "La tortura", och lite Barbados såklart. GRYMT ös på Terassen, och vi fick ju gå före hela kön, snacka om flyt! Dansade loss till skitbra musik, fick fötterna söndertrampade, hamnade i luften på Eriks axel och avslutade kvällen på Donken där jag tog slut på de sista pengarna på min studentpresent - 450 kr presentkort ^^ TACK FÖR EN AWESOME KVÄLL!

Lördag: Gick upp i ottan och åkte med päronen och deras vänner till Virserums marknad, köpte ytterligare en väska därifrån som jag gjort flera år i rad nu, godis och lite sånt. Pappa hade sightseen innan vi åkte hem och visade vart han vuxit upp (som han gjort 100 gånger innan, menmen) Stannade och käkade glass i Åseda innan vi drog hem med. Väl hemma var det bara att fixa till sig och cykla till Fidde som fyllde 19 år igår, GRATTIS! Där blev det mat, dricka, "jag har aldrig", musik och många skratt. Cyklade hem i kylan vid 01.00 ungefär och höll på att frysa ihjäl.



Idag är en tråkig, seg, bitter söndag som det alltid är sista dagen i veckan. Så soffan och jag kommer umgås mycket idag!




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela