Isabelle Berg

thanks for making me, a fighter.

Publicerad 2011-03-30 00:39:15 i Allmänt


Äntligen tränat som jag inte gjort på 1½ vecka, men tog mig tid och gick dit i em och körde lite rygg & mage, även 20 min på bandet. Har sedan varit i Emils lägenhet hela kvällen och diskat allt porslin, monterat ihop stolar & bord, gjort det fint och mysigt. Skulle lätt kunna bo där, hur fint som helst! (: speciellt köket med svart/grått kakel och fina köksmöbler, lite avundsjuk är jag allt!

Nu äre sova som gäller, ska upp tidigt imån. Och imån är det onsdag, vilket betyder snart fredag, och snart fredag betyder väldigt bra!! känner mig som en tönt hihi.



after all you put me through, you'd think i despise you.
but in the end, i wanna thank you.
cause you made me that much stronger.



i'm on the right track baby.

Publicerad 2011-03-29 12:31:33 i Allmänt


Vilken grym helg jag hade, i fredags blev det livliga diskussioner om bröst, don't ask me why. Men jag var på hugget och sa emot allt Fidde hade att säga! Till slut fick jag ur mig..
- Har du hört talas om tyngdkraften pucko? Du vet när allting faller neråt, det är exakt likadant för tjejer med stora bröst. Han blev aningen chockad men började tjabba tillbaka igen. EH satt i ett hörn och gapskrattade ;p

Jobbade 10-14 med Elin i lördags.
Jag hade med mig en godispåse eftersom vi typ hade nada att göra när vi kom. Vi åt första halvtimmen, sen hade vi fullt upp hela dagen. Åkte med JJ & C hem och köpte med mig mat från Spice N Rice. Färgade Carros hår och sen var det dags att göra sig redo för utgång. Förfest hos Björn med trevligt folk! Stod och köade till Oleo i evigheter, tappade bort både C & JJ men vi fann varandra tillslut. En grym utgång!

Längtar faktiskt lite till fredag då vi ska fira Hilda (: lär bli en grym kväll!
Nu ska jag ut och köra och öva sånt där tråkigt, men nödvändigt.



tecken.

Publicerad 2011-03-29 00:18:55 i Allmänt


Jag läste Gynnings blogg för någon vecka sen där det stod att hon tittat på en lägenhet. I fönstret satt det en fjäril av nått slag & hon förstod direkt att det var ett tecken på att det var där hon skulle bo. Hon älskar fjärilar! Nu ska ju inte jag köpa en lägenhet, men igår när jag skulle lägga mig och ta ansiktskräm så såg jag i sista sekund att det jag tagit på fingret format sig till ett hjärta. Kom direkt att tänka på vad hon skrev och var tvungen att fota. På ett sätt stämmer detta tecknet och på ett sätt inte. Men det passar in!

 

It's about me, and me only.

 


 

bon bon.

Publicerad 2011-03-25 20:54:17 i Allmänt




Nu drar jag och EH och köper godis och drar in till Fidde för BB & film. Bra fredag!
Till er som ska ut och dansa ger jag ett tips till förfesten!



full of life!

Publicerad 2011-03-24 23:59:46 i Allmänt


Det var längesen jag la mig och kände mig väldigt nöjd. Nöjd med allt & otroligt glad inombords! Det kommer jag garanterat göra ikväll!

Nu ska jag sova så jag kmr upp tidigt imån. Ska köra 8.50 sen drar jag till Fidde för lite frulle innan jag går till Olivia vid 12 och färgar håret (: blir toppen!

(hämtade jackan & bikinin idag, och dom satt som smäck)

GOD NATT SUNSHINES!



flashback.

Publicerad 2011-03-24 11:54:22 i Allmänt


Solen skiner och jag dunkar "gammal" musik. Just nu spelas Day N Night med Kid Cudi och det får mig att tänka på sommaren för 2 år sen. Alla fester i Stabels gamla lägenhet, hur vi nästan konstant var där, drack vin på balkongen och satt uppe tills natten blev dag.
Fan vilken rolig sommar, hade så sjukt roligt!
Det gör mig på väldigt bra humör idag. Sol & musik, that´s life!

 


+

Publicerad 2011-03-23 23:51:13 i Allmänt



So maybe I'm a masochist,
I try to run but I don't wanna ever leave.
'Til the walls are goin' up,
In smoke with all our memories.

 

I am doing more then fine.


in this tug of war you´ll always win, even when i´m right.

Publicerad 2011-03-23 23:38:28 i Allmänt


Denna dagen har varit otroligt lång känns det som, hunnit med mer än jag brukar.
Började dagen med ett velande om jag skulle till stan eller inte, sängen var ju störtskön imorse. Men tog mig upp och drog på mig solglasögonen & åkte till Grand Samarkand med JJ. Nu är jag så gott som pank, typ.. Jag som inte skulle shoppa hittade verkligen grejer jag velat ha länge och behövde. Åkte till Alvesta och JJ hämtade ett paket på ICA medans jag köpte Rinkdans biljett. Vi åkte till mig och jag övade läggning som gick skit. Fönade sedan vågor på Emil som gick skitbra & klippte.
Jag var snäll och bjöd hem Stabel på kvällsmackor & ägg. Carro kom också och självklart kollade vi på Sveriges bästa underhållnin; Big Brother!




En boyfriend-kavaj & slappebyxor köptes bl.a på H&M. Inne på Ginatricot köpte jag en långkofta (ända ner till fötterna) som var svart och transparant. Sedan har jag även förlorat min Converse-oskuld idag och fick med mig ett bar ljusbrun/beiga hem.

God natt från en fattig Isabelle.


it´s more nice to be important.

Publicerad 2011-03-22 23:41:34 i Allmänt


På dessa två dagar har jag redan hunnit vara i stan två gånger,
och jag ska dit imorgon också.


Igår kom jag på vid 12 att jag hade körlektion vid 14.00, så det blev stressfrukost och bara att gå till bussen. Åkte hem och bakade cornflaekskakor & blåbärsmuffins med C, sedan kom S & det var BB dags med fika. Idag har det varit helt underbart väder! Åt frukost och tog en dusch, drog bort sängkläderna och bäddade in nya. Sen kom Emma & Cajsa och vi gick för att möta mamma när hon slutade jobba. Fick åka in till stan i em också för att köpa perm-spolar & de sista grejerna till gesällen, nu har jag äntligen ALLT! Hängde hos EH på Vero Moda i en timme tills Grimslövsbussen gick, vi var bjudna på kvällsmat hos syrran (:

Imorgon ska jag följa med JJ till stan och glo i lite affärer, ska dock hålla i pengarna för har nätshoppat lite väl mycket. Sedan blir det att öva långhårsuppsättning, klippa & öva vågor. Har knappt tid eller lust att träna just nu. Har inte lust för jag känner att jag borde göra annat och därför tar jag mig inte tid. Ond cirkel kan man kalla det!



- Varför ska ångesten komma krypande när man inte gjort fel, utan när man för en gångs skull handlat rätt. Sanningen är hård för alla, för dig, och för mig. Jag antar att den hanteras olika, men jag vet att den är lätt att blunda för.
Jag tänker inte ångra att jag för en gångs skull var ärlig.. mot dig och mig.

"jag kan inte släppa känslan av oro
för jag räcker ju aldrig till"


what a feeling.

Publicerad 2011-03-20 23:19:00 i Allmänt



GRYM stavar jag denna helgen!


Haft så himla roligt och varit så himla glad, tack mina fina vänner som ger mig så mycket skratt och lycka ♥

Fredagen var lugn och jag lagade mat som jag bjöd Carro & Sara på. Vi fick även besök en stund av Gemlakillarna, så vi snackade, kollade youtube klipp & på BB. Sedan var det sovdags för oss flesta som skulle upp tidigt. Jag jobbade 9.30-14 igår och sedan var jag på Samarkand med EH. Köpte linnet & armbandet på bilden bredvid (:

Det var bara hem, käka & göra sig redo för fest i stan. Jag drog med mig Sara till Angelina & Sebbe där det var förfest med alla frisörtjejer. Vi sjöng Barbados låtar, dansade och hade så jävla kul! Vi bestämde oss sent för att det var köttgrottan som gällde för kvällen så vi drog dit och skakade vad Gud gett oss. Tiden bara flög förbi, men har man kul, så har man (; ( rätt sällskap hjälper också )

Ikväll blev det tacos & BB med C & S. Grymgrymgrym helg !!


trevlig fredag everybody.

Publicerad 2011-03-18 16:43:42 i Allmänt


Jag fick hem lip plumpet från StylebyTyra idag och det funkar faktiskt! Stack som fan i läpparna men större blev dom (: och väldigt fin färg.
Rekomenderas starkt till dom som vill få lite extra plut.

Nu har jag varit och handlat på ICA med Sara. Vi tog en promenad sen handlade jag innan vi gick hemåt. Köpte mat tills ikväll då mamma & pappa är på Öland.
Det blir sallad med fetaost, stekt kött, klyftpotatis & vitlökssås. Till efterrätt blir det morötter, chips & dipp (; fytusan vad gott!!


Ikväll blir det nog lugnt med lite tv/film och vänner, precis som det ska va (:


H&M.

Publicerad 2011-03-18 12:11:30 i Allmänt



Jag har blivit lite av en expert på att sitta och klicka hem grejer. Denna gången blev det en skitsnygg bikini & en vårjacka på rea för bara 199 kr. Hoppas verkligen bikinin sitter snyggt för letade efter en liknande förra året.

Fredag idag och jag har börjat dagen med Buffy & frulle. Sedan ska jag klippa och så får vi se vad dagen har att erbjuda. Imorgon blir det jobb så blir lugnt ikväll iafl.




so bittersweet.

Publicerad 2011-03-17 23:47:10 i Allmänt


För det första så fattar jag inte varför jag inte går på affro-passen oftare?! det är ju svinkul!! Jag älskar att dansa & rörelserna är överdrivna och roliga. Jag tror inte jag varit så röd i ansiktet på länge som jag var när jag åkte hem från ATC idag.

För det andra.. Vafan är det med klimatet?! Det var ju vår nyss, och nu är det 1 dm snö ute. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Men för er som gillar skidor, snowboard och snöbollskrig så varsågoda, era tråkiga jävlar! ( ta det med en nypa salt men jag hatar snö )

För det tredje så har jag de senaste dagarna hittat grymma mode-bloggar och jag skäms när jag tänker på vad jag har i min egna garderob. Ska det vara så fruktansvärt svårt att se så coolt skönt avslappnad ut i stilen som dom gör?! Dom har grym stil som hade varit hur lätt som helst att kopiera om man hade bättre tänk när man shoppade. Det är ju liksom grejer från H&M, Bikbok & Nelly. Stort plus till alla snygga bloggare som gör mig så fruktansvärt sur med sina snygga outfits.

Jag känner att jag hamnat i en svacka med mig själv. Det blir nästan alltid så när våren börjar komma och man vill köpa tusen miljoner nya saker. Massa vårkläder, fina smycken, en fin vårjacka, skor & färga håret i en mustig brun färg. Jag har inte gjort någonting av det där därför känner jag mig grå & ser ingen mening med att göra mig iordning när jag ändå blir.. grå. Bitterkärring får man faktiskt vara ibland men så småningom hittar jag väl gnistan att se fräsch ut igen (:




Såhär känner jag mig..
HAHAHA gud vad söt Kissie är egentligen! Puss på henne.




tonight i´m fuckin you.

Publicerad 2011-03-16 23:20:56 i Allmänt


I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind

My heart is refusing me



vårsol & svinkallt.

Publicerad 2011-03-16 22:39:52 i Allmänt



Underbart väder men fyfan så kallt det är. Tog skinnjackan med foder i men det var otroligt dumt gjort, frös ihjäl! Jag som trodde jag kunde hänga in vinterjackan för gott. Har varit i stan och hämtar läggningsspolar, dom hade inte perm-spolarna jag behövde, men på tisdag kommer frisörbussen till salongen så då ska jag köpa allt det sista jag behöver till gesällen.

Har även övat min långhårsuppsättning på EH ikväll och det gick hyffsat. Dock var nätet jag köpt för stort och förjävla
fult så måste ha nytt.

Idag fick jag väja undan för ambulanser på världens smalaste väg så jag höll på att köra in i en massa koner ;p mamma höll på att kissa ner sig och skrika halsen av sig, haha!

Snart är BB slut och då är det sovdags. PUSS










lipbalm volume booster.

Publicerad 2011-03-15 12:10:38 i Allmänt




Detta lip plumper hittade jag på Tyras blogg & hennes egna smyckeskollektions sida. På hennes blogg finns det före efter bilder med folk som använt det och det verkar grymt bra. På bara några minuter ska läpparna bli större och fylligare! Har testat såna här innan men dom hjälper inte ett skit. Så hoppas verkligen detta är så bra som det ser ut på bilderna.
Detta klickade jag hem för bara 49 :-


back on track.

Publicerad 2011-03-14 22:33:02 i Allmänt


Fan va skönt att få komma ner till gymmet igen. Trots att det inte gick speciellt super så var det ändå skönt att få svettas lite ! Men om några dagar så är man back och track igen, då ska jag springa på bandet som satan.

Nu tittar jag på BB och äter lite kräm m. mjölk, gott som tusan. Ska nog lägga mig i hyffsad tid ikväll så jag hinner med allt imån. Ska in till stan och låna hem perm-spolar & lägg-spolar så jag kan öva öva öva! Efter det ska jag gå en promenad med Jenny & på kvällen är det Bodybalance (:



Btw.. 18 April börjar jag jobba igen.
Och på fredag-lördag har jag FF, fytusan vad tufft !





mellis.

Publicerad 2011-03-14 15:50:02 i Allmänt



Än sålänge idag har jag hunnit med att klippa, gått en långpromenad & pluggat teori.
Innan promenaden åt jag fil, müsli & kiwi till mellanmål, supergott !
Snart är det dillkött, min favoritmat och efter det så ska jag träna i gymmet med Jenny.



i guess i love the way it burns.

Publicerad 2011-03-13 23:18:09 i Allmänt


Urartning är allt jag kan säga, grymt rolig kväll hade jag igår !!
Först och främst hade vi nästintill karaoke på Fiddes inflyttningsfest. Vi spelade gamla Svenska klassiker, lite pokemon, lite bumbibjörnar och skrek halsen av oss!
Underbar stämning och allas humör var på topp!
Jag & C bestämde oss för att vingla vidare till Oleo. Det var där allt urartade. Vi dansade det fulaste vi kunde, hoppade runt på dansgolvet som två idioter, körde Markoolio-moves & skrattade åt oss själva så vi nästan låg dubbelvikta. Trots detta var det ändå folk som faktiskt ville dansa med oss?! Är Växjöbor så desperata att dom t.o.m vill ha 2 helt störda tjejer som gör bort sig för hela Oléo? Tydligen är det så! Tackar iafl Fidde för festen & C för en riktigt riktigt rolig utgång, bästa på länge ♥

Idag har vi kalasat för Cajsa, hon däckade innan tårtan kom fram. Men mer tårta till oss som man säger, ehe ehe.. Imorgon ska jag återgå till att vara nyttig igen. Jag vågar inte ens räkna ut hur många gånger jag köpt skräpmat under dessa 2 veckor, inte heller hur mycket läsk och chips jag käkat. Imån ska jag till gymmet och imån ska jag börja med mina nyttigare matvanor. Ska bli väldigt skönt!

 


black swan.

Publicerad 2011-03-12 01:36:27 i Allmänt


GRYM film säger jag!
Jag kan verkligen förstå att den vunnit Oscar för den är riktigt riktigt bra! En psykande thriller som får en själv att bli lite schizofren nästan. Den är djup och riktigt bra gjord!
Rekomenderar verkligen den till alla,
trots att folk tror det är en balett film så borde vem som se den.


 


music - melodifestivalen.

Publicerad 2011-03-10 21:58:53 i Allmänt


Jag har faktiskt suttit och lyssnat på melodifestivallåtarna så man har lite koll vilka som är i final på lördag. När jag var liten var denna föreställningen så himla stooor, hela familjen satt bänkad framför tv:n varenda lördag, för att inte tala om Eurovision. Slutade alltid med att jag däckade på golvet, men självklart skulle jag vara uppe ändå & se vem som vann! Jag älskar melodifestivalen, tyvärr går det bara utför nu!
Ut med Christer Björkman och in med något nytt!!

Hur som helst så finns det några låtar jag verkligen diggar. Först och främst Loreen - My Heart Is Refusing me, gillar verkligen den låten. Fast att den är ganska konstig, inte passar i tävlingen så tycker jag om den som fan!! Spela den riktigt högt and you´ll understand what i mean!

Love Generation - Dance Alone tycker jag var skitfjollig i början. Nu har jag hört den på radio och jag kan inte stå still när den spelas. Riktig partylåt, well done!

Sen är såklart Dannys låt klockren & Swingflys skön!

 

Jag tror Danny vinner hela skiten!

 


have you seen my sparkle?

Publicerad 2011-03-10 20:27:18 i Allmänt


Jag vill ha min energi tillbaka !!

Dötrött när jag vaknar, hela dagen, så fort jag gör nått och på kvällen. Men eftersom jag nyss hade influensan så ska man tydligen vara trött någon vecka efteråt med. Hur piggt är det då ?!

Vill träna, göra gesällsaker och inte se ut som en zombie.
kalla mig bitter om du vill.


tillåt mig att skratta.

Publicerad 2011-03-08 23:31:57 i Allmänt




Hur fan kunde vi tycka vi såg så sexiga ut när vi tagit detta kortet? det måste varit vinet!
För det första äter båda hår, för det andra ser Jenny ut som en vampyr ( haha förlåt ) och för det tredje försöker jag spänna ut bröstkorgen med något jag inte har.
Jag dör av skratt när jag ser det, vi var verkligen sjukt seriösa när vi tog kortet med, haha!

Detta kommer jag ha glädje åt länge.




aaatjoo.

Publicerad 2011-03-07 21:53:54 i Allmänt


Halv elva åkte jag hem från JJs firande med 39 graders feber. Jag satt med filt och frös medans alla andra svettades ihjäl av värme & alkohol. Tre täcken gick jag & la mig med och hade den längsta natten i mitt liv, timmarna gick skitsakta och jag vaknade hela tiden. Både igår & idag har jag legat i soffan med mitt täcke och glott på tv. Idag är det bättre, febern är borta men nu är jag dunderförkyld istl. Men snart går väl även det över (:

Var iafl en trevlig fredag på Akropolis & Lagerlunden med tjejerna. EH blev nöjd över sina Converse hon fick av oss och det blev en lyckad kväll!


Nu börjar snart Big Brother så ska bänka mig framför det!




i´m back.

Publicerad 2011-03-03 23:49:14 i Allmänt



 

Jag tog en välbehövlig paus.

"Det som inte finns på Facebook, finns inte", likadant tänkte jag med bloggen.

Och det hjälpte faktiskt, det känns bra!

 

Under veckan har jag köpt en underbar mascara, jag har aldrig fått så fylliga & långa fransar innan! Jag har även klippt topparna & tagit hål i tragus, impuls är mitt andranamn. Hunnit med mycket teori, lite gesäll, några timmars jobb & alldeles för många timmar på stan.

 

Jag ser fram emot en toppenhelg! Imorgon ska tjejerna käka på Akropolis & fira EH som fyller 20. På lördag ska vi fira Johanna med tre-rätters & förfest hos henne, sen intar vi Oléo!

Denna helgen stavas lagom för mig, och som vi svenskar säger.. Lagom är bäst!

 

 

Sist och faktiskt minst. Min älskade lilla Cajsa fyller 2 år imorgon,

gu vad jag tkr om dig goding ♥

 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela