Isabelle Berg

raaouwr.

Publicerad 2012-05-30 23:35:03 i Allmänt




Bikinitopp från Nelly som får matcha mina nya bikinitrosor med lejonhuvud på rumpan!

Snart torsdag och har hunnit med att träna, gå på Grand med mamma & Sara och käkat på Spice och välkomnat hem JP Från USA :) 2 dagar kvar sen helg.
Längtar!


dip dyed.

Publicerad 2012-05-24 21:39:46 i Allmänt


Ser fram emot denna helgen som bara den, speciellt till söndag då jag bara ska vara ute i solen och t.o.m premiärbada i pool! Tog en snabbtripp till Grand ikväll och hittade dösnygga plagg. En dip dyed jeansväst, likaså shorts, en neongul top och ett svart linne med urringad rygg. Im ready for summer!


Sitter och väntar på Loreens bidrag och förstår inte hur de andra länderna ens kan tycka om sin egna musik? det skaver fan i öronen. HEJA SVERIGE!



it´s a beautiful day.

Publicerad 2012-05-23 09:53:12 i Allmänt


Tog ledigt igår och kollade på Estelles dop, solade med C, och hade en minipicknik i hagaparken. Så härligt :) Började rota efter mina sandaler igår men hittade bara 2 par som är 3 år gamla, kom på att jag nog förstörde dom flesta i Asien.. Därför behöver jag akut åka in till stan och köpa nya, vill ha ett par väldigt enkla med få remmar och helst gulddetaljer på!

Nu ska jag åka till jobbet och ikväll väntar hamburgergrillning hos Carros fader och Bodybalance :)




bodystep and pw.

Publicerad 2012-05-21 23:28:11 i Allmänt

 

FAN va gött att svettas och känna kicken av att träna igen! Idag rann svetten som en dusch och alla stepbrädor var upptagna, fullt ös och då jäkla kul!

Passade på att ta en promenad med C också som är i Alvesta och vi drömde oss bort till midsommar som jag känner på mig kommer bli helt perfekt! Imån ska jag ha en ledig förmiddag, elleeeer en ledig dag! Känner att jag är sugen på att vara ute i solen och det är lugnare nu innan löning. Lika bra att passa på innan kaoset börjar med studenter, baler, bröllop osv osv..


Scrubs nu, nighty!

 

 


 

so i set the world on fire.

Publicerad 2012-05-20 22:50:52 i Allmänt


SOMMAR!

Älskar vädret som varit idag, fast jag inte varit ute supermycket så blir man pigg och glad av solen. Varit väldigt mycket jobb denna helgen så känns som jag inte hunnit slappna av innan det är måndag igen. Men jag ska nog faktiskt unna mig en ledig eftermiddag någon dag i veckan och bara vara och sola!

Hade en superkul kväll igår med killarna med Sanning & Konsekvens lekar, öl på Stars N Stripes med C & S och nattmat hos Fidde! Fiddes sista helg som Växjöbo, hur sorgligt som helst men ser fram emot att hänga hos han i Halmstad i sommar!


Ser fram emot Rasmus Dop, Midsommar i Halmstad och massa massa massa sol!


dark shadows.

Publicerad 2012-05-17 18:32:23 i Allmänt




Tränat! JA!

Svängde förbi Emma, Christoffer, Cajsa och Rasmus igår efter jobbet och åt stuvade makaroner med falukorv och gosade med barnen. På bilden har jag fått han att somna i min famn genom att snurra på nappen fram och tillbaka, det är som sömnmedel :) Åkte vidare på bio och såg Dark Shadows som var skitkul!
Idag tog tag i mig själv och städade, dammade och gjorde övervåningen fin igen. Dessutom har jag tränat och mina ben skakar som asplöv! Har förstås varit med mamma & pappa på Morfars grav med och satt dit nya blommor!

Nu ska jag duscha och sen hämta EH. Ikväll är det tjejmys hos Sara.


fix me.

Publicerad 2012-05-14 22:15:11 i Allmänt




Min kropp säger ifrån.
Lyckad fest för Carro i lördags som fyllt år, men nu börjar min kropp säga nej igen. Tror jag dödat mitt immunförsvar för nu har jag feber fram och tillbaks igen. Fick gå hem från jobbet, sovit flera timmar och ögonen hänger fortfarande. Rätt glad att det är röd dag på torsdag!

Mår rent ut sagt åt helvete och jag har bara mig själv att skylla. Konstant trött, illamående och i allmänt dåligt skick. Jag är sämst på att ta hand om min kropp.

Skärpning Berg!


stjärnor i vardagen!

Publicerad 2012-05-06 22:45:58 i Allmänt




Fredag, fest. Lördag, fest!
Körde ihop en spontanutgång i fredags och som vanligt är dom alltid roligast! Terassen levererade! Igår gick jag en massa timmar på stan och slösade pengar sen var det bara på att igen för att Fira Angelina. Fick träffa Elin igen och det var så kul! Hade de roligaste & galnaste killarna som häng på Lagerlunden som dansade ruset av sig till vår egenkomponerade låt, Efterfest hos G! Helt enkelt!

Har haft en superskön dag med nästan hela gänget samlat hos G, sol på balkongen, köttfärsås, härj och massa massa skratt. Gu vad jag tycker om mina stjärnor!


gyllenbrun.

Publicerad 2012-05-03 23:02:22 i Allmänt


Idag hade jag världens skönaste långlunch med Jill på Spåren. Åt pizza och njöt av solen hur länge som helst! Känns bra att man har grundbrännan kvar från Asien för nu är armar och ansikte riktigt bruna igen, gött som fan att slippa bränna sig :) En annan asbra sak är att jag äntligen kan åka inlines igen och igår var jag helt svettig efter 1 timmes åkning, så jäkla roligt!

Imån har jag planerat in ett filmmaraton med grabbsen, det ska ju ändå regna imån..... suck! Har vant mig vid sol och en piggare Isabelle!

Känns helt SJUKT att Erica och Elin rest färdigt och är hemma igen efter 6 månader hemifrån. Längtar tills jag får träffa min Asien-familj igen. Redan på lördag ska vi fira Angelina som fyller 21 år :)

 


våren är här ♥

Publicerad 2012-05-01 23:03:07 i Allmänt






SOL & VÄRME ♥

Hade en lugn valborg med familjen. Vi grillade, åt äppelkaka och kollade majbål. Det var otroligt skönt att vakna upp pigg idag, jag tror inte jag missade så mkt ute igår ändå! Solat, ätit på 4krogar och åkt inlines idag. Hundra gånger piggare och motiverad av solen!

En annan superkul sak är att jag ska bli fadder åt Rasmus :) kommer vara mer än stolt att hålla världens sötaste bebis på dopet!




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela