Isabelle Berg

high heels.

Publicerad 2011-04-29 09:56:16 i Allmänt


Igår var jag duktig! Gick upp tidigt, gick en timmes promenad & hämtade mina skor. Duschade, käkade och drog till jobbet (: Och jag dör vad snygga mina skor är, helt underbara!

Nu ska jag snart till Jill och få lite tips till gesällen. Inte lång tid kvar nu..
Ha en skön fredag !







halva inne?

Publicerad 2011-04-27 23:15:33 i Allmänt


Vågorna går bra, läggningen bra, uppsättningen bra (tillslut), permanentrullningen bra & papprerna är nästan färdigritade. Däremot går helform föningen åt helvete rent ut sagt. Så sjukt svårt!! Vet så väl att när jag kommer få in det rätta knycket, tekniken & det där extra lilla fusket som jag försöker leta upp så kommer även det gå bra!
Gesällprov om 3 veckor, hallelujah!

Det märks att man har mycket i huvudet när man somnar på 5 min när man lägger sig, sover som en sten och är lika trött när man vaknar. Allting är halvfärdigt och det är svin irriterande. Halva körkortet, "halva" gesällen, halva resan bokad, halvt halvt halvt. När ska man få något gjort helhjärtat?!


Imån är det iafl jag som tar tag i träningen helhjärtat (och så ofta som jag hinner & kan framöver) . Jag ska ställa klockan på 9.00, gå en långpromenad och hämta ut mina skor (♥). Sen ska jag plugga järnet innan jobbet. På kvällen blir det såklart mer gesällträning..



så ja, jag vet vad halva inne egentligen betyder.



du säger att du har förändrats, att du aldrig menade att du slog.

Publicerad 2011-04-24 17:06:33 i Allmänt


Fast jag egentligen borde vara skogstokigt arg så orkar jag ärligt talat inte bry mig längre. It's just not worth it! Varför försöker jag lägga ner tid och energi på skitsnack, intriger och massa tjaffs. Nej, jag bryr mig inte längre! Det finns så otroligt mycket viktigare saker. Så mycket som jag skrattat idag med C, Stabel & Fidde gör allt annat skrattretande.
Ni är bäst!

Haft en grymt skön helg! Solat varenda dag och jag älskar att man kan gå barbent utan att frysa! Jag har hunnit med en del grillningar, lite kubb, lite fest & mycket galet ! Humöret är på topp, bena är bruna och livet leker. Det är livet på en pinne det !

Ikväll tänder vi grillen igen, och kör filmmaraton hela natten. Ska bli intressant att se vem som håller sig vaken längst..




red riding hood.

Publicerad 2011-04-22 00:08:05 i Allmänt


 

En torsdag full av besvikelse.

Men med en Happy Meal och två fina vänner så kan en dag vända från kass till bra igen!

 

Fyra dagar ledigt, fyra dagar sol, fyra dagars övande, fyra bra dagar.
Nu välkomnar jag Påsken och ser fram emot en påsk/julskinks macka till frulle imorgon.

 

Och btw.. Grymt snygg kille i grymt bra film!

 


cause i may be bad, but i'm perfectly good at it.

Publicerad 2011-04-19 22:17:14 i Allmänt


Mina två första jobbdagar på mitt förra jobb. Bra där, bra koll på läget. Undra när dom ska fatta på riktigt att jag & Jill i team funkar skitbra?! Hur som helst börjar jag första dagen på Perfekt imån. Har redan en stammis på schemat (:

Idag har varit en riktigt lång dag, gick upp innan 9 och övade gesäll. Började 13 och har stått konstant till klockan 18. När jag kom hem var grillen igång, så jävla gott. Nu har jag pluggat teori och ätit jordgubbar och glass. Känner att jag kommer somna lagom mätt sen.



Hittade en grym remix på S&M med Britney & Rihanna. Enjoy!




rinkdansen 2011.

Publicerad 2011-04-18 10:03:43 i Allmänt


Helgen är slut och jag är faktiskt uppe med tuppen idag tycker jag!
I fredags blev det några timmars jobb med Elin, på kvällen blev det chill med Carro & Fidde. Sedan lånade jag Fiddes soffa under natten så jag slapp gå upp tidigt och åka buss in till jobbet. Efter jobbet i lördags så Köpte jag en blus på H&M & kött till kvällen! Det var ju äntligen dags för rinkdansen (:

Skulle grillat hos Carro men fick inte igång grillen så vi fick ta fram stekpannorna till slut. Men gott var det ändå! Krökade lite innan vi åkte till DP & Martin på förfest där det var fullt med folk. Hade riktigt roligt och man träffade mycket folk. Dansade bugg till Larz Kristerz och till DJ Göthberg i öltältet! Vi avslutade kvällen med en tjock grillad utanför, så bra har nog aldrig korv smakat innan (;

Igår var jag på stugan & plockade grejer. Åkte i ett släp innan vi ( 7 st ) åkte till Emil i Moheda och trängde in oss och fikade.
Idag börjar jag officiellt på Salong Perfekt. Jobbar deltid så blir 4 h / dag, 5 dagar / veckan. Ganska så chill.





bb live.

Publicerad 2011-04-14 23:02:07 i Allmänt


Det har varit en lång lång dag och den är redan slut.
Började med att jag vaknade av telefonsamtal av min körlärare, sedan åt jag frulle och kollade på 7th Heaven. Sedan var det dags att sätta igång med dagen så Helena kom och jag övade att rulla permanent på henne. Efter det var det Emmas tur att färga. Sedan klippning av Nisse och när alla var färdiga stack jag, mamma & pappa till Emil. Käkade hamburgare och jag fönade vågor på han (:

Jag är så glad så glad. Pappa har äntligen gått med på att köpa Big Brother Live. Hur nice är inte det? Speciellt ikväll när det är fest hos dom i huset (;


 

Har kommit på vad jag vill ha när jag fyller 20 (fast det är långt kvar).

Jag är inte speciellt duktig på att önska mig nyttiga saker. Jag skulle lätt vilja ha tex tandblekning, löshår eller nått sånt annat. Men time to grow up!
Dessa glasen kommer till Cervera i maj (?) och det är Carolina Gynnings egen designade glas med hennes målningar på. Varje målning har en förklaring och jag tycker dom är grymt coola. Dom vill jag mer än gärna ha (:



don't ever give up.

Publicerad 2011-04-14 11:44:17 i Allmänt


Riktigt skön låt.




Det gäller att inte ge upp när det är som svårast.
Igår var jag både otroligt glad & ledsen.

Glad för att jag är halvvägs (!), ledsen för att jag har så mycket press till gesällen. Men Olivia kom hit innan jag hann blinka, visade mig tips, gav mig råd och gjorde så jag kom på rätt spår igen. TACK ♥

Idag är det fullt upp. Öva permanentrullning på Helena,
klippa Gurra, fixa Emmas hår, klippa Nisse, föna vågor på Emil.





gosh..

Publicerad 2011-04-11 23:03:48 i Allmänt


Vecka 15. En spännande vecka och jag har så sjukt mycket nerver.
Jag längtar lite tills den är slut, för då är jag kanske lite lite lyckligare än vad jag var innan.


God natt (:




needs.

Publicerad 2011-04-10 17:22:55 i Allmänt

Metric SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag hade inte bangat på dessa high heels från Nelly.

Väldigt lika Jeffrey Campbell skor, men väldigt mycket billigare.

 

449 :- kostar dessa och funderar på att köpa de när pengarna kommit in.

Hur snygga kommer dom inte vara till sommaren med korta jeansshorts ?!

 


you can't truly l o v e another, until you truly l o v e yourself.

Publicerad 2011-04-09 12:47:35 i Allmänt


jag älskar solen. älskar att den får upp mig hur lite motivation jag än har till att göra det. för idag är verkligen en sådan dag. jag sov på soffan inatt, ville inte stänga in mig på mitt lilla rum i vårat just nu tomma enorma hus! vaknat omvartannat för att se till att jag verkligen är ensam i huset och ingen kommit in, hatar verkligen sova själv! men fan så stolt man blir när man vaknar på morgonen och verkligen fixat det ( ja jag är verkligen så livrädd som jag säger ) och kan gå runt och släcka alla smålampor man haft tända under natten. ensam är stark? isåfall har jag bestämt mig för att bli starkast! man kan somna ledsen, man kan lägga sig och känna att livet är så jävla upp&ner och att man inte orkar en dag till. sen vaknar man, inser att livet är för kort för att slösas bort, att man har underbara vänner, att man trots allt mår jävligt bra! det är dags att höja ribban för sig själv och faktiskt inse att det finns något som heter så mycket bättre. alla är vi värda det bästa.

idag kommer Carro hem, äntligen!



husmor?

Publicerad 2011-04-07 23:29:46 i Allmänt


Jag har varit en riktigt duktig tjej idag!
Tog tag i veckans städning direkt efter lite cornflaeks m. mjölk till frukost. Och när jag stod och drog ur mina sängkläder kollade jag ut genom fönstret och kom på att jag köpte nya gardiner för 2 veckor sen på IKEA. Försökte fjäska till mig att mamma skulle byta dom men hon tvärvägrade, så jag tog tag i det själv. Putsade rent fönstret både utvändigt & invändigt, trädde i mina vita spetsgardiner i stången och satte upp dom mycket stolt! Dock var dom ½ meter för långa så hjälp att klippa av dom fick jag av mamma.. (:

Efter TRE timmar hade jag:
Städat & dammat hela mitt rum ( det var så mycket damm att det rullade på golvet som om det dansade ),
Dammat & städat resten av övervåningen,
Skakat mattor + suttit för hand & med roller för att få bort alla hårstrån,
Städat toaletten och satt in nya smådukar,
Skurat alla golv och gjort det glänsade överallt.

APPLÅD!!

Imorgon åker päronen till villavagnen så är hemma själv hela helgen. Vilket betyder att jag och mamma handlade mat åt mig idag. Tacos blir det imorgon (: Ska jobba hela dagen imån & på lunchen ska jag käka ute med Elin. Blir en bra dag!

God natt.


smaaack.

Publicerad 2011-04-06 22:34:35 i Allmänt





För ett tag sen köpte jag Tyras Lip-Plumper och här är resultatet på mina läppar.
Det hjälper faktiskt och är fin glans. Men det sticker något fruktansvärt så jobbigt att använda!


Men 49 :- är det värt.


a little taste..

Publicerad 2011-04-06 22:28:28 i Allmänt






14-15 maj ska jag göra Gesällen. Här är lite av vad jag ska göra (:
Dock är det inga färdiga resultat utan bara "testexempel".


<3

Publicerad 2011-04-05 23:14:13 i Allmänt

 

 

Min andra hälft, min knäppa vän & krigare ligger just nu i en sjukhussäng.
Troligen problem med blindtarmen och stackaren har mycket ont.

 

Tänkte säga att jag saknar min underbara vän & att jag önskar hon kmr hem snart ♥

 


bertil.

Publicerad 2011-04-04 17:00:55 i Allmänt


Hade man haft min humor hade man skrattat om jag började inlägget med Björn Gustafsons replik från Melodifestivalen " Jaah ha fått kljii, å nu ha du ockzså fått kljii ". Hade nog sett ut något sånt där och då hade väl hela världen trott att jag fått en Pokemon.. Men icke så nicke !!
Har blivit stört jävla torr och det kliar på hela mig hela hela tiden och jag blir tokig. Så idag gick jag in på Apoteket för att kolla om jag kunde köpa nått mot min kli och fick med mig ett bodybutter hem. Den luktar Papaya, är supermjuk & verkar skitbra (: Hjälper inte denna så kmr jag slå huvudet i väggen!

Har förövrigt haft den roligaste helgen på bra mycket länge.
Känns som jag skrivit det de senaste gångerna, men denna slår fan allt!

Två dagars utgång - Grace & Oléo. Firande av Hilda med sjuka lekar & sköna tjejer. Efterfest till halv 6 på morgonen. En jävla massa skånska. Ännu mera dans. 100 telefonsamtal och en riktigt taggad helg.
Jag är mer än nöjd!



Har lärt mig ett nytt ord. Det nya ordet för öl är numera Bertil.
Don't ask me why!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela