Isabelle Berg

datum.

Publicerad 2010-04-29 21:52:08 i Allmänt


3 maj - projektredovisning.

8 maj - anders & axels 20 års fest.

9 maj - långhår/brudhårs kurs på skolan

11 maj - hem till min mentor och grilla och mysa med klassen.

27 maj - pubrundan.

1 juni - balen.

7 juni - skattjakten.

8 juni - STUDENT!

12 juni - emmas & christoffers 50 års fest (25+25)

14 juni - ayia napa 1 vecka med frisörerna.


man har en del att se framemot :)



malmö - lanza.

Publicerad 2010-04-29 20:05:55 i Allmänt


Fan vad skönt det är!
Klockan är prick 20.00 och solen lyser ännu, hela rummet är ljust och man behöver inte ha en enda lampa på. Det får mig att tänka på alla filmkvällar för 4 år sen (konstigt nog?!) när vi alltid fick rulla ner på sommaren för det var så ljust långt in på natten. Alltså ett starkt tecken på att sommaren närmar sig :)

Har varit i Malmö idag med skolan. Klockan 05.15 steg jag upp och det tog emot kan jag säga, var på kungsmad vid halv 7 och då fick bussen. Halv 10 var vi framme hos Lanza och deras place, vi började med genomgång av deras färger och sätt at färga, sedan var det dags att färga varandra, eller ja.. några stycken. Jag & Sanda färgade Elin i varma slingor och blonda slingor, blev superbra :) Vi fick pizza och coca cola och när alla var klara gick vi igenom var och en hur vi hade gjort. Dagen var slut och 15.00 hoppade vi in i bussen igen.

Nu sitter jag hemma och Vampire Diaries har precis börjat, fast har sett detta avsnittet :)

Imån är det halvdag på praktiken, börjar 10.00 slutar ca 15.00 och sista timmen ska vi klippa varandra.
Bilder från bussresan dyker upp senare, hehe hoho.





terapi.

Publicerad 2010-04-28 23:16:00 i Allmänt


Nu har jag två kvällar i sträck lagt mig vid 9 tiden, satt på en film, tänt mina vaniljljus och gosat ner mig i sängen. Och gud så skönt det är, man hinner slappna av en stund och man blir faktiskt tröttare än när man lägger sig för att klockan är mycket och man måste.

Men på sätt och vis låter det ju nästan lite sorligt, stänger in mig själv i rummet och tänder ljus överallt, ingen annan i närheten. Men det känns lite som terapi, jag får tid för mig själv och mina tankar och känner att jag kan ta nya tag och nya andetag för nästa dag.

samtidigt ska jag inte ljuga och säga att jag inte skulle säga nej till mysigt sällskap..




6 bussen imån vare ja.. natti

jahapp.

Publicerad 2010-04-28 19:26:02 i Allmänt


Sitter och lyssnar på Miley Curys - When I look at you och kollar på Simpsons. Har precis klippt David och han blev jättefin.

Idag har jag även skrivit klart projektarbetet med Frida som kom imorse vid 11 tiden :) efter det började jag städa iordning på mitt rum, alla kläder, damsög och dammade hyllor så nu är där kliniskt rent (vilket det inte varit på veckor). Sedan började jag möblera om på hela övervåningen för mam & pap har köpt ny tv & hemmabio till nedervåningen så jag fick upp 42tums tv:n och det gamla hemmabiosystemet till mig. Så pappa hade kopplat in allt innan han började jobba så det var bara för mig att möblera om, ta bort vissa saker, koppla in wii:t och dekorera lite fint :) Jag tycker faktiskt det blev riktigt bra. Och nu när man har tv:n mitt framför och ljud runt om sig så blir det verkligen biokänsla!

Känns otroligt skönt att PA snart är klart, att alla moment från praktiken är inlämnade och att jag är klar i svenska b. Det är som om en sten har fallit från magen och man kan sluta oroa sig hela tiden! Fast ändå känns det som mycket annat tynger nu. Vet inte om jag har sommarjobb, vet inte vad jag ska göra efter sommaren eller med framtiden överhuvudtaget. Vet verklign inte vad jag vill, men jag antar att man inte kan leta efter något utan att det kmr dyka upp ideer när man verkligen vet vad man vill.

Det finns annat som tynger en också, saker som jag visste skulle hända så småningom, och ja.. det är väl såhär det kommer vara. Finns inget jag kan göra något åt.

Imån ska hela klassen dra till Malmö och hälsa på Lanza :) lära oss om deras färger osv. Bussen 06.05 kommer bli duktigt seg.. Nu blir det mat med Stabel :)




projektarbete.

Publicerad 2010-04-25 22:26:15 i Allmänt


 

Nu är vi klara med projektarbetet, detta är bilden till vår tidnings framsida. Ganska cool tycker jag!
Nu har vi bara rapporten, loggboken och redovisningen kvar. Men vi är en bra bit på väg :)



legendariskt.

Publicerad 2010-04-25 21:37:06 i Allmänt









Kvällen kan resulteras i ett ord... LEGENDARISKT !


Rinkdansen borde vara flera gånger om året för fan vad kul jag hade rent ut sagt. Bugga loss och halka runt framför BlackJack är då inget jag skulle säga nej till igen!! :)



rinkdansen.

Publicerad 2010-04-24 12:55:24 i Allmänt


Huvudvärk & ont i ögonen är resultatet av en stressig vecka med alldeles för lite sömn. Lagt mig försent och haft alldeles för mycket att tänka på som gjort mig stressad och också påverkat min sömn. För mycket tankar!

Måste bara säga att jag klippte, färgade och fixade mammas hår och bryn igår :) Hon klippte av sig vääldigt kort med en stor lugg, och det blev kanonsnyggt!!


Och ikväll är det den stora dagen alla väntat på... RINKDANSEN :) så vi ses i dimman!

.. inatt inatt är de du är de jag!



?

Publicerad 2010-04-21 00:11:15 i Allmänt


DET SNÖAR FÖRTUSAN !!!!!!!!
vad är detta.. vart försvann solen, värmen och gräset?





shoppingen.

Publicerad 2010-04-19 14:11:13 i Allmänt






Skorna jag köpte igår, inte 100 på om jag kmr behålla dom dock. Men dom är riktigt snygga och stilrena :)
NU: städning och städning och lite städning.




nattblogg.

Publicerad 2010-04-19 00:34:50 i Allmänt




Jag & min mamma tog en snabb runda till stan i eftermiddag för att köpa lite grejer till bal & student. Köpte hårnålar till balen, även ett par skor faktiskt. Jag som letat sönder mig efter en silverskor (som inte finns i hela Växjö) köpte mig en svart pumps med silverklack och rosett bak med glitterstenar i silver, riktigt fina så hoppas dom passar till balklänningen, och kanske studentklänningen också. Köpte även en skinnjacka i minimodell & bikinin ovanför :) riktigt härlig färg och kommer vara toppen på stränderna i utlandet!

Har tränat Core idag med, inte tränat på evigheter så orkade inte så mycket. Drog en film ikväll med vännerna och Fidde stannade lite längre och såg en till med mig :) och lyssnade på mitt tjat om att hitta kläder till Rinkdansen som är om 6 dagar!!!! eller ja.. hon är över 12 nu så 5 :) ska bli riktigt riktigt kul!!

Plugg och städning får det bli imån, övervåningen ser riktigt hemsk ut i alla rum och allra värst i mitt.



memories.

Publicerad 2010-04-18 19:04:27 i Allmänt


"all the crazy things, thoose will be the best memories for me"

Jag känner mig lättad på något sätt. Ibland ser man bakåt och det enda man får är panik och ångest över hur saker och ting var då och inte längre är. Folk förändras, umgängen byts, nya vänner tillkommer och alltingen ändrar sig sakta men säkert ju äldre man blir.

Ett steg in i det riktiga vuxenlivet är kanske ändå att kunna se tillbaka och faktiskt le över allt det där roliga och underbara man varit med om. Alla vänner man skrattat med, alla galna upptåg man gjort, alla nattliga äventyr, alla varv i rondellen med cykeln, alla mysiga stunder av kärlek, alla gånger man bara kunnat skratta med den man älskat..

Jag la mig igår natt med det där leendet på läpparna jag pratar om, när det faktiskt på något höger eller vänster plötsligt känns helt okej att kunna skratta och le åt allt det man för ett tag sen saknade så mycket. Jag tror jag har vuxit i mig själv på det sättet, att jag ser framåt och klarar av att inte tänka fel hela tiden. Det finns stunder då allt kan rasa igen, men med alla fina och underbara vänner jag har runtomkring mig så är det helt okej, för dom är allt jag behöver just nu!

It´s pretty sensetive stuff, it is :)
det svider i ögonen, men jag kan ärligt säga denna gången att jag är glad för minnena som jag kommer bevara livet ut. ♥


snyft..

Publicerad 2010-04-15 22:53:42 i Allmänt


Jahapp... här sitter jag i morgonrock, nymålade naglar, nyduschad och allmänt fräsch. Dock sitter jag och deppar, för just nu är det hundratals människor på Oleo och skakar allt dom har samtidigt som dom ser ut som luffare. Det är studentfest med festivaltema :((( min axel hindrar mig att gå då det hade gjort fruktansvärt ont när alla onyktra går in i mig, jag kanske inte hade känt något för kvällen (dricka=bedövning) men dagen efter hade varit plågsam.

Så här sitter jag och undrar vad dom gör nu, hur mina klasskompisar klätt ut sig, vad jag missar.. :( Låter som jag missar mitt eget bröllop men hatar att missa en rolig fest!!

MEEEEN inga mer sorgsna miner. Jag ska till praktiken imån om jag kan röra mig på morgonen, har fått mer ont nu ikväll (?), och på kvällen blir det förmodligen grillning & dricka, och det gillas :)


HA SÅ KUL PÅ OLEO OCH PRATA INTE MED MIG OM DET IMÅN, OCH HÅLL ERA FB STATUSAR FÖR ER SJÄLVA ;P moahahaha



eh och jag..

Publicerad 2010-04-14 23:08:37 i Allmänt

 

EH & jag
vi är goda vänner
fasten mycket olika
vi tycker om olika saker
men..
en..
sak har vi ändå gemensaaaamt

snyggheten !



smile.

Publicerad 2010-04-14 22:53:59 i Allmänt


Har alltid haft problem att le med tänderna på kort utan att se uppstoppad, fejkad eller rent utav helt mongo ut när jag gör det. Därför blir alltid munnen stängd och smilegroparna åker fram, rätt charmigt det också (; väl? (eller som 90% av alla kort, en otroligt snygg min)




Jag tycker ändå detta är mitt bästa kort med tänder,
fast jag kan ju inte påstå att det är snyggt på långa vägar!


Halv 11 kom Frida idag och vi gjorde klart nästan allt på PA, sminkade oss och åkte till skolan för ett möte med Elin och bli fotade av Johanna till framsidan. Hur bilderna blev går att diskuteras, flipp, flopp? We´ll see! Vårat försök till ett riktigt ovanligt coolt kort gick nog i kras iafl ^^

Stabel och jag åtke och köpte en prinsesstårta ikväll på ICA innan det stängde. Och eftersom det var fryst tänkte vi tina den lite lite, men ja jag glömde tiden som vanligt och den smälte lite grann. Såhär sa Stabel om resultatet:

- Det smakar som varma pannkakor med jordgubbsylt och marsipan

.. brukar du äta dina kalla eller? jädra pucko !



plugghäst önskas.

Publicerad 2010-04-13 23:05:15 i Allmänt


Hela denna veckan kommer handla mycket om plugg. Pluggade igår, ska plugga imån och om jag inte ska till praktiken blir det torsdag-fredag också. Då min arm fortfarande är cp funderar jag på att jobba med praktik grejer hemma, det skriftliga då! För känns inte som jag kmr göra mycket nytta på salongen.

Missar studentfesten vilket svidet ordentligt i själen på mig, var ju så otroligt taggad! Men funkar inte att gå runt och akta sig bland fulla studenter, jag hade inte brytt mig om hur jag gick där inne iafl :) så hoppas folk får kul och att dom saknar mig som skulle haft sina blommiga gröna gummistövlar på sig!

Dagen har varit chill med kort skoldag, sovande, och besök av Carro och Stabel :)

Dags att lägga sig och kolla CSI eller Tarzan, inte riktigt bestämt mig ännu. Imån kommer Frida kl 10.00 och vi ska göra klart det mesta av projektarbetet, sedan vid 15.00 har vi möte med handledaren och 16.00 ska vi fotas till vårt framsida av Johanna :) kmr bli great! Sedan är det dags att skicka iväg vår katalog och börja skriva rapporter och loggbok (JAG FASAR FÖR DEN SKITEN.....)




silver skor.

Publicerad 2010-04-12 12:04:57 i Allmänt





Jag funderar på att beställa hem dessa skor till bal/student. Skulle passa perfekt till båda klänningarna. Frågan är bara om dom "lossnar" från hälen varje steg man tar (som en flipflop) för det hatar jag.



vilar.

Publicerad 2010-04-12 11:16:53 i Allmänt


Idag är jag hemma från skolan. Hade bara en lektion ändå så stannade hemma och vilar upp armen. Den känns mkt bättre om man jämför med igår, skönt att det går framåt. Men fortfarande gör det ont om jag drar armen uppåt, så klippa, sminka och diverse saker blir nog jobbígt ett tag framöver.

Ska plugga och se film idag :) har varit uppe 30 min och redan fruktansvärt uttråkad!



ajajaj.

Publicerad 2010-04-11 21:11:02 i Allmänt


Resume av helgen.
 
Fredag.
Hade fullt upp på salongen med klipp + färg hela dagen :) det blev inte mkt vila men det är bara kul. Tommy & Stabel kom halv 6 och stekte i volvon och hämtade mig. Åkte hem till Alvesta och beslutade oss för att åka och grilla hos Rasmus, även Eh, Carro & Sara var med. En trevlig kväll som avslutades med en film i sängen :)

Lördag.
Vaknade tidigt av Alfons som var hos oss hela dagen då hans päron var på svensexa respektive möhippa. Vi åkte ner till byn och handlade lite, och sedan busade vi hela dan :) Alfons hittade en studsboll han hade väldigt roligt åt, och efter att inte sovit någon middag var hans överenergi inte nådig ^^ Drog till EH vid 19.00 och firade henne, grillat, glass, godis, lekar och mycket skratt :) en väldigt väldigt trevlig kväll! Jag och Carro åkte vidare till Oleo, bra folk ute men slutade i tråkigheter. Jag hamnade efter många om och men på akuten vid 4 på morgonen och trodde jag fått axeln ur led. Då dom hade röntgen stängd fick jag åka hem igen med smärtstillande och komma tillbaka dagen efter.

Söndag.
Steg upp 9, eller ja, rullade typ för jag hade så ont i armen att jag trodde jag skulle gråta om jag rörde på en fena i hela kroppen. Fick hjälp att klä på mig och sedan bar det av till akuten igen, röntgade, väntade 2 timmar och sedan fick jag klart att det troligen är ett sträckt ledband i axeln som kan göra ont ett bra tag framöver. Wonderbar, jag som itne behöver göra klart allt i praktiken och så!! FUCK !


Nu har jag myst med mina fina vänner och nu ska jag dra en film :)
Ingen skola för den armlöse imån!



second.

Publicerad 2010-04-06 23:20:41 i Allmänt


När man är nere, på dåligt humör, eller rent utav ledsen behöver man den där vännen som mest. Den där klappen på axeln, den där kramen eller bara det där sms:et som visar att någon finns där och lyssnar. Men tyvärr går det inte riktigt till så i verkliga livet! Folk är så upptagna med sina egna problem att dom inte ser när andra behöver lyftas upp. Folk är så inne i sitt eget att dom glömmer, rent utav väljer bort.

Ikväll var första gången på ett bra tag som jag faktiskt kände detta.
xoxo



sommaren 08.

Publicerad 2010-04-05 17:46:01 i Allmänt


skara
malmö
halmstad
nomy
takida
fester
moped
spånen
jenny
sena nätter

.. sommaren 08 helt enkelt.

fyfan vad jag saknar den sommaren, allt folk, allt som hände, hur dagarna gled förbi med nya äventyr, hur mycket jag skrattade, hur mycket jag grät, hur mycket jag älskade, hur mycket jag trivdes.

ibland önskar man tiden stod stilla.






shack matt??

Publicerad 2010-04-04 16:00:14 i Allmänt


Fredags utgång var rolig :) dock har jag aldrig lika kul på Grace som på Oleo men det var roligt :) Bra förfest med singstar och ensambugg, det är grejer det.

Åkte till stan tidigt (!) dagen efter och gick på stan med syster. Köpte mig ett linne och en sjal, sedan åt vi stekta äggnudlar med kyckling på Spice & Rice, så förbannat gott! och sedan glass på donken. En mysig dag i vårsolen :)
Tjejerna kom till mig på kvällen och kollade körslaget, ännu är Tim kvar!!!!! HEJA :) och vid 10 tiden drog vi till Fanni i Grännaforsa som hade fest. Dessa ord kan sammanfatta kvällen.

Lärde EH schack
Biljard
No Air (8)
Dans med boxningssäck
Björn Rosenström
Mcdonalds
Mys.



Nu ska jag träna core med EH :)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela