Isabelle Berg

älgen.

Publicerad 2011-07-31 23:50:21 i Allmänt


Jag är dunderförkyld ! Jag hatar när jag blir sjuk för det kommer över en natt sen pratar jag som en kråka, kan knappt andas och öronen blir mer döva än vanligt. Det är en jävla tur näsan inte gör lika ont längre, nu går det iafl snyta sig utan att man svimmar av smärta !

Mina fyra tuffa veckor på jobbet är slut och nu kan jag slappna av lite, kändes skönt att ta med datorn hem i fredags och veta att man slipper ha miljoner timmar dötid när man däckar framför NCIS. Nu kan jag kolla det hemma i sängen istl, way much better ! Igår kom jag på att jag nog inte kommer sätta min fot på Oleo mer, för fan vad det suger ! Däremot förfesten & firandet av Fidde hemma hos han var så jäkla kul. Vi lekte lekar som tex Älgen som kan vara en av de roligaste jag någonsin lekt. En självklar höjdpunkt av kvällen igår ! Fidde har idag gått från tonåring till 20 åring, om 2 helger är det min tur, och jävlar vad det ska firas, och vad mycket Älgen vi ska leka då !

Nu ska jag lägga mig framför NCIS och hoppas på att jag slipper feber, för är det såhär imån vetifan om jag orkar jobba..

 



Strand Borgholm, levererar alltid!

Publicerad 2011-07-24 23:11:03 i Allmänt


HERREGUD VILKEN JÄVLA HELG !


Taxichaffisen Bert Karlsson körde oss till Borgholm väldigt billigt medans vi dunkade musik och dansade, stod på en balkong på Strand och sjöng oss hesa till "På G", fick dinkbiljetter i mängder och jag fick äran att bestämma vid vilket VIP bord vi skulle sitta och dricka champagne, mintu & drinkar, dansade rövarna av oss, Elin blev utslängd och sist men inte minst gick jag rätt in i glasdörren till villavagnen så jag har en svullen blå näsa, fett skönt!


Kort och gott, jävligt rolig kväll!


 

Fick låna en klänning av Elin som hon sytt själv, superfin !

'





ons d a g.

Publicerad 2011-07-19 22:34:59 i Allmänt


Imån är det onsdag, jag älskar onsdagar litegrann faktiskt ! Dels för att halva jobbveckan har gått och man ser ett slut på evighetsdagarna, dels för att onsdag är det onsdagsloft som gäller, och dels för att vi imorgon kommer ha grymt roligt både hos Fidde och i vimlet!

Så vi ses imån på loft, men först, sömn!


 

kan va den finaste bilden i min tele... not!

 


you just gotta love life sometimes.

Publicerad 2011-07-17 22:47:04 i Allmänt


Jag har skrattat så mycket i helgen att jag har träningsvärk i magen. Femton personer i en stuga på i Mellbystrand kan inte bli annat än grymt bra! Jag kan inte bestämma mig för vad som var roligast; Att vi körde ett drickspel runt grillen i över 2 timmar och skrattade så vi låg på gräset och tjöt, eller att Räkan sprang rätt ut i iskalla havet vid 02.00 på natten helt själv och frös ihjäl, eller att Rasmus spillde mer än han drack och körde snygga dansmoves & wrestling med Rickard, eller att vakna på morgonen och se folk som sover i förråd, bilar, madrasser, underlag och flera stycken i små sängar, alla lika bakfulla. Eller är det helt enkelt så att vi tillsammans gjorde kvällen förbaskat rolig (:







finaste.

Publicerad 2011-07-11 22:26:39 i Allmänt


Jag överraskade min äldsta syster efter jobbet, smsade henne på dagen och sa att hon skulle fixa barnledigt i 2 timmar. Jag kom dit med blekning, folie och färgskålar och slingade hennes hår. Det är inte mycket som slår tacksamhet och uppskattning för en sån liten gest. Det var du värd syrran!




Jag älskar, älskar, älskar denna låten! Jag älskar Takida! Detta skriker sommaren 08 (?!) något fruktansvärt. Jag vill ha sommarlov, galna fester, långa nätter, äventyr och framför allt ledig tid med dom bästa.



with all my heart ♥

Publicerad 2011-07-10 23:53:57 i Allmänt


Fan vad jag inser nu att jag behöver denna resan. Jag förstår verkligen nu hur viktigt detta kommer vara för mig! Jag har väldigt mycket vänner som får mig att le varje dag, en familj som jag skulle ge allt för, skratt som skulle kunna förlänga alla människors liv med flera hundra år. Det är därför jag inser att jag behöver komma härifrån! Jag uppskattar det jag har alldeles för lite, lägger för mycket tid på saker jag aldrig borde ägna en enda tanke på. Jag vill verkligen fokusera på allt som gör mig gott, jag vill verkligen. Men i dagsläget så kan jag inte, hur mycket jag än försöker så kan jag inte! Det är orättvist mot dom som vill hjälpa mig, för jag godtar inte hjälpen jag erbjuds. Jag behöver komma flera tusen mil härifrån, från alla jag älskar, från alla jag vill glömma och se livet från ett annat perspektiv! Jag tror inte jag kommer känna på hur riktig saknad känns förens jag är där, och då vet jag att jag kommer inse hur jävla mycket jag älskar alla som alltid finns där, alla som alltid vill hjälpa, alla som alltid accepterar, alla som alltid vill mig väl.

Fan vad jag älskar er, jag hoppas ni vet det !




y'all want a single say fuck that.

Publicerad 2011-07-10 23:24:56 i Allmänt


Utgång i fredags med väldigt mycket dans och ännu mera skratt.
Sol, bad & glass innan 120 års fest i Gemla på lördagen,
som dessutom slutade med en efterfest.
3 & 28 års kalas för Alfons & Sara och en långpromenad idag.


Resten är detaljer, smaskiga detaljer!





trevlig helg!

Publicerad 2011-07-08 19:18:44 i Allmänt


Livet är för kort för att vakna upp ångerfull. Tyck om människor som behandlar dig bra. Glöm dom som inte gör det. Livet sätter alla på sin plats. Tänk att allt kommer och händer av en anledning. Om du får en andra chans, ta den! Ingen har sagt att livet är enkelt, bara att det är värt mödan.




you show the lights that stop me turn to stone.

Publicerad 2011-07-05 22:45:25 i Allmänt


Hittade denna låten helt ensam bland mina mottagna filer. Fick den för några veckor sen och den är faktiskt riktigt skön nu när jag lyssnat på den om och om igen. Var väldigt dumt av mig att göra det, nu kom skiten fram fortare än den försvann. Jag hatar när den gör det, hur jag än gräver och gräver för att komma uppåt så sjunker jag igen till slut. Ikväll är en jobbig kväll, jag kan erkänna att det är svårt att stå rakt upp varje dag, hela tiden. Jag hatar att vara iskall, att ha pokerface när jag vill visa hur jävla jobbigt det är. Men mest av allt hatar jag att jag inte hade nått val.. you did'nt gave me another choice.

.. I hate me, for trying hating you.




Publicerad 2011-07-04 23:57:55 i Allmänt


 

Jag har jobbat röven av mig idag.

Jag har köpte en vit iphone 4.

Jag har gått en långpromenad i regnet.

Jag känner mig jävligt nöjd.

 


tripp trapp trull.

Publicerad 2011-07-03 23:14:36 i Allmänt


Varför går helgena så fruktansvärt fort? Speciellt när man har 4 dötrista veckor på jobbet framför sig.. Hatar alla med semester!

I fredags samlades vi systrar hos Sara, Erik, Alfons & Embla, Vi käkade tacos och hade trevligt. Fortsatte kvällen hos Spång med vin och chill. Det blev sedan en väldigt sen natt med film hos mig.
Jag gick upp tidigt på lördagen och åkte in till stan med Emma & Cajsa. Köpte en knallrosa plånbok ( matchande mobilskydd ), leggings, linne & en stor kuvertväska. Sedan käkade vi på Mc Donalds och Cajsa satt och doppade sina pommes i ketchupen i en evighet, till slut slickade hon ur ketchupburken.. fräscht :)

Blev en jättemysig förfest på kvällen hos Olivia. Vi satt ute i kvällssolen med musik & bara njöt.

 

Imån ska jag dra med mig pappa till Telia. Hoppas på att kunna köpa en ny leksak :)

 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela