Isabelle Berg

milkshakeoman?!

Publicerad 2009-04-29 19:17:01 i Allmänt


' 
undra hur många milkshake jag köper på donken i veckan? ..allt för många.

Hur som helst.. Sovmorgonen var otroligt skön, dock fick jag sms av EH vid 9 tiden (man tackar ;p) så jag sov lite halvt till 11 ungefär. Steg upp åt frukost och fixade mig och blev upplockad av Micke. Vi åkte först till Kungsmad och hämtade böcker åt mig och plockade upp JP när vi ändå var på gång. Drog till samkarkand, åt milkshake på donken och snackade. Sen gick jag & JP till H&M och jag köpte ett tublinne, när Micke kom drog vi hem.

Tagit en liten glass med Carro på glasskungen och även solat. Nu ska jag nog bort till Carro en sväng och planera valborg. Sen hoppas jag att jag får träffa Joel & Robin : ) allt för länge sen nu, saknar våran trio! ♥

xoxo Isabelle.



inlines, glass, tacos & hår.

Publicerad 2009-04-28 23:04:04 i Allmänt


Jag har haft en riktigt usel morgon & middag, hade nog alla gudarna emot mig.
Söndriga skor som smulade sönder, glömt nycklar till skåpet alltså kunde jag inte ta hem böcker jag behöver när jag är ledig, så måste till skolan imån lika förbannat.

Men det ändrades när jag kom hem & mamma som tur var kom ihåg att lägga ut nycklar till mig. Tog en powernap och satte på mig inlinsen och drog ut med Carro & JP till Glassbomben som äntligen öppnat ♥ tog en långrunda i Alvesta idag igen och åkte sedan hem till JP. Vi lagade tacos åt oss och Carro. Sen kom Micke och babblade med oss. Tydligen har jag även konstiga tycken om hur mkt hår killar ska ha på kroppen ;p

Well well, jag åkte hem med Micke vid 10. En trevlig kväll!




inlines.

Publicerad 2009-04-27 21:31:28 i Allmänt


En härlig start på veckan med en sminkad Limpan, mycket glass & inlinesrunda i solnedgången med gänget.
.. kan det blir mycket bättre??



en glad Alfons & en glad Emma : )



grillmys & fest.

Publicerad 2009-04-26 18:16:30 i Allmänt


Kvällen började med grillmys hemma hos Johan H tsm med lite folk, det var gott och jättetrevligt (:
Vid 11 tiden började vi snacka om att dra ner till Holmberg för att fortsätta festa där, så det gjorde vi. Det var en skit trevlig kväll med bra drag! Dock var det som vanligt porrfilm & fotboll på tv:n hos Holmberg, jag förstår inte varför det är så varje gång ;P men jag tror nog det var liiiite lite roligare hos Andreas!

Idag har jag inte gjort ett dugg, är riktigt seg och nu börjar huvudvärken släppa, så nu blir det mat & plugg :)
Imån ska Limpan få en makeover, han ska bli sminkad...



xoxo Isabelle.



guldslingor

Publicerad 2009-04-24 19:46:52 i Allmänt


Igår tog det stopp, jag har aldrig haft sådant raseri/panikutbrott någonsin.. Men till slut tar det bara stopp!

Nu är det äntligen helt och gud så skönt, verkar bli en bra sådan också : ) helst av allt hade man velat joina EH & Lunk på Rinkdansen, men är man en liten skit så är man! Det blir nog grillning/fest istl och det är ju inte fel det heller.

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt hår, ny färg, ny frisyr (nersläppt är nytt för mig) Guldiga slingor är det som gäller till sommaren, är hur nöjd som helst! Tack för hjälpen Frida & Olivia ♥

Nu ska jag se vad som händer till kvällen, och fixa till mig. xoxo



färgning på G.

Publicerad 2009-04-22 21:28:53 i Allmänt


Endast 2 timmar i svenska idag, och vi tittade på Robinson Cruze, den var faktiskt väldigt bra! Hade dock aldrig klarat mig själv på en egen Ö, näe fy vad hemskt..

Har gjort fransk manikyr, gått en långrunda med JP och tittat på E.M.D i Room Service ikväll : ) Jag tror jag ska börja ut och gå 2-3 dagar i veckan, är riktigt skönt och ett sätt att röra sig.

På fredag är det dags att färga håret, och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Har funderat på en riktigt Marabou brun färg, väldigt ljus och skön till sommaren. Eller ska jag slinga, eller ska jag ha något annat?!
HELP ME!



Slingat?



Brun?



Nästan svart?

Ge mig förslag (:



r.i.p

Publicerad 2009-04-21 21:37:31 i Allmänt


Tänk vad fort man kan gå från glad & lugn, till chockad och helt utsuddade känslor.. Sånt här får helt enkelt bara inte hända, jag förstår inte! Jag behöver mina fest pinglor NU, som Jesper kallar oss.. ♥


I övrigt idag har jag varit vid en liten bäck med klassen & våran NO lärare, svinigt kallt ute så det var inte någon som upskattade våran vandring i skogen. Men vi slutade iafl tidigt och jag åkte hem till Alfons & Sara : ) senare kom Cajsa & Emma också. Vi åt lassagne och glass och hade det mysigt. Sen kom även mamma och då klädde vi på de små liven och drog ut med barnvagnarna, det blev en rejäl runda och det var jätteskönt! När jag kom hem tog jag det lungt vid tvn, var rätt trött efter all vandring.

Imån är det sovmorgon & dubbelsvenska som gäller, så en chill dag även det. Hoppas det är fint väder så man kan ta en glass, aldrig fel : )

xoxo Isabelle.



leave and dont look back.

Publicerad 2009-04-20 22:23:31 i Allmänt


.. japp, jag tittar inte bakåt. Inte en gång till! framtiden babes ( :

Det var underbart fint väder idag så har både hunnit med en mjukglass och en kulglass, mums! Det är så skönt att bara sitta ner och ta det lungt i solen med en god glass/dryck, det är verkligen avslappnande. Jag har inte gjort allt för mycket idag, men måndagar brukar vara sega och slöa. Har iafl träffat Johanna, lisa & Micke en stund ikväll, inte helt fel det!

Jag har sovomorgon imån, sen ska jag ut i träsk(?) och vandra med gummistövlar, eller har jag fått detta helt om bakfoten? will see...



kanonkväll.

Publicerad 2009-04-19 19:10:17 i Allmänt


Det var en toppenfest igår med sjukt bra folk & musik. Stämningen var på topp tills Johan G helt plötsligt ramlar baklänges gämte mig när vi dansade i en enorm smärta. Ambulans kom (dock 1 timme senare) och antagligen så hoppade hans knä ur led. Väldigt tråkigt och jag tycker så synd om han! Trots detta och vissa småsaker så var det en skitbra fest!

Tack så mkt Jesper, Mattias & Andreas för en bra kväll : )

Idag har jag varit hos syster i Grimslöv och hälsat på, vi fikade och kollade på tv. I bilen hem somnade jag, sjukt trött efter gårdagen, + att denna veckan har varit riktigt jobbig. Det tar på krafterna att grunna och grunna och må dåligt över att vardagen inte är som den borde/brukar. Jag hoppas denna veckan blir bättre, för en till pallar jag inte..

"I swore i´d never fall again"



blind.

Publicerad 2009-04-16 22:20:50 i Allmänt


jag blir arg på mig själv, jag förstör för mig själv.. när fan ska jag öppna mina ögon?



en bra dag, tack.

Publicerad 2009-04-15 16:58:58 i Allmänt


Min lediga dag slutade lika kasst som alla andra dagar denna veckan.
Var duktig och satte mig på körskolan för att göra massa frågor på datorn, gjorde nästan 100 på övningsfrågorna och nästan hela fas A. Sen hände nått och hela skiten försvann och gick inte klicka på någonting, så gick därifrån.

Den här veckan har inte varit mer än jobbig, jag fattar inte varför allting går emot mig. Verkligen allt jag gör.
En enda bra dag... tack!



reningsverk och oxgrillen.

Publicerad 2009-04-14 21:39:59 i Allmänt


Det var jättekul att träffa tjejerna idag, och vi gick och åt på Oxgrillen tsm och snackade om vad som hänt under lovet : ) tur vi fick bort stanken från reningsverket vi var på studiebesök hos, fyfan vad folk slänger mkt skit i toalettstolar alltså. BLÄRK! Jag gick runt på stan till halv 4 och åkte hem med en nyklippt Svanberg. Kom hem och läste och skyddade mig från pappa som fått maginfluensan, jag vill INTE bli smittad!!
Imån är jag ledig men ska ändå vara duktig och åka in till Ljungkvist och göra teorifrågor, även hämta lite böcker i skolan.
Jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt pigga humör vilket är jobbigt, men det finns ju förklaringar för det..

xoxo Isabelle.


nattuggla

Publicerad 2009-04-12 15:56:58 i Allmänt


Fest hos Holmberg igår kväll och det var en sjukt bra kväll/natt : )
Roligt folk och mkt dans, det enda negativa va NHL mitt på natten haha. Vi som var sist åkte hem kvart i 6 imorse, tiden bara flög iväg. När jag kom hem åt jag frukost med mamma och pappa som skulle till jobbet, det kändes lite wierd att lägga sig när dom gick!
Men hur som helst, en bra kväll :)

Idag slappar jag, är faktiskt inte trött ett skit, men det är nog för jag är en sån nattuggla, älskar sova på dagen och vra uppe på nätterna. Mycket roligare tkr jag! Och det är ju skitfint väder ute så funderar på att gå ut med en bok. Jag längtar tills imån, då blir det äntligen påskmiddag med familjen! Jul/påskmat är nog en av mina favoriträtter ( :

 

xoxo Isabelle.



partaj

Publicerad 2009-04-11 12:01:33 i Allmänt


Nu har jag ätit frukost efter en lång natt : )
Det börjades med förfest hos Linus där det blev en massa sing star med Reske, jag vann alla gånger ;p Carros mor kom och hämtade oss och vi drog vidare till stan, där jag, Carro & Sara var i 30 min kanske. Det var sjukt många vakter på Oleo, synd där! Men vi deppade inte för det utan drog vidare till Alvesta igen och hem till Adam. Där stannade vi 1 timme kanske sen var festen slut. Men för mig, Holmberg & Limpan var det inte slut förens 5 på morgonen. Då drog dom hem från mig efter en lång pratstund med en mycket onykter Andreas.. Så kan det gå : )

Nu ska jag snart bege mig ut i solen med fru Svanberg och gå en promenad, sen är det bara hem att fixa till sig igen för ännu en fest, denna gången hos Holmberg. Fast ja...när de gäller fester hos Holmberg hinner han ångra sig många gånger innan han bestämmer nått ;p

We´ll se!



dagens kap.

Publicerad 2009-04-09 22:05:19 i Allmänt








Skor från skopunkten.
Randig tröja, håliga leggings och linne från Gina Tricot (Sry EH, men jag älskade linnet :) (a) )
Bikinitrosor från H&M
Läppglans som gör läpparna större (bokstavligt talat) från Lindex.

Jag är nöjd!



klipp klipp..

Publicerad 2009-04-08 13:05:52 i Allmänt


Nu har jag precis klippt av nästan allt Limpans hår, en makeover blev det kan man verkligen säga : ) kort i nacke och sidor, men längre upptill. Skitsnyggt!

Snart kommer även Jacob och då ska jag klippa han. Om jag har skjuts till Grimslöv ikväll ska jag dit med klasskompisar och grilla lite, myspys : ) men vi får se hur det blir med det.

xoxo Isabelle



utmattad

Publicerad 2009-04-07 15:29:52 i Allmänt


Idag är en slappdag, jag orkar inte göra speciellt mkt. Det är min kropp och förkylning som säger ifrån att det är dags att vila ut sig lite. Skulle egentligen klippt idag igen men det får bli imån istället. Jag ligger och tittar på Buffy, synd är att avsnitten börjar sina : )
 
Om jag orkar så har Micke reserverat en plats åt mig till fast and the furious filmen på bio ikväll, grabbarna ville ha med sig tjejer också. Men det återstår att se.

take care, xoxo Isabelle



påsklov

Publicerad 2009-04-06 18:44:02 i Allmänt


Första dagen på påsklovet och jag har hunnit med massor saker.
Steg upp tidigt, för mig är 10 tidigt iafl : ) åt frukost medans jag tittade på ännu ett avsnitt utav Buffy. Sedan fick jag för mig att sy om en bikini jag köpt billigt i ullared, så nu är den redo för sommaren! Cajsa & Emma kom vid 11 tiden så då klippte jag Emma och så var det dags för middag. Vi + mamma gjorde oss klara och drog ut i vårvädret för att gå ner till byn och strosa lite. På vägen mötte vi upp Alfons och Sara : )

Jag köpte mig ett par "skinnleggnings" på Butik M, dom var lite annorlunda mot andra jag sett. Har inte tyckt om sådana innan. Efter det satte vi oss på pressbyrån och åt en glass!

När jag kom hem var det dags att sticka handen i saxen igen, då kom mormor och morfar och ville bli vårfina. Nu ikväll ska jag äta lassagne (köpte färdig på Ica, så glad för det för jag får aldrig det hemma ;p) och umgås med Stoffe. Det blir nog att glida runt!

Ha en bra kväll allesammans, xoxo Isabelle.



film & pizza

Publicerad 2009-04-05 23:51:33 i Allmänt


Precis hemkommen från en film/pizza kväll hos Tobias. Jag hade ingenting för mig efter jag varit nere på timmervägen hos Alfons så Tobias, Johan & Johanna hämtade mig och vi hämtade varsin pizza och satte på en film : )
Det var kul att höra allt Johan och dom gjort nere i Thailand, Nya Zeeland, Australien och alla ställen de varit på.

Fast klockan är 24 och det är sovdags är jag så sjukt ratlös, det är som en panikkänsla att jag inte vill vara själv. Det är så jobbigt att känna så för man vet inte vart man ska ta vägen, men jag antar att sängen med Buffy på tv får duga.

god natt på er, xoxo Isabelle.



kärlekssnack

Publicerad 2009-04-05 15:46:59 i Allmänt


Grillningen igår var jättemysig, vi satt och pratade ända in till natten om allt och ingenting, men det sista samtalsämnet vi hade var om kärlek.

Nästan alla var sådana som tyckte om att tänka farligt, blir lite lätt trötta på det vanliga myset med en person. Jag däremot är nästan tvärtemot, visst kan jag se en snygg kille och bara: WOW och börja tänka. Men när jag älskar någon och är tillsammans med någon, då finns det inte i mitt huvud att tänka på någon annan. Jag är en äkta passionerad älskare, om man kan säga så. Är jag förälskad i någon då är jag det rejält och har ingen annan i mitt huvud, den är mitt allt! Det får mig att känna mig äkta, för jag är ärlig mot min "käraste". Men också tråkig, i denna tiden jag lever i nu kan jag inte tänka så. Jag måste våga släppa taget om mig själv, tänka på mig och enbart mig själv.

Jag är ju trots allt min egna person nu, så varför inte leva livet när jag ändå kan?

Jag lurar mig själv och fastnar i mina tankar och minnen, det är svårt att släppa taget. Men kan alla andra, så kan väll jag!
Jag är mitt i livet.



cash

Publicerad 2009-04-03 23:37:34 i Allmänt


En lyckad färgad ljusare Stoffe
En lyckad färgad utväxt på EH
En lyckad milkshakestund med Sara & EH på torget
En lyckad klippning på Jessika
En lyckad god pizza till kvällen.

Men en seg och färjävla lång kväll.

Imån blir det upp tidigt för fler färg & klippningar.
"pengar rullar in som de ska, det går bra nu!"



fyfan

Publicerad 2009-04-02 21:16:26 i Allmänt

... vad trött jag är!!!

HELG OCH LOV ♥ ISABELLE ANNA BERG.
Lika med förbannat sant.



underbara värme!

Publicerad 2009-04-01 19:51:27 i Allmänt


Efter endast två timmar i skolan drog jag & mina bruttor ner en sväng på stan, planen var att äta lite och ta en glass i solen. Men såklart började vi i vanlig ordning inne på H&M och drog oss neråt! Med ett sådant här underbart väder kan man inte vara annat än glad, och även väldigt shoppingsugen på nya kläder som syns i solen! Det blev inte mkt tid över till mat eftersom vi var i så många affärer, men jag tog en cheezeburgare och chokladmilkshake påvägen till bussen (som var 25 min sen, varför stressade jag?)

Jag kom hem med "dessa" jeansen. Det är ljusa jeans med trashiga hål och slitningar men ännu mer än de på bilden. Bilden är de gamla som inte finns på gina längre, jag köpte nyinkomna för 1 hundralapp mer, men även mer slitningar vilket jag tkr om ; ) Köpte även en t-shirt därifrån i blått & vitt, randigt är så fint till sommaren och helt rätt. På H&M fick jag med mig ett par trosor, alltid kul att köpa underkläder tkr jag ( :

Nu har jag precis kollat på 2 ½ men och gjort fransk manikyr.
Ska ta mig en macka, vi fick en "fransk" limpa av morfar igår, sådana jättemjuka med hårda kanter, mums!
Imån är det full dag. Skola 9.00 - 16.00. Teori 16.45 - 19.00 och sen är det bara hem och klippa Stoffe.

xoxo Isabelle



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela