Isabelle Berg

påsklov.

Publicerad 2010-03-30 12:58:21 i Allmänt


Det har hänt en del saker på några dagar, dock inte så roliga alltid.

I fredags blev det lite fest hemma hos Fidde och det var trevligt! Inte ofta det är hemmafest vilket är synd. Lördagen blev det att chilla hela dagen, Stabel kom framåt eftermiddagen och var bakis ihop med mig. Vi bestämde oss vid 7 att vi skulle gå ut till Oléo och förfesta hos Stabel, så det var bara att göra sig iordning och dra dit, vi var ungefär 10-12 pers som dansade, sjöng och hade kul! Inne på Oléo var det helt okej, så sjukt mycket folk så det blev så packat.

Skulle dra hem till Martin på efterfest när Stabel ringer och säger att han haft inbrott, fort som fan kör vi dit och får se en väldigt utplockad lägenhet och en trasig balkongdörr. ALLT var borta. Alla tv-apparater, förstärkare, hemmabio, tv spel, mobil, bilnycklar, rakapparat (?), pengar, kläder.. ALLT! jag hade tur som bara blev av med min väska och tattiga mp3. Polisen kom och jag var inte hemma förens 7 på morgonen, snacka om kaos. Jag kan inte beskriva hur synd jag tkr det är om han, fyfan...

Har blivit träning och filmkvällar, även en pizza har jag hunnit med. Idag blir det kanske stan om jag hinner, annars blir det att klippa och förmodlinge träna ikväll.

xoxo



hopplöst.

Publicerad 2010-03-24 21:39:59 i Allmänt


Har ni ibland undrat varför vissa får och har allt man kan önska sig?
Allt det där som man själv skulle vilja ha, te.x de där svindyra skorna som ni bara skulle döda för att få men som ni själva vet aldrig kommer hända. Eller det där perfekta leéndet med tänder som bländar och man börjar undra vem fan som kastade in ens egna tänder när man var liten. Livet är verkligen orättvist och det lär man sig ju äldre man blir. Man lär sig nöja sig med det man kan få och ha, men ibland kanske det inte är nog. Det sägs att man aldrig ska ge upp hoppet, men att börja hoppas och sedan tryckas ner på botten igen är nog bland det värsta som finns! Varför är det just så att vissa kan få precis det dom vill ha? Jag vill absolut inte få allt här i världen, och allt handlar verkligen inte om prylar och utseénde, men om man byter ut mina exempel mot en människa så tror jag många håller med mig..

hade jag fått bestämma,
hade jag fått som jag ville,
hade jag fått vara en sådan som får det man verkligen verkligen vill ha

.. då vet jag exakt vad jag skulle valt!



fan.

Publicerad 2010-03-23 00:10:17 i Allmänt




bild sen lördags :)

jag hatar att jag alltid ska göra så dumma onödiga saker
för det känns ändå inte bättre.

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan




horoskop.

Publicerad 2010-03-15 22:14:43 i Allmänt



Lejonet

Ditt horoskop för vecka 11







Under veckan upplever du något av en vändpunkt. Någon förbindelse som du sedan länge hoppats på, kanske en romantisk sådan, gör dig nu lycklig och upprymd, kanske för att du också får möjlighet att vidga dina vyer och se något av världen. Detta är också en underbar tid för kreativa studier som handlar om mänskliga relationer. Du står mitt uppe i en process som handlar om andlig transformation med en växande medvetenhet om den dolda dynamik som påverkar människors psykologiska beteende. Detta kan leda till att en helt ny värld av förståelse och insikt präglar dina allra närmaste relationer. Är du singel, ser det ut att arta sig bra om du är ute efter en passionerad relation.






















sounds good!





me like.

Publicerad 2010-03-14 22:44:35 i Allmänt


En förbannat bra helg måste jag få be att säga. Började fredagen med praktik och hade 4 klippningar på eftermiddagen :) Har fått mig en stammis som känner mormor och morfar, en man som visslar och sjunger, såna kunder är alltid roliga! Kom hem och fick sällskap av EH och Fidde, vi kollade på Let´s Dance och någon film. Fast de lekte mest med mina mobil och EH tyckte det var tufft med pennan till. Jag & EH slocknade och vaknade av att Fidde drog vid 2 tiden, då stack EH med hem när hon fått upp ögonen.

Tog sovmorgon och steg upp och diskade (som det stod på en lapp i köket) och städade toaletten och mitt rum. Duschade och gjorde mig fräsch för det var planerat att gå ut. Efter många om och men förfestade vi hos Martin & Jenny. Självklart kördes det schlager/dansband i högtalarna (; och jag dansade bugg med mig själv. 11 tiden drog vi neråt Alvesta och jag fick för mig att springa ifrån de andra och ramlar pladask på röven, asnajs. Hittade en kundvagn på Netto som stod helt ensam så EH hoppade i och vi körde rally till Timmervägen där vi hälsade på min syster och en fest där vi ganska snabbt blev utslängda ifrån.. whatevaaaaah losers. Vi tog våran kundvagn iocgh körde tillbaka, fixade skjuts till Gemla och traskade till banken för att ta ut bensinpengar, hela vägen dit hade jag en härlig fyllehicka som Johanna filmade. Åkte till festen där man alltid är lika välkommen, jag gillar VERKLIGEN Gemla folket :)) det blev mycket dans och mys, me like!

Idag har jag varit bakis till tusen, men det var det värt och jag klagar inte på gårdagen/natten. Har klippt Limpan, kollat Buffy och ätit pizza med Stabel, Henke, Johanna & Fidde, sedan kollade vi på Sherlock Holmes.

Imån ska jag till Dagge och ta bort min räls, awesome!


NATTI.



broken.

Publicerad 2010-03-10 20:18:45 i Allmänt



kroppen tar stryk
hjärtat säger stopp
huvudet bara snurrar
illamåendet håller kvar
paniken ökar
och inget är som det ska.

är det så det känns när något gått sönder?




vanor.

Publicerad 2010-03-10 00:50:51 i Allmänt


Visst är det konstigt hur vi människor vänjer oss vid saker och ting fort?
Man vänjer sig tex att gå upp förjävla tidigt på morgonen bara för att se lite respektabel ut innan man ska åka en "rolig" bussfärd till skolan. Det blir också en vana att sätta sig vid datorn och kolla Facebook varje dag, eller att skicka alldeles för många sms. Vi alla har våra dagliga rutiner vare sig dom är roliga eller inte. Man får göra dom roligare som att tex sätta på vakna med the voice på morgonen och lyssna på deras galenheter medans man sminkar sig. Eller att unna sig den där godispåsen eller chipspåsen efter en kvälls pluggande. Vi vänjer oss fort vid måstena i livet, men även känslan av att "det där" som känns så bra ska komma tillbaka varje dag. Det kan vara den där studen med the voice gänget på tv på morgonen, eller att skratta en stund med kompisarna på den oerhört roliga samhällen, fika med familjen som mest övergår till skrattattacker.. eller den där lilla stunden på dagen som man faktiskt behöver, den som kanske peppar upp en lite till, den som får en att känna sig viktig, den som händer i princip varje dag och det är precis så du vant dig vid och vill ha det. Vad gör man då om en vana bryts och man bara känner oro och rädsla att någonting håller på att förändras? Det känns så fel i hela kroppen att man bara vill skrika ut det i hela världen och att någon ska ställa det till rätta. Vad gör man då?



alla behöver vi den där stunden på dagen
jag behöver den stunden på dagen.



summering.

Publicerad 2010-03-08 15:19:36 i Allmänt


Fredag.
Praktik fram till 6 och det var så himla varmt och skönt väder att man bara ville ut, tog och solade lite i solariumet på lunchrasten (; drog hem och åt och sedan var det att åka in igen för att gå på bio. Alice var jättebra och Johnny Depp är som vanligt bäst!

Lördag.
Slappande till tusen hela dagen, vilket kan vara väldigt skönt ibland. Låg i sängen och kollade på Buffy tills det blev bestämt att vi skulle ut. Förfesten var hos Stabel och när det var dags att gå ut var ingen sugen längre, så vi stannade kvar :) kom hem halv 4 och började värma mat i micron ^^ haha.

Söndag.
Åkte till Grimslöv för att fira Cajsa som fyllde 1 år i torsdags :) hon fick en cykel av oss, och knallrosa foppatofflor hon ska ha med sig till Tunisien i sommar (: Hon fick även kläder, pengar, böcker osv.

Nu är det redan måndag igen och jag är redan hemma faktiskt :) funderar på att gå en runda i solen, det är så skönt väder så det finns inte!



patetiskt.

Publicerad 2010-03-06 00:35:02 i Allmänt


jag trodde inte man fick hänga ut andras liv på bloggar/nätet
jag trodde inte att man fick dumförklara andra och skylla ifrån sig
jag trodde inte det var möjligt för en människa att byta skepnad
jag trodde inte man kunde bli så egoistisk och förlorad i sig själv

och jag trodde verkligen inte att patetiska människor som kallar sig "naturdoktorer" kunde göra en människa värre än vid starten.



jag känner inte igen dig längre
.. vem är du?




HELG!

Publicerad 2010-03-04 22:51:58 i Allmänt


Gjort 2 prov till på docka idag på praktiken, bara 7 kvar.... ;p Har även klippt Tobias Carlsson som var en aning nervös, men blev så nöjd med resultatet att han solade lite också, haha.

Imån är det mer dockprov och sedan ska jag försöka hitta ett bra löspuder (förslag?) innan jag åker hem för att käka och sedan åka in till stan igen för att se Alice in Wonderland på bio :) verkar grymt bra den filmen!



Visst är han sött Johnny Depp?



ojoj.

Publicerad 2010-03-01 18:25:26 i Allmänt




Jag tror inte jag är ensam om att tycka Paul Wesley i Vampire Diaries är galet galet het.
ögongodis på hög nivå!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela