Isabelle Berg

but you no longer asking, cause you no longer care.

Publicerad 2010-10-27 23:12:41 i Allmänt




Sådär har jag sett ut ikväll, ser skönt ut va?!

Hade Wella kurs i morse på jobbet om dom nya produkterna, sedan när dagen var slut tog jag med Elin hem. Vi kollade lite lägenheter, snackade ayia napa och hon permanentade mina ögonfransar.

Likadant som på bilden har jag suttit i 25 min. Och det var sjukt obehagligt och då har jag ändå linser som jag plockar in och ut varje dag. Dock blev det väldigt fint resultat, dom är verkligen böjda :) ser inte riktigt hur det är förens imorgon när jag ska ta mascara, men hoppas det är fint. Ska göra Elins fransar på fredag då vi ska jobba ihop hela dagen :)

Denna behandling kommer man få göra på Ladies Night nästa vecka (i mån om tid) och det erbjuds även breyn&frans färgning för billigare pris.

Jobbar varje dag utom söndag denna vecka. Och på fredagen blir det som sagt en heldag på New Style med Elin :) Imorgon ska jag vara på vårdcentralen vid 10.10 så nog dags att sova.

HÖRSCH!



your heart, your soul. remoted-controlled.

Publicerad 2010-10-26 23:47:40 i Allmänt


Jag är så fett jävla trött att jag somnar när som.
Var uppe och ringde en massa samtal tidigt innan jobbet, och det ringde flera gånger till mig så hann inte äta innan bussen gick. Efter jobbet åkte jag till Olivias salong och tog ut hennes löshår. 2½ timmes slit resulterade i att Olivia fick en dunkande huvud och jag blåsor och svullna fötter. Dessa jävla löshår.. (;

Imorgon börjar jag tidigare på jobbet för vi ska ha kurs på de nya Wella produkterna. Så Elin besöker mig en timme på salongen :) Sedan ska hon med mig hem efter dagens slut och kolla lite lägenheter över världen och Kungarna av Tlösand :) Vi två har en plan tills nästa år, oh yeah!

Alla de samtal jag ringde idag gjorde att jag på torsdag ska till Vårdcentralen (hittat en konstig röd leverfläck på skinkan av alla ställen som jag ska kolla), att jag bokat 4 körlektioner som startar nästa fredag (kors i taket) och faktiskt kan logga in på min körskola på internet.

Anyhow..
3 november är det Ladies Night på salongen.
6 november drar vi till Norge
oooch sedan blir allt tråkigt igen, hö hö.


HÖRSCH DÅ.

 

Längtar tills vi ska till Norge.
SOM fan !


but after all. i´m just waisting my time.

Publicerad 2010-10-25 23:51:18 i Allmänt


vi har alla ett val.
lev ditt liv, eller ångra att du aldrig gjorde det.
om man alltid tänkte så, borde livet vara väldigt lätt.
eller?

i remember when we kissed

att inte vara rädd, att inte skämmas, att inte våga.
vad har du egentligen att förlora?

i still feel it on my lips

det handlar om dig,
ingen annan.
låt inte livet stanna, bara för att någon fick dig att snubbla.
res dig upp, ta nya tag, lev.

the time that you danced with me, with no music playing.

minnen ska få dig att le, tänka på hur bra det var, men att allt har sin tid.
den där kyssen, det där leendet eller den där natten.
tänk tillbaka, men med ett leende på läpparna.

i remember the simple things.

det är dags att jag gör mitt val, jag är mitt i livet.
och jag har inget att förlora.
tvärtom så har jag allt att vinna.

but after all. i´m just waisting my time.



big love.

Publicerad 2010-10-25 22:19:47 i Allmänt




Korsett/Linne - BikBok
Top - H&M
Klänning - H&M
Skjorta - Monki
T-shirt - Monki

Det är tur lönen har kommit, för jag tror jag måste ta en shoppingrunda i helgen :)


i remember when we kissed, i still feel it on my lips.

Publicerad 2010-10-24 23:32:37 i Allmänt


Jag har suttit och stirrat på skärmen i  över 30 minuter utan att få fram något "rätt" att skriva. Man kan väl tycka att jag likaväl kan låta bli om jag ändå inte kommer på något.. Men saken är inte att jag inte vet vad jag vill skriva, utan vad jag kan skriva. Det har blivit en hel del funderingar idag, massa frågor som dykt upp i huvudet..
Varför?!
"I guess it was´nt meant to be" har snurrat i mitt huvud den senaste tiden och intalat mig att det är så det är och bara att gilla läget. Man bygger upp något för sig själv och för att göra det lättare, trots att det egentligen inte är det man alls vill göra. Men nu snurrar miljoner tankar, minnen, frågor.. u name it. Man kan säga att det jag byggt upp, rasade inatt.
Jag vet inte vad jag ska tycka, känna eller tro. Men att det bara råkade bli så känns lite väl långsökt, kanske var det trots allt med mening. Jag vet inte ens om jag vill att det skulle vara så, kanske vore det lättare om det var en olyckshändelse, då borde det väl inte göra någon skillnad för mig.. Eller ?! Jag ljuger om jag säger att hjärtat inte slog ett dubbelslag och att jag inte blev sjukt chockad inatt. Och jag är inte heller ärlig om jag säger att jag inte blev riktigt glad..

Jag trodde du förknippade mig med sommaren, men den är ju slut.. för länge sen ?!


I could honestly say you've been on my mind,
since I woke up today.



and i don´t feel the same.

Publicerad 2010-10-23 19:37:50 i Allmänt


Det var jobb idag och jag steg upp 7.20, vilket resulterade i en powernap nu i eftermiddags. Var en lugn dag på jobbet förövrigt, fick slava och platta Dikrans jävla affro med !

Ikväll ska jag & tjejerna på bio, Social Network blir det. En passande film till en Facebook nörd som jag, höhö. Är fett jävla danssugen som vanligt på lördagar, meeen lönen kommer ju inte förens på måndag. Och snart ska vi ju till Norge och leva livet !

Jag & Elin planerar att dra härifrån nästa år, kanske blir det just Norge ?! Only God knows..



saknar studentfesterna aaass hell !


don´t speak, i know just what you´re saying.

Publicerad 2010-10-22 22:25:40 i Allmänt


Det är inte ofta jag sitter hemma en fredagskväll, helt utan kompisar och faktiskt bara är. Annars brukar det antingen bli fest, filmmys eller andra äventyr. Men efter denna dagen så ville jag bara vara med min familj.

Det var en otroligt fin begravning och som jag hade trott så bröt jag ihop redan innan allt började, så fort jag fick se kistan. Det var otroligt mycket buketter runt om, mer än vad vi visste om. Mammas kusin Linda sjöng 3 låtar för oss och det spelades även trumpet för att hedra Morfar. Trumpeten är det som symboliserar honom, det och sommarstugan. Och på bladet vi fick när vi kom in stod hans namn med en bild just på hans kära sommarstuga.
Jag tror inte det hade kunnat bli en finare ceremoni än vad det var. Och det märktes så väl på alla att Morfar var en otroligt omtyckt människa av väldigt väldigt många! Samtidigt som det var otroligt tungt och att det gick åt väldigt mycket näsdukar så var jag glad över hur nöjda alla var med det sista farvälet av Morfar. Och som Mormor önskat låg min text tillsammans med Morfar i kistan, min text om världens bästa morfar!


Ikväll har vi varit alla hemma hos oss. Ätit pizza, godis och kollat på tv. Nu ska jag snart lägga mig för jag ska upp tidigt imån och jobba 9.30-14.00.

all kärlek ♥



ett sista farväl. allra sista.

Publicerad 2010-10-21 22:57:54 i Allmänt


Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men det känns i kropp, hjärta och själ att den jobbigaste dagen bara är några timmar här ifrån. Imorgon vid 13.00 så går jag, min familj och släkt in i kyrkan tillsammans för ett sista farväl. Där längst fram ligger morfar, tillsammans med mormor & morfars brudkort och texten jag skrivit om honom i kistan. Tårarna rinner redan nu, så jag kan bara ana hur jävla ont det kommer göra imorgon.
Jag har aldrig tagit farväl seriöst förr, ett farväl för mig är inte ett sista avsked av egna erfarenheter. Människor har alltid kommit tillbaka, på ett eller annat sätt. Denna gången blir det inte så.. Denna gången som jag som mest önskar att ett farväl hade varit på mitt vis.

Min morfar blev 83 år
Han var gift med mormor i 56 år och dom fick min mamma tillsammans.
Fyra barnbarn har fått växa upp med honom.
Och 2 barnbarns-barn har också fått träffa sin gammelmorfar.

Och jag talar för oss alla när jag säger att du gett oss så mycket kärlek,
och lämnat en så stor saknad!




Vila i frid Morfar.. vi ses i Nangijala ♥




min morgonrock och jag..

Publicerad 2010-10-20 00:26:25 i Allmänt


Jag tror att alla som känner mig riktigt väl har sett mig i morgonrock, min vita sköna morgonrock :) Stabel blir inte förvånad längre när jag öppnar dörren i den, kommer folk hit och jag är bakis så har jag den på hela dagen, mammas nära vänner har sett den och ibland skiter jag i att byta om när Carro kommer och hälsar på, tror hon skulle bli mer chockad om jag gjorde det. 365 dagar om året använder jag den och jag skulle nog inte kunna klara mig utan den faktiskt (observera att den tvättas). Finns nog inga fler än jag & mamma som lever i våra morgonrockar, det skönaste som finns (;


nog om min otroligt intressanta historia om "morgonrocken". Idag jobbade jag och det är så jäkla lugnt nu, någon period vi kommit in i. Så jag & Jill snackade fyllehistoerier, skräckhistorier och lärde känna varandra ytterligare ett snäpp :) Har verkligen fått en skitskön jobbarkompis och vi funkar bra ihop !
Tränade med JJ i gymmet i lite över en timme och sedan handlade vi baguetter, philadephiaost & juice och drog hem till mig och åt medans vi kollade på SATC.


Inatt innan jag somnade låg jag och tänkte, har en tendens att tänka så mycket att det kan ta timmar innan jag däckar. Tänkte på sommaren, underbara saker, tråkiga saker, saker man saknar, saker man minns, saker man är förbannad över osv osv.. och sedan kom jag in på fobier. Normalt sett brukar man vara rädd för ormar, spindlar, höjder eller mörker. Men inte jag! Okej.. jag ljuger om jag säger att jag skulle gosa med en orm runt halsen, ha en spindel som husdjur, åka höjdskräcken på Liseberg och säga att jag gärna sover helt ensam i ett stort hus.

Men en fobi som växt med åren är att bli sårad.
Jag är riktigt rädd för att hamna i träsket igen, i perioder där man går ner kilo efter kilo på bara några dagar, får raseriutbrott och ångestattacker och inte vill annat än gräva ner sig. För fan vad jag blivit sårad egentligen, gång på gång.
Jag har skitlätt för att träffa nya människor, killar som tjejer och tycker det är skitkul. Men när det gäller killar tar jag väldigt ofta steget tillbaka, och istl för att det skulle kunna bli en kärlek, blir det istl en väldigt bra vän.
Det är en ond cirkel, och min fobi. Men jag antar att istl för att vara rädd, ska jag vara glad för mina underbara vänner, min fina familj, allt roligt jag har framför mig och att mina extrakilon som kommit den senaste tiden faktiskt inte gör något. För just nu känns helt okej faktiskt :)

Men jag vet att en dag, då är det min tur.. och då ska jag inte vara rädd !



hatar sjukhus.

Publicerad 2010-10-18 00:06:56 i Allmänt


Nu är Emma och Cajsa på sjukan. Emma har ont i magen och Cajsa är dunderförkyld, dessa sjukhus besök tar aldrig slut och jag hatar det !!

Helgen har varit bra. Tog det jävligt lugnt i fredags och var i stan med mamma. Köpte nya höstskor, en cape, stickad tröja, vantar, öronhängen och halsduk. Åkte och hälsade på Embla innan vi åkte hem också såklart :) På kvällen kom mormor och åt med oss sen stack jag till Stabel och chillade.
Igår (lördags) var jag slö hela dagen, Cajsa kom tidigt på morgonen och vi lekte och hade kul. Gick en runda med Carro & Sara och lockade Cs hår. Gjorde mig själv iordning och drog på förfest i stan med Elin & Ange till Anges pojkvän. Sjukt kul kväll måste jag säga (:
Idag vaknade jag sjuuukt bakis, och klockan 1 skulle jag vara på Akropolis för att äta med jobbet (höll på att skita i det) men jag klarade att ta mig dit, OCH att äta ! Åkte med Elin hem och sov lite förlorade timmar. Har kollat film och myst med vännerna ikväll :)



nu ska jag sova, jobb imorgon.


Embla Marie Lundqvist.

Publicerad 2010-10-13 23:43:58 i Allmänt


JAG HAR BLIVIT MOSTER TREDJE GÅNGEN GILLT ♥
Har ett lyckorus i hela kroppen och det är så himla kul !!

Lilla Embla föddes idag vid 21 tiden och vi är alla så glada, vi som hoppades på en liten tös :)
Alfons har blivit storebror och det ska bli så kul att se hans reaktion!

Jag kommer somna gott inatt, jag älskar mina små syskonbarn.
Välkommen till världen Embla


Stort grattis till de otroligt charmiga föräldrarna på bilden (;



we say goodbye in the pouring rain, and i break down as you walk away.

Publicerad 2010-10-11 00:16:52 i Allmänt


på något konstigt sätt känns det som det börjar komma ett lugn inom mig. det kanske vore fel så fort efter allt, men det känns som att morfar har det bra där han är och att mormor är så stark.

mormor fick se det jag hade skrivit och hon frågade mamma vart jag fått allt ifrån, hon trodde inte jag var så djup och kunde skriva sådana saker. jag är ju ingen person som visar när jag är ledsen eller mår dåligt och därför blev hon så förvånad. men också samtidigt så himla glad. hon tyckte det var så fint och hon har redan börjat visa runt det bland grann-tanterna som blir lika tårögda som mormor och mamma. texten jag skrev ska följa med morfar ner i graven, det är mormors önskemål ! och det känns bra på något sätt, att jag bidrar med något fint som mormor blev så glad för.
morfar var ju trots allt min "dagis-pappa" när jag var liten.

jag satt precis med mamma i trappen och pratade om allt. om sommarstugan, om morfars bil, om hans kläder, hans rum, om julafton, om minnen, om allas reaktioner.
numera äger mamma sommarstugan och bilen kommer nog vi behålla och ha hos oss. mamma berättade att hon var chockad över mitt reagerande när hon berättade det, hon trodde inte jag skulle ta det så pass starkt som jag gjorde. jag visar som sagt gärna inte när jag är ledsen och den sidan har mamma sett mycket av. hon sa också att mormor sagt att dom iallafall fick fira sin 56e års bröllopsdag ihop. och tänk så länge dom varit tillsammans, en hel evighet. mormor tar det bra, och hon har till och med kunnat få fram ett skratt ibland. men det brast tydligen för henne när hon läste min text, om och om igen.

jag är så glad och stolt över min familj, jag skulle inte byta ut den mot någon annan i världen. den samhörigheten vi har är jag inte så säker på att många andra familjer upplever. trots att vi är helt knäppa, störda, och rentav ganska onormala ibland så är vi ändå vi.

det finns så mycket jag skulle kunna skriva. hur tufft allt är, hur mycket jag önskar det fanns nått att göra, hur synd jag tycker om mormor, hur jag fasar över julafton, hur jag önskar morfar kunde få träffa sitt tredje barnbarns-barn som kommer om några få veckor. men jag tror att han ser oss, han vakar över oss.


nu ska jag sluta innan tårarna börjar rinna igen. jag ska ta en dusch och lägga mig.
imorgon är det jobb och träning.

kärlek ♥


waisting time.

Publicerad 2010-10-10 15:30:59 i Allmänt


mamma kom in gråtandes till mitt rum i morse när jag sov. hon kramade mig och sa att hon läst mitt blogginlägg om morfar och hur fint hon tyckte det var. en stund senare kom även pappa in och frågade om han fick skriva ut det och visa för mormor. dom hade tydligen fällt tårar båda två när dom satt framför skärmen och läste.
det är aldrig kul att se någon ledsen, men mamma hade ett leende på läpparna när hon sa hur fint formulerat det var, och på så sätt kändes det faktiskt bra!


det är verkligen nu man märker vilka som verkligen finns där när det väl behövs. vilka som ställer upp och orkar lyssna och frågar hur man mår, att få en kram och veta att någon bryr sig är guld värt. och ja.. jag hade fel med vilka jag trodde var mina allra närmsta vänner. folk som jag knappt träffar har visat mer än andra att dom verkligen bryr sig och förstår. jag tror det är dags att sortera. livet är för kort att slösa bort det på människor som inte ger något tillbaka när man själv hade gjort allt. det är jävligt tråkigt men så jävla sant..

jag hoppas verkligen ni som inte tillhör denna dåliga kategorin tar åt er och förstår hur mycket ni betyder ♥



en ängel.

Publicerad 2010-10-10 01:48:07 i Allmänt


jag tror aldrig det har gjort så ont i mig som att se min familj så ledsen.

att se mina systrar som är äldre och starkare, bryta ihop och inte få stopp på tårarna.
att se min bror stirra rätt ut genom ett fönster i timmarvis, chockad.
att se min mormor rödsprängd i ögonen med tårar som rinner ner för kinden, fortfarande oförstående om vad som hänt.
att se min mamma vara starkast i världen och orka trösta oss alla och hålla tårarna tillbaka.

det är så overkligt och jag har nog fortfarande inte fattat att det är sant. allt gick så fort, det var inte din tur ännu. jag kommer aldrig någonsin mer få se min morfar. min morfar som var den allra bästa !

min morfar som kom varje morgon hem till oss för att få upp mig och Emil till skolan. ge oss frukost och se till att vi har med rätt böcker och kommer i tid.
min morfar som inte tillät mig att fiska längre efter jag tappat i 3 fiskespön när jag fått napp för jag blev rädd.
min morfar som lärde mig spela vändåtta och satt med mig timmarvis, trots att han ibland fick låta mig vinna för att inte göra mig sur.

min morfar som satt och sparkade med fötterna när han tittade på fotboll.
min morfar som alltid ställde upp och hjälpte till, vad det än gällde.
min morfar som inte längre finns..


någonting i mig gick sönder när mamma ringde idag och berättade att morfar inte längre finns. jag är tom på tårar men smärtan finns kvar. min stackars mormor, jag kan inte ana hur det måste kännas för dig..

jag kommer alltid minnas dig, kommer alltid sakna dig och du kommer alltid vara den bästa morfarn i hela världen ♥


all kärlek till min familj och mina vänner.
jag älskar er♥



tänker på dig.

Publicerad 2010-10-08 23:45:18 i Allmänt




Idag skänker jag alla mina tankar åt min morfar.
Min starka snälla morfar som vill alla väl.

Se till att bli frisk nu. ♥



nya linser & kanske nya bågar eller kanske nya ögon ?

Publicerad 2010-10-07 00:13:37 i Allmänt


Dagen började med jobb, och som vanligt käkar jag frukost/middag på bussen. Måste verkligen bli bättre på att äta på morgonen, men frukost är ju så sjukt äckligt. Whatever.. jobbade från 13-18 iafl och sedan mötte jag upp Carro på Ica i A-town och handlade grejer till tacos. Vi gick hem till mig och lagade maten och glodde på Bonde söker fru (klarar inte av det programmet, men offrade mig för Carros skull). Sedan var det underbara Kungarna av Tylösand. Så klockrent program ! Trots all kritik & shit det fått så är det underhållning på hög nivå ! Jockiboi & Nemo kan man inte annat än älska för att dom är så sköna (;

Sitter och funderar på om jag ska byta ut mina glajjor mot nya snygga pilotglasögon, har tröttnat på mina bågar jag har och vill ha nått nytt. Ett par guldiga pilot med tunna bågar vore perfekt ! Har ju ändå beställt nya linser så kan likaväl köra på ^^ har tydligen fått ännu sämre syn med, går bra det här.

Nu ska jag nog lägga mig glo på någon mordserie, är alltid sånt på kvällarna. Men det är fett!
Imorgon äre jobb 13-18 och sedan gym med Carro. Och efter det tror jag att jag har helg :)





majs på farmors vis.

Publicerad 2010-10-04 21:24:44 i Allmänt


Här sitter jag i min soffa.
Trött, pank, uttråkad och kan inte låta bli mina stygn i munnen.
Men lika glad är jag för det (:

Gick bra på jobbet idag med, och imorgon är jag ensam i salongen från 09-18. Lite smått nervöst men det är bara nyttigt ! Trivs verkligen skitbra och de som jobbar där är toppen :) har nog hittat rätt med andra ord.

Nu har jag ätit kvällsmat, 2 äggmackor och majs. Mina kompisar tycker jag är skitknäpp när jag värmer en burk majs på spisen med lite vatten. Låter det koka upp och sedan lägger jag i smör och salt och äter med sked, ASGOTT ! Som godis fast lite bättre.. hoppas jag ^^

Nu ska jag nog faktiskt bädda ner mig och glo på tv. Efter jobbet imån blir det gymmet med Svanberg som ska bli lika duktig som jag (host).

HÖRSCH.




trötttrötttrött.

Publicerad 2010-10-03 21:26:37 i Allmänt


Det har varit en hård helg på alla dess fronter.
Började fredagen med att helg-handla på City Gross, fikade innan vi åkte hem. Gjorde mig redo och tog bussen till stan igen och blev upphämtad av Erica, vi åkte på förfest hos Sebbe :) Det var en bra utgång på Grace och det var livat med alla 40 taggare som efterfestade där efter Ladies Night. Kom i säng vid 03 och skulle upp 07, piggt.

Medans jag satt och väntade på bussen vid 9 tiden i stan i lördags så hoppade en lång man förbi mig på kryckor. Oranga byxor och ful mössa, men han var lika snygg live som på tv. Martin Stenmarck själv var det som letade efter utgången till tågen ^^ trevlig syn sådär på morgonkvisten.
Jobbade mellan 09.30-14.00 och jag tycker det var jätteroligt :) Många klippningar och en uppsättning så jag hoppas dom var nöjda med min insats. Dock har jag tydligen strulat till det med kassan och tryckt fel. Känner mig skitdålig som tycker jag borde kunna det där och inte göra fel, men alla kassor är olika och jag har nog inte lärt mig den riktigt. Hoppas jag inte skapat ett kaos.. :s

Blev förfest hos Sara på kvällen med mat och drickspel innan vi drog till Oleo. Träffade hela killgänget på bussen och vi alla hade kul tsm ute (: Höll på att missa bussen, är tydligen en aning fattigare än vad jag trodde, har sovit halva dagen och är svinseg. Men är man kung för en dag så... haha!



Imån är det jobb 13-18, samma tider varje dag till torsdag. Nice det :)
Hööööörsch.



explosion.

Publicerad 2010-10-01 00:29:22 i Allmänt


jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, om jag ska vara stolt eller ha ångest, om jag ska hålla käft eller prata, om jag ska vara ärlig eller ljuga, om jag ska försöka eller inte, om jag ska få ett avslut eller fortsätta, om jag ska göra nått åt det eller låta det vara, om jag ska se framåt eller bakåt, om jag ska vara nöjd eller ångra, om jag ska känna lycka eller smärta, om jag ska svälja stoltheten eller vara feg, om jag ska le eller gråta, om jag ska vara arg, ledsen eller rentav glad, om jag ska hata eller älska, om jag ska skrika eller skratta.

jag tror hela jag har exploderat, femhundramiljoner känslor och frågor på samma gång. varför kan saker och ting inte vara lätta för?! ibland önskar jag det fanns en delete knapp. där skulle man kunna radera sådant som gör en ont, sådant man saknar och sådant man inte vill känna. tänk så jävla mycket lättare allt kunde vara då.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela