Isabelle Berg

förbannat bra dag.

Publicerad 2009-10-30 16:39:37 i Allmänt


MJ bion igår var grymt bra, jag rös över hur jävla duktig han är. En gång kung, alltid kung!
Efter det kollade jag på film i Stabels nya lägenhet med han, JP & Henning.

Sov och hade det mysigt till 1 på morgonen när jag åkte hem. Åkte ner till Blondy med mamma och har hittat min drömklänning. Den är olivgrön, axelbandslös, tight upp till vidare efter rumpans slut och helt fantastiskt. Inte romantisk, utan mer tuff och visar fina former. Paljetter och snygga veck.

och det bästa är att den är min :)

Nu ska jag snart klippa Carro antagligen sen blire att fira Jenny ikväll med mat och dricka. Det ser vi fram emot.



modellfotografering i Malmö.

Publicerad 2009-10-29 00:20:57 i Allmänt





Detta är ett av 60 kort som togs, detta köpte jag med hem för en stor summa, därför blev det endast 1 kort :)

Jag är grymt nöjd med dagen, korten, sällskapet, skratten och allt! Riktigt bra dag i malmö och kul att få testa på hur det känns att posa på riktigt inför en fotograf. Min fotograf frågade mig om jag brukade titta på Top Model, det kanske syntes (;


Imån ska jag till Blondy med mamma, sen till stan och kolla i affärer och slutligen se MJ bion med Jenny & Lovisa. Kommer bli ännu en bra dag det.



ensam.

Publicerad 2009-10-28 01:21:16 i Allmänt






liten som stor, älskad som oälskad, lycklig som olycklig kommer vi alla någon gång ställa oss samma fråga.
"Vad gör man när man är omringad av människor, men känner sig ensamast i världen?!



eva & adam.

Publicerad 2009-10-27 22:27:05 i Allmänt



Tänk om allt var så enkelt som det är i Eva & Adam filmen, ja den som heter fyra födelsedagar och ett fiasko. Eva gör bort sig totalt och är jätte elak mot Adam som ändå förlåter henne i slutet. 
Är det så att vad man än gjort och hur mycket man än sårat eller förstört för någon blir man i slutet ändå alltid förstådd och förlåten? För kan man verkligen hata någon som sårat som man egentligen bryr sig om?

Enligt mig så tror jag faktiskt inte det..



Idag har jag umgåtts mesta delen med Carro men även med Sara. Vi har handlat, tagit ut min utbetalningscheck, kollat balklänningar på Blondie, lagat makaroner och falukorv, kollat på tv, ätit chokladpudding och kollat på Eva & Adam. Nu ska jag snart duscha, raka benen, göra inpackning, peeling och allt som man kan göra. För imån åker jag till Malmö och fotograferas, ska bli riktigt kul!



firande av Vedija.

Publicerad 2009-10-25 21:14:20 i Allmänt



Kanon kväll igår på alla sätt & vis.
Började med tacopaj och välkomstdrink hos Vedija, sedan sjöng vi till dansband och förfestade innan vi åkte typ 9 pers i 1 bil till Robin J på en andra förfest :) Vid halv 11 tiden kom limon och det var livat in till stan. Massor av kort togs det och vi tog stämpel på Oleo och gick sedan till Sports. Efter att träffat lite folk där och druckit så drog vi till Oleo igen. Träffade hur mycket folk som helst som man känner, en asbra utgång med tequila och dans!

Efterfesten var hemma hos Micke, och de flesta pallade inte trycket så till slut var det bara jag, Gurra, Dan & Micke :) Jag och Gurra somnade i varsin soffa till skräckfilm som var cpläskig.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att hälsat på hos Alfons och ätit glass. Skulle beställa tid för tatuering hos Saras granne men han var inte hemma. Skulle se på nya Wallander filmen med mamma & pappa innan, men somnade efter 10 min och vaknade 10 min innan den slutade.


Imorgon ska jag sova ut ritkigt ordentligt och städa på mitt rum, på kvällen ska jag ut och äta med Sara & Erik och mamma & pappa på La Gondola. Det ser jag fram emot :)



studentfest nr. 2

Publicerad 2009-10-23 22:08:23 i Allmänt


Största delen av veckan har varit kaos och ett rent helvete. Jag tänker inte gå in på vad men det har gjort att humöret varit på botten, mitt samvete är så stort att jag inte vet vart jag ska göra av det, jag mår dåligt för allt som hänt och kan inte sluta tänka på det. Och allt är mitt fel?! eller.. Jag har min egna åsikt om det, men hur som helst är det nog jag som sitter kvar i skiten, medans andra kom ur det fort.

Studentfesten igår var skiiiiitkul! :) Halloween tema och vi var alla lika fula tycker jag, ha ha ha. Spöke skulle de flesta likna, vissa var killer dockor, vissa zombies osv. Började med att fixa oss och förfesta hos Johanna i stan, sedan drog vi alla in i en taxilimo och åkte på en förfest vid Ö&B ungefär sedan vandrade vi vidare till Grace. VI dansade natten lång och det slutade mysigt i mörkret.

Mindre kul att stiga upp idag, mådde skit halva dagen på praktiken och var vädligt seg. Yazmin bjöd på kantarellpaj hennes sambo hade lagat och sedan började jag så smått vakna till. Hade kund på eftermiddagen så dagen gick fort. Åt Tacopaj när jag kom hem och sedan har jag myst med Cajsa och kollat lite på idol. är helt yr i huvudet och tror det är pga av att jag är övertrött.



Fulast vinner, var det va?

It´s like living in a hell on earth.



hektiskt.

Publicerad 2009-10-20 22:21:21 i Allmänt


Stressig dag från morgon till kväll.
Skola till 12.
Åt på Pizza & Baguette Kungen med päronen.
Handlade på Ica & Netto.
Åkte till stan med Carro igen och tog bort naglarna och gick lite på stan.
Hem & färga Lisa.
Spåren för att fira Vedija.

Och nu ska jag duscha & nana :)



Vedija 18 år.

Publicerad 2009-10-19 22:31:14 i Allmänt


Först ska jag börja med att säga GRATTIS VEDIJA PÅ 18 ÅRS DAGEN ♥ äntligen får du följa med ut (:

Dagen har varit lugn. Skola och sen ner på stan en sväng, åkte hem och fick telefonsamtal att vi inte skulle fira Vedija, hon var sjuk :/ Så tog en powernap och vaknade med ett kuvert på mig. Hade fått brev från posten. Har pluggat ikväll och ska snart lägga mig. Fick en släng av ångest med när jag såg kort på mig själv från lördagen jag inte kommer ihåg, skärpning Isabelle!!!

Imån är det kort dag och sen ska jag ta bort mina naglar vid 16.00, skönt.




i like you babe!



to much.

Publicerad 2009-10-18 22:30:07 i Allmänt







Festen igår var kul det lilla jag var "med". Det gick en aning utför men tycker det var en bra kväll ändå :) Förfestade tsm med tjejerna och Tim o co. och hade det väldigt najs. Vissa kom inte ens ut till festen, men så kan det också gå ^^ Dans, skratt och alldeles för mycket alkohol kan man säga.

Askalasbakis idag, Stabel & Johanna kom och åt frukost, sen följde jag med han hem och glodde film och åt chips och dipp. Har klippt brorsan och Kalle ikväll också. Imån är det Vedijas stora dag, det ska firas med att äta på spåren och utgång till helgen :)




elektronik.

Publicerad 2009-10-15 21:48:55 i Allmänt



Efter 4 lagningar, 2 orsakade fel av dom som "lagat" den, en jävla massa besök och tjabb med the phonehouse så har jag äntligen en splitter ny Samsung Ultra Touch i min ägo. Och den funkar utmärkt (: Skulle bara ta 2 månader innan dom gav med sig och fattade att den andra var totalförstörd.
Nu ska jag ta en massa nya kort när jag äntligen kan!

Hade en färgning idag på salongen, gick kalas. Har också klippt lite akut ikväll hemma. Imån vet jag inte vad jag ska göra, men det blir nog chill. För på lördag är det fetefetefest i Kvenneberga för Lisa & Jenny! ser jag fram emot.

Dagens låt. Tokio Hotel - Automatic
Dagens bästa. Min mobil
Dagens sämsta. Att jag hatar läget.

big smile, long time. det brukade vara mitt motto!



ny.

Publicerad 2009-10-13 13:38:12 i Allmänt





ny färg, ny isabelle, nya tag :)

ska snart till optikern och klaga på mina linser som gör att mina ögon rinner
och göra synundersökning.



klump.

Publicerad 2009-10-12 22:40:22 i Allmänt


Försöker ladda upp skitsöta kort på Cajsa & Emma men det går inte, får bli imorgon.
Har inte gjort mer idag än skola, klipp Jessikas lugg, kollat på "En shopaholics bekännelser", pluggat och kollat på hollywood fruarna. Sitter här och lyssnar på musik, miljoner tankar i huvudet och en liten klump i bröstet. Det va inte såhär det skulle bli, det är inte såhär jag vill ha det, det är inte såhär jag vill det ska vara föralltid. Kanske borde jag trycka på delete, kanske borde jag ge upp.

Kanske kommer du en dag sakna en vän, precis som jag gör ikväll.


erase and delete.

Publicerad 2009-10-11 23:09:20 i Allmänt


Kollade på 17 Again.
Duschade.
Pluggade och fick huvudvärk.
Kollade på The Hangover
Fick min kväll förstörd.
Sydde löshår.
Lägger mig med orden "erase and delete" i huvudet.

God natt.

after all you put me trough, you think i deaspise you, but i wanna thank you, cause you made me that much stronger!



helgen.

Publicerad 2009-10-11 15:46:01 i Allmänt








Börjar med kort från förra helgens utgång 2/10, väldigt snyggt må jag säga.


I fredags chillade jag, var med Jenny, JP & Vedija som jag åkte bil det mesta med.
Igår var jag först i stan med mamma, systrar och barn. Köpte mig mjuka leggings, kofta, smink & nytt hår. Kom hem och klippte Emma & Christoffer, gjorde mig iordnig snabbt och drog till stan med J & V för att kolla på fotbollen och festa. Sjukt bra kväll med bra folk :)

Nu måste jag plugga, duscha, sy håret och till sist klippa Vedijas mamma lite.



ärlighet.

Publicerad 2009-10-08 23:48:37 i Allmänt



Jag har låtit mina problem, mina tyngder och ilska gått ut över andra.
Jag har varit egoistisk, självisk, elak, ett svin.. u name it, kalla mig vad ni vill. För det är inte mer än rätt. Jag klandrar ingen annan än mig själv för mitt beteende och jag ångrar det något fruktansvärt. Panikkänslor och klumpar i magen för att jag sabbat så jävla mycket i onödan.

Jag vet att jag gjort fel än en gång, jag vet att jag gjort många arga, jag vet att jag inte ställt upp, jag vet att jag gjort många besvikna, jag vet allt det där.. Och jag säger förlåt med hela mitt hjärta, trots att jag vet att det är försent förlänge sen. Jag vet allt så jävla väl, och det finns inte ett dugg jag kan göra ogjort.

Jag vill inte vara såhär, det räcker nu. Det skulle ha varit stopp för längesen.
Ett jävla svin.

förlåt tjejer, det gör ont i mig varje sekund.. jag saknar er!




isabelle.

Publicerad 2009-10-08 21:29:24 i Allmänt



Isabelle går tillbaka till hur hon borde vara och passar bäst i
Isabelle blandar en skvätt 7/37 +5/1
Isabelle är brunett igen 

Isabelle är mörkbrun och skitnöjd  (:



hvf07b.

Publicerad 2009-10-07 18:04:10 i Allmänt





Vi har snott kopior på vårat skolkort i skolan, suck on that Kungsmad!

Snart bestäms det om det tillåts vara med,
tydligen är det skyltarna som är kränkande.



prov.

Publicerad 2009-10-06 21:55:04 i Allmänt


Vaknade halv 2 och trodde klockan ringt och att jag skulle upp, efter ett tag kollar jag klockan och fattar att jag bara drömt. Inte det lättaste att somna om sen. Hade Samhällsprov idag och det gick ju det med. Firade med shopping och Donkan med Frida, Erica & Elin :) Fick hem en tröja och en kjol.

Har klippt Fidde & mamma ikväll, tog även en powerwalk med tjejerna.
Nu är jag astrött och ska sova, läggningar och kundpass imån.




försent.

Publicerad 2009-10-04 13:37:33 i Allmänt




there´s nothing to say, the time has run out.

det är försent nu, alla löften är brutna, alla ord meningslösa.
Det är inte värt det mer.




goodbye, my "friend".

besviken.

Publicerad 2009-10-03 10:29:17 i Allmänt



Aldrig mer förfest hemma hos mig, vissa kommer bara för att ha någonstans att va, att man sen inte ens kan prata verkar okej för dom. Ingen som märker när man går därifrån. Då kan man lika väl stanna hemma. För det var min förfest, inte en förfest som skulle tas över. Riktigt jävla besviken..

ALDRIG mer!




klipp klipp.

Publicerad 2009-10-01 20:41:48 i Allmänt



3 klippningar idag och det gick bra :) jämför man med hur de går att klippa hemma eller i skolan så går det sämre i salongen. Fattar inte varför, blir småfel som jag annars inte gör. Tar nervositeten över, eller vill jag visa mig duktig så det blir fel istl? Hoppas det bara är så! 2 barn klippningar och en dam blev de iafl :) 1 klippning imån på salongen & 3 hemma i helgen.

Sara fyller år imån och det ska firas med middag & utgång på lördag, kanske blir det imån med ( : är riktigt sugen på fest, fattar dock inte varför jag inte tröttnar efter fest varje helg i 4 månader?! Men det är väll bara så.. Im a partygirl!





Det är inte värt det längre, jag vet det (:



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela