Isabelle Berg

fix me.

Publicerad 2011-02-28 00:03:18 i Allmänt




jag tar en paus & kommer inte att skriva på ett tag. om det handlar om dagar, veckor eller månader vet jag inte. det jag vet är att jag i dagens läge inte kan skriva något som jag skulle vilja läsa om senare.

vi hörs!



i´ve finally opened my eyes.

Publicerad 2011-02-27 03:45:27 i Allmänt


Tände ljus på rummet och la mig till "En riddares historia". Saker och ting känns helt okej just nu, jag tror att ljus har en lugnande känsla på människor. Ett lugn som sveper över en och säger att allting kommer att bli bra en vacker dag!
En annan stor orsak till att jag överhuvudtaget steg upp idag ( som jag gjorde kl 18.00 ) var mina vänner. Att få köpa lite godis, coca cola och ligga och slappa i soffan och skratta tills man får ont i magen med vännerna, det kallar jag terapi & det kallar jag för kärlek!

Jacobs fest var mycket lyckad igår :) jag hade roligt och det var kul att träffa gamla gänget igen! Desto mindre roligt var det idag.. Svullna ögon, en huvudvärk som inte var nådig,
ett humör som låg i botten & allmänt kasst.
Det var sjukt onödigt att öppna den där sista cidern, jag visste ju redan innan att jag inte skulle klara av att dricka den. Sjukt onödigt att börja kasta saker runt mig när vi skulle gå hem och vara sjukt jävla arg.
Trots att jag var det kan det skötas snyggare, det måste skötas snyggare!
Jag tror det är dags för mig att lugna ner mig, det är inte roligt längre att bli så jävla bakis, att kläcka ur sig onödiga saker på fyllan, att dricka så jävla mycket. Men det har funnits orsaker till att det blivit så sjukt mycket fest om helgerna, det är ju så grymt skönt att få släppa alla tankar och allt man har inom sig.. Men söndagsångesten är dock inte lika skön. Jag tror faktiskt inte jag har roligare för att jag dricker lite extra, eller festar lite extra, tvärtom. Jag har insett det nu.

Så skärpning Isabelle! Hädanefter ska saker och ting skötas snyggt, med ett glatt humör, lagom mycket i glaset och söndagarna ska inte vara ångest. Det är dags att lugna ner sig!
Jag ber om ursäkt för mitt hemska beteénde, it´s not okay!!




jag berättar & visar alldeles för sällan hur mycket jag tycker om mina vänner.
hur viktiga dom är för mig. tack för att ni finns & alltid står ut med mig, loveyou


friday night.

Publicerad 2011-02-25 08:13:23 i Allmänt


God morgon.
Klockan är alldeles för lite men jag ska iväg och jobba hela dagen. Ganska förvånad att jag kom ur sängen imorse, dels av den tidiga morgonen & dels av att jag & Stabel körde skiten ur oss i gymmet igår! Well well..
Ikväll ska Jacob firas som fylller 20 år idag, grattis :) ska bli trevligt!

Nehe nu måste jag klä på mig. Hoppas på en ganska så lugn dag på salongen!


tell the devil i said hey, when you get back to where you from.






here i go, scream my lungs out.

Publicerad 2011-02-24 00:11:03 i Allmänt


Min underbara vän Carro bjöd hem mig på hamburgare och daimkladdkaka ikväll, hon tyckte jag skulle komma hemifrån och rensa huvudet med något annat en stund. Hon är bra den tjejen, i alla väder!

Fidde och jag käkade donkenmat i hans fina lägenhet igår, spelade Heroes till halv 4 på natten och deckade framför OC. Hans soffa är stenhård, sov inte där förens han fisit in den riktigt ordentligt! Jag fick däremot goda toast till frukost med ananas och grejer i innan jag gick på bio med syster. Trassel var så himla bra, jag älskar Disney! rolig & sorglig film så vi satt faktiskt och snyftade lite. En annan kul grej är att Emma hamnade på "Grand Samarkand" stolen så hon vann en ny biobiljett (:


Jag ska ställa klockan innan jag lägger mig. Imorgon ska jag fan ta tag i allt! Allt till gesällen ska vara klart innan dagen är slut, modeller, frisyrer, färger.. ALLT! sen ska det pluggas teori och jag ska fanimej klara en fas imorgon om jag så ska vara vaken hela natten!



girl vs. boy.

Publicerad 2011-02-22 20:13:27 i Allmänt


Precis hemkommen från ett svettigt bodycombat pass, ska snart in i duschen och sedan ta lite sockerkaka om det finns någon kvar. Mamma bakade en sån himla god & saftig igår!
Jag var duktig innan och lagade middag till familjen som slutade jobba vid 16.00, så köttfärsåsen & spagettin var klar precis i tid.. det är annat om vad man kan säga att dom andra var! 16.45 kom alla hem och då var spagettin lika mjuk som en bebisrumpa.
Men tanken var god och gott var det iafl (:

Inatt ska jag lana för första gången i mitt liv (!!!!), om man nu kan kalla det om man spelar tillsammans på en dator?! Hur som helst ska jag och Fidde geeka Heroes III hos han hela natten lång, ett gammalt roligt spel jag brukade spela med min bror när jag var liten! Passar på att se om hans lägenhet duger med eller om jag ska klaga ;p

Imorgon ska jag och min kära syster Emma på bio, vi ska se Trassel i 3D (: Vi är båda helt besatta av Disney filmer och nu när hon är sjukskriven kan vi passa på att kolla på dagen. Ska bli mysigt!




En Disneyfilm med massor av hår, kan det bli bättre ?!


big brother.

Publicerad 2011-02-21 23:40:03 i Allmänt


KLOCKRENT säger jag bara!

En transexuell, en bisexuell, ett par, en nörd, en stekare, en mamma osv. Jag bara älskar blandningen av människor dom släppt in i BB-huset och det kommer bli en grym säsong!

Jag har sett alla Big Brother säsonger utom den allra första, då var jag bara 9 år. Men 2 år senare satt jag som klistrad. Ändå är inte jag lika besatt av det som mamma som köpte att se det dygnet runt, alltså såg vi allt som hände, hela tiden, alla säsonger! Jag tycker detta är humor och underhållning på hög nivå.

Och ja, det kan ses som att människor vill synas och göra bort sig i TYV. Men ärligt talat, är det inte såhär det funkar i riktiga livet också?!

Stor hiss till Big Brother 2011, it´s gonna be great (:





give me warm in the coldest of nights.

Publicerad 2011-02-21 02:05:22 i Allmänt


Jag har blivit helt besatt av vampire diaries och har snart sett alla avsnitt som går att se änsålänge, men just nu laggar ett avsnitt så passar på att skriva om helgen..

Gårdagen kändes väldigt lång, började dagen med att klippa och sedan åt jag frukost. Fick sms av Carro som ville färga utväxten, men istl kom hon med brun, blond & röd färg. Hon skulle alltså färga utväxten & göra röda skiftningar/slingor i. Detta tog mig ca 3-4 timmar att göra då blekningen segade som fan. Men resultatet blev helt grymt, slingorna var verkligen knallröda och lyste, hur snyggt som helst! Hade inte förväntat mig det av ICA färg.

Under tiden Carro satt med färgerna sydde vi mitt löshår så jag kunde ha det till kvällen. Hade aldrig hunnit med det annars, tack för hjälpen!
Duschade i rekordfart, gjorde mig iordning i rekordfart & drog till Stabel på fest. Vi har alltid lika kul där & det blir alltid lika galet, vilket jag gillar (: Några av oss valde att åka till Oleo så vi tog bussen in och drog rundan på Sports innan vi började skaka på vad vi hade. Och dansade gjorde vi, och shottade gjorde vi! Gosh vad lakrits shots vi drack! Riktigt roligt hade jag (: Dock slutade kvällen lite smått i kaos, jag skyller inte på någon för jag tycker inte det är någons fel. Men en bussresa senare, en promenad mitt i natten i -15 & en biltur från 88:an och hem så var allt i sin ordning igen.

Jag har legat i sängen hela dagen idag, gått upp & ätit tacos till "frukost", även kvällsmat orkade jag resa mig för. Sedan har jag legat här där jag fortfarande ligger, men med rätt avsikter & villkor så funkade det också bra!

Nu är det snart dags att sova. God natt!


I´ll never ever be afraid again.

Publicerad 2011-02-19 00:52:38 i Allmänt


Aldrig i hela mitt liv förr har jag haft framtidsplaner. Jag tar livet alldeles för lätt och mitt måtto är "Allting löser sig, förr eller senare". Och oftast gör det ju alltid det, på något höger eller vänster. Men dock har väldigt mycket bara varit en tillfällighet eller något som fått duga för stunden. Men precis nyss när jag letade efter alla miljoner salonger som finns i Växjö så kom jag på att en dröm jag har är nog ändå att få starta något eget. Inte ensam, men med en vän så skulle jag verkligen vilja det!

I april kommer jag nog börja jobba igen, eller jag ska jobba igen. Men det är bara för tillfället, för att jag ska få in pengar. I Maj SKA jag fan klara gesällen, inga andra alternativ finns! I sommar kommer jag jobba ihjäl mig på 2 ställen och sedan i höst kommer jag säga upp mig, då åker jag, Elin & Erica till Thailand i några månader för att leva livet medans vi kan! När vi kommer tillbaka är det 2012, nytt år & nya möjligheter.
Jag funderar på att plugga mig vidare inom skönhetslinjen, kanske naglar, kanske hudvård, kanske i Gbg ?! SEN, sen ska jag fan uppfylla min dröm. Att få äga en salong. Tänk att få inreda den från början till slut, att få bestämma hur den ska drivas, vilket mål vi ska ha, hur vi vill få våra kunder speciella, vad vi ska specialisera oss på. Fan vad roligt! Jag kommer aldrig släppa den drömmen.

Man kan allt så länge man vill.. Det ska bli mitt nya måtto!



Och från och med idag ska jag aldrig mer vara rädd, för någonting!


plastic fantastic.

Publicerad 2011-02-18 22:16:14 i Allmänt


Började morgonen lite väl lugnt då jag fick springa till bussen, utan smink
& utan en tanke på att kolla om jag hade busspengar i plånboken.
Jag hann med bussen, och jag hade busspengar.. Lucky me!

Körde en lektion och åkte hem direkt efteråt. Syskonen började ramla in vid 4 tiden och då stod jag och gjorde vitlökssås. Vi hade tacosmys ikväll och det var supergott! Dock kunde Emma inte äta för hon får inte äta stark mat efter operationen! Sedan åt vi köptetårta och godis medans vi tittade på Let´s Dance. Lite tråkigt att dom måste åka hem så tidigt och natta dom små, då sitter man här vid 22 tiden och inte har mycket att göra (: Funderar på att börja sy mitt löshår, men kanske inte smart när det är så mörkt ?! Det är det tråkigaste jag vet, och ändå är detta fjärde håret jag ska sy. Blööh!

Jag får helt enkelt ta och lägga mig hyffsat i tid så kanske jag hinner med mer imorgon. Och på kvällen är det fest hos Stabel, känns som det var längesen hela gänget festade ihop så jag ser fram emot detta riktigt mycket!

 

Här har jag löshår med clips, tycker faktiskt inte det ser sjukt onaturligt ut ändå.
Kommer ihåg att detta är taget precis innan min stora 18 års fest. Gillar faktiskt fotot, av någon anledning fick jag isblå ögon (?) och sminket ser nice ut. Kan fan inte sminka mig med ögonskugga nuförtiden, antingen ser jag det ut som en 4-åring har sminkat mig eller som om personen var blind!

 


good naaaatt.

Publicerad 2011-02-18 00:40:55 i Allmänt


Har varit orolig för syster hela dagen som opererat bort gallsten. Lämnade henne vid sjukhuset vid halv 11 och vid 19 ikväll ringde hon och sa att hon mådde bra ♥


Har hunnit med endel idag men orkar inte skriva så mycket, sjukt trött..
Var barnvakt åt Cajsa, klippte Fidde & Jacob, var hos Alfons & Embla, ätit kebab med Christoffer och varit på filmkväll hos Stabel.

Nu säger jag god natt och imorgon ska jag till stan och köra.



you lost me.

Publicerad 2011-02-17 00:33:51 i Allmänt


Man kommer till en viss punkt i livet då man måste göra svåra val. Det är oftast val du egentligen inte ens vill tänka på, som inte ens vore möjliga att utföra. Jag hatar att hjärtat gör oss blinda! Visst skulle du göra allt för någon du verkligen håller hårt om? Men hur mycket ska hjärtat behöva ta? till slut börjar det sakta tappa tillit, förtroende och respekt! Jag kan fortfarande inte förstå att jag själv övervägt detta valet, jag vet fortfarande inte om jag bestämt mig eller om jag gör rätt. Men jag vet att mitt hjärta inte klarar mer, jag klarar inte mer! Jag känner mig sviken & smutskastad. Det har gått så långt att jag inte orkar mer, jag känner mig så sviken att jag inte vet om jag kan förlåta ännu en gång. Jag har gråtit så mycket för jag vet att allting kommer förändras. Men måste tänka på mig själv, hur ont det än gör så måste detta få ett slut. Det kommer bli svårt, så sjukt jävla svårt för att vara ärlig. Men jag ser ingen annan utväg, det gör för ont..



min saknad får du, mer än så klarar jag inte av att ge längre..


walk i mile in my shoes before you judge me.

Publicerad 2011-02-16 21:31:00 i Allmänt


 

Jag fick ett par nya skor på rean av mamma idag. Synd att man hittar såna här skor NU när man behövt dom förlängesen! Men gillar att dom är beiga, ganska tajta och lågt skaft. Passar ju perfekt till jeansshorts i sommar!

Förutom skor köpte jag nya solglasögon & guldigt senilsnöre. Typ exakt samma som förra året, men trivdes svinbra i glasögonen och senilsnöret hänger knappt ihop ^^ Och jag har syndat och slösat över 1000 kr på löshår igen.. Men denna gången känns det lite bättre att betala det för det är ofärgat från början därför kommer det hålla längre (:
Innan vi åkte hem tog jag och mamma varsin kaka på Askelyckan.
Måste verkligen testa baka morotskaka någon gång, sjukt gott!


Nu står det snart julgröt på bordet ( ja, jag har aldrig sagt vi är normala )
och det ska smaka gott!



I am done.

Publicerad 2011-02-15 22:56:10 i Allmänt


Det blev en myskväll med Jenny, Carro, tacos, chips & dipp och lugna sköna låtar. Vi bara var och det var så skönt. Snacka, skratta och njuta ! Hon & Martin har en sån himla fin lägenhet, är avis på dom (:

Har förövrigt inte gjort mycket mer idag än lite teori och klippt mormor. Imorgon drar jag med mamma till stan, ska nog köpa löshår trots allt.. Mycket roligare när man går ut att ha långt hår! Men denna gången blir det clips. Sen ska jag leka med min saknade vän Stabel (:




Now I know you're sorry
And we were sweet
Oh, but you chose lust when you deceived me
And you'll regret it, but it's too late
How can I ever trust you again?

I am done. Forever.




gone forever.

Publicerad 2011-02-15 14:37:31 i Allmänt


Kom på att jag lyssnade på Three Days Grace när jag gick i 8-9 an (?) och att jag verkligen älskade en speciell låt. Tog en evighet innan jag hittade rätt, fanns inte på Spotify och var svår att hitta på Google.. Men här är den, och den är lika grym idag som då. Enjoy!





alla <3 dag.

Publicerad 2011-02-14 19:50:34 i Allmänt


Jag hade grymt kul i Göteborg i helgen & tack så mycket brudar för 2 sköna dagar
För att sammanfatta vad vi hittade på så kom vi till storstaden ca 11.00 på morgonen. Lämnade av väskor hos Simon och sen drog vi alla ner på stan för shopping & lunch. Hittade nada för allt var slut i min strlk men åt riktigt grym potatisgratäng, bara det gör mig glad! Åkte back to the apartment, fikade, fick kaffe på mig ( dricker inte ens kaffe?! ), spelade spel, lärde känna varandra och drack vin. Vi tjejer gjorde oss snygga på cirkus 2 timmar, Simon var klar efter 30 min så han satt på en stol utanför toadörren och skakade på huvudet! Vi lekte "jag har aldrig" och andra drickspel medans vi skrattade och sjöng. Drog sedan runt 10 tiden till Charlies änglar där Simon jobbade som DJ. Köpte alldeles för mycket drinkar och cider innan vi drog vidare till Trädgårn där vi lyckades ta oss in VIP ingången på nått höger eller vänster! GRYMT STÄLLE! Jag bara dog när jag såg bottenvåningens dansgolv, det var bara dunk musik, hundra miljoner lampor, en DJ uppe på en hög scen och jag bara njöt! Vi gick sedan tillbaka till Charlies men tog oss en timme ungefär för vi hittade inte och jag hade skön skoskav. Framåt halv 4 tiden drog vi mot spårvagnen och jag & Elin bytte skor med varandra. Som vi skrattade åt Elins sms, åt hennes blåtira ( hon fick en kon under ögat så det började blöda och fick en blåtira, mitt fel hihi ), åt mina skor hon hade på sig som var sjukt mycket förstora och åt att hon höll på att ramla hela tiden . Vi däckade fint på en bäddsoffa till HIMYM och vaknade med grym huvudvärk. Städade efter oss och åt på ett grymt ställe i stan innan vi åkte hemåt.

Efter denna helgen diggar jag..

Spårvagn! man behöver aldrig stå och vänta.
Maten i Gbg.
Simons gästvänlighet.
Trädgår´n.

Idag har jag varit i stan med syrran hela eftermiddagen. Vi har tatuerat oss och jag är så grymt nöjd!! (: När jag kom hem lagade jag vitlöksbiffar, pommes & sås till familjen, och lite senare ska vi äta bakelser. Är ju trots allt alla <3 dag. Har ingen ångest över denna fjantdag som många andra tycks ha som är singlar. Denna dagen är inte mer kärleksfull eller speciell än andra? I don´t see the point!


Ha en mysig kväll (:




en villavagn rikare.

Publicerad 2011-02-11 12:23:51 i Allmänt


Idag på morgonen köpte päronen en ENORM Villavagn på Öland (: Detta är anledningen till varför vi åkte dit förra veckan. Vi kollade helt enkelt villavagnar.. Denna har 8 sovplatser, stort kök, eget vardagsrum, 2 toaletter, ett med badkar, tvättmaskin & sminkbord. Alltså inte bara en fyrkantig liten skokartong utan nästan större än en stuga (: Nu vet jag vart man ska ta vägen på somrarna !

Igår kände jag mig som en städtant. Städade i ca 4 timmar eftersom jag började rensa vårt förråd/garderob också. Sedan drog jag på 75 min bodycombat och när jag kom hem käkade jag majskolvar !

Nu ska jag käka en väldigt sen frukost sen ska jag plugga teori största delen av dagen. Fyfan säger jag..

Men som sagt, jag får tänka på Gbg (:



the t r u t h.

Publicerad 2011-02-10 00:13:28 i Allmänt


I will never be good enough for you.

jag hatar mig själv.
You only call me when you drunk.
jag förstör mig själv.
You took me to bed, thats what you were seeking.
jag gör samma misstag om igen.
The scar you left can´t be repared.
jag mår illa.
You´r a liar.
farväl, föralltid.






the ice-cream man.

Publicerad 2011-02-09 22:59:36 i Allmänt


Jag & Carro blev förföljda av glassbilens ljud ikväll när vi gick hem från ATC, lite småmysigt! Jag hade skrattat om jag mötte oss.. Jag med en 1 meter lång baguette i handen, dubbla axelväskor och svettig som en lök i ansiktet. Carro gick med sin gubbcykel bredvid sig och skrattade högt om filmer hon sett, samtidigt som hon tjurade på mig efter att ha pressat henne på träningen.

När vi skildes åt vid tunnlen började jag vissla och kolla på stjärnor. Jag & min baguette..

Jag jobbade idag mellan 11-17.30 så dagen har gått fort. Nu ikväll har jag dippat min meterlånga baguette i philadelphiaost ( har en halvmeter över tills imorgon med ), duschat, klippt av mina naglar (!) och spelat dator.

Imorgon måste jag städa som en liten slav. Mitt rum, hela övervåningen, toaletten & kanske t.o.m duschen, hur jävla mys är det då ?! Men jag får tänka på att jag ska till Göteborg på lördag (: då går det lättare!
Teorin var det med ja... suck...




jag kommer aldrig någonsin vara bra nog..





exotic snacks.

Publicerad 2011-02-08 22:18:25 i Allmänt


Jag har fått en fetich för natugodis. Vet att jag alltid mobbade EH när hon köpte det under en period, men fan vad gott det är! Mina absoluta favoriter är cashewnötter med sourcream & onion smak, sjukt goda (:


Blev inringd till Silva idag och skulle börja klockan halv 2. Gick upp redan 9 ( duktigt ) och plockade iordning på mitt rum och la in rena kläder i allas garderober. När jag skulle sätta mig ner för att äta min vanliga frukost, fil, flingor & hallon kom busfröna ! Jag & mamma var barnvakt åt Alfons & Cajsa två timmar. Dom hann fika vid deras lilla bord och stolar, bråka & slåss, leka & tjoa och riva ner alla mina halsband på toaletten. Thank you (: Klippte även Cajsa utan Emmas vetskap & gjorde en blandning av hellugg & snelugg. Hon var faktiskt supersöt i hellugg fast Emma alltid vägrat.

Jobbade som sagt mellan 13.30-18. Ska jobba imån med men börjar 11 istl. Sen ska jag träna med Svanberg på kvällen.
MÅSTE
verkligen städa för det ser ut som skit överallt på övervåningen och så MÅSTE jag plugga teori..


 


 



b o j k o t t a r .

Publicerad 2011-02-08 00:03:20 i Allmänt


.. om en vecka är det alla ♥ dag, då ska jag bojkotta allt som har med mys & gos att göra. jag ska sätta mig under nålen och istället pinas och ge mig själv en present. alltså är det en vecka kvar tills jag ska tatuera mig igen. gosh vad jag längtar!




nu kan jag somna gott, natti (:


the big big city.

Publicerad 2011-02-07 23:14:49 i Allmänt


Då jag sover uruselt nuförtiden och somnar ca 3-4 på nätterna så vaknar jag ju desto senare. Gick upp vid elva idag och åt min fil, mina flingor & mina hallon till frukost medans jag kollade på 7TH Heaven. Plattade ner ruffset i håret som kom efter att jag la mig med fuktigt hår igår och gjorde sedan t.o.m några lockar i det. La lite kladd i ansiktet och körde med mamma & mormor in till stan. Så fort jag gick utanför dörren var lockarna borta, tåls att tilläggas! Vi hade några få ärenden nere i city, sedan drog vi till ett annat city. Nämligen City Gross. Vi hann också med lite bakelser innan vi körde hemåt igen (:

Har tränat rygg/mage med Svanberg, och tror faktiskt hon kommer ha lite träningsvärk imorgon. Appropå morgondagen så kommer Alfons & Cajsa vid 10 tiden så jag & mamma ska vara barnvakter en stund. Sedan ska det städas, pluggas teori, träna & cutta mina klor.




Min sallad jag gjorde efter träningen, med fetaost & italiensk dressing, yummie!
Ett stenhjärta jag köpte på City Gross idag, är nog menat att ge bort på alla ♥ dag egentligen..

Whatever säger jag till det !


lista..

Publicerad 2011-02-06 23:10:27 i Allmänt



5 saker jag hatar:

Fisk, räkor, kräftor.. allt från vattnet, u name it!
Gå upp tidigt på morgonen.
Snö.
Dubbelmoral.
Flyga.


5 saker jag älskar:
Min morgonrock.
Shoppa.
Perfekta ögonbryn.
Chips & Dipp.
Sova.


5 saker du inte visste om mig:
Jag skämtar & skojar största delen av min vakna tid.
Jag är perfektionist.
Jag äter ofta middag/kvällsmat med familjen i morgonrock.
Jag står alltid & sjunger i speglen när jag sminkar mig.
Jag har jättelång tunga och når ner med den halvvägs i halsen.



Jag är uttråkad, och säger god natt med denna meningslösa listan (:



10.000 candles..

Publicerad 2011-02-06 22:26:59 i Allmänt


 

 

Mysfaktorn är just nu hög i mitt rum.

De två ljusstakarna på första bilden köpte jag i fredags på IKEA.

 


you´ll know i´ve do anything for you.

Publicerad 2011-02-06 21:30:50 i Allmänt


Vad patetisk man kan känna sig. Så otroligt dum! Det spelar ingen roll hur många gånger jag skriver eller hur många gånger jag läser om mina misstag så kommer jag aldrig någonsin lära mig. Jag kan reglerna, jag vet hur spelet funkar, ändå fuskar jag.. alltid!

Det blev en väldigt spontan utgång igår, och egentligen skulle jag ha stannat hemma. Jag vet det nu i efterhand. Mitt onödiga val gjorde att jag vaknade på fel sida & varit måttligt irriterad idag, mest på mig själv!
Det var iafl kalas hos Mormor i eftermiddag och det var trevligt. Valde att stanna hemma ikväll istl för att käka tacos hos Carro ( vad har hänt med mig?! ) och satte på en film och åt resterna av kycklinggrytan mamma gjorde till sina gäster igår. Iafl inte likt mig att hellre sitta hemma och bara göra ingenting. Men denna veckan har inte varit som den ska, jag har ingen lust till något. Hoppas verkligen jag vaknar på rätt sida imån och resten av veckan!



En sak som gjorde mig på bättre humör var en skickad länk till Bruno Mars - Just The Way You Are, musikvideo.
Den var till Mig.. (:




IKEA.

Publicerad 2011-02-05 11:55:57 i Allmänt


Igår halkade vi runt ca en timme på Öland innan vi åkte till Kalmar & Ikea. Köpte lite små grejer som man brukar sen käkade vi i restaurangen. Vi var hemma runt halv 5 igen och då sa jag god natt!! Sov nämligen 2-3 timmar natten innan så tog igen mig lite.

Vaknade av att Cajsa & pappa var här uppe och satte upp ett tält/koja så det ser ut som en campingplats med kojan, bord + stolar, dockvagn och miljontals leksaker.
Sötnosen sov hos oss inatt (:


Jag drog mig vidare till Robin på kvällen med en kebabpizza i handen som vi skulle dela på, dock blev det inte så mycket uppätet. Kollade på någon konstig film, Robin pluggade och vi kollade på HIMYM.. En trevlig fredagskväll (:

Nu ska jag snart koka ägg & göra en megafrukost, Carro kommer hit och käkar med mig (:
I eftermiddag ska jag klippa Martin & ikväll ska jag kanske träffa frisör-tjejerna.



TREVLIG LÖRDAG PÅ ER !!

BTW.. det är ju förtusan Melodifestivalen ikväll. Och det får man inte missa!


and she lived happily ever after.

Publicerad 2011-02-04 00:35:50 i Allmänt


Ja, det är fint med jeans under!



Åh vad jag älskar denna klänningen.
Jag som annars skulle vägra ta på mig en klänning om jag så fick betalt blev helt kär. Perfekt form, ascoolt mönster, fina detaljer och assnygg!
När jag ska använda den är en annan femma, men blir det inget passande innan midsommar är den ju helt solklar med ett par skyhöga klackar till !

Jag & Carro gick länge på stan och fick med oss lite skit hem. Förutom klänningen köpte jag spetsshorts, lösögonfransar, trosor & nya linser. Efter sallad på Skåres & kassar i händerna var vi rättså nöjda! Vi tog oss sedan ner till gymmet och körde lite ben innan 55 min Bodycombat. Vi + JJ köpte sedan mat och åkte hem till Carro där vi lagade köttfärsås och kollade på Step Up 3.

NU ska jag minsann sova för JAG ska köra med mamma, pappa & Carro till Öland vid 08.30. Päronen ska checka en grej på ön och sedan tar vi en runda på Ikea i Kalmar innan vi är nöjda. Blir nog en bra fredagsutflykt!
Natti natt.


nu ska jag dra och träna..

Publicerad 2011-02-03 17:26:38 i Allmänt


 

Dags att dra iväg igen, varit på stan hela dagen med Carro.

Köpte världens finaste klänning, visar sen (:

 

Nu ska träningskläderna på och sedan ska det boxas!

 


 

my heart was blinded by you.

Publicerad 2011-02-02 23:31:56 i Allmänt


Jag har fått jobba några timmar dessa 2 dagarna. Först på New Style igår, sen inventeringen på Kappahl under kvällen. Idag fick jag jobba på Silva då det fattades folk. Hade helt fullbokat & det var skitkul!! Det känns dock lite sorligt när folk blir nöjda och vill komma tillbaka till mig, när jag inte ens är där.. Och att jag & Jill blir sentimentala när jag packar ihop mina grejer efter dagens slut. Hon och jag är ett team, och vi jobbar så sjukt bra ihop! Idag kände jag att jag saknar det otroligt mycket..

Tror jag har årets första drygaste kväll, timmarna går i slowmotion och jag blir bara cp av att vara så rastlös. Längtar tills jag ska tatuera mig, tills jag har mitt körkort i handen, tills jag får in rutiner igen. Jag längtar bort!

Och btw.. Jag är garanterad sommarjobb, och jag är fortfarande erbjuden ett jobb. Har inte bestämt mig ännu angående jobbet, men ibland får man kanske helt enkelt gilla läget & bita i det sura äpplet. Ska jag ligga på en strand i Thailand i höst i 3 månader krävs det pengar!
Åh vad underbart det låter (:

Imorgon skulle det blivit en shoppingtur i Kalmar, men det ändrades. Blir kanske stan istället, eller ska jag vara barnvakt åt Alfons. På fredag ska jag köra med mamma & pappa till Öland, jag följer mest med för att övningsköra & att jag hoppas vi kanske svänger in i någon rolig affär. Dock längtar jag inte till helgen, vill inte ha fredag, inte lördag, men söndag går bra.
Jag vet inte vad som flugit i mig, men något fel är det när jag inte ens vill ha helg !

 

Jag saknar skolan, fan vad jag hatar er som klagar på gymnasiet!

 




ta det med en klackspark !

Publicerad 2011-02-02 00:51:26 i Allmänt


Satt och tänkte på hur många tusen jag lagt på skönhet de senaste 3-4 åren, då jag började bli helt fast i det i gymnasiet. När jag tänker på summorna får jag ångest,
hur fan kunde jag slösa så mycket pengar ?!


Jag var stamkund på Woddoland i 1-2:an...
Löshår för över 2500 :-

Jag upptäckte att man kunde sätta in riktigt hår och t.o.m duscha med det...
Extentions för ungefär 4000 :-

Sedan gick det ju även göra naglarna fina & långa...
Nageltippar/förstärkning för 2200 :-



Så här sitter jag och skriver med mina glitter naglar och inser att jag slösat ca 10 000 på hår och naglar under 3-4 år. Är det normalt? ^^ Jag älskar löshår, jag älskar mina naglar & jag älskar att använda lösögonfransar varenda helg. Men nu har jag kommit in i en fas där jag tröttnat på plastic fantastic ( förutom lösfransar ) och funderar på att testa hur det är att bara vara! Sen hur länge det håller.. det är en annan femma (;



Fake vs. Naturally ?

 


you can see my heart beating.

Publicerad 2011-02-02 00:08:02 i Allmänt


Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar dig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Magnus Weideskog - Lämna Honom




nothing is never as it seems to be, it´s never like you want it to be,
it´s always what your afraid of be in.





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela